Chokladsmältare – 1,5kg

Chokladsmältare – 1,5kg

kr 926,00

Chokladsmältare av halvprofessionell kvalitet med avtagbar skål och lock i rostfritt stål.

Smältaren kan ställas in enligt temperatur och går från 0-60° C. Normal arbetstemperatur för choklad är mellan 28-32° C. Maskinen har värmeelement i både toppen och botten för effektiv värmefördelning.

Levereras i en fin låda och med danska bruksanvisningar och tempereringsanvisningar för choklad.

Confectioner’s Chocolate Melter har en mycket låg energiförbrukning på endast 80w.

Chokladsmältaren har en stor behållare som rymmer cirka 1,5 liter, vilket gör det lätt att överdraga olika godsaker och ger god volym för chokladformar och praliner.

Behållaren är tillverkad av rostfritt stål och är löst monterad för enkel rengöring. Det är också möjligt att köpa extra behållare så att man kan arbeta med olika choklad samtidigt. Behållaren mäter ca: H:9,5 x B:13,5 x L:15,5 cm.

Maskinhuset är tillverkat av slagtålig ABS-plast och maskinen är naturligtvis CE-märkt.

Köp extra behållare HÄR

Ett lock medföljer behållaren.

Bra för att temperera din choklad – men observera att en chokladsmältare, oavsett märke, inte tempererar chokladen i sig själv, utan smälter och håller temperaturen. Du måste därför höja och sänka temperaturen vid rätt tidpunkt. Läs mer om härdning HÄR. Vi rekommenderar också en digital termometer för korrekt temperaturkontroll, eftersom termostaten kan avvika med upp till +/- 5 °C från den inställda temperaturen.

Chokladsmältaren mäter ca 22,5×26 cm och har en höjd på ca 14,5 cm.

En dansk bruksanvisning ingår, inklusive instruktioner för temperering av choklad.

 

84 i lager


Leverans: 1–3 vardagar Fri frakt till ombud på alla beställningar över 999,00 kr – annars endast 59,95 kr

Beskrivning

Chokladsmältare av halvprofessionell kvalitet med avtagbar skål och lock i rostfritt stål.

Smältaren kan ställas in enligt temperatur och går från 0-60° C. Normal arbetstemperatur för choklad är mellan 28-32° C. Maskinen har värmeelement i både toppen och botten för effektiv värmefördelning.

Levereras i en fin låda och med danska bruksanvisningar och tempereringsanvisningar för choklad.

Confectioner’s Chocolate Melter har en mycket låg energiförbrukning på endast 80w.

Chokladsmältaren har en stor behållare som rymmer cirka 1,5 liter, vilket gör det lätt att överdraga olika godsaker och ger god volym för chokladformar och praliner.

Behållaren är tillverkad av rostfritt stål och är löst monterad för enkel rengöring. Det är också möjligt att köpa extra behållare så att man kan arbeta med olika choklad samtidigt. Behållaren mäter ca: H:9,5 x B:13,5 x L:15,5 cm.

Maskinhuset är tillverkat av slagtålig ABS-plast och maskinen är naturligtvis CE-märkt.

Köp extra behållare HÄR

Ett lock medföljer behållaren.

Bra för att temperera din choklad – men observera att en chokladsmältare, oavsett märke, inte tempererar chokladen i sig själv, utan smälter och håller temperaturen. Du måste därför höja och sänka temperaturen vid rätt tidpunkt. Läs mer om härdning HÄR. Vi rekommenderar också en digital termometer för korrekt temperaturkontroll, eftersom termostaten kan avvika med upp till +/- 5 °C från den inställda temperaturen.

Chokladsmältaren mäter ca 22,5×26 cm och har en höjd på ca 14,5 cm.

En dansk bruksanvisning ingår, inklusive instruktioner för temperering av choklad.

 

