Manitobavetemjöl är en stark typ av vetemjöl med mycket speciella bakegenskaper. Det har en hög glutenhalt som gör din deg smidig och elastisk, vilket resulterar i ett fluffigare bröd och en härligt krispig skorpa. Manitobamjöl kan användas i det söta köket, men också för att baka pizza eftersom det är en stark mjölsort som ger struktur och styrka till din pizzadeg.
kr 200,00
120 i lager (kan restnoteras)
kr 46,00
60 i lager (kan restnoteras)
kr 200,00
11 i lager
kr 600,00 Original price was: kr 600,00.kr 554,00Current price is: kr 554,00.
40 i lager
kr 51,00
1 i lager
kr 43,00
4 i lager
kr 523,00 Original price was: kr 523,00.kr 508,00Current price is: kr 508,00.
11 i lager
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Så länge lagret räcker

Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver description