Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Crispearls Mjölk, 60g

Pris: kr 62,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

28 i lager

Beskrivning

Milk Chocolate Crispearls™ är små i storlek men enorma i smak!
De här små pärlorna är överdragna med 823 mjölkchoklad och har en fantastisk smak av mjölkchoklad och ett krispigt hjärta av rostad kex.
De passar utmärkt som garnering eller som ett litet mellanmål till kaffe eller te.
Du kan också använda Crispearls™ för att ge dina desserter och bakverk en spännande finish. Droppa bara över glasyrkakor eller efterrätter för att lägga till en elegant touch.
Blandade i chokladmousse, glass eller fromage ger de en krispig chokladtextur till dina efterrätter och förblir krispiga.
De små crispearls är underbara i smaken och kommer att dekorera som en topping på allt från kakor och efterrätter till cappuccino och den varma koppen kakao!
Observera: produkten packas om från big bag till mindre portioner av CONDITORENS.
Lagring: 12 – 20° C
28,3 % kakao – 84 % choklad
Tekniskt namn: CEM-CC-M1CRIE0-W97

Alternativ

  • Crispearls White, 60g

    White Chocolate Crispearls™ är små i storlek men enorma i smak!
    Dessa små pärlor med W2 vit choklad har en fantastisk chokladsmak och ett krispigt hjärta av rostad kex.
    De passar utmärkt som garnering eller som ett litet mellanmål till kaffe eller te.
    Du kan också använda Crispearls™ för att ge dina desserter och bakverk en spännande finish. Droppa bara över glasyrkakor eller efterrätter för att lägga till en elegant touch.
    Blandade i chokladmousse, glass eller fromage ger de en krispig chokladtextur till dina efterrätter och förblir krispiga.
    De små crispearls är underbara i smaken och kommer att dekorera som en topping på allt från kakor och efterrätter till cappuccino och den varma koppen kakao!
    Observera: produkten packas om från big bag till mindre portioner av CONDITORENS.
    Lagring: 12 - 20° C
    25,2 % kakao - 84 % choklad
    Tekniskt namn: CHW-CC-CRISPE0-02B
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:0
  • Crispearls Ruby, 60g

    Ruby Chocolate Crispearls™ är små i storlek men enorma i smak!
    De här små pärlorna med Ruby-choklad har en fantastisk chokladsmak och ett krispigt hjärta av rostade kex.
    De passar utmärkt som garnering eller som ett litet mellanmål till kaffe eller te.
    Du kan också använda Crispearls™ för att ge dina desserter och bakverk en spännande finish. Droppa bara över glasyrkakor eller efterrätter för att lägga till en elegant touch.
    Blandade i chokladmousse, glass eller fromage ger de en krispig chokladtextur till dina efterrätter och förblir krispiga.
    De små crispearls är underbara i smaken och kommer att dekorera som en topping på allt från kakor och efterrätter till cappuccino och den varma koppen kakao!
    Observera: produkten packas om från big bag till mindre portioner av CONDITORENS.
    Lagring: 12 - 20° C
    84% choklad
    Tekniskt namn: CER-CC-R1CRIE0-W97
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:0
  • Gold Salted Caramel Crispearls, 60g

    Gold Salted Caramel Chocolate Crispearls™ är små i storlek men enorma i smak! Dessa små pärlor är överdragna med den populära Callebaut Gold och har en härlig smak av saltad karamell och ett krispigt hjärta av rostad kex. De passar utmärkt som garnering eller som ett litet mellanmål till kaffe eller te. Du kan också använda Crispearls™ för att ge dina desserter och bakverk en spännande finish. Droppa bara över glasyrkakor eller efterrätter för att lägga till en elegant touch. Blandade i chokladmousse, glass eller fromage ger de en krispig chokladtextur till dina efterrätter och förblir krispiga. De små crispearls är underbara i smaken och kommer att dekorera som en topping på allt från kakor och efterrätter till cappuccino och den varma koppen kakao! Observera: produkten packas om från big bag till mindre portioner av CONDITORENS. Lagring: 12 - 20° C 30,4 % kakao - 84 % choklad Tekniskt namn: CHF-CC-CCRISE0-02B
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:0
  • Crispearls mörk, 60 g

