Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Datoröversättning pågår. Arbetar med manuell översättning.

Kakaosmör/chokladfett – Callebaut, 1kg

Pris: kr 809,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

Slut i lager

Beskrivning

Callebaut Cocoa Butter Drops är gjorda av 100 % rent kakaosmör och är 100 % vegetabiliska.
Kakaosmördroppar är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
Innehåll: 1.000 gr Callebaut Cocoa Butter Callets fördelat på 2 påsar om 500 gr.
Säljs även i 200g-påsar och 3kg-hinkar.

Dette pakketilbud indeholder

Alternativ

  • Kakaosmör/chokladfett - Callebaut, 200g

    Callebaut Cocoa Butter Drops är gjorda av 100 % rent kakaosmör och är 100 % vegetabiliska.
    Kakaosmördroppar är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåll: 200gr Callebaut Cocoa Butter Callets.
    Pris: kr185,00
    Tillgänglighet:56
  • Kakaosmör/chokladfett - Callebaut, 100g

    Callebaut Cocoa Butter Drops är gjorda av 100 % rent kakaosmör och är 100 % vegetabiliska.
    Kakaosmördroppar är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåll: 100 g Callebaut Cocoa Butter Callets. Levereras professionellt ompaketerad av Konditorens, eftersom Callebaut endast producerar i förpackningar på 3 kg och större.
    Säljs även i 200g-påsar samt 500g, 1kg, 3kg och 20kg.
    Pris: kr108,00
    Tillgänglighet:91
  • Kakaosmör/chokladfett - Callebaut, 500g

    Callebaut Cocoa Butter Drops är gjorda av 100 % rent kakaosmör och är 100 % vegetabiliska.
    Kakaosmördroppar är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåll: 500gr Callebaut Cocoa Butter Callets.
    Säljs även i 200g-påsar och 3kg-hinkar.
    Pris: kr417,00
    Tillgänglighet:0
  • Kakaosmör/chokladfett - Callebaut, 20kg

    Callebaut Cocoa Butter Drops är gjorda av 100 % rent kakaosmör och är 100 % vegetabiliska.
    Kakaosmördroppar är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåll: 20 kg Callebaut Cocoa Butter Callets.
    Säljs även i 200g-påsar och 3kg-hinkar.
    Pris: kr14.969,00
    Tillgänglighet:0
  • Kakaosmör/chokladfett - Callebaut, 3kg

    Callebaut Cocoa Butter Drops är gjorda av 100 % rent kakaosmör och är 100 % vegetabiliska.
    Kakaosmördroppar är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåll: 3kg Callebaut Cocoa Butter Callets.
    Pris: kr2.238,00
    Tillgänglighet:5
  • Chokladfett, 500g

    Chokladfettet är 100 % vegetabiliskt och tillverkas av palmkärnolja. Ett billigare alternativ till kakaosmör som utvinns ur kakaobönan.
    Chokladfetter är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: förvaras i rumstemperatur eller kallare.
    Innehåll: 500gr.
    Pris: kr139,00
    Tillgänglighet:6
  • Kakaosmör - 75 g, Dr Oetker

    Kakaosmör lämpar sig utmärkt för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/förtunning av choklad. Den kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Används för utspädning av flytande smält choklad: Dosering: 10-15%.
    Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåll: 75 g
    Pris: kr77,00
    Tillgänglighet:25
  • Callebaut Bresilienne hasselnötskrokant 1kg

    Hackade, rostade och karamelliserade hasselnötter av högsta kvalitet från Callebaut.
    Callebaut Bresilienne Hasselnötter passar både som en läcker knäck på t.ex. efterrätter, cupcakes, kakor etc. eller blandade i bakverk, choklad, ganacher, praliner etc. där bresilienne är fortsatt krispig.
    Innehåll: 1 kg.
    Pris: kr386,00
    Tillgänglighet:7
  • Chokladfett, 1 kg

    Chokladfettet är 100 % vegetabiliskt och tillverkas av palmkärnolja. Ett billigare alternativ till kakaosmör som utvinns ur kakaobönan.
    Chokladfetter är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: förvaras i rumstemperatur eller kallare.
    Innehåll: 1.000gr.
    Pris: kr262,00
    Tillgänglighet:1
  • ChocoCubes Milk, Callebaut 1kg

    Bakchoklad från belgiska Callebaut. Vill du göra den perfekta chokladpanettonen och överraska dina nära och kära med den mjuka och läckra italienska skapelsen? Då är dessa Callebaut Chococubes något för dig. De är gjorda av utsökt mjölkchoklad och är precis de chokladtärningar som din panettone behöver. Chococubes innehåller mindre kakaosmör och är speciellt utformade för att kunna bakas utan att smälta bort i degen. De klarar till och med ugnstemperaturer på upp till 200 °C. Gör dig redo att lägga till en extra lyxig bit och en god chokladlikör till en av de mest kända italienska delikatesserna. Förvaring: mellan 12 och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Storlek på enskilda kuber: ca 10x10x10mm Innehåller 29,1% kakaotorrsubstans.
    Innehåll: 4x250g = 1kg mjölkchokladtärningar för bakning.
    Tekniskt namn: CHM-CU-7X80-E5-U70
    Pris: kr309,00
    Tillgänglighet:1
  • Non Temp Dark - 1kg, Callebaut

