Har du hört talas om Rågbrödets dag tidigare?
Det har du högst troligt inte. Det är nämligen en ny temadag som vi har valt att starta – vi tänkte att det saknades en temadag för den danska klassikern som de flesta danskar äter till lunch varje dag. Därför firar vi framöver rågbrödet den 3:e söndagen i september.
Om du vill vara med får du här lite inspiration för att komma igång med rågbrödsbakningen.

Rågbrödspaket
Vill du komma igång med att baka ditt eget rågbröd?
Med vårt stora startpaket för rågbröd får du både rågbrödsformar, receptbok, rågbrödsbas, rågmjöl, rågkärnor m.m.

Rågbröd Basic
Baka läckra rågbröd som från hantverksbageriet – med denna förblandning får du rätt syra, saftig inkråm och lång hållbarhet.
Rågbröd Basis är en förblandning som doseras till ca 20% av mjöl- och kärnmängden.

Rågbröd Grundrecepthäfte
Häfte med 7 populära recept baserade på Bagerens Rugbrød Basis.
Utöver recepten finns det även tips & tricks för rågbrödsbakning i det 20 sidor stora häftet.

Professionella rågbrödsformar
Med de smarta rågbrödsformarna från Bagerens får du rågbrödsformar i aluminium med non-stick-beläggning.
Aluminium gör att värmen fördelas snabbt och jämnt.


