Förkläde med Baking Time-logotyp 70×90 cm

Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Förkläde med Baking Time-logotyp 70×90 cm

SKU 28574300233 Category

kr 77,00

SKU 28574300233 Category

Förkläde från Kentaur unisex 245 g/m2100% bomullB70 cm x H90 cmTvättas i upp till 95 grader

Vis mere

22 i lager


Leverans: 1–3 vardagar Fri frakt till ombud på alla beställningar över 999,00 kr – annars endast 59,95 kr

Ytterligare information

Leverantörens nummer

3030-2-100

Alternativ

  • 125 ark chokladöverföringsark med din logotyp

    Skapa dina egna professionella chokladöverföringsark med din egen logotyp eller design! Priset gäller för 125 ark i storleken 25 x 40 cm - tryckta i en färg. Priset inkluderar engångskostnader för klichén - så en eventuell andra upplaga blir 500,00 DKK billigare. Trycken tillverkas i Frankrike av Valrhona, som är erkänt som en av världens bästa chokladtillverkare. Vi behöver svar på följande frågor för att kunna beställa trycket: - Ska det vara ett tapetmönster, linjärt eller varierande logostorlekar på arket? - Vilken chokladfärg kommer att vara bakgrunden? - När bör den användas som senast? (Obs: leveranstiden är cirka 3-6 veckor) - Bilden ska skickas till kundeservice@bagebixen.dk i något av följande format: .PD, .AI, .EPS ELLER .SVG Observera att leveranstiden är 3-6 veckor och att vi kommer att kontakta dig angående design och kliché.
    kr4.629,00
    0 tillgänglighet
  • Degsporre - 5 Klingor

    Kvalitets degsporre i rostfritt stål från tyska Schneider - i extra stark kvalitet. Degsporren används till att skära strimlor av deg, marsipan och fondant i samma storlek. Avståndet mellan de 5 klingorna kan justeres från 1 cm till 12,5 cm. Degsporren kan också kallas för en brödsporre eller pastasporre.
    kr725,00
    6 tillgänglighet
  • Clover roll, Funktion

    Dubbel lerspor tillverkad av plast. Klöverrullens huvud rullar lätt genom klöverdegen, och du kan sedan helt enkelt "slinga" degen som vanligt.
    Maskintvättbar.
    Tvätta före användning.
    kr93,00
    23 tillgänglighet
  • Blommor - vår, Decora

    Vackert set bestående av en bok och 8 blomma klistermärken med temat vår. Boken innehåller 96 sidor med detaljerade beskrivningar av hur man gör vackra sockerblommor i gummipasta. I den här sommarupplagan kan du lära dig att göra följande vackra blommor:
    • Äppelblomma
    • Gyvel
    • Iris
    • Magnolia
    • Vallmo
      Boken är på engelska.
    kr62,00
    72 tillgänglighet
  • Ravioliskärare Ø4 cm

    Det är mycket enkelt att göra ravioli, tortellini och allmänt pasta med ravioliskäraren . Tillverkad av polypropylen, vilket är en mycket robust plasttyp. Vi rekommenderar att du tvättar skäraren i varmt rinnande vatten efter användning. Storlek 4 cm Ø

     

     

     

     

    kr39,00
    6 tillgänglighet
  • Baking Enzyme, 500g

    Bakenzymer ger dig bröd och rullar som i bageriet! Genom att tillsätta denna produkt får du ett bakverk som är mycket lättare och luftigare, tunnare skorpa, brödet får en finare färg när det bakas och hållbarheten förlängs. Tillsätt 1-2 % bakenzymer till mjölet, så om du använder 400 g mjöl till en deg, tillsätt 4-8 gram enzym. Bakenzymer kan tillsättas i vilken bröddeg som helst, men det finns recept som bygger på användningen av enzymer. Vad är bakenzymer? Enzymer finns överallt - både naturligt i din kropp och i tvättmedel, och det är uppenbarligen inte samma sorts enzymer. Så enzymer kan vara många olika saker, men gemensamt är att de är biomolekyler som ökar hastigheten på kemiska reaktioner - som när brödet går upp. Enkelt uttryckt ger våra bakenzymer din jästdeg något att arbeta med! Under avfrostningen "försvinner" enzymerna eftersom de bara reagerar vid temperaturer upp till cirka 60 °C. Det finns alltså inga enzymer kvar i det färdiga brödet. Vårt bakenzym är samma som de som används av professionella bagare och liknar även de som säljs mycket dyrare på andra ställen i specialbutiker och på internet ;-)   Bakenzymer förvaras torrt, tätt stängt och undviker direkt solljus - precis som du förvarar mjöl. Den här påsen innehåller 500 g, vilket ger dig cirka 500 rullar eller 80 stora franska bröd. Säljs även i påsar om 150 g och 1 kg.
    kr139,00
    384 tillgänglighet
  • Baking Enzyme, 150g

    Bakenzymer ger dig bröd och rullar som i bageriet! Genom att tillsätta denna produkt får du ett bakverk som är mycket lättare och luftigare, tunnare skorpa, brödet får en finare färg när det bakas och hållbarheten förlängs. Tillsätt 1-2 % bakenzymer till mjölet, så om du använder 400 g mjöl till en deg, tillsätt 4-8 gram enzym. Bakenzymer kan tillsättas i vilken bröddeg som helst, men det finns recept som bygger på användningen av enzymer. Vad är bakenzymer? Enzymer finns överallt - både naturligt i din kropp och i tvättmedel, och det är uppenbarligen inte samma sorts enzymer. Så enzymer kan vara många olika saker, men gemensamt är att de är biomolekyler som ökar hastigheten på kemiska reaktioner - som när brödet går upp. Enkelt uttryckt ger våra bakenzymer din jästdeg något att arbeta med! Under avfrostningen "försvinner" enzymerna eftersom de bara reagerar vid temperaturer upp till cirka 60 °C. Det finns alltså inga enzymer kvar i det färdiga brödet. Vårt bakenzym är samma som de som används av professionella bagare och liknar även de som säljs mycket dyrare på andra ställen i specialbutiker och på internet ;-)   Bakenzymer förvaras torrt, tätt stängt och undviker direkt solljus - precis som du förvarar mjöl. Den här påsen innehåller 150 g, vilket ger dig ungefär 150 rullar eller 25 stora franska bröd. Säljs även i påsar om 500 g och 1 kg.
    kr62,00
    178 tillgänglighet
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.