Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Callebaut hasselnötpralin – 1kg

Pris: kr 389,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

1 i lager

Artikelnr: 5410522575682 Kategorier: ,

Beskrivning

En lyxig fyllning i dina chokladpraliner eller ett läckert mellanlager i en lagerkaka – möjligheterna är oändliga. Du kan blanda den med choklad för att göra läckra fyllningar i dina fyllda chokladpraliner och chokladkakor – den är också fantastisk i glass och mousse. Denna fina hasselnötspralin har en intensiv kolasmak med fruktiga toner och milt rostade inslag. Innehåller 1 kgFin hasselnötspralin

Alternativ

  • Callebaut Topping Caramel 1kg

    Delikat flytande karamellsås - 100 % äkta karamell.
    Konsistensen är perfekt för att dekorera glass, milkshakes, pannkakor, muffins och mycket mer.
    Flaskan har en praktisk knopp för exakt fördelning av toppingen.
    Toppingen kan användas kall eller varm. Om varm topping önskas, placera flaskan i max. 35 C varmt vatten.
    Innehåll: 1 kg.
    Pris: kr249,00
    Tillgänglighet:4
  • Callebaut Bresilienne hasselnötskrokant 1kg

    Hackade, rostade och karamelliserade hasselnötter av högsta kvalitet från Callebaut.
    Callebaut Bresilienne Hasselnötter passar både som en läcker knäck på t.ex. efterrätter, cupcakes, kakor etc. eller blandade i bakverk, choklad, ganacher, praliner etc. där bresilienne är fortsatt krispig.
    Innehåll: 1 kg.
    Pris: kr389,00
    Tillgänglighet:2
  • 7-kornsblandning, 1kg

    Frö-symfoni med 7 dekorativa och välsmakande frön och flingor. Blandningen innehåller solrosfrön, linfrön, havrekärnor, speltflingor, rågflingor, hirs och havreflingor. Kan användas som tillsats till degar/produkter där grövre bröd och synliga frön/korn önskas. Passar också utmärkt som dekoration.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:1
  • Callebaut Topping Chocolate Dark 1kg

    Delikat flytande, sammetslen chokladsås med intensiv chokladsmak.
    Konsistensen är perfekt för att dekorera glass, milkshakes, pannkakor, muffins och mycket mer.
    Flaskan har en praktisk knopp för exakt fördelning av chokladen.
    Toppingen kan användas kall eller varm. Om varm topping önskas, placera flaskan i max. 35 C varmt vatten.
    Hållbarhet: Använd flaskan ska användas inom 1 månad. Förvaring i kylskåp.
    Förvaring: 12-20 °C.
    Innehåll: 1 kg.
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:2
  • Non Temp Dark - 1kg, Callebaut

    Callebaut Non Temp är en "Easy Melt"-choklad - som tekniskt sett inte är någon choklad alls. Förklaringen är att Non Temp tillverkas av bra kakaopulver, socker och vegetabiliskt fett. Det gör att den ser ut och smakar som riktig choklad. Passar bäst för att dekorera på tårtor och desserter - inte för gjuten choklad. Fördelen med Non Temp är att den inte behöver tempereras innan den används. Det är bara att smälta den och den är klar. En produkt som används flitigt av många bagare och konditorer för snoddar etc. Levereras i 2 påsar à 500 g = 1 kg (ompackade). Säljs även i andra storlekar. Beskrivning från tillverkaren:
    Smakar, ser ut och stelnar som riktig choklad, med en knäck!
    Under vissa förhållanden kan det vara svårt att arbeta med choklad. Särskilt i mycket varma klimat eller kök med för hög luftfuktighet. Hard Bakers Coating är en massa med en smak, munkänsla och glans som ligger nära riktig choklad, men som inte behöver tempereras. Smält bara, applicera och svalna direkt. Efter härdning har slutresultatet chokladens utseende och mjuka satinblankhet, med en hård, chokladliknande krispighet.
    Pris: kr267,00
    Tillgänglighet:1
  • Kakaosmör/chokladfett - Callebaut, 1kg

    Callebaut Cocoa Butter Drops är gjorda av 100 % rent kakaosmör och är 100 % vegetabiliska.
    Kakaosmördroppar är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåll: 1.000 gr Callebaut Cocoa Butter Callets fördelat på 2 påsar om 500 gr.
    Säljs även i 200g-påsar och 3kg-hinkar.
    Pris: kr816,00
    Tillgänglighet:1
  • ChocoCubes Milk, Callebaut 1kg

    Bakchoklad från belgiska Callebaut. Vill du göra den perfekta chokladpanettonen och överraska dina nära och kära med den mjuka och läckra italienska skapelsen? Då är dessa Callebaut Chococubes något för dig. De är gjorda av utsökt mjölkchoklad och är precis de chokladtärningar som din panettone behöver. Chococubes innehåller mindre kakaosmör och är speciellt utformade för att kunna bakas utan att smälta bort i degen. De klarar till och med ugnstemperaturer på upp till 200 °C. Gör dig redo att lägga till en extra lyxig bit och en god chokladlikör till en av de mest kända italienska delikatesserna. Förvaring: mellan 12 och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Storlek på enskilda kuber: ca 10x10x10mm Innehåller 29,1% kakaotorrsubstans.
    Innehåll: 4x250g = 1kg mjölkchokladtärningar för bakning.
    Tekniskt namn: CHM-CU-7X80-E5-U70
    Pris: kr311,00
    Tillgänglighet:1
  • Fryspulver för bröd, 1kg

