Chokladprovning – 45 chokladbitar + Choko-Lex

Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Chokladprovning – 45 chokladbitar + Choko-Lex

kr 231,00

En ny uppdaterad Flavour Box kommer att finnas i lager igen under våren 2024

Unik provningslåda - i begränsad mängd
Vi har nöjet att presentera vår unika chokladprovsask, som innehåller 45 olika kvalitetschokladsorter från Callebaut, Cacao Barry och Chocovic

Vis mere

0 i lager

Leverans: 1–3 vardagar Fri frakt till ombud på alla beställningar över 999,00 kr – annars endast 59,95 kr

Beskrivning

En ny uppdaterad Flavour Box kommer att finnas i lager igen under våren 2024

Unik provningslåda – i begränsad mängd
Vi har nöjet att presentera vår unika chokladprovsask, som innehåller 45 olika kvalitetschokladsorter från Callebaut, Cacao Barry och Chocovic

Varje choklad är förpackad i en egen påse som är märkt med chokladens namn, bäst före-datum och sidan i ”Choko-Lex” där du kan läsa mer om varje choklads sammansättning, smakprofil och flöde – samt hitta artikelnumret för att beställa den här i webbutiken efteråt.

Varje påse innehåller cirka 8-10 g choklad, vilket räcker för upp till fyra personer att delta i provningen.

Vad är Choko-Lex?
”Choko-lex” är vår lilla 56-sidiga referensbok med en översikt över våra för närvarande 45 olika chokladsorter. Smakprofilen, flödet och sammansättningen är väl beskrivna och hjälper dig att hitta nya favoriter.

Vad finns det för choklad i lådan?

Förutom de 45 pralinerna innehåller asken även vår populära Choco-Lex och en introduktion till hur man smakar choklad som ett proffs. Här går vi igenom de sex steg som vi anser vara viktiga för att få full nytta av provningen.

Följande praliner ingår i denna provningslåda:

Mörk choklad
kommer snart

Mjölkchoklad
kommer snart

Vit choklad
kommer snart

Begränsade kvantiteter
Eftersom det är mycket arbete att professionellt packa och förpacka så många praliner, finns våra smaklådor inte alltid i lager. När de är slutsålda kan det ta några månader innan en ny omgång är klar. Om du anmäler dig för att få meddelande när produkten finns i lager igen får du ett e-postmeddelande så snart en ny sats är klar för försäljning.

”Bäst före”
De flesta av pralinerna i denna ask har ett ”Bäst före”-datum efter den 10:e månaden 2024. Det finns dock en som har bäst före-datum i slutet av mars 2024.

Alternativ

  • Duk - för korg Ø22cm

    Duk för korg Ø22cm i t.ex. rotting eller plast.
    Tillverkad i bomull med elastisk kant för enkel fastsättning.
    Användningen av tygdukar garanterar en hygienisk och ren korg.
    Plagget kan tvättas i maskin vid 40 °C med vanliga tvättmedel. Använd inte mjukmedel eller blekmedel!
    Se hela sortimentet av brödbakningskläder HÄR
    Pris: kr59,00
    Tillgänglighet:59
  • Duk - för korg Ø19cm

    Duk för korg Ø19cm i t.ex. rotting eller plast.
    Tillverkad i bomull med elastisk kant för enkel fastsättning.
    Användningen av tygdukar garanterar en hygienisk och ren korg.
    Plagget kan tvättas i maskin vid 40 °C med vanliga tvättmedel. Använd inte mjukmedel eller blekmedel!
    Se hela sortimentet av brödbakningskläder HÄR
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:123
  • Duk - för korg Ø25cm

    Duk för korg Ø25cm i t.ex. rotting eller plast.
    Tillverkad i bomull med elastisk kant för enkel fastsättning.
    Användningen av tygdukar garanterar en hygienisk och ren korg.
    Plagget kan tvättas i maskin vid 40 °C med vanliga tvättmedel. Använd inte mjukmedel eller blekmedel!
    Se hela sortimentet av brödbakningskläder HÄR
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:49
  • Upphöjningskorg Ø25cm - Professional

    Stapelkorg av professionell kvalitet tillverkad av rotting.
    Medan de allra flesta gräsmattestolar tillverkas i öst, tillverkas de här stolarna i EU, och av rotting som är av högre kvalitet och därför har en mindre grov yta.
    Vi rekommenderar att du använder skräddarsydda tygdukar i specialvävt tyg, som du hittar HÄR.
    Korgen ska inte fuktas, men överflödig deg och mjöl ska borstas/skrapas bort från korgen efter användning.
    Bakkorgen Ø: 25 - rymmer ca 1 500 g deg
    Pris: kr231,00
    Tillgänglighet:0
  • Upphöjningsduk Professional - 40x60cm

    Luxduk att lägga över degen när den går upp.
    Duken har en professionell kvalitet på 280 g/m2 och den speciella väven gör att du inte behöver strö ut mjöl innan brödet går upp. Plagget andas men behåller ändå fukten så att du inte får en torr skorpa.
    Användningen av trasor garanterar en hygienisk och ren process.
    Plagget kan tvättas i maskin vid 40 °C med vanliga tvättmedel. Det är möjligt att tvätta i upp till 90 °C, men det är inte nödvändigt - det sliter mycket mer på tyget. Använd inte mjukmedel eller blekmedel! Tvättanvisningar finns också med i produkten.
    Se hela sortimentet av brödbakningskläder HÄR
    Pris: kr139,00
    Tillgänglighet:0
  • Baguetteduk Professional - 50x150cm

