Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Frank’s Redhot Fireroasted Jalapeño – 145ml, Zelected

Pris: kr 53,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

3 i lager

Artikelnr: 041500011639 Kategorier: ,

Beskrivning

En hjemmelavet gourmet burger fortjener en smagfuld topping!

Denne Frank’s jalapeño sauce er den perfekte makker til din smagfulde hjemmelavede gourmet burger – den kan også give et spicy twist til din hotdog, eller pizza.

Find hele vores udvalg af Gourmet Toppings HER

Indhold: 145ml

Alternativ

  • Jalapeño Ketchup - 260g, Zelected

    En hjemmelavet gourmet burger fortjener en smagfuld topping! Denne jalapeño ketcup fra Zelected er den perfekte makker til din smagfulde hjemmelavede gourmet burger – den kan også give et spicy twist til din hotdog, eller som lidt ekstra spice til din pizza. Find hele vores udvalg af Gourmet Toppings HER Street Food Topping – Perfekt til burger, hotdog og barbecue. Indhold: 260g
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:2
  • Oliven Semidried S - 300g, Zelected

    Semidried oliven er sorte lækre oliven, der har en saltet aromatisk olivensmag - de er delikate og yderst smagfulde. Disse oliven fra Zelected er den perfekte makker til din pizza, men er også lækker til salater, tapas eller som en snack til drinks. Find hele vores udvalg af Gourmet Toppings HER Indhold: 300g
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:20
  • Pizzadressing - 250ml, Zelected

    Krämig dressing med tomat och senap från Zelected. Denna pizzadressing är den perfekta följeslagaren till din krispiga pizza, men passar också utmärkt till din smakrika hemlagade gourmetburgare eller varmkorv. Hitta hela vårt sortiment av Gourmet Toppings HÄR Innehåll: 250 ml.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:11
  • Tomatpuré - 520g, Zelected

    Passata från Agromonte är en tomatpuré med intensiv röd färg och krämig konsistens. Tomatpuré har i allmänhet en mer koncentrerad konsistens och smak än skalade och hackade tomater. Denna tomatpuré från Zelected är därför idealisk som smaksättare i köttfärssåser och andra maträtter där man vill ha en intensiv tomatsmak. Hitta hela vårt sortiment av Gourmet Toppings HÄR Innehåll: 520g
    Pris: kr50,00
    Tillgänglighet:0
  • Körsbärstomatsås - 330g, Zelected

    En utsökt pizza förtjänar en utsökt sås! Den här körsbärstomatsåsen från Zelected är den perfekta partnern till din krispiga pizza - den är gjord på solmogna körsbärstomater och smaksatt med basilika och selleri. Hitta hela vårt sortiment av Gourmet Toppings HÄR Innehåll: 330g
    Pris: kr50,00
    Tillgänglighet:14
  • Gul senap - 280g, Zelected

    En hemlagad gourmetburgare förtjänar en smakrik topping! Denna senap är den perfekta partnern till din smakrika hemlagade gourmetburgare - den kan också ge en utsökt twist till din varmkorv eller pizza. Hitta hela vårt sortiment av Gourmet Toppings HÄR Innehåll: 280 g.
    Pris: kr16,00
    Tillgänglighet:11
  • Caesar Dressing - 250ml, Zelected

    Klassisk, krämig dressing från Zelected, smaksatt med parmesanost, ansjovis och senap. Denna Caesardressing är den perfekta följeslagaren till din fräscha sommarsallad, men passar också utmärkt till din smakrika hemlagade gourmetburgare, varmkorv eller pizza. Hitta hela vårt sortiment av Gourmet Toppings HÄR Innehåll: 250ml.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:0
 
 

Andra köpte också

  • Klassisk Kimchi - 300g, Zelected

    Klassisk Kimchi är gjord på kinakål, vitlök, kinesisk rädisa och röd chili. Den har en stark smak och arom och är nästan ett måste i en koreansk måltid. Denna klassiska kimchi från Zelected är det perfekta tillbehöret till en krispig sallad eller skål - och den är utsökt i en gourmetburgare eller varmkorv. Hitta hela vårt utbud av Gourmet Toppings HÄR Street Food Topping - Perfekt för hamburgare, varmkorv och barbecue. Innehåll: 300 g
    Pris: kr45,00
    Tillgänglighet:16
  • Tårtform Ø20cm, 10 st.

