Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Chokladsmältare – 1,5kg

Pris: kr 935,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

99 i lager

Artikelnr: 710535566000 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Chokladsmältare av halvprofessionell kvalitet med avtagbar skål och lock i rostfritt stål.

Smältaren kan ställas in enligt temperatur och går från 0-60° C. Normal arbetstemperatur för choklad är mellan 28-32° C. Maskinen har värmeelement i både toppen och botten för effektiv värmefördelning.

Levereras i en fin låda och med danska bruksanvisningar och tempereringsanvisningar för choklad.

Confectioner’s Chocolate Melter har en mycket låg energiförbrukning på endast 80w.

Chokladsmältaren har en stor behållare som rymmer cirka 1,5 liter, vilket gör det lätt att överdraga olika godsaker och ger god volym för chokladformar och praliner.

Behållaren är tillverkad av rostfritt stål och är löst monterad för enkel rengöring. Det är också möjligt att köpa extra behållare så att man kan arbeta med olika choklad samtidigt. Behållaren mäter ca: H:9,5 x B:13,5 x L:15,5 cm.

Maskinhuset är tillverkat av slagtålig ABS-plast och maskinen är naturligtvis CE-märkt.

Köp extra behållare HÄR

Ett lock medföljer behållaren.

Bra för att temperera din choklad – men observera att en chokladsmältare, oavsett märke, inte tempererar chokladen i sig själv, utan smälter och håller temperaturen. Du måste därför höja och sänka temperaturen vid rätt tidpunkt. Läs mer om härdning HÄR. Vi rekommenderar också en digital termometer för korrekt temperaturkontroll, eftersom termostaten kan avvika med upp till +/- 5 °C från den inställda temperaturen.

Chokladsmältaren mäter ca 22,5×26 cm och har en höjd på ca 14,5 cm.

En dansk bruksanvisning ingår, inklusive instruktioner för temperering av choklad.

 

Alternativ

  • Chokladsmältare - 1,5kg, Städter

    Chokladsmältare av halvprofessionell kvalitet med skål och lock i rostfritt stål. Från tyska Städter. Den elektriska chokladsmältaren kan ställas in efter temperatur och går från 0-60° C. Normal arbetstemperatur för choklad är mellan 28-32° C. Chokladsmältaren har en stor behållare som rymmer cirka 1,5 liter, vilket gör det lätt att överdraga olika godsaker. Behållaren är tillverkad av rostfritt stål och är löst monterad för enkel rengöring. Det är också möjligt att köpa extra behållare så att man kan arbeta med olika choklad samtidigt. Behållaren mäter ca: H:9,5 x B:13,5 x L:15,5 cm. Köp extra behållare HÄR Ett lock medföljer behållaren. Bra för att temperera din choklad - men observera att en chokladsmältare, oavsett märke, inte tempererar chokladen i sig själv, utan smälter och håller temperaturen. Du måste därför höja och sänka temperaturen vid rätt tidpunkt. Läs mer om härdning HÄR. Vi rekommenderar också en digital termometer för korrekt temperaturkontroll, eftersom termostaten kan avvika med upp till +/- 5 °C från den inställda temperaturen. Chokladsmältaren mäter ca 23x26 cm och har en höjd på ca 13,5 cm.  
    Pris: kr1.012,00
    Tillgänglighet:0
  • 6kg Professionell Chokladsmältare, Chocolate World

    Chokladsmältarnas kung! Stor professionell chokladsmältare från Belgiska Chocolate World. Lämpar sig i synnerhet väl till att vända hela chokladformar i. Se denna djupa utgåva, om du primärt exempelvis skall doppa skumbollar.   Beskrivning: Extra stor behållare, med plats för 6L choklad. Smältaren kan ställas efter temperatur och går från 0-60° C. Normal arbetstemperatur för choklad ligger mellan 28-32° C.
    Skålen är framställd av rostfritt stål.
    Denna smältare behöver inte använda vatten under smältprocessen, och ger därför en torr värme, där ingen fukt friges, vilket är riktigt bra när man smälter choklad!
    Observera att en chokladsmältare, oavsett märke, inte tempererar choklad, utan smälter och kvarhåller temperaturen. Vi rekommenderar en digital termometer för korrekt styrning av tempereringen.
    Inkl. rostfri stålbehållare (köp extra här), samt lock.
    Skålens mått: ca 325 x 265 100 mm - se större modellerHÄR
    Spänning: 220 volt
    Samma modell som Mol d'Art - bara från Chocolate World.
    GRATIS FRAKT vid köp av denna produkt.
     
