Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Lyftkorg oval Segelbåt ca 28×21 x H9 cm 1500 g

Pris: kr 310,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

Oval jäskorg i rotting med en solid träbotten, med ett fint segelfartyg ingraverat i botten.Om du är den typen av person som gillar att göra deg medan du seglar, då är detta jäskorgen för dig.Jäskorgen lämnar det vackraste mönstret i brödet.Kom ihåg att använda mycket mjöl i jäskorgen innan du lägger till degen. Rengör jäskorgen med en hård borste efter användning.se många fler jäskorgar här! Se många fler transportmedel här! Korgen får inte placeras i ugnen.OBS: Observera att dessa jäskorgar är handgjorda och därför kan ojämnheter förekomma på korgarna.Det kan också finnas mindre skillnader i storlek / höjd beroende på rörens tjocklek. Detta påverkar naturligtvis inte korgens egenskaper.

2 i lager

Artikelnr: 28574300227 Kategori:

Ytterligare information

Leverantörens nummer

150310-LE19

Alternativ

  • Tygduk - för lyftkorg 14x42 cm

    Bomullsduk för rektangulär korg i storlek 14x42 cm. Plagget är tillverkat av 95 % bomull och 5 % elastan. Vi rekommenderar att du strör rismjöl över duken innan du lägger degen i formen. Duken kan tvättas i upp till 40 grader med normalt tvättmedel - men utan mjukgörare och blekmedel. Duken kommer inte att ligga nära botten av korgen - det är degen som tynger ner duken i korgen.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:68
 
 

Andra köpte också

  • Fondant Denim Blue 250g - FunCakes

    Färgad fondant från Dutch FunCakes. Fondanten är lätt att arbeta med och har en fin konsistens för överdrag och modellering. Med en lätt smak av vanilj. Fondant kallas även sockerpasta, sugarpaste, sockerdeg, sockerpasta eller MMF - och används som överdrag på tårtor och modelleringsfigurer. Fondant hårdnar efter användning, men spricker inte. Om fondanten blir hård när du arbetar med den kan några droppar matolja göra underverk. Se till att hålla fondanten tätt tillsluten när du förvarar den. Det går åt ca 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på ø25 cm. Funcakes Denim Blue Fondant
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Candyfloss träpinnar - 20 st, BageBixen.dk

    20 fyrkantiga tandtrådspinnar, så att du kan göra massor av god tandtråd. Ändarna på pinnarna är fyrkantiga, vilket gör det lättare att vrida och ta tag i den sockervadd som skapas i maskinen. Tillverkad av lindträ och naturligt lämplig för kontakt med livsmedel. Mycket populär bland tillverkare av sockervadd eftersom den är stabil och inte går sönder så lätt. Tack vare sin fyrkantiga form är den lättare att kontrollera - den vänder sig i din hand och sockervadd fastnar bättre. Vadden glider aldrig av denna typ av pinne, utan hålls tätt packad. Du hittar candyfloss-maskinen just HÄR. Mäter ca 30 cm i längd och diametern är ca 4 mm.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:733
  • Popped Durumfrön, 350g

    Klar att använda! Durumvete som har ångats och sedan värmebehandlats. Innehåller endast 100 % durumvete, men förbehandlingen gör att du inte behöver blötlägga dem över natten. Prova dem i bakverk, müsli, sallader och mycket mer. Tekniskt namn "Durumkärnor som är knäckta". Stor påse med 350g
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:18
  • strösocker - 1kg, Dansukker

    Danskt baksocker är ett mycket finkornigt socker som framställs av danska betor. På grund av de mycket fina kornen löses den snabbt upp, vilket ger mer luft och därmed mer volym när den vispas. Särskilt lämplig för all bakning, men särskilt för maränger, tårtor och cupcakes. Danskt baksocker gör det lättare att baka. Baksocker är samma sak som det finkorniga Caster Sugar, som är känt från engelska recept. Mått och vikt: baksocker 1 msk = 10-12 g 1 dl = 90 g 1,1 dl = 100 g
    Pris: kr40,00
    Tillgänglighet:35
  • Sugarflair Glitter Dust, Silky Peach - 4 g