    Lux-tyg för tillverkning av baguetter och flöjter. Passar också utmärkt att lägga över din deg när den går upp.
    Baguette Duken läggs ut på bordet och baguetten läggs ovanpå. Dra upp tyget mellan varje baguette - det håller formen och gör att de inte klistrar ihop när de går upp.
    Tygets längd är hela 150 cm, så det finns också tillräckligt med tyg för att täcka dina baguetter när de gräddas.
    Skillnaden mellan billiga kläder och denna Professional:
    Duken har en professionell kvalitet på 280 g/m2 och den speciella väven gör att du inte behöver strö ut mjöl innan brödet går upp. Plagget andas men behåller ändå fukten så att du inte får en torr skorpa.
    Användningen av trasor garanterar en hygienisk och ren process.
    Plagget kan tvättas i maskin vid 40 °C med vanliga tvättmedel. Det är möjligt att tvätta i upp till 90 °C, men det är inte nödvändigt - det sliter mycket mer på tyget. Använd inte mjukmedel eller blekmedel! Tvättanvisningar finns också med i produkten.
    Se hela sortimentet av brödbakningskläder HÄR
    Pris: kr201,00
    Tillgänglighet:0
  • Meringue Rose startpaket

    Gör de vackraste marängrosorna med det här startpaketet, som innehåller de mest grundläggande sakerna för att komma igång! Paketet innehåller:
    1x marängblandning
    1x pastellrosa
    1x Tylle #1M
    10x sprutpåsar
    Förfarande marängrosor: Förvärm ugnen till 120 ° C (100 ° C varmluft). Skålen och vispen måste vara HELT rena. Blanda 14 gram marängpulver med 125 ml vatten och 125 gram fint socker. Vispa blandningen på hög hastighet till ett vitt skum. Tillsätt 250 gram finsocker lite i taget. Vispa tills du kan få toppar som inte faller tillbaka.
    Tillsätt pastafärg tills du har önskad färg och lägg innehållet i en spritspåse med röret i botten. Du kan också använda andra färger - det finns inga gränser.
    Klipp ett hål så att spetsen på tyllet kommer ut.
    Spritsa ut marängerna på en bakplåt med bakplåtspapper. Man gör rosorna genom att börja i mitten och gå runt och runt i cirklar. Lyft inte högre, bara runt och ut. Du kan göra hur stora du vill, men 1½-2 rundor brukar vara en bra storlek.
    Torka i ugnen i ca 1,5 timme - eller tills de släpper bakplåtspappret. Låt den svalna helt i ugnen.
    Pris: kr210,00
    Tillgänglighet:1
  • Lyftkorg Ø18cm - Rotting

    Stapelkorg med avtagbar duk av rotting. Vänd ordentligt i mjöl för att undvika att degen fastnar.
    Korgen ska inte vara våt, men överflödig deg ska borstas/skrapas bort från korgen efter användning.
    Lyftkorg Ø 18 x h 9 cm
    Pris: kr154,00
    Tillgänglighet:44
  • Tal, ChocoStickers

    Chokolademærker til chokoladeforme med tal på. Lav fine chokolader med tal på, så kan du selv sammensætte et tal. Størrelsen på hvert tal måler ca. 14,5 x 10 mm. og der er  mellem 11-13 af hver tal på dette ark. Vores chokoladestickers er godkendt til kontakt med fødevarer, hvilket gør det muligt at lave chokolader med flotte motiver. Placer dit chokomærke i en chokoladeform - farv chokoladeformen for eksempel med pensel eller airbrush - vi anbefaler at bruge chokoladefarver fra Roxy & Rich. Når farven har sat sig fjernes chokolademærket, og du har nu et flot motiv på dine chokolader.   Sådan gør du - den lange version: 1. Polér hvert hulrum i din chokoladeform grundigt med vat. 2. Tilføj dit chokomærke og tryk mærket godt ned i formen med en hård pensel eller en vatpind, så alle luftbobler fjernes. Er dit chokomærke meget detaljeret kan du med fordel bruge en tynd "scriber needle" til at fjerne overskydende folie fra mærket. Flappen på dit chokomærke skal enten sidde udover kanten på formen eller stå lige op i formen, så mærket let kan fjernes fra chokoladeformen igen. 3. Farv din chokoladeform med farvet kakaosmør for eksempel med pensel eller airbrush. 4. Chokomærket fjernes - gerne med en pincet. Det brugte klistermærke kasseres. 5. Mal nu med farvet kakaosmør, der hvor mærket har siddet. Lad farven tørre. 6. Kom chokolade i formen og støb dine chokolader, som du plejer.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:0
  • Snemand, ChocoStickers

    Ark med 64 livsmedelsgodkända klistermärken med stjärnmotiv. Klistermärkena har måtten 30 x 30 mm respektive 15 x 15 mm. Våra chokladklistermärken är godkända för livsmedelskontakt, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.   Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera varje hålighet i din chokladform noggrant med bomullsull. 2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket. Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen. 3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka. 6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:9
  • Snögubbe, ChocoStickers

    Ark med 63 livsmedelssäkra klistermärken med snögubbe som motiv - perfekt till jul. Klistermärkena mäter 16,4 x 30,7 mm. Våra chokladstickers är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladmärket och nu har du en vacker design på dina praliner.   Så här gör du - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull. 2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten i formen med en hård borste eller bomullstops för att få bort eventuella luftbubblor. Om din chokladetikett är mycket detaljerad kan du använda en tunnskrivarnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen. 3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka. 6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:18
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.