    Callebaut Non Temp är en "Easy Melt"-choklad - som tekniskt sett inte är någon choklad alls. Förklaringen är att Non Temp tillverkas av bra kakaopulver, socker och vegetabiliskt fett. Det gör att den ser ut och smakar som riktig choklad. Passar bäst för att dekorera på tårtor och desserter - inte för gjuten choklad. Fördelen med Non Temp är att den inte behöver tempereras innan den används. Det är bara att smälta den och den är klar. En produkt som används flitigt av många bagare och konditorer för snoddar etc. Levereras i 2 påsar à 500 g = 1 kg (ompackade). Säljs även i andra storlekar. Beskrivning från tillverkaren:
    Smakar, ser ut och stelnar som riktig choklad, med en knäck!
    Under vissa förhållanden kan det vara svårt att arbeta med choklad. Särskilt i mycket varma klimat eller kök med för hög luftfuktighet. Hard Bakers Coating är en massa med en smak, munkänsla och glans som ligger nära riktig choklad, men som inte behöver tempereras. Smält bara, applicera och svalna direkt. Efter härdning har slutresultatet chokladens utseende och mjuka satinblankhet, med en hård, chokladliknande krispighet.
    Pris: kr264,00
    Tillgänglighet:1
  • Mycryo tempereringspulver, 100g

    Låda med 100 g Mycryo. Mycryo™ är en 100 % naturlig ingrediens: rent kakaosmör i form av mikropulver. Genom att tillsätta cirka 1-2 % Mycryo™ till smält choklad får man de stabila kristaller som behövs för att skapa tempererad choklad. Dessutom ger tillsatsen av kakaosmör din choklad mer glans och en hårdare krispighet. Mycryo tillverkas av Callebaut. 1-2 % Mycryo bör tillsättas till chokladen (20 g per kg), läs mer om metoden nedan. Mycryo är pulveriserat kakaosmör - och inget annat. Kakaosmör är en integrerad del av kakaobönan.
    Vad händer rent tekniskt?
    Inget mindre än en riktig härdningsprocess.
    När du tempererar din choklad på marmor eller när du "puddar" med mer choklad vill du starta en kedjereaktion för att kristallisera betakristallerna i kakaosmöret som finns i chokladen. Denna specifika kristalliseringsprocess ger den glans och den spricka som du vill att din choklad ska ha.
    Genom att lägga till Mycryo behövs inte längre denna något komplicerade tempereringsprocess, eftersom du lägger till betakristaller istället för att försöka skapa dem!
    Mycryo är det säkraste sättet att lyckas med temperering varje gång.
    Produkten kan komma i en annan förpackning än den som visas på bilden. Produkten kommer dock alltid att vara densamma - Mycryo är ett registrerat varumärke och en produkt från Barry Callebaut Group.
    Så här fungerar Mycryo:
    1. Smält chokladen vid 40-45 °C (i en chokladsmältare, mikrovågsugn eller vattenbad).
    2. Låt chokladen svalna i rumstemperatur till 34 °C för mörk choklad eller 33 °C för mjölkchoklad, vit choklad eller färgchoklad.
    3. Tillsätt 1 % Mycryo (10 g till 1 kg).
    4. Blanda väl.
    5. När chokladen är helt smält håller du temperaturen på 34 °C för mörk choklad och 33 °C för mjölkchoklad och vit choklad.
    6. Om du vill använda chokladen under en längre tid kan du hålla temperaturen på 31-32 °C för mörk choklad och 29-30 °C för mjölkchoklad, vit choklad eller färgchoklad. Detta är lättast att göra med en chokladsmältare.
     
    Pris: kr154,00
    Tillgänglighet:0
 
 

Andra köpte också

  • Hallon - frystorkade, 20g

    Vackra och intensiva hallonbitar av frystorkade hallon. Frystorkade frukter är mycket populära i gräddpapper, mousser, chokladfyllningar och mycket mer. Måste förvaras lufttätt efter öppnandet, annars klumpar den ihop sig. Innehåll: 20 gram Finns även i portionsförpackningar på 80 g och 400 g.
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:65
  • Marsipan Gul 250 g - Funcakes

    Färgad marsipan från holländska FunCakes. Marsipanen är mycket lätt att kavla ut och arbeta med. Vill man ha något ljusare färg, kan marsipanen blandas med vit/ofärgad marsipan, till önskad färg uppnås. Det går åt ca 500 g marsipan till att täcka en rund tårta med en diameter på ø25 cm.    
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:4
  • Marsipan Blå 250 g - Funcakes

    Färgad marsipan från holländska FunCakes. Marsipanen är mycket lätt att kavla ut och arbeta med. Vill man ha något ljusare färg, kan marsipanen blandas med vit/ofärgad marsipan, till önskad färg uppnås. Det går åt ca 500 g marsipan till att täcka en rund tårta med en diameter på ø25 cm.   Observera att färgen kan avvika något från den som visas på din skärm.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:5
  • Färg av mangoolja 20 ml - Colour Mill

