Hasselnötsflingor – 50 g, Dr Oetker

Hasselnötsflingor – 50 g, Dr Oetker

SKU 5701073065136 Categories ,

kr 34,00

SKU 5701073065136 Categories ,

Dr Oetker Hasselnötsflingor är hela hasselnötter skurna i flingor. De smakar utmärkt i bakverk, desserter, sallader, patéer och mycket mer.

Perfekt för julbaket.

Vis mere

26 i lager


Leverans: 1–3 vardagar Fri frakt till ombud på alla beställningar över 999,00 kr – annars endast 59,95 kr

Beskrivning

Dr Oetker Hasselnötsflingor är hela hasselnötter skurna i flingor. De smakar utmärkt i bakverk, desserter, sallader, patéer och mycket mer.

Perfekt för julbaket.

Innehåll: 50g.

Alternativ

  • Bakpulver - 140 g, Dr Oetker

    Bakpulver används som jäsmedel i bakverk. Bakpulver innehåller ingen syra, till skillnad från bakpulver. Denna produkt är bäst lämpad för kakor med syrliga ingredienser, t.ex. brownies och kakor som innehåller sura mjölkprodukter. Degen börjar jäsa när bakpulvret kommer i kontakt med de sura ingredienserna. Bakpulver kan också användas på andra sätt, t.ex. som rengöringsmedel i köket.
    Pris: kr17,00
    Tillgänglighet:65
  • Gelatinpulver - 65 g, Dr Oetker

    Gelatin av fläskkött från Dr Oetker - se DETTA för en Halal-version av nötkött. Gelatinpulver kan användas istället för gelatin som förtjockningsmedel. Kan användas i grädde, vaniljsås, mousse, pudding och fruktgelé. Dosering: 3-5 tsk. eller 10-15 gram per ½ liter vätska. 1 tsk. Motsvarar 2 glas gelatin. Blanda gelatinpulvret med kallt vatten (1 msk vatten till 1 tsk pulver). Smält gelatinet i ett varmt vattenbad eller i mikrovågsugnen i 30 sekunder. Rör tills det är slätt och tillsätt resten av ingredienserna enligt ditt recept. Kyl i minst 4 timmar före servering. Denna gelatinprodukt har en styrka på 230.
    Pris: kr35,00
    Tillgänglighet:27
  • Vinsyra - 20 g, Dr Oetker

    Dr Oetker vinsyra används till fläderblomsdrycker, lemonad, sylt och fruktjuice. Vinsyra är en naturligt förekommande surhetsreglerande substans. Dosering: För sylt: 5 g per kg sylt. För gelé: 10 g per liter saft. Innehåll: 20g.
    Pris: kr15,00
    Tillgänglighet:83
  • Hackade mandlar - 50 g, Dr Oetker

    Dr Oetkers hackade mandlar har många användningsområden i bakverk och desserter. Till exempel strö. hackad mandel på dina kakor och andra bakverk för ett vackert dekorativt utseende tillsammans med en utsökt intensiv mandelsmak. Perfekt för julbaket. Innehåll: 50g.
    Pris: kr34,00
    Tillgänglighet:27
  • Sukat - 100 g, Dr Oetker

    Sukat, cedrat eller citron - det finns många namn för det. Dr Oetker Sukat består av kanderad cedrat. Cedrat är en citrusfrukt som innehåller mycket C-vitamin och ger en syrlig/söt smak i kakor och bakverk. Du kan använda den som fyllning i kakor och andra bakverk. Perfekt för julbaket. Innehåll: 100g.
    Pris: kr32,00
    Tillgänglighet:4
  • Apelsinskal -100 g, Dr Oetker

    Dr. Oetker Orange Peel är tillverkat av kanderat och hackat apelsinskal och har många användningsområden i tårtor och konfektyr. Dr. Oetker Chopped Orange Peel är tillverkat av skalet från utvalda söta apelsiner, som efter kandering liknar pomerans i smak och utseende. Perfekt för julbak. Innehåll: 100g.
    Pris: kr32,00
    Tillgänglighet:36
  • Pottaska - 25 g, Dr Oetker

    Pottaska jäsmedel är lämpligt för platta och spröda kex som t.ex. småkakor. brownies, pepparkakor och sirapskakor. För att kaliumklorid ska fungera måste det alltid lösas upp i kallt vatten innan det tillsätts till den varma sirapen. Då har det samma effekt som bakpulver och bakpulver. Under gräddningen bildar kalciumet koldioxid, som får kakan att stiga och gör den krispig. Perfekt för julbaket.
    Pris: kr18,00
    Tillgänglighet:72
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.