Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Datoröversättning pågår. Arbetar med manuell översättning.

Kakaosmör/chokladfett – Callebaut, 20kg

Pris: kr 15.111,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

Slut i lager

Artikelnr: 5410522254181 Kategorier: , , , , ,

Beskrivning

Callebaut Cocoa Butter Drops är gjorda av 100 % rent kakaosmör och är 100 % vegetabiliska.
Kakaosmördroppar är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
Innehåll: 20 kg Callebaut Cocoa Butter Callets.
Säljs även i 200g-påsar och 3kg-hinkar.

Alternativ

  • Kakaosmör/chokladfett - Callebaut, 3kg

    Callebaut Cocoa Butter Drops är gjorda av 100 % rent kakaosmör och är 100 % vegetabiliska.
    Kakaosmördroppar är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåll: 3kg Callebaut Cocoa Butter Callets.
    Pris: kr2.259,00
    Tillgänglighet:3
  • Kakaosmör/chokladfett - Callebaut, 1kg

    Callebaut Cocoa Butter Drops är gjorda av 100 % rent kakaosmör och är 100 % vegetabiliska.
    Kakaosmördroppar är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåll: 1.000 gr Callebaut Cocoa Butter Callets fördelat på 2 påsar om 500 gr.
    Säljs även i 200g-påsar och 3kg-hinkar.
    Pris: kr816,00
    Tillgänglighet:1
  • Kakaosmör/chokladfett - Callebaut, 500g

    Callebaut Cocoa Butter Drops är gjorda av 100 % rent kakaosmör och är 100 % vegetabiliska.
    Kakaosmördroppar är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåll: 500gr Callebaut Cocoa Butter Callets.
    Säljs även i 200g-påsar och 3kg-hinkar.
    Pris: kr421,00
    Tillgänglighet:65
  • Kakaosmör/chokladfett - Callebaut, 200g

    Callebaut Cocoa Butter Drops är gjorda av 100 % rent kakaosmör och är 100 % vegetabiliska.
    Kakaosmördroppar är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåll: 200gr Callebaut Cocoa Butter Callets.
    Pris: kr187,00
    Tillgänglighet:100
  • Kakaosmör/chokladfett - Callebaut, 100g

    Callebaut Cocoa Butter Drops är gjorda av 100 % rent kakaosmör och är 100 % vegetabiliska.
    Kakaosmördroppar är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåll: 100 g Callebaut Cocoa Butter Callets. Levereras professionellt ompaketerad av Konditorens, eftersom Callebaut endast producerar i förpackningar på 3 kg och större.
    Säljs även i 200g-påsar samt 500g, 1kg, 3kg och 20kg.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:139
  • Chokladfett, 1 kg

    Chokladfettet är 100 % vegetabiliskt och tillverkas av palmkärnolja. Ett billigare alternativ till kakaosmör som utvinns ur kakaobönan.
    Chokladfetter är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: förvaras i rumstemperatur eller kallare.
    Innehåll: 1.000gr.
    Pris: kr265,00
    Tillgänglighet:1
  • Mycryo tempereringspulver, 600g

    Mycryo™ är en 100 % naturlig ingrediens: rent kakaosmör i form av mikropulver. Genom att tillsätta cirka 1-2 % Mycryo™ till smält choklad får man de stabila kristaller som behövs för att skapa tempererad choklad. Dessutom ger tillsatsen av kakaosmör din choklad mer glans och en hårdare krispighet. Mycryo tillverkas av Callebaut. 1-2 % Mycryo bör tillsättas till chokladen (20 g per kg), läs mer om metoden nedan. Mycryo är pulveriserat kakaosmör - och inget annat. Kakaosmör är en integrerad del av kakaobönan.
    Vad händer rent tekniskt?
    Inget mindre än en riktig härdningsprocess.
    När du tempererar din choklad på marmor eller när du "puddar" med mer choklad vill du starta en kedjereaktion för att kristallisera betakristallerna i kakaosmöret som finns i chokladen. Denna specifika kristalliseringsprocess ger den glans och den spricka som du vill att din choklad ska ha.
    Genom att lägga till Mycryo behövs inte längre denna något komplicerade tempereringsprocess, eftersom du lägger till betakristaller istället för att försöka skapa dem!
    Mycryo är det säkraste sättet att lyckas med temperering varje gång.
    Produkten kan komma i en annan förpackning än den som visas på bilden. Produkten kommer dock alltid att vara densamma - Mycryo är ett registrerat varumärke och en produkt från Barry Callebaut Group.
    Så här fungerar Mycryo:
    1. Smält chokladen vid 40-45 °C (i en chokladsmältare, mikrovågsugn eller vattenbad).
    2. Låt chokladen svalna i rumstemperatur till 34 °C för mörk choklad eller 33 °C för mjölkchoklad, vit choklad eller färgchoklad.
    3. Tillsätt 1 % Mycryo (10 g till 1 kg).
    4. Blanda väl.
    5. När chokladen är helt smält håller du temperaturen på 34 °C för mörk choklad och 33 °C för mjölkchoklad och vit choklad.
    6. Om du vill använda chokladen under en längre tid kan du hålla temperaturen på 31-32 °C för mörk choklad och 29-30 °C för mjölkchoklad, vit choklad eller färgchoklad. Detta är lättast att göra med en chokladsmältare.
     