    Attraktiv, orange färg på oljebaserad bas som kan användas för att färga smörkräm, schweizisk marängsmörkräm, choklad och kakdeg. Till skillnad från andra färger älskar Colour Mill-färgerna det fett och den olja som används i din bakning - de använder dem för att sprida den speciella färgformeln. Detta ger levande och enhetliga nyanser som inte bleknar. Den fungerar särskilt bra i smörkräm/smörkräm, schweizisk marängsmörkräm, choklad, tårtbakelse, ganache och fondant. Den fungerar också bra i blomsterpasta, gummipasta, modelleringspasta, kunglig glasyr, marsipan, tårtblandning, bakverk, frosting, isomalt, spetsblandning med mera. Den höga koncentrationen av färg innebär att du behöver använda mindre färg än vanligt för att uppnå starkare och mer färgstarka resultat. Du behöver bara en liten droppe i taget för att skapa önskad nyans - detta kan göras med spetsen på en tandpetare. Färgerna från Colour Mill har följande egenskaper: - Färgstarka, enhetliga nyanser som inte bleknar - Hög koncentration (minimal användning av färg) - 51 fantastiska färger - 100% ätbar - Fri från allergener - Glutenfri - Lämplig för kosher, vegetarianer och veganer Instruktioner: Skaka väl före användning. Tillsätt lite i taget - färgen utvecklas med tiden. Förvaras på en sval och torr plats, borta från solljus. Det rekommenderas att inte använda mer än 2 % av den färdiga massan som färgen ska tillsättas. Observera att färger som visas på skärmen på din enhet kanske inte helt motsvarar färgen i verkligheten.
    Pris: kr77,00
    Tillgänglighet:10
  • Tårtbräda Greaseproof 5 st, dia. 26 cm.

    Förpackning med 5 bitar av fettfri tårtkartong i ø26cm. Lämplig för användning under tårtan eller som mellanlager i en staplad tårta. Använd två bitar bakplåtspapper tillsammans för att få fasthet och stabilitet.
    Tjocklek ca 0,5 mm.
    Finns i 5 storlekar:
    16cm
    20cm
    22cm
    24cm
    26cm
    28cm
    Av hygieniska skäl rekommenderas att de endast används en gång.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:104
  • Björnbärspulver - frystorkat, 25g

    Vackert och intensivt björnbärspulver av frystorkade björnbär. Frystorkade frukter är mycket populära i gräddpapper, mousser, chokladfyllningar och mycket mer. Måste förvaras lufttätt efter öppnandet, annars klumpar den ihop sig. Innehåll: 25 gram Finns även i portioner på 100 g och 500 g.
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:0
  • Havtornssirap - 100g FunCakes - Bäst före 05/25

    Ge din smörkräm, tårtor, glass, bavaroise, chokladganache och olika fyllningar en utsökt smak med denna mångsidiga smaksättning, FunCakes Flavouring Sea Buckthorn från FunCakes.
    Tillsätt den rekommenderade mängden till din deg, glass eller liknande, enligt vad som anges på förpackningen. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra arom, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500 g.
    Innehåll: 100 gram.
    Kallas även för smaksättningspasta.
    Pris: kr85,00
    Tillgänglighet:0
  • Apelsinpulver - frystorkat, 25g

    Vackert och intensivt orange pulver av frystorkat apelsinkoncentrat. Frystorkade frukter är mycket populära i gräddpapper, mousser, chokladfyllningar och mycket mer. Måste förvaras lufttätt efter öppnandet, annars klumpar den ihop sig. Innehåll: 25 gram Finns även i portioner på 100 g och 500 g.
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:490
  • Jordgubbspulver - frystorkat, 25g

    Vackert och intensivt jordgubbspulver av frystorkade jordgubbar. Frystorkade frukter är mycket populära i gräddpapper, mousser, chokladfyllningar och mycket mer. Måste förvaras lufttätt efter öppnandet, annars klumpar den ihop sig. Innehåll: 25 gram Finns även i portionsförpackningar på 80 g och 400 g.
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:190
  • Tårtpapper Rund, dia 32,5 cm - FunCakes

    Solid och lyxigt tårtunderlägg i kartong i silver från FunCakes. Fin till presentation av dopstårtor, stapeltårtor, pajer, cupcakes m.m.
    Materialet är kraftig kartong med silverfolie och kan användas flera gånger om vid normal användning.
    Mått: dia.32,5 cm, 1 cm tjock.
    Antal: 1 st.
    Maskindisk rekommenderas inte.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:130
  • Pulver av passionsfrukt - frystorkad, 20 g

    Vackert och intensivt passionspulver från frystorkat passionsfruktkoncentrat. Frystorkade frukter är mycket populära i gräddbakelser, mousser, chokladfyllningar och mycket mer. Förvaras i lufttät behållare efter öppnandet, annars kommer den att klumpa ihop sig. Innehåll: 20 gram Finns även i portioner om 100 g och 500 g
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:446
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.