Alternativ

  • Chokladsmältare - 1,5kg, Städter

    Chokladsmältare av halvprofessionell kvalitet med skål och lock i rostfritt stål. Från tyska Städter. Den elektriska chokladsmältaren kan ställas in efter temperatur och går från 0-60° C. Normal arbetstemperatur för choklad är mellan 28-32° C. Chokladsmältaren har en stor behållare som rymmer cirka 1,5 liter, vilket gör det lätt att överdraga olika godsaker. Behållaren är tillverkad av rostfritt stål och är löst monterad för enkel rengöring. Det är också möjligt att köpa extra behållare så att man kan arbeta med olika choklad samtidigt. Behållaren mäter ca: H:9,5 x B:13,5 x L:15,5 cm. Köp extra behållare HÄR Ett lock medföljer behållaren. Bra för att temperera din choklad - men observera att en chokladsmältare, oavsett märke, inte tempererar chokladen i sig själv, utan smälter och håller temperaturen. Du måste därför höja och sänka temperaturen vid rätt tidpunkt. Läs mer om härdning HÄR. Vi rekommenderar också en digital termometer för korrekt temperaturkontroll, eftersom termostaten kan avvika med upp till +/- 5 °C från den inställda temperaturen. Chokladsmältaren mäter ca 23x26 cm och har en höjd på ca 13,5 cm.  
    kr1.003,00
    5 tillgänglighet
  • Chokladfett, 1 kg

    Chokladfettet är 100 % vegetabiliskt och tillverkas av palmkärnolja. Ett billigare alternativ till kakaosmör som utvinns ur kakaobönan.
    Chokladfetter är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: förvaras i rumstemperatur eller kallare.
    Innehåll: 1.000gr.
    kr262,00
    1 tillgänglighet
  • Professionell chokladsmältare på 3 kg, Chocolate World

    Stor professionell chokladsmältare från Belgian Chocolate World. Särskilt lämplig för doppning av t.ex. gräddbakelser. Kolla in denna smältare om du främst gjuter choklad i plattor. Extra stor behållare med plats för 3 liter choklad. Smältaren kan ställas in efter temperatur och går från 0-60° C. Normal arbetstemperatur för choklad är mellan 28-32° C.
    Skålen är tillverkad av rostfritt stål.
    Denna smältare behöver inte vatten i smältprocessen och ger därför en torr värme där ingen fukt frigörs, vilket är perfekt när du smälter choklad!
    Observera att en chokladsmältare, oavsett märke, inte tempererar choklad, utan smälter och bibehåller temperaturen. Vi rekommenderar en digital termometer för korrekt temperaturkontroll, eftersom termostaten kan avvika upp till +/- 5°C från den inställda temperaturen.
    Storlek: ca. 31 x 31 x 18 cm - skålstorlek: Ø24cm x 11cm höjd.
    Spänning: 220 volt
     
    kr4.321,00
    2 tillgänglighet
  • 12kg Professionell Chokladsmältare, Chocolate World

    Kungen av Chokladsmältare! Stor professionell chokladsmältare från Belgiska Chocolate World. Lämpar sig i synnerhet väl för att vända hela chokladformar i. Se denna djupa utgåva, om du primärt exempelvis skall doppa skumbollar.   Beskrivning: Extra stor behållare, med plats för 12L choklad. Smältaren kan ställas in efter temperatur och går från 0-60° C. Normal arbetstemperatur för choklad ligger mellan 28-32° C.
    Skålen är framställd av rostfritt stål.
    Denna Smältare skall inte använda vatten under smältningsprocessen, och ger därför en torr värme, där ingen fukt friges, vilket är riktigt bra när man smälter choklad!
    Observera att en chokladsmältare, oavsett märke, inte tempererar choklad, utan smälter och håller temperaturen. Vi rekommenderar en digital termometer för korrekt styrning av tempereringen.
    Inkl. rostfri stålbehållare (köp extra här), samt lock.
    Mått på skålen: ca 530 x 325 x 100 mm
    Spänning: 220 volt
    Samma modell som Mol d'Art - bara från Chocolate World.
    GRATIS FRAKT vid köp av denna produkt.
    kr6.944,00
    2 tillgänglighet
  • 6kg Professionell Chokladsmältare, Chocolate World

    Chokladsmältarnas kung! Stor professionell chokladsmältare från Belgiska Chocolate World. Lämpar sig i synnerhet väl till att vända hela chokladformar i. Se denna djupa utgåva, om du primärt exempelvis skall doppa skumbollar.   Beskrivning: Extra stor behållare, med plats för 6L choklad. Smältaren kan ställas efter temperatur och går från 0-60° C. Normal arbetstemperatur för choklad ligger mellan 28-32° C.
    Skålen är framställd av rostfritt stål.
    Denna smältare behöver inte använda vatten under smältprocessen, och ger därför en torr värme, där ingen fukt friges, vilket är riktigt bra när man smälter choklad!
    Observera att en chokladsmältare, oavsett märke, inte tempererar choklad, utan smälter och kvarhåller temperaturen. Vi rekommenderar en digital termometer för korrekt styrning av tempereringen.
    Inkl. rostfri stålbehållare (köp extra här), samt lock.
    Skålens mått: ca 325 x 265 100 mm - se större modellerHÄR
    Spänning: 220 volt
    Samma modell som Mol d'Art - bara från Chocolate World.
    GRATIS FRAKT vid köp av denna produkt.
     