    Pris: kr545,00
    Tillgänglighet:4
  • Mycryo tempereringspulver, 100g

    Låda med 100 g Mycryo. Mycryo™ är en 100 % naturlig ingrediens: rent kakaosmör i form av mikropulver. Genom att tillsätta cirka 1-2 % Mycryo™ till smält choklad får man de stabila kristaller som behövs för att skapa tempererad choklad. Dessutom ger tillsatsen av kakaosmör din choklad mer glans och en hårdare krispighet. Mycryo tillverkas av Callebaut. 1-2 % Mycryo bör tillsättas till chokladen (20 g per kg), läs mer om metoden nedan. Mycryo är pulveriserat kakaosmör - och inget annat. Kakaosmör är en integrerad del av kakaobönan.
    Vad händer rent tekniskt?
    Inget mindre än en riktig härdningsprocess.
    När du tempererar din choklad på marmor eller när du "puddar" med mer choklad vill du starta en kedjereaktion för att kristallisera betakristallerna i kakaosmöret som finns i chokladen. Denna specifika kristalliseringsprocess ger den glans och den spricka som du vill att din choklad ska ha.
    Genom att lägga till Mycryo behövs inte längre denna något komplicerade tempereringsprocess, eftersom du lägger till betakristaller istället för att försöka skapa dem!
    Mycryo är det säkraste sättet att lyckas med temperering varje gång.
    Produkten kan komma i en annan förpackning än den som visas på bilden. Produkten kommer dock alltid att vara densamma - Mycryo är ett registrerat varumärke och en produkt från Barry Callebaut Group.
    Så här fungerar Mycryo:
    1. Smält chokladen vid 40-45 °C (i en chokladsmältare, mikrovågsugn eller vattenbad).
    2. Låt chokladen svalna i rumstemperatur till 34 °C för mörk choklad eller 33 °C för mjölkchoklad, vit choklad eller färgchoklad.
    3. Tillsätt 1 % Mycryo (10 g till 1 kg).
    4. Blanda väl.
    5. När chokladen är helt smält håller du temperaturen på 34 °C för mörk choklad och 33 °C för mjölkchoklad och vit choklad.
    6. Om du vill använda chokladen under en längre tid kan du hålla temperaturen på 31-32 °C för mörk choklad och 29-30 °C för mjölkchoklad, vit choklad eller färgchoklad. Detta är lättast att göra med en chokladsmältare.
     
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:0
  • Chokladfett, 500g

    Chokladfettet är 100 % vegetabiliskt och tillverkas av palmkärnolja. Ett billigare alternativ till kakaosmör som utvinns ur kakaobönan.
    Chokladfetter är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: förvaras i rumstemperatur eller kallare.
    Innehåll: 500gr.
    Pris: kr140,00
    Tillgänglighet:2
  • Callebaut Bresilienne hasselnötskrokant 1kg

    Hackade, rostade och karamelliserade hasselnötter av högsta kvalitet från Callebaut.
    Callebaut Bresilienne Hasselnötter passar både som en läcker knäck på t.ex. efterrätter, cupcakes, kakor etc. eller blandade i bakverk, choklad, ganacher, praliner etc. där bresilienne är fortsatt krispig.
    Innehåll: 1 kg.
    Pris: kr389,00
    Tillgänglighet:6
  • Kakaosmör - 75 g, Dr Oetker

    Kakaosmör lämpar sig utmärkt för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/förtunning av choklad. Den kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Används för utspädning av flytande smält choklad: Dosering: 10-15%.
    Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåll: 75 g
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:51
  • Lakritspulver, 500g

    Lakritspulver av hög kvalitet med en behagligt balanserad smak. Kan användas i bakverk, sötsaker, kakor, glass med mera. I en praktisk påse med återförslutningsbart lock som behåller smaken. Innehåller 500 g pulver.
    Pris: kr296,00
    Tillgänglighet:23
 
 

Andra köpte också

  • Bronzit 56g Chokladfärgad - Gemstone Collection, Roxy & Rich Utan E171 - Bäst före 24/12

