Super kundtjänst
Säker betalning
Snabb leverans
Drömmer du om att baka ett fantastiskt gott franskbröd? Eller ett exceptionellt gott rågbröd? Surdegspulver är ditt hemliga vapen när du vill baka extra gott bröd. Pulvret ska tillsättas till det mjöl som du annars skulle använda i brödet. Fortsätt sedan knådningen som vanligt. Men när du öppnar ugnen för att hämta ditt nybakade bröd får du dig en överraskning. Den är riktigt fin och krispig. Om du har använt rågbrödssyra kommer ditt nybakade rågbröd också att få den karakteristiska rågbrödssmaken. Det gör verkligen skillnad – även om du bara tillsätter några gram pulver i ditt recept.
Bagebixen har ett stort urval av surdegspulver. För dig som vill återuppliva din bakning och experimentera med dina bakkunskaper. Gör den med allt från vetesurdeg till rågbrödssurdeg och durumsurdegspulver. De olika pulvertyperna ger var och en sin egen unika smak och egenskaper till det bröd du bakar. Om du blir riktigt peppad på att baka med surdegspulver kan du köpa de olika smakerna i större förpackningar. Du hittar dem alla här i kategorin.