    Mörk choklad Crispearls™ är små i storlek men enorma i smak!
    Dessa små pärlor överdragna med 811 mörk choklad har en intensiv chokladsmak med framträdande toner av rostad kakao och ett krispigt hjärta av rostad kex.
    De passar utmärkt som garnering eller som ett litet mellanmål till kaffe eller te.
    Du kan också använda Crispearls™ för att ge dina desserter och bakverk en spännande finish. Droppa bara över glasyrkakor eller efterrätter för att lägga till en elegant touch.
    Blandade i chokladmousse, glass eller fromage ger de en krispig chokladtextur till dina efterrätter och förblir krispiga.
    De små crispearls är underbara i smaken och kommer att dekorera som en topping på allt från kakor och efterrätter till cappuccino och den varma koppen kakao!
    Observera: produkten packas om från big bag till mindre portioner av CONDITORENS.
    Lagring: 12 - 20° C
    50,4 % kakao - 84 % choklad
    Tekniskt namn: CED-CC-D1CRIE0-W97
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:0
  • Callebaut Crispearls mjölk, 800 g

    Crispearls™ med mjölkchoklad är små i storlek men enorma i smak!
    Stor väska med 800 g.
    Dessa små pärlor överdragna med 823 mjölkchoklad har en fantastisk smak av mjölkchoklad och ett krispigt hjärta av rostat kex.
    De passar utmärkt som dekoration eller som ett litet mellanmål till kaffe eller te.
    Du kan också använda Crispearls™ för att ge dina desserter eller bakverk en spännande finish. Strö bara över glaserade tårtor eller desserter för att ge dem en elegant touch.
    Blandade i chokladmousse, glass eller fromage ger de en krispig chokladtextur till dina desserter och förblir krispiga.
    De små crispearls har en underbar smak och passar perfekt som topping på allt från kakor och desserter till cappuccino och varm choklad!
    Förvaring: 12 - 20° C
    Innehåll: 800 g i en återförslutningsbar påse.
    28,3% kakao - 84% choklad
    Tekniskt namn: CEM-CC-M1CRIE0-W97 - CHM-CC-CRISPE0-02B
    Pris: kr343,00
    Tillgänglighet:8
 
 

Andra köpte också

  • Sugarflair Pastellfärg, Baby Pink - 25g

    Med de koncentrerade pastellpastorna från Sugarflair kan du färga din marsipan och fondant i vackra naturliga färger.
    Hur man använder färgen:
    Skaka väl före användning. Använd en tandpetare (eller något liknande) för att lägga till lite färg på fondanten/marsipanen. Knåda den sedan väl tills den är helt färgad - tillsätt extra pastafärg för att få en starkare färg.
    Max. Rekommenderad dos: 3 g per kg.
    Färg: babyrosa / rosa
    Innehåll: 25g.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:7
  • Pulver till hasselnötsmousse - 100 g, Konditorens

    Smaksatt fromagepulver med hasselnötsbitar, för tårtor och desserter där man vill ha en fast gräddmousse. Endast naturlig smak och färg. Moussepulver för tårtor och desserter kallas också för ostpulver, gräddstärkelse eller vispgrädde. Samma höga kvalitet som används av proffs, som inte bara är lätt att arbeta med utan också frostbeständigt. Alla KONDITOREN moussepulver innehåller:
    • Ingen konstgjord färg
    • Ingen konstgjord smak
    • Inga konserveringsmedel
    • Ingen modifierad stärkelse
    • Inga tillsatser*.
    * Förutom citronsyra Produkten är tillverkad med bovint gelatin - se även vårt veganska moussepulver som är helt fritt från animaliska produkter. Hur man går tillväga:
    • Vispa 500 ml grädde till vispgrädde.
    • Blanda 100 g moussepulver med 125 ml vatten och vänd ner det i den vispade grädden.
    • Fördela din mousse i formen eller lägg den i en spritspåse om du vill spritsa den på din tårta.
    • Moussen stelnar i kylskåpstemperatur efter ca 1 timme.
    • Kan även frysas
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:7
  • Wilton pastafärg gul, 28 g