    Ätbart glitterpulver av högsta kvalitet från Sugarflair. Med dammet kan man göra extra fina effekter, till exempel när man gör dekorationer till tårtan. Använd till exempel glitterdamm för marsipan- och fondantblommor. Här ger dammet ett mer glänsande och glittrande resultat. Dammet kan penslas på dina dekorationer eller blandas med lite alkohol eller citronsaft för att få en ätbar färg. Max. Rekommenderad dos: 2 g per kg. Innehåll: 4 g persikofärgat glitterpulver
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:5
  • Fondant Brown 250g - FunCakes

    Färgad fondant från Dutch FunCakes. Fondanten är lätt att arbeta med och har en fin konsistens för överdrag och modellering. Med en lätt smak av vanilj. Fondant kallas även sockerpasta, sugarpaste, sockerdeg, sockerpasta eller MMF - och används som överdrag på tårtor och modelleringsfigurer. Fondant hårdnar efter användning, men spricker inte. Om fondanten blir hård när du arbetar med den kan några droppar matolja göra underverk. Se till att hålla fondanten tätt tillsluten när du förvarar den. Det går åt ca 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på ø25 cm. Funcakes smaklig choklad Fondant
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:27
  • Ciabatta Base, 400g

    Grundblandning för italienska brödtyper, t.ex. ciabatta, baguetter och rullar. Grundblandningen innehåller surdeg, maltmjöl, salt och enzymer. Du behöver 10-15 % bas för mjölmängden - t.ex. 100 g bas för 1 000 g mjöl. Exempel på en grundläggande recept:
    2-3 limpor eller 12 bitar 500 gManitoba vetemjöl 55 g Ciabattabas 6 gtorrjäst 470 g vatten (kallt vatten 5°C) Surdeg kan tillsättas efter önskemål.
    Metod: Bröd/bitar 1. Tillsätt vatten, Manitoba vetemjöl, Ciabatta Basis och torrjäst i en bunke med degkrok. 2. Knåda degen på lägsta hastighet i 4 min. 3. Efter 4 min. på lägsta hastighet, skrapa ner degen. 4. Knåda sedan degen i 5 min. med bra hastighet på maskinen. 5. Skrapa ner degen för sista gången. 6. Avsluta knådningen i 7 - 8 min. med god hastighet. (degtemperatur 27°C) 7. Lägg degen i en Condi-burk (3 liter) som är sprayad med fett. Sätt på locket. 8. Låt degen jäsa minst 2 timmar i baljan. 9. Stjälp upp degen på ett mjölat bord efter minst 2 timmar. (hälften vete/halv durum) 10. Dela degen i 2-3 limpor eller 12 bitar. 11. Lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. 12. Lägg bitarna direkt i botten av den förvärmda ugnen på 240°C. 13. Vrid ner ugnen till 200°C. 14. Grädda bröden i ca 28 - 30 min. Grädda i ca 22-24 minuter.
    Kalljäst bröd/bitar: 1. Gör degen enligt ovanstående recept. 2. Gör som 1-7 3. Nästa dag tar du utCondi-burken ur kylskåpet. Ta av locket. 4. Stjälp upp degen på ett mjölat bord. (hälften vetemjöl/ hälften durum) 5. Dela degen i 2/3 limpor eller 12 bitar. 6. Lägg limporna eller bitarna på en plåt med bakplåtspapper. 7. Kör direkt in i ugnen på 240°C (kom ihåg att sätta på ugnen i god tid). 8. Ställ in plåten längst ner i ugnen och sänk ugnen till 200°C 9. Grädda bröden i ca 28 - 30 min. Grädda i ca 22-24 minuter.
    Tips: När du delar degen är det en bra idé att vrida utstickaren/kniven ett kvarts varv, då blir det snyggare bitar och degen flyter inte ut lika mycket.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:66
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.