Rågmjöl av allra bästa biodynamiska danska kvalitet. Målad på en stenkvarn.
Rågmjöl har många goda bakegenskaper och ger ett smakrikt och saftigt resultat.
Innehåll: 1,5 kg.
OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
Rågmjöl av allra bästa biodynamiska danska kvalitet. Målad på en stenkvarn.
Innehåll: 1,5 kg.
OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
Aurions biodynamiska vete odlas av danska odlare och inget sållas bort - detta är därför Aurions fullkornsvetemjöl.
Ett mjöl som är bra för att ge fyllighet och karaktär till dina bakverk av grahamsbröd och bullar.
Innehåll: 5 kg.
OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
Rågmjöl av allra bästa biodynamiska danska kvalitet. Målad på en stenkvarn.
Innehåll: 5 kg.
OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
Ekologiskt vetemjöl från öarna som malts i en stenkvarn. Ingen kli och inga skaldelar siktas bort. Du får ett grovt mjöl med allt det goda från kornet.
Ölandsvetemjöl är ett gammalt nordiskt spannmålsämne som liknar spelt. Ditt bröd får en distinkt, lätt söt smak och degen är smidig och lätt att arbeta med.
Kan användas i alla vetebakelser. Proteininnehåll på ca 13%.
Mycket lämpligt för bröd där du vill ha en fuktig smula och en något mörkare färg än vanligt vetemjöl.
Stor väska med 12,5 kg
OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
Svedjerug är ett gammalt nordiskt spannmål som är fullt av protein och kostfibrer.
Kan användas i alla rågbröd. Proteinhalt på cirka 11,5 %.
Mycket lämplig för rågbröd där den bidrar till god rågsmak och saftig krumma.
Stor väska med 12,5 kg
OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
Aurions biodynamiska vete odlas av danska odlare och inget sållas bort - detta är därför Aurions fullkornsvetemjöl.
Ett mjöl som är bra för att ge fyllighet och karaktär till dina bakverk av grahamsbröd och bullar.
Innehåll: 1,5 kg.
OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
Purpurvete är en spannmålssort som ursprungligen kommer från Etiopien, men som numera också odlas i Danmark och de nordiska länderna.
Kan användas i alla vetebakelser. Proteininnehåll på ca 12 %.
Namnet kommer från färgen som finns i skaldelarna av det lila vetet. Färgen är naturlig och kommer från antioxidanten antocyanin, som också ger blåbär och blåbär sin karakteristiska färg.
Stor påse om 5 kg
OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
Emmer är en gammal dansk säd. Aurions Emmer odlas ekologiskt och mals på stenkvarnar i bruket.
Emmer ger ett mörkt och aromatiskt bröd som till färgen påminner om rågbröd. Den passar att blanda i bröd med andra mjölsorter - t.ex. Dinkel vete.
Koka fullkorn:
2 dl Emmer
4 dl Vatten
Koka sakta i 30 minuter.
Låt stå i kastrullen inlindad i en kökshandduk i 30 minuter.
Använd som fyllning i deg, kall i sallad eller som ersättning för ris.
Väska med 1 kg
OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
Ölandsvetemjöl är ett gammalt nordiskt spannmålsämne som liknar spelt. Ditt bröd får en distinkt, lätt söt smak och degen är smidig och lätt att arbeta med.
Kan användas i alla vetebakelser. Proteininnehåll på ca 11 %.
Mycket lämpligt för bröd där du vill ha en fuktig smula och en något mörkare färg än vanligt vetemjöl.
Stor väska med 12,5 kg
OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
Mariagertoba vetemjöl - Aurion 160 är ett glutenrikt vårvetemjöl.
Det kallas också Aurion 160 eftersom det siktas på sikt 160, vilket är ett fint siktat mjöl.
Bak- och jäsegenskaperna är starka och det har ett mycket elastiskt glutennätverk. Resultatet blir ett vackert jäst, luftigt bröd med massor av smak och en krispig skorpa.
Mariagertoba är Aurions tolkning av ett starkt vårvete, som påminner om de kanadensiska Manitoba-vårvetetyperna med hårda kärnor och snäva glutenegenskaper.
Den odlas av danska ekologiska odlare.
Innehåll: 12,5 kg.
OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
Svedjerug är ett gammalt nordiskt spannmål som är fullt av protein och kostfibrer.
Kan användas i alla rågbröd. Proteinhalt på cirka 11,5 %.
Mycket lämplig för rågbröd där den bidrar till god rågsmak och saftig krumma.
Stor väska på 4,5 kg
OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
Spruckna vetekärnor har många användningsområden - använd dem i bröd eftersom de ger en grövre konsistens, mer bett och ett rustikt utseende.
Kärnorna i sig gör ingenting för bakningen, men bidrar till brödets struktur och smak.
Använd också fröna som tillbehör och i sallader - möjligheterna är oändliga.
Väska med 1 kg
Bruket använder endast de bästa råvarorna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av halmförkortare och avisningsmedel. Du kan alltså alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
Valsemøllen Cut Rye Grains ger ditt bröd bett, och rågbrödet kropp och vackra synliga korn.
Valsverksskivade rågkärnor är hela rågkärnor som har skurits på tvären, vilket ger vackra skivor när du skivar bröd.
Används främst i fullkornsrågbröd, men passar även bra i vetebröd.