    Pris: kr5.452,00
    Tillgänglighet:6
  • 12kg Professionell Chokladsmältare, Chocolate World

    Kungen av Chokladsmältare! Stor professionell chokladsmältare från Belgiska Chocolate World. Lämpar sig i synnerhet väl för att vända hela chokladformar i. Se denna djupa utgåva, om du primärt exempelvis skall doppa skumbollar.   Beskrivning: Extra stor behållare, med plats för 12L choklad. Smältaren kan ställas in efter temperatur och går från 0-60° C. Normal arbetstemperatur för choklad ligger mellan 28-32° C.
    Skålen är framställd av rostfritt stål.
    Denna Smältare skall inte använda vatten under smältningsprocessen, och ger därför en torr värme, där ingen fukt friges, vilket är riktigt bra när man smälter choklad!
    Observera att en chokladsmältare, oavsett märke, inte tempererar choklad, utan smälter och håller temperaturen. Vi rekommenderar en digital termometer för korrekt styrning av tempereringen.
    Inkl. rostfri stålbehållare (köp extra här), samt lock.
    Mått på skålen: ca 530 x 325 x 100 mm
    Spänning: 220 volt
    Samma modell som Mol d'Art - bara från Chocolate World.
    GRATIS FRAKT vid köp av denna produkt.
    Pris: kr7.010,00
    Tillgänglighet:0
  • Choklad färgvärmare

    Smart värmare för när du arbetar med kakaosmörfärg. Med den här maskinen kan du enkelt ställa in önskad temperatur (20-55 °C), så att färgerna kan flöda medan du arbetar med dem. Maskinen är faktiskt en yoghurtmaskin - en maskin för att göra din egen yoghurt. Men den är också utmärkt för att hålla färgerna varma :-) Istället för de medföljande glasögonen sätter du bara in dina färger. Färgerna kan smältas med maskin, men om du vill komma igång snabbt rekommenderar vi att du smälter dem i mikrovågsugn eller i en påse och sedan i varmt vatten.
    Pris: kr592,00
    Tillgänglighet:1
  • Chokladpump - Chokladvärlden*

    Smart pump som passar till de vanligaste chokladsmältarna som M1001, M1003, M1007, M1008 och M 1009. Pumpen ger chokladen den viktiga rörelsen och gör det lätt att fylla formarna.
    • Kapacitet på 4 liter per minut
    • Lätt att rengöra
    • Rostfritt stål på de viktigaste delarna
    • 220V
    • 50HZ
    M1014
    Pris: kr8.412,00
    Tillgänglighet:0
  • Professionell chokladsmältare på 24 kg, Chocolate World

    Kungen av chokladsmältare! Stor professionell chokladsmältare från Belgian Chocolate World. Särskilt lämplig för att vända hela chokladformar. Kolla in den här djupa versionen om du till exempel främst doppar gräddbullar.   Beskrivning: Extra stor behållare med plats för 24 liter choklad. Smältaren kan ställas in efter temperatur och går från 0-60° C. Normal arbetstemperatur för choklad är mellan 28-32° C.
    Skålen är tillverkad av rostfritt stål.
    Denna smältare behöver inte vatten i smältprocessen och ger därför en torr värme där ingen fukt frigörs, vilket är perfekt när du smälter choklad!
    Observera att en chokladsmältare, oavsett märke, inte tempererar choklad, utan smälter och bibehåller temperaturen. Vi rekommenderar en digital termometer för korrekt temperaturkontroll, eftersom termostaten kan avvika upp till +/- 5°C från den inställda temperaturen.
    Inkl. behållare i rostfritt stål (köp extra här) och lock.
    Skålens storlek: ca. 530 x 325 x 150 mm
    Spänning: 220 volt
    Samma modell som Mol d'Art - men från Chocolate World.
    FRI FRAKT på denna produkt. - om inte i lager, ca 10 dagars leveranstid.
     
