Din varukorg är för närvarande tom.
Fortsätt handlaNär du arbetar med choklad är det särskilt viktigt att chokladen har rätt temperatur. Den korrekta arbetstemperaturen för choklad beror på om du arbetar med vit, ljus eller mörk choklad. Vit choklad bör ha en temperatur på 29° C, mjölkchoklad 30° C och mörk choklad 31° C.
Om chokladen är korrekt tempererad får du en fin, glänsande choklad.
På Bagebixen.dk kan du köpa en professionell chokladsmältare som gör det lättare att få en korrekt tempererad choklad. Smältaren har en termostat som du kan ställa in temperaturen på – termostaten går från 0-60° C. Chokladsmältaren rymmer cirka 1,5 liter, så det är också otroligt lätt att överdraga olika godsaker med den. Själva chokladbehållaren är tillverkad av rostfritt stål och är löst monterad för enkel rengöring. Det är också möjligt att köpa extra behållare, så att du kan arbeta med olika choklad på samma gång.
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver description