Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Choco Sheets – Tryck på choklad, 25 st. A4*

Pris: kr 421,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

Finns inte i lager - men vi skickar den till dig. Leveranstid ca. 4-10 dagar (läs mer)

Artikelnr: TP525 Kategorier: , ,

Beskrivning

För användning i en matskrivare eller för att rita på dig själv med ätbara markörer.
Choco Sheets® är belagda transferark som kan tryckas med ätbara bläck. Choco Sheets® gör det enkelt att tillverka choklad med personliga logotyper eller bilder.
Chokladen måste tempereras på rätt sätt innan den släpps ut.
Förvaras på en sval plats bort från direkt solljus.
Storlek: 29,7 x 21 cm – standard A4
Innehåll: 25 ark.
OBS: På beställning – 2-4 veckors leveranstid om den inte finns i lager – se aktuell lagerstatus längre upp på sidan. Hela beställningen skickas tillsammans.

Alternativ

  • Mini Choco Sheets - tryck på choklad, 25 st.*

    För användning i en matskrivare eller för att rita på dig själv med ätbara markörer.
    Choco Sheets® är belagda transferark som kan tryckas med ätbara bläck. Choco Sheets® gör det enkelt att tillverka choklad med personliga logotyper eller bilder.
    Chokladen måste tempereras på rätt sätt innan den släpps ut.
    Förvaras på en sval plats bort från direkt solljus.
    Storlek: 26 x 12,5 cm - Små ark
    Innehåll: 25 ark.
    OBS: På beställning - 2-4 veckors leveranstid om den inte finns i lager - se aktuell lagerstatus längre upp på sidan. Hela beställningen skickas tillsammans.
    Pris: kr265,00
    Tillgänglighet:3
  • Sockerpapper för tryck - Decor Professional 25 st. A4

    Ätbart papper av hög kvalitet med en lätt söt vaniljsmak och arom.
    Professionellt papper ger starka, levande färger och en stark vit kontrast för dina bilder.
    Tips: Din tårtutskrift kan användas på många olika ytor, men vi rekommenderar alltid smörkräm, marsipan eller fondant. Recept finns på vår webbplats.
    Sockerutskrifter ska ha en lätt fuktig yta, så om du använder utskriften på marsipan eller fondant, pensla lite vatten på kakans yta innan du applicerar utskriften.
    Om trycket ska användas på vispad grädde måste det appliceras strax före servering, eftersom vispad grädde innehåller för mycket vatten och färgerna annars rinner ut.
    Glasyren är ett bra underlag för trycket och trycket placeras direkt på den våta glasyren. Vi rekommenderar alltid ett ljust eller vitt underlag för tårttrycket, eftersom mörka färger kan synas genom trycket.
    Förvaras på en sval plats bort från direkt solljus.
    Storlek: 29,7 x 21 cm - standard A4
    Innehåll: 25 ark i en låda.
    Obs: Eftersom E171 inte längre är tillåtet som vit livsmedelsfärg är papperet något mer elfenbensfärgat.
    Pris: kr498,00
    Tillgänglighet:54
  • Sockerpapper för tryck - Decor Paper Plus 25 st. A4

    Decor Paper Plus har en balanserad vaniljsmak och tjockleken är endast 0,45 mm, vilket ger ett riktigt fint utskriftsresultat.
    Se även Decor Professional höger HÄR om du vill ha starkare färger och högre kontrast.
    Tips: Din tårtutskrift kan användas på många olika ytor, men vi rekommenderar alltid smörkräm, marsipan eller fondant. Recept finns på vår webbplats.
    Sockerutskrifter ska ha en lätt fuktig yta, så om du använder utskriften på marsipan eller fondant, pensla lite vatten på kakans yta innan du applicerar utskriften.
    Om trycket ska användas på vispad grädde måste det appliceras strax före servering, eftersom vispad grädde innehåller för mycket vatten och färgerna annars rinner ut.
    Glasyren är ett bra underlag för trycket och trycket placeras direkt på den våta glasyren. Vi rekommenderar alltid ett ljust eller vitt underlag för tårttrycket, eftersom mörka färger kan synas genom trycket.
    Förvaras på en sval plats bort från direkt solljus.
    Storlek: 29,7 x 21 cm - standard A4
    Innehåll: 25 ark i en låda.
    Obs: Eftersom E171 inte längre är tillåtet som vit livsmedelsfärg är papperet något mer elfenbensfärgat.
    Pris: kr389,00
    Tillgänglighet:24
  • Sockerpapper för tryck - 25 st. A4, FunCakes

    FunCakes sockerpapper kan användas för att trycka ätbara bilder och motiv - tjockleken är bara 0,4-0,5 mm, vilket ger ett fantastiskt tryckresultat.
    Tips: Din tårtutskrift kan användas på många olika ytor, men vi rekommenderar alltid smörkräm, marsipan eller fondant. Recept finns på vår webbplats.
    Sockerutskrifter ska ha en lätt fuktig yta, så om du använder utskriften på marsipan eller fondant, pensla lite vatten på kakans yta innan du applicerar utskriften.
    Om trycket ska användas på vispad grädde måste det appliceras strax före servering, eftersom vispad grädde innehåller för mycket vatten och färgerna annars rinner ut.
    Glasyren är ett bra underlag för trycket och trycket placeras direkt på den våta glasyren. Vi rekommenderar alltid ett ljust eller vitt underlag för tårttrycket, eftersom mörka färger kan synas genom trycket.
    Förvaras på en sval plats bort från direkt solljus.
    Storlek: 29,7 x 21 cm - standard A4
    Innehåll: 25 ark i en låda.
    Obs: Eftersom E171 inte längre är tillåtet som vit livsmedelsfärg är papperet något mer elfenbensfärgat.
    Pris: kr498,00
    Tillgänglighet:8
  • Sockerpapper för tryck - Decor Paper Plus 250 st. A4