    Förpackning med 10 klassiska kakformar i kraftigt papper, som du känner dem från det hantverksmässiga bageriet. Perfekt för morotskaka, chokladkaka, drömkaka och andra tårtor som kan skäras i bitar. Passar även utmärkt till gigantiska kanelbullar eller gigantiska romkulor! Tillverkad av kraftigt papper (papp/kartong), utan tillsats av mjöl. Med ett vackert guldmönster på den utvändiga bakgrunden.
    • 10 stycken i en förpackning
    • Mäter ca. Ø200mm i diameter (20cm)
    • Höjd ca 45 mm (4,5 cm)
    • Tål temperaturer från -40° till +220°C
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:93
  • Tårtform Oblong, 10 st.

    Förpackning med 10 klassiska kakformar i kraftig kartong, som du känner igen dem från hantverksbageriet. Perfekt för kanelstänger, bakelsepinnar, pistaschpinnar och alla andra pinnar du kan tänka dig! Tillverkad av kraftigt papper (papp/kartong). Med en slät inneryta som fungerar som en halkfri yta och säkerställer att fett och olja inte lätt rinner ut ur formen.
    • 10 stycken i en förpackning
    • Mått ca 28,5x8,5 cm
    • Höjd ca 2,5 cm
    • Tål temperaturer från -40° till +220°C
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:9
  • Grovt rågmjöl, 1 kg

    Valsemøllens stenmalda danska rågmjöl är utmärkt att blanda med andra mjölsorter och ger en distinkt rågsmak till dina bakverk. Valsemøllen Dansk Rugmel Groft är utmärkt till rågbröd och andra grova fullkornsbröd. Påse med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa råvarorna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:33
  • Majsbollar - Poppad majs, 250 g

    Majsbollar, även kallade Popped Corn - dessa bollar kan användas i många typer av bakverk och ger både bröd och rullar större saftighet, god fyllning och en god smak. Kan också användas som ett strössel på toppen eller i en läcker sallad. Klar att använda - inte blötläggas.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:82
  • Grease Spray - skivspray, 500ml

    Supersmart spray för att smörja dina bakformar. Kan användas till alla typer av formar. Professionell kvalitet i en stor 500 ml burk. Skaka före användning. Sprutavstånd ca 20 cm.   Vegetabilisk olja För smörjning av bakformar. Spraya ett tunt lager i bakformen innan du lägger i degen. Det gör att degen släpper lätt.   Nettoinnehåll: 500ml (370g)   Hållbarhet: Ca 1½ - 2 år från mottagandet, datum anges på flaskans botten. Datumet gäller även efter "öppning". Förvaras i rumstemperatur, före och efter öppnandet. Fettspray, sprayfett, skivspray Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:935
  • Fullkornsvetemjöl, 1 kg

    Valsemøllens fullkornsvetemjöl är grovt stenmalet och 100% fullkorn. Resultatet blir en fyllig bakprodukt med grövre konsistens och mycket smak. Mjölet är lämpligt för fullkornsbröd, matbröd och bullar. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr30,00
    Tillgänglighet:11
  • Ciabatta Base, 400g