Väska med 1 kg
Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
Linfrön kommer från linplantan, som också odlas för att producera linvävnader. Linfrön har ett högt innehåll av hälsosamma fleromättade fetter och kostfiber, med 28 gram fiber per 100 g frön. Linfrön är lämpliga för bakverk som fullkornsbröd, stenåldersbröd, knäckebröd, müsli och granola. Påse med 500 g
Spelt är en av de äldsta spannmålssorterna som säljs i Danmark. Jämfört med vanligt vete smakar dinkelmjölet bättre och brödet blir mer gyllene. Doften är också starkare.
Om du bakar med dinkelmjöl ska du se till att degen inte knådas för mycket - högst 5-8 minuter. Annars blir degen för mjuk.
Speltmjöl binder mer vatten än vanligt vetemjöl, så kom ihåg att tillsätta mer vätska om du ersätter vete med spelt i ett recept.
Stor påse med 1,5 kg
OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
Maltmjöl Dark tillverkas av maltat rostat korn och används i många bakverk, t.ex. rågbröd, rullar och bröd. Maltmjöl Dark ger bitterhet och en vacker färg till ditt bröd.
Rekommenderad dosering: för rågmjöl 6 % av mjölmängden, för vetemjöl 3 % av mjölmängden.
Förvara den på en torr och sval plats.
Påse med 375g.
I solrosornas blommor växer många frön, som när de är skalade blir ätbara solrosfrön.
Fröna används oftast i bakverk, men är också riktigt goda i gröna sallader.
För att förstärka smaken av solrosfrön i gröna sallader kan fröna rostas med lite olivolja och havssalt i en het panna i några minuter tills fröna får färg.
Levereras i 2 påsar om 500 g vardera = 1 kg.
Manitoba Oro eller Manitoba Gold från Caputo - är ett mjöl med en mycket hög proteinhalt (14,5 %) och en mycket god glutenkvalitet som tillåter en hög vattenhalt.
Mjölet är malet som Tipo 0 och den speciella malningen gör att mjölet absorberar mycket vätska och man kan på så sätt öka hydreringen, vilket bland annat ger stor elasticitet och sträckbarhet.
Mjölet innehåller inget mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra E-300), vilket har en god effekt på jäsningsegenskaperna. De flesta andra vetemjöl har detta tillsatt.
Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel i Italien sedan 1924.TIPS: Om du använder mjöl med högt proteininnehåll är det en bra idé att tillsätta en syrakälla till dina bakverk - till exempel vetesurdeg eller fruktsyra/citronjuice.
Farina forte Golden Maitoba Tipo "0".
Manitoba Gold.
Teknisk info: Protein 14,5% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 370/390
Caputo är allmänt erkänt som världens bästa producent av pizzamjöl för äkta napolitanska pizzor. Till din napolitanska pizza behöver du naturligtvis också jäst.
Denna smarta torrjäst från Caputo kännetecknas av sin höga jäsbarhet och är särskilt lämplig för pizzabakning. Den är ungefär tre gånger så stark som färsk jäst och har en förlängd hållbarhetstid på flera månader efter öppnandet.
Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel sedan 1924, och idag använder mer än 80% av alla pizzerior i Neapel endast Caputo-mjöl.
Dosering: För 500 g pizzamjöl 4 timmars jäsningstid - 3 tsk. 8 timmars jäsningstid - 2 tsk. 12 timmars jäsningstid - 1 tsk.
Förvaring: Torrt och svalt - rekommenderas i kylskåp efter öppnandet (0-10 C°)
4 dinoformar för att göra kakor med dinosaurietema - perfekt för barnkalas.
Setet innehåller 4 olika dinosaurier.
Knivarna mäter ca 5,7 till 12,1 cm.
Material: rostfritt stål
Tvätta för hand med varmt vatten och torka väl.
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Funktionell
Alltid aktiva
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistik
Den tekniska lagringen eller åtkomsten används uteslutande för statistiska ändamål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
Den tekniska lagringen eller åtkomsten är nödvändig för att skapa användarprofiler i syfte att skicka reklam eller för att spåra användaren på en webbplats eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.
1 påse bakmix för läckra gyllene cupcakes. Tillsätt bara ägg och smör till blandningen och på mindre än en halvtimme har du de underbaraste hemmagjorda cupcakes.
Hur man gör (för 20-24 muffins):
Förvärm ugnen till 180 °C (varmluft 160 °C). Blanda 500 g Cupcakes Baking Mix, 250 g smör och 5 ägg (ca 250 g) i en skål och vispa på låg hastighet i 4 minuter tills degen är smidig. Tillsätt en nypa salt och/eller en smaktillsats som du själv väljer. Placera 20-24 pappersmuffinsformar i en muffinsform och fyll dem till hälften. Grädda i ca 18 minuter tills de är gyllene. Du kan också baka degen till en stor tårta: grädda vid 160 °C (varmluft 140 °C) i ca 70-75 minuter.
Innehåll: 500g.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Oy- har du lagt märke till det 🙂
Följande produkter finns inte i lager i den begärda kvantiteten, men de kan ändå beställas och vi räknar med att kunna skicka din beställning inom 2-10 arbetsdagar*. Hela beställningen skickas tillsammans.
*Längre leveranstider kan reserveras av leverantören, men det händer mycket sällan. Här, under och efter corona finns det dock några artiklar som kan ha exceptionellt långa leveranstider.
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN!Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.