    Specialerbjudande med 10 x 25 st.
    Decor Paper Plus har en balanserad vaniljsmak och tjockleken är endast 0,45 mm, vilket ger ett riktigt fint utskriftsresultat.
    Tips: Din tårtutskrift kan användas på många olika ytor, men vi rekommenderar alltid smörkräm, marsipan eller fondant. Recept finns på vår webbplats.
    Sockerutskrifter ska ha en lätt fuktig yta, så om du använder utskriften på marsipan eller fondant, pensla lite vatten på kakans yta innan du applicerar utskriften.
    Om trycket ska användas på vispad grädde måste det appliceras strax före servering, eftersom vispad grädde innehåller för mycket vatten och färgerna annars rinner ut.
    Glasyren är ett bra underlag för trycket och trycket placeras direkt på den våta glasyren. Vi rekommenderar alltid ett ljust eller vitt underlag för tårttrycket, eftersom mörka färger kan synas genom trycket.
    Förvaras på en sval plats bort från direkt solljus.
    Storlek: 29,7 x 21 cm - standard A4
    Innehåll: 10 x 25 ark i en låda.
    Pris: kr3.583,00
    Tillgänglighet:1
  • Epifanio överföringsark för choklad, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:0
  • Holly Canes - Överföringsark för choklad, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Arket är tillverkat av en speciell folie med ett mönster tryckt i livsmedelsfärger.
    Se på bilderna hur trycket kommer att se ut på vit och mörk choklad. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste tempereras korrekt för att arktrycket ska fästa på chokladen.
    Vad är ett transfer sheet? Transferark är en plastfilm på vilken ett motiv trycks med livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Så här använder du ett överföringsark 1: Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket. 2: Släta ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek. 3: Skaka/knacka försiktigt på plåten med choklad. 4: Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.TIPS: Arket är också perfekt att använda i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:11
  • Gingy Fun - Transferark för choklad, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:26
  • Waferpapper/Rispapper Vit 25 ark A4

    Ätbart vitt rånpapper, lämpligt för hemmagjorda dekorationer som vackra ätbara risblommor, men också utmärkt för kakor, kex, makroner och mycket mer.
    Kan även användas i en sockerskrivare.
    Förvaring: Förvaras torrt, svalt och skyddat från direkt solljus.
    Storlek: ca 210 × 297 mm
    Tjocklek ca 0,35 mm.
    Innehåll: 25 ark i färgen vit.
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:16
  • Refined Pines - Överföringsblad för choklad, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:28
  • Rubert Chocolate Transfer Sheet, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:50
  • Gingy Chocolate Transfer Sheet, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:33
 
 

Andra köpte också

  • Tårtattrapp rund, 15 cm Ø20 cm - FunCakes

    Tårtdocka i polystyren ( flamingo ) för övning, utställning, tårttävlingar eller som ett extra lager under den färdiga tårtan.
    Du kan till exempel täcka dockan med fondant eller marsipan, öva på tyllarbete eller airbrushteknik, dekorera fantastiska kreationer där endast din fantasi sätter gränser och mycket mer.
    Den här tårtpuppan är individuellt förseglad så att kontakt med livsmedel inte skadar flamingon.
    Diskning rekommenderas inte.
    Storlek: höjd 15 cm, diameter 20 cm
    Innehåll: 1 st.
    Cake Dummy finns i storlekarna Ø10 cm, Ø15 cm, Ø20 cm, Ø25 cm, Ø30 cm och en höjd på 15 cm.
     
    Pris: kr44,00
    Tillgänglighet:10
  • Fondant Black 250g - SmartFlex

    SmartFlex Velvet fondant är lätt att hantera och passar utmärkt för att glasera tårtor, göra figurer och alla typer av dekorationer. Fondanten kan lätt rullas ut och även tunnas ut. Den spricker eller fastnar minimalt under rullningen. Ytan är helt jämn och har en sammetslen känsla. SmartFlex kan användas i olika temperaturområden, från värmen i Medelhavet till svalare klimat i Skandinavien. Det går åt ca 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på ø25 cm. SmartFLex Velvet Black Fondant
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:2
  • Santa's Dream - Transferark för choklad, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:9
  • Kakdocka rund, 5 cm Ø25 cm - FunCakes

    Tårtdocka i polystyren ( flamingo ) för övning, utställning, tårttävlingar eller som ett extra lager under den färdiga tårtan.
    Du kan till exempel täcka dockan med fondant eller marsipan, öva på tyllarbete eller airbrushteknik, dekorera fantastiska kreationer där endast din fantasi sätter gränser och mycket mer.
    Den här tårtpuppan är individuellt förseglad så att kontakt med livsmedel inte skadar flamingon.
    Maskintvätt rekommenderas inte.
    Storlek: höjd 5 cm, diameter 25 cm
    Innehåll: 1 st.
    Kakdockan finns i storlekarna Ø10 cm, Ø12,5 cm, Ø15 cm, Ø20 cm, Ø25 cm, Ø30 cm, Ø35 cm, Ø40 cm i höjd 5 cm.
     
    Pris: kr40,00
    Tillgänglighet:19
  • Notblad för chokladöverföring, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:0
  • Små pingviner - Chokladöverföring, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:72
  • Flytande tomte - chokladöverföringsark, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:46
  • Xmas Baubles - Chokladöverföringsark, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:0
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.