    Grundblandning för italienska brödtyper, t.ex. ciabatta, baguetter och rullar. Grundblandningen innehåller surdeg, maltmjöl, salt och enzymer. Du behöver 10-15 % bas för mjölmängden - t.ex. 100 g bas för 1 000 g mjöl. Exempel på en grundläggande recept:
    2-3 limpor eller 12 bitar 500 gManitoba vetemjöl 55 g Ciabattabas 6 gtorrjäst 470 g vatten (kallt vatten 5°C) Surdeg kan tillsättas efter önskemål.
    Metod: Bröd/bitar 1. Tillsätt vatten, Manitoba vetemjöl, Ciabatta Basis och torrjäst i en bunke med degkrok. 2. Knåda degen på lägsta hastighet i 4 min. 3. Efter 4 min. på lägsta hastighet, skrapa ner degen. 4. Knåda sedan degen i 5 min. med bra hastighet på maskinen. 5. Skrapa ner degen för sista gången. 6. Avsluta knådningen i 7 - 8 min. med god hastighet. (degtemperatur 27°C) 7. Lägg degen i en Condi-burk (3 liter) som är sprayad med fett. Sätt på locket. 8. Låt degen jäsa minst 2 timmar i baljan. 9. Stjälp upp degen på ett mjölat bord efter minst 2 timmar. (hälften vete/halv durum) 10. Dela degen i 2-3 limpor eller 12 bitar. 11. Lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. 12. Lägg bitarna direkt i botten av den förvärmda ugnen på 240°C. 13. Vrid ner ugnen till 200°C. 14. Grädda bröden i ca 28 - 30 min. Grädda i ca 22-24 minuter.
    Kalljäst bröd/bitar: 1. Gör degen enligt ovanstående recept. 2. Gör som 1-7 3. Nästa dag tar du utCondi-burken ur kylskåpet. Ta av locket. 4. Stjälp upp degen på ett mjölat bord. (hälften vetemjöl/ hälften durum) 5. Dela degen i 2/3 limpor eller 12 bitar. 6. Lägg limporna eller bitarna på en plåt med bakplåtspapper. 7. Kör direkt in i ugnen på 240°C (kom ihåg att sätta på ugnen i god tid). 8. Ställ in plåten längst ner i ugnen och sänk ugnen till 200°C 9. Grädda bröden i ca 28 - 30 min. Grädda i ca 22-24 minuter.
    Tips: När du delar degen är det en bra idé att vrida utstickaren/kniven ett kvarts varv, då blir det snyggare bitar och degen flyter inte ut lika mycket.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:31
  • 5-kornsblandning, 1.000g

    5-kornsmixen är en blandning av rågkärnor, knäckta vetekärnor, linfrön, sesamfrön och solrosfrön. Blandningen lämpar sig för bakning av grova bullar och om du vill att kärnorna ska vara saftiga och mjuka kan du blötlägga blandningen i vatten över natten eller koka dem kort. Stor påse med 1 kg
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:39
  • Baking Enzyme, 150g

    Bakenzymer ger dig bröd och rullar som i bageriet! Genom att tillsätta denna produkt får du ett bakverk som är mycket lättare och luftigare, tunnare skorpa, brödet får en finare färg när det bakas och hållbarheten förlängs. Tillsätt 1-2 % bakenzymer till mjölet, så om du använder 400 g mjöl till en deg, tillsätt 4-8 gram enzym. Bakenzymer kan tillsättas i vilken bröddeg som helst, men det finns recept som bygger på användningen av enzymer. Vad är bakenzymer? Enzymer finns överallt - både naturligt i din kropp och i tvättmedel, och det är uppenbarligen inte samma sorts enzymer. Så enzymer kan vara många olika saker, men gemensamt är att de är biomolekyler som ökar hastigheten på kemiska reaktioner - som när brödet går upp. Enkelt uttryckt ger våra bakenzymer din jästdeg något att arbeta med! Under avfrostningen "försvinner" enzymerna eftersom de bara reagerar vid temperaturer upp till cirka 60 °C. Det finns alltså inga enzymer kvar i det färdiga brödet. Vårt bakenzym är samma som de som används av professionella bagare och liknar även de som säljs mycket dyrare på andra ställen i specialbutiker och på internet ;-)   Bakenzymer förvaras torrt, tätt stängt och undviker direkt solljus - precis som du förvarar mjöl. Den här påsen innehåller 150 g, vilket ger dig ungefär 150 rullar eller 25 stora franska bröd. Säljs även i påsar om 500 g och 1 kg.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:399
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.