    kr5.864,00
    5 tillgänglighet
  • Choklad färgvärmare

    Smart värmare för när du arbetar med kakaosmörfärg. Med den här maskinen kan du enkelt ställa in önskad temperatur (20-55 °C), så att färgerna kan flöda medan du arbetar med dem. Maskinen är faktiskt en yoghurtmaskin - en maskin för att göra din egen yoghurt. Men den är också utmärkt för att hålla färgerna varma :-) Istället för de medföljande glasögonen sätter du bara in dina färger. Färgerna kan smältas med maskin, men om du vill komma igång snabbt rekommenderar vi att du smälter dem i mikrovågsugn eller i en påse och sedan i varmt vatten.
    kr586,00
    1 tillgänglighet
  • Chokladpump - Chokladvärlden*

    Smart pump som passar till de vanligaste chokladsmältarna som M1001, M1003, M1007, M1008 och M 1009. Pumpen ger chokladen den viktiga rörelsen och gör det lätt att fylla formarna.
    • Kapacitet på 4 liter per minut
    • Lätt att rengöra
    • Rostfritt stål på de viktigaste delarna
    • 220V
    • 50HZ
    M1014
    kr8.333,00
    0 tillgänglighet
  • Professionell chokladsmältare på 24 kg, Chocolate World

    Kungen av chokladsmältare! Stor professionell chokladsmältare från Belgian Chocolate World. Särskilt lämplig för att vända hela chokladformar. Kolla in den här djupa versionen om du till exempel främst doppar gräddbullar.   Beskrivning: Extra stor behållare med plats för 24 liter choklad. Smältaren kan ställas in efter temperatur och går från 0-60° C. Normal arbetstemperatur för choklad är mellan 28-32° C.
    Skålen är tillverkad av rostfritt stål.
    Denna smältare behöver inte vatten i smältprocessen och ger därför en torr värme där ingen fukt frigörs, vilket är perfekt när du smälter choklad!
    Observera att en chokladsmältare, oavsett märke, inte tempererar choklad, utan smälter och bibehåller temperaturen. Vi rekommenderar en digital termometer för korrekt temperaturkontroll, eftersom termostaten kan avvika upp till +/- 5°C från den inställda temperaturen.
    Inkl. behållare i rostfritt stål (köp extra här) och lock.
    Skålens storlek: ca. 530 x 325 x 150 mm
    Spänning: 220 volt
    Samma modell som Mol d'Art - men från Chocolate World.
    FRI FRAKT på denna produkt. - om inte i lager, ca 10 dagars leveranstid.
     
    kr9.259,00
    2 tillgänglighet
  • Chokladtermometer, Silikomart

    Funktionell chokladtermometer i silikon, från italienska Silikomart. Med denna termometer får du både en rörspartel och ett exakt mätinstrument. Termometern kan mäta från 0°C till 160°C, och täcker därmed hela spektrummet för chokladtemperering. Med långt skaft, så man inte kladdar ner fingrarna. Lätt att rengöra, och kan visa både °F och °C Mått: 320 x 70 mm
    kr309,00
    8 tillgänglighet
  • Chokladfett, 500g

    Chokladfettet är 100 % vegetabiliskt och tillverkas av palmkärnolja. Ett billigare alternativ till kakaosmör som utvinns ur kakaobönan.
    Chokladfetter är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: förvaras i rumstemperatur eller kallare.
    Innehåll: 500gr.
    kr139,00
    32 tillgänglighet
  • Vibrationsbord, Chocolate World*

    Professionellt vibrationsbord från Belgian Chocolate World. Vibrationsbordet kan användas med chokladformar från 1000- och 2000-serien. Gummimattor och sugkoppar ingår för att minska buller och stabilitet. Storlek: ca. 49 x 30 x 36,2 cm Spänning: 220 volt, 500w - anslut bara till ett standarduttag. Hur man använder vibrationsbordet: Chokladformarna fyllda med choklad placeras på den plana ytan. Vibrationerna i bordet skakar upp luftbubblorna till ytan. Vänd sedan ut formarna på galler och in i chokladsmältaren.
    OBS: Chokladsmältare ingår inte.
    Om maskinen inte finns i lager är den förväntade produktionstiden från tillverkaren vanligtvis 2-4 veckor. Vi kontaktar dig för att informera dig om hur leveransen går till.
     
    kr10.802,00
    1 tillgänglighet
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.