Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Datoröversättning pågår. Arbetar med manuell översättning.

Cacao Barry Mexique Mörk choklad – 66%, 2,5 kg

Pris: kr 1.090,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

2 i lager

Artikelnr: 3073416100944 Kategorier: ,

Beskrivning

Cacao Barry “Single Origins” Mexico chokladdroppar.
Från Mexiko får du en choklad som har ett surt första intryck, som snabbt ersätts av starka toner av exotiska kryddor och trä, med en antydan till lakrits.
Denna choklad är perfekt för kakor, desserter, bakning, dekoration, chokladfondue, hemgjord choklad, överdrag och gjutning.
Ghana passar bra till: Kanel, pepparkakor, curry, lakrits, hallon, banan, Banyuls AOC / Sött vin, karamell, hasselnötter, hallon, vinäger.
Tekniskt namn: CHD-N66MEX-E4-U70

 

Alternativ

  • Cacao Barry Mexique Mörk choklad - 66%, 1 kg

    Cacao Barry "Single Origins" Mexico chokladdroppar.
    Från Mexiko får du en choklad som har ett surt första intryck, som snabbt ersätts av starka toner av exotiska kryddor och trä, med en antydan till lakrits.
    Denna choklad är perfekt för kakor, desserter, bakning, dekoration, chokladfondue, hemgjord choklad, överdrag och gjutning.
    Ghana passar bra till: Kanel, pepparkakor, curry, lakrits, hallon, banan, Banyuls AOC / Sött vin, karamell, hasselnötter, hallon, vinäger.
    Tekniskt namn: CHD-N66MEX-2B-U73
     
    Pris: kr514,00
    Tillgänglighet:1
  • Cacao Barry Venezuela Mörk choklad - 72%, 2,5 kg

    Cacao Barry "Single Origins" Venezuela chokladdroppar.
    Från Venezuela kan vi presentera denna spännande choklad, som kombinerar intensiv chokladsmak med toner av exotiska träslag.
    Denna choklad är perfekt för kakor, desserter, bakning, dekoration, chokladfondue, hemgjord choklad, överdrag och gjutning. Chokladen är mycket flytande.
    Venezuela passar bra till: Peppar, rosa grapefrukt, bergamott, Mara Des Bois, Red Delicious, plommon, grappa, karamell, pekannötter, hasselnötter, Lapsang Souchong te, spannmålsbröd.
    Tekniskt namn: CHD-P72VEN-E4-U70
     
    Pris: kr1.168,00
    Tillgänglighet:4
  • Cacao Barry Tanzania Mörk choklad - 75%, 2,5 kg

    Cacao Barry "Single Origins" Tanzania chokladdroppar.
    Från Tanzania i Afrika har Cocoa Barry skapat denna kraftfulla choklad som på ett fint sätt kombinerar syra, frukt och blommiga noter med den intensiva kakaon.
    Denna choklad är perfekt för kakor, desserter, bakning, dekoration, chokladfondue, hemgjord choklad, överdrag och gjutning. Chokladen är mycket flytande.
    Smaker: Peppar, speculoos, basilika, svarta vinbär, röda vinbär, hallon, lime, Yuzu, ananas, kokosnöt, merlot, valnötter, pekannötter, kakaonötter, tryffelolja, olivolja, balsamvinäger, kött (rött), pilgrimsmusslor, porslin.
    Tekniskt namn: CHD-Q75TAZ-E4-U70
     
    Pris: kr1.137,00
    Tillgänglighet:3
  • Cacao Barry Noir ekologisk mörk choklad - 71%, 2,5 kg

    Denna mörka kopplingschoklad är intensiv i kakao och bitterhet och har en inbjudande smak av röda fruktiga noter och fikon.
    Denna ekologiska choklad är intensiv och bitter med ett högt kakaoinnehåll och står emot peppar, muskot, saffran, blåbär, björnbär, solrosfrön, balsamico, vinäger och svart te från Ceylon. Dessutom finns specialiteter som speculoos och jamaicansk peppar.
    Chokladen har 5 droppar, vilket är den högsta flödesförmågan - den är bra för t.ex. mousse, ganache och chokladformning.
    CHD-O71NF-E4-U70 bio-choklad.
    Pris: kr1.246,00
    Tillgänglighet:1
  • Cacao Barry Papouasie Ljus choklad - 36%, 2,5 kg