    Fryspulver, även kallat Dialose, används som bakhjälpmedel för att ge bröd bättre frysegenskaper. Brödet blir helt enkelt bättre när det fryses än om Fryspulver inte har använts. Dosering: 2% av mjölmängden - om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt 10 g Fryspulver. Påse med 1.000 g = för ca 100 bröd. Kallas även Minus 18, Superfrost eller Super frost.
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:1
  • strösocker - 1kg, Dansukker

    Danskt baksocker är ett mycket finkornigt socker som framställs av danska betor. På grund av de mycket fina kornen löses den snabbt upp, vilket ger mer luft och därmed mer volym när den vispas. Särskilt lämplig för all bakning, men särskilt för maränger, tårtor och cupcakes. Danskt baksocker gör det lättare att baka. Baksocker är samma sak som det finkorniga Caster Sugar, som är känt från engelska recept. Mått och vikt: baksocker 1 msk = 10-12 g 1 dl = 90 g 1,1 dl = 100 g
    Pris: kr40,00
    Tillgänglighet:35
  • Hvedesur - Surdegspulver, 1kg

    Hvedesur är en torkad surdeg som ger ett otroligt gott bröd, tack vare den durumsurdeg som vaknar till liv när man bakar. Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Kan även blandas med lite vatten dagen innan för att förstärka smaken. Dosering: 10-50 g per kilo mjöl. Se ditt recept, annars rekommenderar vi 40 g per kilo mjöl. Så om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt ca 20 g surdegspulver. Levereras i 2 påsar om 500 g = 1 kg vardera - räcker till ca 50 bröd. Hvedesur är också känt som NemSur
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:1
  • Paillete Feuilletine - Callebaut, 200g

    Paillete Feuilletine kallas också för "pastry crunch" och är egentligen en sorts fransk pannkaka (crêpe - Gauffres Dentelles) som kan användas för att ge choklad, kakor och efterrätter en krispig effekt.
    Mycket populärt som knäck i chokladkakor och apelsinkakor etc.
    Observera att Paillete Feuilletine alltid ska blandas med choklad, nötmassa, nougat eller en blandning av andra feta ämnen innan den används i en tårta eller dessert. Annars blir den mjuk.
    Tekniskt namn: BIG-PF-1BO-401 / M-7PAIL-E0-401 - produkten är professionellt ompaketerad av Konditorens.dk
    Pris: kr101,00
    Tillgänglighet:4
  • Callebaut recepthäfte, 36 sidor

    Vackert och inspirerande recepthäfte i samarbete med Callebaut tillverkat av BageBixen.dk 21 spännande recept, tips och tricks Choklad kan vara så mycket mer än bara choklad och chokladkakor. I detta häfte har Callebaut och BageBixen.dk tillsammans tagit fram ett antal recept på hur man kan använda choklad på nya och spännande sätt. I häftet får du följande: - Olika brownies - Läckra recept på eleganta desserter - Bra idéer för dekorering - Inspirerande bilder - Spännande recept på bröd Plus massor av tips och tricks samt information om produkter. 36 sidors häfte i färg.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:776
 
 

Andra köpte också

  • Maltmjöl Dark, 375g

    Maltmjöl Dark tillverkas av maltat rostat korn och används i många bakverk, t.ex. rågbröd, rullar och bröd. Maltmjöl Dark ger bitterhet och en vacker färg till ditt bröd. Rekommenderad dosering: för rågmjöl 6 % av mjölmängden, för vetemjöl 3 % av mjölmängden. Förvara den på en torr och sval plats. Påse med 375g.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:-4
  • Brödpåsar för rågbröd, franskbröd etc. - 50 st.

    Bruna bakverkspåsar, även kallade grova brödpåsar eller bara papperspåsar. Med en längd på 46 cm och en bredd på 16 cm. Dessutom finns det sidosömmar på 2x4 cm i sidorna, så att påsen kan utvidgas i höjdled för att rymma ett vanligt rågbröd eller franskbröd. Tål även kontakt med fet mat, t.ex. konditorivaror. Förpackning med 50 st.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:282
  • Sugarflair Drypbar Pastafarve, Rose Gold - 14ml

    Med de koncentrerade färgerna Edible Droplet Paint från Sugarflair kan du färga din marsipan, fondant och gummipasta i vackra färger - de är också perfekta för smörkräm, deg och mycket mer. Färgen levereras i en smart liten flaska som gör det superenkelt att fördela rätt mängd färg - utan att slösa bort en massa färg. Hur man använder färgen: Skaka väl före användning. Tillsätt lite färg i fondant/marsipan/gumpaste. Knåda den sedan väl tills den är helt färgad - tillsätt extra pastafärg för att få en starkare färg. TIPS: Du kan också blanda färgen med föryngringssprit för att göra din egen ätbara färg. Max. Rekommenderad dos: 3 g per kg. Färg: Rose Gold Innehåll: 14 ml
    Pris: kr51,00
    Tillgänglighet:9
  • Tårtpapper Square Rose Gold, 30 x 30 cm - FunCakes