    Pris: kr9.347,00
    Tillgänglighet:2
  • Maltmjöl Dark, 1,5kg

    Maltmjöl Dark tillverkas av maltat rostat korn och används i många bakverk, t.ex. rågbröd, rullar och bröd. Maltmjöl Dark ger bitterhet och en vacker färg till ditt bröd. Rekommenderad dosering: för rågmjöl 6 % av mjölmängden, för vetemjöl 3 % av mjölmängden. Förvara den på en torr och sval plats. Detta är ett paket med 4x 375g påsar = 1,5kg Maltmjöl.
    Pris: kr218,00
    Tillgänglighet:1
  • Skummjölkspulver - Torrmjölk, 5kg

    Torkmjölk (även kallad drimol) är nymald mjölk som görs till pulver. Denna torrmjölk tillverkas av skummjölk och har därför låg fetthalt. Skummjölkspulver kan användas till många saker i bakning och konditori, och vi rekommenderar det också till vårt supergoda glassrecept som du hittar här.
    En tumregel vid bakning är att torrmjölken bör utgöra ungefär 2 till 3 % av mjölet i ett recept. Fördelarna med torrmjölk (och mjölk i allmänhet) är följande:
    - Hållbarheten hos bröd, till exempel, förlängs. (En ökning av mängden andra vätskor, t.ex. vatten, ökar också hållbarheten). - Den färdiga produkten får en gyllenbrun färg när sockret karamelliserar ytan. - Stabiliserar brödets syrahalt. - Tätare poring. - Näringen ökar tack vare de vitaminer som mjölken innehåller.
    Torrmjölk kan delvis ersätta t.ex. helmjölk i recept, men på grund av dess pulverform är den i olika proportioner och bristen på vätska måste kompenseras med vatten, i ett förhållande mellan 1:50 och 1:10, beroende på vad receptet gäller.
    Levereras i 10 påsar om 500 g vardera = 5 kg.
    Pris: kr1.059,00
    Tillgänglighet:1
  • Chokladfett, 1 kg

    Chokladfettet är 100 % vegetabiliskt och tillverkas av palmkärnolja. Ett billigare alternativ till kakaosmör som utvinns ur kakaobönan.
    Chokladfetter är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: förvaras i rumstemperatur eller kallare.
    Innehåll: 1.000gr.
    Pris: kr265,00
    Tillgänglighet:1
  • Professionell chokladsmältare på 3 kg, Chocolate World

    Stor professionell chokladsmältare från Belgian Chocolate World. Särskilt lämplig för doppning av t.ex. gräddbakelser. Kolla in denna smältare om du främst gjuter choklad i plattor. Extra stor behållare med plats för 3 liter choklad. Smältaren kan ställas in efter temperatur och går från 0-60° C. Normal arbetstemperatur för choklad är mellan 28-32° C.
    Skålen är tillverkad av rostfritt stål.
    Denna smältare behöver inte vatten i smältprocessen och ger därför en torr värme där ingen fukt frigörs, vilket är perfekt när du smälter choklad!
    Observera att en chokladsmältare, oavsett märke, inte tempererar choklad, utan smälter och bibehåller temperaturen. Vi rekommenderar en digital termometer för korrekt temperaturkontroll, eftersom termostaten kan avvika upp till +/- 5°C från den inställda temperaturen.
    Storlek: ca. 31 x 31 x 18 cm - skålstorlek: Ø24cm x 11cm höjd.
    Spänning: 220 volt
     
    Pris: kr3.739,00
    Tillgänglighet:3
 
 

Andra köpte också

  • Sesamfrön, 500g

    Sesamfröna kommer från sesamplantan, som odlas i Kina och Indien samt i Central- och Sydamerika. Fröna är rika på mineraler, E-vitamin, fleromättade fettsyror och protein. Sesamfrön används vanligtvis i bakverk och i många asiatiska rätter. Genom att rosta dem kort i en stekpanna innan de används framhävs sesamsmaken avsevärt. Påse med 500g
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:122
  • Skurna rågkärnor, 1 kg

    Valsemøllen Cut Rye Grains ger ditt bröd bett, och rågbrödet kropp och vackra synliga korn. Valsverksskivade rågkärnor är hela rågkärnor som har skurits på tvären, vilket ger vackra skivor när du skivar bröd. Används främst i fullkornsrågbröd, men passar även bra i vetebröd. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:19
  • Solrosfrön, 1.000g