    Cacao Barry "Single Origins" Papouasie chokladdroppar.
    Från Papua Nya Guinea kommer denna krämiga mjölkchoklad, fylld med noter av hasselnöt och en antydan till karamell.
    Denna mjölkchoklad är perfekt för kakor, desserter, bakning, dekoration, chokladfondue, hemgjord choklad, överdrag och gjutning. Chokladen är flytande.
    När det gäller smak passar Papouasie bra ihop med: Pepparkaksbröd, lakrits, hallon, kanderad ingefära, karamellvalnötter, grönt te, Earl Grey-te
    Tekniskt namn: CHM-Q35PAP-E4-U70
     
    Pris: kr1.090,00
    Tillgänglighet:4
  • Cacao Barry Inaya Mörk choklad - 65%, 1 kg

    Läcker lyxchoklad från Cacao Barry. Inaya Pur Noir 65% är en mörk chokladkoppling med en aromatisk smak av bitter-söt choklad.
    Som framgår av tabellen nedan är denna choklad medelviskös och har goda egenskaper för allt annat än beläggning. Om den ska användas som beläggning bör ca 15 % kakaosmör tillsättas för att få en tunnare konsistens.
    Den här chokladen är tillverkad med Q-fermentering - läs mer om det under tabellen.
    Se vad den här chokladen lämpar sig för
    Q-fermentation™ - skapar den renaste kakaosmaken från naturen
    År av noggrann forskning om den komplexa jäsningsprocessen har gett viktiga insikter om hur aromprecursorer utvecklas under jäsningen. Endast specifika mikroorganismer som finns naturligt i jorden och i växtbladen i odlingarna ger upphov till en perfekt jäsning. Detta resulterar i en jäsning som tar fram de bästa smakerna i varje böna - utan orenheter, utan brister. Andra mikroorganismer har dock en oönskad effekt på smaken. Cacao Barry® har lyckats identifiera de mikroorganismer som har en positiv effekt på jäsningsprocessen. Genom att uppmuntra dessa organismer att naturligt inleda jäsningsprocessen och genom att regelbundet kontrollera den uppnås en perfekt jäsning. Resultatet är bönor med intensiv smak utan föroreningar eller andra smaker. Denna nya metod, som kallas Q Fermentation™, är källan till de renaste kakaobönor som någonsin har producerats i naturen.
    För oöverträffad ren och mer intensiv chokladsmak i dina skapelser har Cacao Barry® nu lanserat ett nytt sortiment av choklad COUVERTURES med kakaobönor från Q-fermentation™-metoden. Den heter "Toute la pureté de la nature". Med choklad COUVERTURES från det här sortimentet kan kräsna kockar nu öka smaken i sina desserter, bakverk och konfektyr med en ren, mer intensiv kakaosmak. Dessutom har alla dessa COUVERTURES utvecklats för specifika tillämpningar och gör det möjligt för kockar att skapa perfekta färdiga produkter.
    Pris: kr467,00
    Tillgänglighet:5
  • Cacao Barry Ocoa Mörk choklad - 70%, 1 kg

    Läcker lyxchoklad från Cacao Barry. Ocoa Pur Noir 70% är en mörk chokladkoppling med en aromatisk smak av sur choklad.
    Som framgår av tabellen nedan är denna choklad lättflytande och har goda egenskaper för gjutning av fyllda chokladbitar och mycket mer.
    Den här chokladen är tillverkad med Q-fermentering - läs mer om det under tabellen.
    Q-fermentation™ - skapar den renaste kakaosmaken från naturen
    År av noggrann forskning om den komplexa jäsningsprocessen har gett viktiga insikter om hur aromprecursorer utvecklas under jäsningen. Endast specifika mikroorganismer som finns naturligt i jorden och i växtbladen i odlingarna ger upphov till en perfekt jäsning. Detta resulterar i en jäsning som tar fram de bästa smakerna i varje böna - utan orenheter, utan brister. Andra mikroorganismer har dock en oönskad effekt på smaken. Cacao Barry® har lyckats identifiera de mikroorganismer som har en positiv effekt på jäsningsprocessen. Genom att uppmuntra dessa organismer att naturligt inleda jäsningsprocessen och genom att regelbundet kontrollera den uppnås en perfekt jäsning. Resultatet är bönor med intensiv smak utan föroreningar eller andra smaker. Denna nya metod, som kallas Q Fermentation™, är källan till de renaste kakaobönor som någonsin har producerats i naturen.
    För oöverträffad ren och mer intensiv chokladsmak i dina skapelser har Cacao Barry® nu lanserat ett nytt sortiment av choklad COUVERTURES med kakaobönor från Q-fermentation™-metoden. Den heter "Toute la pureté de la nature". Med choklad COUVERTURES från det här sortimentet kan kräsna kockar nu öka smaken i sina desserter, bakverk och konfektyr med en ren, mer intensiv kakaosmak. Dessutom har alla dessa COUVERTURES utvecklats för specifika tillämpningar och gör det möjligt för kockar att skapa perfekta färdiga produkter.
    Pris: kr514,00
    Tillgänglighet:4
  • Cacao Barry Venezuela Mörk choklad - 72%, 1 kg