    Solid och lyxig tårtplatta i papp i roséguld från FunCakes. Perfekt för att presentera dopkakor, tårtbitar, pajer, muffins osv.
    Kakbrickan kan användas flera gånger vid normal användning, torka bara av med en fuktig trasa. Du kan använda. Bagebixens goda tårtpapper under tårtan, så att du slipper skära i tallriken.
    Mått: 30 x 30 cm, 1 cm tjock.
    Antal: 1 st.
    Maskintvätt rekommenderas inte.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:16
  • Sugarflair Pastafarve, Dusky Pink/Wine - 25g

    Med Sugarflairs koncentrerade pastafärger kan du färga din marsipan och fondant i vackra naturliga färger.
    Hur man använder färgen:
    Använd en tandpetare (eller något liknande) för att lägga till lite färg på fondanten/marsipanen. Knåda den sedan väl tills den är helt färgad - tillsätt extra pastafärg för att få en starkare färg.
    Max. Rekommenderad dos: 3 g per kg.
    Färg: lax.
    Innehåll: 25g.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:4
  • FunCakes Edible Glue/Ätbart Lim, 50g

    Ätbart lim från FunCakes är ett idealiskt bindemedel när du skall sätta olika dekorationsdelar av fondant eller marsipan ihop.
    Du kan också använda limmet till att sätta dekorationer på din tårta eller cupcakes.
    Flaskan har en praktisk liten borste monterat på locket.
    Förvaras mörkt.
    Innehåll: 50 gram.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:30
  • Tårtring, rostfritt stål - Ø14cm h6cm

    Dessa professionella tårtringar är tillverkade av 1 mm tjockt rostfritt stål. 1mm låter inte mycket, men det är faktiskt ganska tjockt när vi talar om metall. Detta ger en oöverträffad dimensionsstabilitet. Kakring i rostfritt stål med Ø 14 cm. Den är perfekt för att göra små efterrätter som cheesecake, moussetårtor med mera. Kan tvättas i maskin och påverkas inte av fruktsyror. Måtten är Ø 14 x h 6 cm.  
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:24
  • Modelleringsverktyg - Fondantkniv, PME

    Det här modelleringsverktyget är idealiskt för användning med ett brett utbud av ätbara material, inklusive fondant, gummipasta och marsipan.
    Du kan lägga till enkla men effektiva detaljer för att förbättra dina tårtor, blommor och modeller.
    Fondantkniven är tillverkad av hårdplast och rostfritt stål och mäter ca 15,1 cm.
    PME ger 10 års garanti på produkten (villkor gäller).
    Observera: Denna uppsättning innehåller extremt vassa blad - använd med försiktighet.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:18
  • PME Kavel, 15 cm

    Liten kavel, Plastic Rolling Pin från PME,  i non-stick livsmedelsgodkänd plast (polyetelen). Perfekt vid utkavling av en liten mängd fondant eller marsipan till figurer och dekorationer.
     
    Kaveln tål inte maskindisk.
     
    Mått: 15 cm lång x 2,5 cm i diameter.
     
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Sugarflair Pastafarve, Fuchsia - 25g

    Med Sugarflairs koncentrerade pastafärger kan du färga din marsipan och fondant i vackra naturliga färger.
    Hur man använder färgen:
    Använd en tandpetare (eller något liknande) för att lägga till lite färg på fondanten/marsipanen. Knåda den sedan väl tills den är helt färgad - tillsätt extra pastafärg för att få en starkare färg.
    Max. Rekommenderad dos: 3 g per kg.
    Färg: fuchsiarosa
    Innehåll: 25g.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:6
  • Surdegspulver för rågbröd, 1 kg

    Rågbrödssurdeg är en torkad surdeg som gör det mycket enklare att baka rågbröd. Pulvret ger ditt bröd den karakteristiska smaken av rågbröd. Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Innehåller enzymer. Dosering: 5-6% av rågmjölsmängden. Om det står 500 g rågmjöl i receptet ska du alltså tillsätta ca 25 g surdegspulver. 1 kg - räcker till cirka 40 rågbröd. Levereras i 2 påsar om 500 g vardera.
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:1
  • Sugarflair Glitter Dust, Glaciärblå - 4 g

    Ätbart glitterpulver av högsta kvalitet från Sugarflair. Med dammet kan man göra extra fina effekter, till exempel när man gör dekorationer till tårtan. Använd till exempel glitterdamm för marsipan- och fondantblommor. Här ger dammet ett mer glänsande och glittrande resultat. Dammet kan penslas på dina dekorationer eller blandas med lite alkohol eller citronsaft för att få en ätbar färg. Max. Rekommenderad dos: 2 g per kg. Innehåll: 4 g ljusblått glitterpulver
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:2
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.