    Glittrande kakaosmörfärg från Roxy & Rich med glittrande glanseffekt som kan användas till choklad, kakor och desserter.
    "Gemstone Collection", som denna färg är en del av, kännetecknas av:
    - Sparkle finish
    - Urval av fantastiska färger i serien
    - 100% ätbar
    - Fri från E171
    - Glutenfri
    - Laktosfri
    - Lämplig för vegetarianer och veganer
    Färgen smälts direkt i behållaren i mikrovågsugn eller i vattenbad och är sedan klar att använda när den är flytande - mycket lätt att applicera. Överflödig färg stelnar i flaskan och kan användas igen en annan gång. Värm bara i 10 sekunder i taget, skaka och värm igen i 10 sekunder - var försiktig så att den inte bränns. Kakaosmörfärg får inte tempereras.
    Kan appliceras med pensel, airbrush eller fingrar. En produkt som verkligen uppmuntrar till kreativitet!
    56g flaska - finns även i 225g flaskor.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    Roxy & Rich är inte som de andra. På R&R använder de den senaste tekniska kunskapen inom livsmedelsfärger för att skapa unika och mycket mer livfulla färger.
    Kort sagt, varje partikel färgas och krossas sedan till atomer. På så sätt blir det mycket mer färg i varje gram. Alla godkända för livsmedelsanvändning, naturligtvis!
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:8
  • Imperial Topaz 56g Chokladfärgad - Gemstone Collection, Roxy & Rich Utan E171 - Bäst före 24/12

    Glittrande kakaosmörfärg från Roxy & Rich med glittrande glanseffekt som kan användas till choklad, kakor och desserter.
    "Gemstone Collection", som denna färg är en del av, kännetecknas av:
    - Sparkle finish
    - Urval av fantastiska färger i serien
    - 100% ätbar
    - Fri från E171
    - Glutenfri
    - Laktosfri
    - Lämplig för vegetarianer och veganer
    Färgen smälts direkt i behållaren i mikrovågsugn eller i vattenbad och är sedan klar att använda när den är flytande - mycket lätt att applicera. Överflödig färg stelnar i flaskan och kan användas igen en annan gång. Värm bara i 10 sekunder i taget, skaka och värm igen i 10 sekunder - var försiktig så att den inte bränns. Kakaosmörfärg får inte tempereras.
    Kan appliceras med pensel, airbrush eller fingrar. En produkt som verkligen uppmuntrar till kreativitet!
    56g flaska - finns även i 225g flaskor.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    Roxy & Rich är inte som de andra. På R&R använder de den senaste tekniska kunskapen inom livsmedelsfärger för att skapa unika och mycket mer livfulla färger.
    Kort sagt, varje partikel färgas och krossas sedan till atomer. På så sätt blir det mycket mer färg i varje gram. Alla godkända för livsmedelsanvändning, naturligtvis!
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:8
  • Tuscan Brown 78g Chokladfärg - Artist Collection, Roxy & Rich utan E171 - BÄST FÖRE 24/12

    Vacker kakaosmörfärg från Roxy & Rich som kan användas till choklad, kakor och desserter.
    "Artist Collection", som denna färg är en del av, kännetecknas av:
    - Matt finish
    - 29 fantastiska färger i serien
    - Fri från E171
    - 100% ätbar
    - Glutenfri
    - Laktosfri
    - Lämplig för vegetarianer och veganer
    Färgen smälts direkt i behållaren i mikrovågsugn eller i vattenbad och är sedan klar att använda när den är flytande - mycket lätt att applicera. Överflödig färg stelnar i flaskan och kan användas igen en annan gång. Värm bara i 10 sekunder i taget, skaka och värm igen i 10 sekunder - var försiktig så att den inte bränns. Kakaosmörfärg får inte tempereras.
    Kan appliceras med pensel, airbrush eller fingrar. En produkt som verkligen uppmuntrar till kreativitet!
    Flaska på 78 g - finns även i en flaska på 315 g.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    Roxy & Rich är inte som de andra. På R&R använder de den senaste tekniska kunskapen inom livsmedelsfärger för att skapa unika och mycket mer livfulla färger.
    Kort sagt, varje partikel färgas och krossas sedan till atomer. På så sätt blir det mycket mer färg i varje gram. Alla godkända för livsmedelsanvändning, naturligtvis!
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:33
  • Burnt Orange 78g Chokladfärg - Artist Collection, Roxy & Rich Without E171 - Bäst före 24/12