    Cacao Barry "Single Origins" Venezuela chokladdroppar.
    Från Venezuela kan vi presentera denna spännande choklad, som kombinerar intensiv chokladsmak med toner av exotiska träslag.
    Denna choklad är perfekt för kakor, desserter, bakning, dekoration, chokladfondue, hemgjord choklad, överdrag och gjutning. Chokladen är mycket flytande.
    Venezuela passar bra till: Peppar, rosa grapefrukt, bergamott, Mara Des Bois, Red Delicious, plommon, grappa, karamell, pekannötter, hasselnötter, Lapsang Souchong te, spannmålsbröd.
    Tekniskt namn: CHD-P72VEN-E1-U68
     
    Pris: kr530,00
    Tillgänglighet:3
  • Cacao Barry Zéphyr Karamellchoklad - 35%, 2,5 kg

    Cacao Barry Zéphyr Karamellchokladdroppar.
    Denna choklad har tillsatts karamelliserat socker - som GOLD och Dulcey - men har en mer intensiv smak av helmjölk som passar bra för många kombinationer.
    Denna choklad är perfekt för kakor, desserter, bakning, dekoration, chokladfondue, hemgjord choklad, överdrag och gjutning. Chokladen är mycket flytande.
    Smaker Ghana passar bra ihop med: Curry, Fleur De Sel, Basilika, Anisfrön, Saffran, Mynta, Enbär, Kokosnöt, Mango, Passionsfrukt, Surkörsbär, Mara Des Bois, Grönt äpple, Grapefrukt, Rödpeppar, Gin, Calvados / Apple Brandy, Champagne, Karamell, Pistachio, Balsamico, Vinäger, Krämig färskost, Earl Grey Tea, Rose, Tryffel.
    Tekniskt namn: CHK-N35ZECA-E4-U70
     
    Pris: kr1.215,00
    Tillgänglighet:3
  • Cacao Barry Ghana Light Chocolate - 40%, 2,5 kg

    Cacao Barry "Single Origins" chokladdroppar från Ghana.
    Från Ghana i Afrika kommer denna mjölkchoklad som har en härligt balanserad smak med inslag av röda frukter, kastanj, kex och naturligtvis en stark kakao - för att vara mjölkchoklad.
    Denna choklad är perfekt för kakor, desserter, bakning, dekoration, chokladfondue, hemgjord choklad, överdrag och gjutning. Chokladen är mycket flytande.
    Ghana passar bra ihop med: Kanel, Speculoos, pepparkakor, saffran, anisfrön, mynta, päron, Yuzu, russin, passionsfrukt, grönt äpple, Golden Delicious, Red Delicious, apelsinalkohol, lönn, honung, karamell, mandlar, valnötter, sesam, Java Arabica-kaffe, apelsinblomma, porslin, maltextrakt.
    Tekniskt namn: CHM-P40GHA-E4-U70
     
    Pris: kr1.090,00
    Tillgänglighet:4
  • Cacao Barry Madirofolo ekologisk mörk choklad - 65%, 1 kg

    I norra Madagaskar ligger Madirofolo-plantagen. Plantagen är omgiven av tamarindträd som i hög grad bidrar till kakaobönornas unika fruktiga smak.
    Denna ekologiska choklad är syrligt bitter med ett högt kakaoinnehåll och står emot vanilj, saffran, lakrits, druvor, lime, karamell, sherry och vitt te. Även exotiska specialiteter som Kumbawa, Kalamanzi och Pedro Ximenes.
    Som framgår av tabellen nedan är denna choklad lättflytande och har goda egenskaper för gjutning av fyllda chokladbitar och mycket mer.
    CHD-Q65MADN-E3-U68 bio-choklad.
    Pris: kr592,00
    Tillgänglighet:0
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.