Beskrivning
Ark med 49 livsmedelssäkra klistermärken med änglamotiv. Varje klistermärke mäter 24 x 30 mm
Våra chokladstickers är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster.
Placera ditt chokladmärke i en chokladform – färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush – vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladmärket och nu har du en vacker design på dina praliner.
Så här gör du – den långa versionen:
1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull.
2.
Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten i formen med en hård borste eller bomullstops för att få bort eventuella luftbubblor. Om din chokladetikett är mycket detaljerad kan du använda en tunnskrivarnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen.
3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush.
4. Ta bort chokladmarkeringen – gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket.
5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka.
6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.