Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Callebaut Choklad Ljus – 33,6% kakao, 2,5 kg

Pris: kr 857,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

277 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 5410522513530 Kategorier: , ,

Beskrivning

Stor påse på 2,5 kg – finns även i andra storlekar
Callebaut Callets Milk är en delikat lätt mjölkchoklad som är utformad för att smälta och har en balanserad smak av mjölk, kakao och karamell. För att underlätta smältningen kommer chokladen i droppar som innehåller 33,6 % kakao och är gjorda av den finaste belgiska chokladen. Lämplig för alla typer av chokladarbeten.
Se även vårt urval av vit och mörk choklad, samt större kvantiteter.
Tekniskt namn: 823NV 823-E4-U71 – Callebaut 823
Se vad denna choklad är bra för

 

Alternativ

  • Callebaut Choklad Ljus - 33,6 % kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk är en delikat lätt mjölkchoklad som är utformad för att smälta och har en balanserad smak av mjölk, kakao och karamell. För att underlätta smältningen kommer chokladen i droppar som innehåller 33,6 % kakao och är gjorda av den finaste belgiska chokladen. Lämplig för alla typer av chokladarbeten.
    21,8 % mjölkinnehåll
    Se även vårt urval av vit och mörk choklad, samt större kvantiteter.
    Tekniskt namn: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: kr389,00
    Tillgänglighet:74
  • Callebaut Choklad Ruby - 47,3 % kakao, 2,5 kg

    Callebaut Ruby har en vacker rosa färg som gör dem unika jämfört med annan choklad. Den rosa färgen beror på kakaobönan, så det finns inga färgämnen i denna choklad. Ruby förför dig med sin rosa färg och överväldigar dig med sin intensiva fruktiga smak av bär. Du kan smälta Ruby för att skapa vackra kreationer - precis som vanlig choklad. Men du kan naturligtvis också använda Ruby för att dekorera kakor, muffins och kex. Ruby passar särskilt bra till champagne, saltkaramell och andra kryddor. Innehåll: 2,5 kg.
    Chokladen är bra för gjutning eller fyllda chokladpraliner.
    Stor väska med 2,5 kg
    Se vad denna choklad är bra för
    [embed]https://www.youtube.com/watch?v=F72K1s8Zph8[/embed]
    Pris: kr1.012,00
    Tillgänglighet:16
  • Callebaut Choklad Mörk - 54,5% kakao, 2,5 kg

    Stor väska med 2,5 kg
    Callebaut Callets Dark är en delikat mörk choklad som är utformad för att smälta och har en balanserad bitter-söt kakaosmak. För att underlätta smältningen kommer chokladen i droppar som innehåller 54,5 % kakao och är gjorda av den finaste belgiska chokladen. Lämplig för alla typer av chokladarbeten.
    Se även vårt urval av vit och mörk choklad, samt större kvantiteter.
    Tekniskt namn: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se vad denna choklad är bra för
     
    Pris: kr857,00
    Tillgänglighet:185
  • Callebaut Choklad Mörk - 57,7 % Kakao, 2,5 kg

    Stor påse med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark är en delikat mörk choklad framställd för smältning och har en välbalanserad bitter-söt kakaosmak. För att underlätta smältningen levereras chokladen i droppar, och de innehåller 57,7% kakao och är framställda av den finaste belgiska chokladen. Lämpar sig för gjutning (fylld choklad) och överdrag.
    Se även vårt urval av vit och mörk choklad, samt större mängder.
    Teknisk beteckning: 2815-E4-U71 eller bara "Callebaut 815"
     
    Pris: kr857,00
    Tillgänglighet:315
  • Callebaut Java Ljus Choklad - 32,6%, 2,5 kg

    Callebaut "Single Origins" Java tillverkas av de finaste Criollo-kakaobönorna som odlas på Java. Smaken är mild kakao och djupa toner av karamell - färgerna är delikata ljusbruna. Eftersmaken avslöjar delikata smaker av ananas, banan och passionsfrukt.
    Denna mjölkchoklad är perfekt för kakor, desserter, bakning, dekoration, chokladfondue, hemgjord choklad, överdrag och gjutning.
    Se även vårt urval av vit och mörk choklad, samt större kvantiteter.
    Tekniskt namn: JAVA-E4-U70
    Se vad denna choklad är bra för
     
    Pris: kr1.012,00
    Tillgänglighet:5
  • Callebaut Power80 Mörk Choklad - 80% Kakao, 2,5 kg

    Stor påse med 2,5kg
    Callebaut Power 80 är en otroligt intensiv choklad med hela 80% kakao. Här är det verkligen Power på smaken, men samtidig har man sett till att den inte blir för bitter. Lämpar sig för alla typer av chokladarbeten men specielt till fylld choklad, olika bakverk och glass.
    Se även vårt urval av vit och mörk choklad, samt större mängder.
    Teknisk beteckning: Callebaut Power80 80-20-44
    Se vad denna choklad lämpar sig för
     
    Pris: kr935,00
    Tillgänglighet:10
  • Callebaut kakaomassa - 100 % kakao, 2,5 kg

