Beskrivning
Vi har specialutformat den här trumman enligt de specifikationer som våra kunder har efterfrågat: billigare och mindre än de stora industriella modellerna – men fortfarande robust och tyst.
Vi är mycket stolta över att kunna presentera resultatet av många månaders utveckling och testning, en dragéetromle som enkelt kan stå i köksskåpet och som inte kräver att du gör stora portioner varje gång.
Specialmaterialet omfattar
- Rostfritt stål
- Justerbar hastighet
- Avtagbar trumma
- Kontinuerlig drift
- Solid konstruktion
- Praktiskt taget ljudlös motor
- Låg energiförbrukning
- CE-märkt
- Lätt att rengöra
Om du använder maskinen professionellt bör du överväga att skaffa den större 7L-versionen, som du kan hitta rätt HÄR.
Dragonfly är gediget byggd i rostfritt stål, och trumman i rostfritt stål kan enkelt tas bort för rengöring med det medföljande verktyget.
Rengöringen är enkel eftersom trumman enkelt tvättas i varmt vatten och tvål, medan själva maskinen kan torkas av med en våt trasa.
Till skillnad från konfi kit-modellerna står den här maskinen utan bom på bordet, den låter inget ljud från motorn och rotationshastigheten kan justeras mycket enkelt.
Maskinens mångsidighet gör att den även lämpar sig för mindre produktioner i konditorier, restauranger, bagerier och liknande.
Dragée-maskinen behöver bara anslutas till ett vanligt eluttag.
Inklusive dansk manual och 40-sidigt inspirations- och recepthäfte.

40-sidig broschyr på danska ingår:
Alla dragéer i broschyren är gjorda på prototypen av denna maskin.

Du hittar BageBixens egen recept på Dragée Glaze precis här
Specifikationer:
3,5 liter – ca. maximal mängd per produktion, motsvarande ca. 2 kg.
Trumdiameter: 300 mm
Bas: 405 x 260 x 410 mm
220V / 50/60Hz kompatibel
Monofas / 120W
Vikt: 14 kg
Även känd som panneringsmaskin, chokladöverdragare, dragée-trumma eller dragée-maskin.









Reippurt (verifierad ägare) –
Dette er faktisk en helt udemærket maskine som jeg godt kan anbefale. Godt nok har jeg kun testet den et par dage, men umiddelbart virker den rigtig fint. Vigtigt at læse (og følge) den vedlagte opskriftsbog grundigt, og at gå på youtube og se hvordan det gøres. Jeg vil dog foreslå at man gemmer den umbrako der følger med væk, og køber en Umbrako skruetrækker istedet. Skal man lave noget med chokolade er det om at have rigeligt på lager, da man bruger en del. Måske Bagebixen vil have ulejlighed med at skrive det der er vigtigt at købe med så man ikke mangler noget til fx. glaze. Måske en lille startpakke?