    I solrosornas blommor växer många frön, som när de är skalade blir ätbara solrosfrön. Fröna används oftast i bakverk, men är också riktigt goda i gröna sallader. För att förstärka smaken av solrosfrön i gröna sallader kan fröna rostas med lite olivolja och havssalt i en het panna i några minuter tills fröna får färg. Levereras i 2 påsar om 500 g vardera = 1 kg.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:1
  • Condibøtte 600ml med lock

    Kvadratisk behållare på 600 ml med lock. Mått: 129 x 129 x 59 mm Plastkar, koniska kar, koniska kar, kar, godiskar, plastlådor, superkar - ja, det kära barnet har många namn. Oavsett vad de heter har de blivit otroligt populära för förvaring av torrvaror i köket - men de kan också användas med god effekt för all annan mat som behöver förvaras förseglad, både i skåpet och i kylskåpet. Perfekt även för surdeg och för brödbakning. I tabellen nedan har vi sammanställt en översikt över hur mycket av de vanligaste livsmedlen som kan finnas i de olika burkarna. Vi har 10 olika storlekar till överkomliga priser, och du hittar dem alla HÄR. Den kolumn som är markerad med fet stil är den rekommenderade storleken för produkten:
    155 ml 280 ml 280 ml 600 ml 1,15 L 1,2 L 1,5 L 2,5 L 3 L 5 L
    Vetemjöl 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Socker 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Pulveriserat socker 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Brunt mjöl 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Chokladknappar 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Bakningsenzymer 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Hvedesur 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Rågbröd surt 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Flöjter Bas 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Fryspulver 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Vetegluten 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Maltmjöl 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Torrjäst 65 g 120 g 120 g 260 g 500 g 520 g 650 g 1 kg 1,3 kg 2,1 kg
    Havregrynsgröt 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Linfrö 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    5-kornsblandning 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Solrosfrön 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Pumpafrön 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Flager 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Kärnor som knäckts 30 g 55 g 55 g 120 g 230 g 240 g 300 g 500 g 600 g 1 kg
    Björkar 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Majssirap 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Sesamfrön 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Mjölkpulver 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Cremodan 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Kokosnötmjöl 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Kakao 70 g 130 g 130 g 280 g 525 g 560 g 700 g 1,1 kg 1,4 kg 2,3 kg
    Mandlar och nötter 90 g 165 g 165 g 360 g 690 g 720 g 900 g 1,5 kg 1,8 kg 3 kg
    Preliminära mått med reservation för fel - © BageBixen.dk
    Pris: kr15,00
    Tillgänglighet:1
  • Christmas Holly 2 - Chokladöverföring, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:3
  • Celine Christmas Trees Chocolate Transfer Sheet, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:0
  • Bakborste - 38mm, Dr Oetker

    Den här Dr Oetker bakborsten med trähandtag är det perfekta verktyget för ditt kök. Använd den för att smörja dina bakformar och för att pensla dina bakverk och kakor med äggdeg eller sirap. Borsten mäter ungefär 20,5 x 3,5 cm.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:24
  • 2025 Nytt år - Chokladöverföringsark, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr23,00
    Tillgänglighet:48
  • Brun flytande färg, 29,5ml

    Extra starka lerfärger från amerikanska LorAnn Oils. Smak- och luktneutral. Dessa färger är av professionell kvalitet för hemmabruk. Färgerna är lämpliga för användning i: sötsaker, glasyr, frosting, tårtor, kakor, glass och konfektyr. Observera att produkten är starkt färgande och därför rekommenderar vi att du använder engångspipetter eller liknande för att dosera. Denna typ av flytande färg kallades tidigare för fruktfärg, vilket inte längre är tillåtet i Danmark. Andra namn idag är flytande färg, konfektyrfärg, godisfärg, livsmedelsfärg etc. Den vita färgen kan antingen användas ensam eller blandas med några av de andra färgerna i sortimentet. Detta kan ge vackra opaka (täckande) färger. Alla är gluten- och sockerfria. Max. Rekommenderad dos: 0,5 g per kg färdig vikt
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:10
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.