Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 800,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Bakstål

Föreställ dig en kall vinterkväll när du vill baka en god, krispig pizza. Du drömmer om den perfekta krispiga skorpan som du får på en riktig pizzeria i Italien. Men hur får man den skorpan hemma i sin egen ugn? Genom att använda ett bakstål, såklart!

Med ett bakstål kan du göra pizzor med en tunn krispig skorpa hemma i ditt eget kök, vilket utan tvekan blir betydligt bättre än om du lägger pizzan på en vanlig kall bakplåt. Med ett bakstål kommer du så nära du kan en verklig äkta italiensk pizza bakad i en riktig stenugn.

Visar alla 5 resultat

Visar alla 5 resultat

Vad är ett bakstål?

Kanske har du hört talas om ett bakstål förut, men är osäker på vad det faktiskt är, eller kanske är det första gången du hör ordet. Även som en entusiastisk amatörbagare kanske du inte har hört talas om detta relativt nya och spännande verktyg. Men det är nog bara en tidsfråga innan du får veta det, för bakstål är något som det kommer allt mer av både i professionella bagerier och hemma i privata kök. Men vad är egentligen ett bakstål?

Ett bakstål är en tjock stålplåt som du placerar i din ugn precis som vanliga bakplåtar och formar. Men till skillnad från traditionella bakplåtar, simulerar ett bakstål effekten av en riktig stenugn. När bakstålet värms upp överför det snabbt, effektivt och jämnt värmen till degen. Det ger en mer enhetlig gräddning, vilket resulterar i en härligt krispig skorpa och en skön mjuk insida i ditt bröd eller pizzadeg. Anledningen till att ett bakstål ger så utmärkt bakning är att bakstål kan lagra och avge värme på ett mycket mer effektivt sätt än vanliga bakplåtar.

Bakstål finns i olika tjocklekar och kan användas för att baka både pizza och bröd, men även till att grilla kött och grönsaker och mycket mer.

BakBoden har vi ett stort utbud av högkvalitativa bakstål i olika storlekar. Vi har säkert även ett bakstål som passar din ugn. Så nästa gång du känner för att baka kan ett bakstål vara din hemliga ingrediens för att uppnå det perfekta resultatet.

Gör den perfekta pizzan med ett bakstål

Finns det något bättre än doften av jäst deg, smält ost och färska råvaror? Med ett bakstål kan du göra den perfekta pizzan, som utan tvekan kommer att glädja din familj och alla som har turen att bli bjudna på hemlagad pizza.

Med ett bakstål får din pizza den krispigaste botten, som du känner den från de bästa pizzeriorna. Allt du behöver är en enkel stålplåt i form av ett bakstål. Lägg till din egen tomatsås, ost, färska basilikablad och kanske några saftiga skivor pepperoni så har du den perfekta hemgjorda pizzan.

Bakstål kan även användas till annat än pizza

Bakstål är mest känt för att vara ett särskilt utmärkt redskap att baka pizzor med. Med ett bakstål kan du göra en riktigt läcker och autentisk pizza med en tunn, krispig skorpa, precis som du känner till pizzor från Italien. Snarare än de ibland tråkiga och slarviga pizzorna vi ofta får från pizzerior här hemma, kan du göra dina egna pizzor med ett bakstål, som vi nästan kan garantera blir bättre.

Men ett bakstål kan mycket mer än att bara baka pizzor. Det är faktiskt ett mycket mer mångsidigt verktyg än vad många tror. Ett bakstål är också ett fantastiskt verktyg för att baka bröd, pajer, bagels, tunnbröd, pannkakor, kakor, scones och för att grilla kött och grönsaker. I verkligheten är det bara fantasin som sätter gränser när det kommer till vad du kan använda ett bakstål till. Varje dag dyker det upp nya recept, med människor som har gjort alla möjliga läckra rätter och bakverk med sitt bakstål.

Om du tror att ett bakstål bara är något du kan använda för att baka pizzor, så kanske du vill tänka om. Tyvärr avstår många från att köpa ett bakstål eftersom de tror att det bara är till för att göra pizzor. Och de tycker att så ofta ska vi väl inte göra pizza. Men ett bakstål är ett bra allround köksredskap som du som bakentusiast inte vill vara utan.

Nu kanske du tänker att det måste finnas någon nackdel med detta nya köksredskap. Kanske är det dyrt? Eller svår att underhålla? Men nej, det är inte heller fallet. Åtminstone inte om du köper ditt bakstål från BakBoden. Vårt bakstål är av hög kvalitet och lätt att underhålla. Allt du behöver göra är att torka av dem med en trasa efter användning - du behöver inte använda några starka rengöringsmedel eller något annat. Trots det får du vårt bakstål till konkurrenskraftiga priser där alla kan vara med.

FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.
product categoryy