    Wilton pastafärg är en koncentrerad färggel. Ett komplett sortiment av vackra ljusa färger där färgerna kan blandas för att skapa en annan färg. Pastafärgen är lämplig för färgning av glasyr, fondant, marsipan, smörkräm, deg, grädde, kakdeg osv.
    För att applicera pastan: ta ut lite färg ur behållaren med hjälp av en tandpetare. Använd alltid en ny tandpetare om du lägger till mer eller en ny färg. För en mörkare färg, tillsätt mer pastafärg. Knåda till önskat resultat, om du vill ha en mer marmorerad färg, knåda mindre.
    När du färgar med två färger: färga två bitar fondant/marsipan var för sig och blanda sedan ihop dem.
    Tvätta händerna med tvål och varmt vatten omedelbart efter färgningen för att avlägsna färgämnet.
    Rekommenderad maxdos: 2,7 g per kg. färdig massa.
    Wilton pastafärger uppfyller EU:s krav på E-nummer i livsmedel.
    Lämplig för alla vattenbaserade livsmedel. Kosher-certifierad.
    Innehåll: 28g.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:14
  • Hasselnötskrokant, 200g - FunCakes

    FunCakes hasselnötskrokanter erbjuder många dekorationsmöjligheter. Krokanten är perfekt för att dekorera bakverk, hasselnötsmarängtårta eller en moccatårta. Eller strö lite krokant på en läcker smörkrämstäckt cupcake. Passar också utmärkt i en grädd- eller chokladglass.
    FunCakes hasselnötskrokant är också känd som Nougatine. Nougatine är en perfekt kombination av äkta hasselnötsbitar och knaprigt socker. I recept används ofta jordnötter istället för hasselnötter, men FunCakes hasselnötskrokant är lämplig för personer med jordnötsallergi.
    Innehåll: 200 g.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:12
  • Glitter Spray Guld - 4g, Dr Oetker

    Med Dr Oetker Gold Glitter Spray kan du dekorera dina tårtor med en vacker guldlook - perfekt för en elegant dessert. Hur man använder den: Spraya alltid på en täckt yta. Spraya på ett avstånd av cirka 10 cm från tårtan/dekorationen och upprepa tills du får önskad effekt. Vanligtvis behöver du bara 2 gram glitterdamm för 1 kg tårta. Innehåll: 4g.
    Pris: kr82,00
    Tillgänglighet:34
  • Chokladsvampkaka - bakmix, 500g FunCakes

    Smaklig kakmix från FunCakes, en så kallad Sponge Cake Mix, som gör kakan luftig och svampig på samma gång. Denna Chocolate Sponge Cake - Baking Mix är rik på chokladsmak och är perfekt som bas för en läcker lagerkaka.
    Endast ägg och vatten tillsätts i blandningen.
    Tillagning: Alla ingredienser måste vara rumstempererade. Förvärm ugnen till 180 °C (varmluftsugn 160 °C). Häll kakmixen i en skål och tillsätt ägg och vatten. Vispa på hög hastighet i 7-8 minuter och sedan på låg hastighet i ytterligare 2-3 minuter. Häll smeten i en smord form (1/2 till 2/3 fylld). Grädda kakan i den förvärmda ugnen. Se påsens anvisningar för proportioner och gräddningstider. Öppna inte ugnsdörren förrän du tror att kakan är klar (den ska kännas svampig). Ta omedelbart ut kakan ur formen och låt den svalna på ett galler.
    Innehåll: 500g
    Pris: kr75,00
    Tillgänglighet:18
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.