    Vacker kakaosmörfärg från Roxy & Rich som kan användas till choklad, kakor och desserter.
    "Artist Collection", som denna färg är en del av, kännetecknas av:
    - Matt finish
    - 29 fantastiska färger i serien
    - Fri från E171
    - 100% ätbar
    - Glutenfri
    - Laktosfri
    - Lämplig för vegetarianer och veganer
    Färgen smälts direkt i behållaren i mikrovågsugn eller i vattenbad och är sedan klar att använda när den är flytande - mycket lätt att applicera. Överflödig färg stelnar i flaskan och kan användas igen en annan gång. Värm bara i 10 sekunder i taget, skaka och värm igen i 10 sekunder - var försiktig så att den inte bränns. Kakaosmörfärg får inte tempereras.
    Kan appliceras med pensel, airbrush eller fingrar. En produkt som verkligen uppmuntrar till kreativitet!
    Flaska med 78g.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    Roxy & Rich är inte som de andra. På R&R använder de den senaste tekniska kunskapen inom livsmedelsfärger för att skapa unika och mycket mer livfulla färger.
    Kort sagt, varje partikel färgas och krossas sedan till atomer. På så sätt blir det mycket mer färg i varje gram. Alla godkända för livsmedelsanvändning, naturligtvis!
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:8
  • Sugarflair Glitter Dust, Festligt guld - 4 g

    Ätbart glitterpulver av högsta kvalitet från Sugarflair. Med dammet kan man göra extra fina effekter, till exempel när man gör dekorationer till tårtan. Använd till exempel glitterdamm för marsipan- och fondantblommor. Här ger dammet ett mer glänsande och glittrande resultat. Dammet kan penslas på dina dekorationer eller blandas med lite alkohol eller citronsaft för att få en ätbar färg. Max. Rekommenderad dos: 1,2 g per kg. Innehåll: 4 g glitterpulver i festligt guld
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:13
  • Mangosmak, 3,7 ml

    Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga aromer och är avsedda för professionell användning. Aromen är lämplig för användning i: godis, glasyr, frosting, kakor, kakor, glass och konfektyr. Kan också användas för chokladtillverkning. Observera att produkten är mycket smakrikt och att vi därför rekommenderar att du använder engångspipetter eller liknande för dosering. Gluten- och sockerfri.  
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:19
  • Apelsinsirap - 120 g FunCakes

    Ge din smörkräm, tårtor, glass, bavaroise, chokladganache och olika fyllningar en utsökt smak med denna mångsidiga smaksättare, FunCakes Flavouring Orange från FunCakes.
    Tillsätt den rekommenderade mängden till din deg, glass eller liknande, enligt vad som anges på förpackningen. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra arom, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500 g.
    Innehåll: 120 gram.
    Kallas även för smaksättningspasta.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:9
  • Elias Läderach Chokladform, Chocolate World

    Professionell chokladform från Belgian Chocolate World.
    Tillverkad av polykarbonat av högsta kvalitet.
    Tekniska uppgifter om formen:
    Vikt per färdig choklad: 12 gr
    Varje choklad mäter: 45 x 26,5 x 16 mm
    Fördjupningar: 2 x 8 hål
    Formens totala storlek: 275x135x24 mm
    Typ av formulär: Gemensamt*
    *Varier olikatyper av formar: Magnetisk: Dessa formar har en avtagbar bakre metallplatta i vilken en överlåtelseplatta kan föras in för att överföra tryck till chokladen. Dubbelform: Dessa former kan användas separat eller i par för att bilda en 3D-form utan platt sida. Du kan använda clips för att hålla ihop dobbyformerna. Dubbla formar köps separat. Gemensamt: Vanliga formar för gjutning av fylld choklad etc. Speciell form: 3D-formar, ofta med magneter för att hålla ihop formen.
    Pris: kr0,00
    Tillgänglighet:0
  • Hallon - frystorkade, 20g

    Vackra och intensiva hallonbitar av frystorkade hallon. Frystorkade frukter är mycket populära i gräddpapper, mousser, chokladfyllningar och mycket mer. Måste förvaras lufttätt efter öppnandet, annars klumpar den ihop sig. Innehåll: 20 gram Finns även i portionsförpackningar på 80 g och 400 g.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Havtornssirap - 100 g FunCakes

    Ge din smörkräm, tårtor, glass, bavaroise, chokladganache och olika fyllningar en utsökt smak med denna mångsidiga smaksättning, FunCakes Flavouring Sea Buckthorn från FunCakes.
    Tillsätt den rekommenderade mängden till din deg, glass eller liknande, enligt vad som anges på förpackningen. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra arom, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500 g.
    Innehåll: 100 gram.
    Kallas även för smaksättningspasta.
    Pris: kr86,00
    Tillgänglighet:8
  • Metallisk rosakoppar - Glitterstoft, regnbågsstoft

    Ätbart glitterdamm från Rainbow Dust. Med dammet kan man göra extra fina effekter, till exempel när man gör dekorationer till tårtan. Använd till exempel glitterdamm för marsipan- och fondantblommor. Här ger dammet ett mer glänsande och glittrande resultat. Förpackningen innehåller 3 gram glitterdamm. Metallisk rosa koppar
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:29
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.