    Stor väska med 2,5 kg
    Callebaut Cocoa Mass är 100 % ren kakaomassa som kan användas för att göra din egen choklad från grunden.
    Även kallad 100 % choklad.
    Tillverkad av rostade kakaobönor som mals till en slät och jämn massa.
    Kallas även osötad choklad och är mycket intensiv i smaken. Kan användas som den är för glass, ganacher, praliner osv.
    Tillverkad främst av västafrikanska bönor, kompletterad med en blandning från Asien och Latinamerika för att skapa den mest optimala smaken.
    Tekniskt namn: Callebaut CM-CAL-E4-U70
     
    Pris: kr1.012,00
    Tillgänglighet:6
  • Callebaut Chocolate White - 28 % kakao, 2,5 kg

    Stor väska med 2,5 kg
    Callebaut Callets White är en delikat vit choklad som är utformad för att smälta och har en balanserad krämig mjölksmak. För att underlätta smältningen kommer chokladen i droppar som innehåller 28 % kakao och är gjorda av den finaste belgiska chokladen. Lämplig för alla typer av chokladarbeten.
    Se även vårt urval av vit och mörk choklad, samt större kvantiteter.
    Tekniskt namn: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se vad denna choklad är bra för
     
    Pris: kr857,00
    Tillgänglighet:56
  • Callebaut Chocolate Light - 33,6 % kakao, 5 kg

    2 x 2,5kg = 5kg
    Callebaut Callets Milk är en delikat lätt mjölkchoklad som är utformad för att smälta och har en balanserad smak av mjölk, kakao och karamell. För att underlätta smältningen kommer chokladen i droppar som innehåller 33,6 % kakao och är gjorda av den finaste belgiska chokladen. Lämplig för alla typer av chokladarbeten.
    Se även vårt urval av vit och mörk choklad, samt större kvantiteter.
    Tekniskt namn: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se vad denna choklad är bra för
     
    Pris: kr1.697,00
    Tillgänglighet:1
  • Callebaut Choklad Vit - 28% Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White är en delikat vit choklad som är utformad för att smälta och har en balanserad krämig mjölksmak. För att underlätta smältningen kommer chokladen i droppar som innehåller 28 % kakao och är gjorda av den finaste belgiska chokladen. Lämplig för alla typer av chokladarbeten.
    Se även vårt urval av vit och mörk choklad, samt större kvantiteter.
    Tekniskt namn: W2NV - Callebaut W2
    Se vad denna choklad är bra för
     
    Pris: kr389,00
    Tillgänglighet:103
  • Callebaut Malchoc Choklad Ljus - 33,9 % kakao, 1 kg

    Callebaut's Malchoc-choklad innehåller inget tillsatt socker.
    Denna mjölkchoklad har en fin balanserad chokladsmak med mycket mjölk. Denna choklad utan tillsatt socker får sin behagliga sötma från sockerersättningen maltitol, som avrundas med naturlig Bourbon-vanilj.
    Smaken och känslan av chokladen ligger mycket nära Callebaut's traditionella choklad 823 - samma krispighet, samma känsla, samma färg och samma glans.
    Chokladen ger utrymme för kreativitet eftersom den kan användas för alla typer av chokladarbeten.
    För att underlätta smältningen kommer chokladen i droppar som innehåller 34,1 % kakao och är gjorda av den finaste belgiska chokladen.
    20,5 % mjölkinnehåll.
    Tekniskt namn: CSM-Q34MAL-EX-U68 - Callebaut Malchoc-M.
    Pris: kr514,00
    Tillgänglighet:2
 
 

Andra köpte också

  • Xmas Baubles - Chokladöverföringsark, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:0
  • Pine Cone Chocolate Transfer Sheet, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:30
  • Små pingviner - Chokladöverföring, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:72
  • Xmas Bears - chokladöverföringsark, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:63
  • Notblad för chokladöverföring, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:0
  • Flytande tomte - chokladöverföringsark, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:46
  • Callebaut recepthäfte, 36 sidor

    Vackert och inspirerande recepthäfte i samarbete med Callebaut tillverkat av BageBixen.dk 21 spännande recept, tips och tricks Choklad kan vara så mycket mer än bara choklad och chokladkakor. I detta häfte har Callebaut och BageBixen.dk tillsammans tagit fram ett antal recept på hur man kan använda choklad på nya och spännande sätt. I häftet får du följande: - Olika brownies - Läckra recept på eleganta desserter - Bra idéer för dekorering - Inspirerande bilder - Spännande recept på bröd Plus massor av tips och tricks samt information om produkter. 36 sidors häfte i färg.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:776
  • Flower Pics liten pk/12 - PME

    Flower pics är idealiska plastbehållare för att fästa t.ex. blomstertrådar/tråd i både ätbara och icke-ätbara dekorationer. Kan också fyllas med vatten och användas för färska blommor.
    Storlek: 5 cm lång, innermått ca 0,3 cm.
    Innehåll: 12 st.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:16
  • Silver Blomstertråd 24 gauge, 50 st. - Culpitt

    Pappersbelagd blomstertråd i silver, Floral Wire Silver från Culpitt, lämpar sig för t.ex. fondantblommor med stjälk, pärlrader eller som hållare till fina fjärilar. Tråden bör inte sättas direkt i kakan/tårtan, använd en flower pic till ändamålet.
    Fås i olika tjocklekar och färger.
    Mått: längd ca 36 cm, 24 gauge har en diameter på ca 0,5 mm.
    Innehåll: 50 st.
    Pris: kr101,00
    Tillgänglighet:12
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.