Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Datoröversättning pågår. Arbetar med manuell översättning.

Skummjölkspulver – Torrmjölk, 1kg

(1 kundrecension)

Pris: kr 218,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

44 i lager

Beskrivning

Torkmjölk (även kallad drimol) är nymald mjölk som görs till pulver.

Denna torrmjölk tillverkas av skummjölk och har därför låg fetthalt.

Skummjölkspulver kan användas till många saker i bakning och konditori, och vi rekommenderar det också till vårt supergoda glassrecept som du hittar här.

En tumregel vid bakning är att torrmjölken bör utgöra ungefär 2 till 3 % av mjölet i ett recept. Fördelarna med torrmjölk (och mjölk i allmänhet) är följande:

– Hållbarheten hos bröd, till exempel, förlängs. (En ökning av mängden andra vätskor, t.ex. vatten, ökar också hållbarheten).

– Den färdiga produkten får en gyllenbrun färg när sockret karamelliserar ytan.

– Stabiliserar brödets syrahalt.

– Tätare poring.

– Näringen ökar tack vare de vitaminer som mjölken innehåller.

Torrmjölk kan delvis ersätta t.ex. helmjölk i recept, men på grund av dess pulverform är den i olika proportioner och bristen på vätska måste kompenseras med vatten, i ett förhållande mellan 1:50 och 1:10, beroende på vad receptet gäller.
Levereras i 2 påsar om 500 g vardera = 1 kg.

Dette pakketilbud indeholder

Alternativ

  • Skummjölkspulver - Torrmjölk, 5kg

    Torkmjölk (även kallad drimol) är nymald mjölk som görs till pulver. Denna torrmjölk tillverkas av skummjölk och har därför låg fetthalt. Skummjölkspulver kan användas till många saker i bakning och konditori, och vi rekommenderar det också till vårt supergoda glassrecept som du hittar här.
    En tumregel vid bakning är att torrmjölken bör utgöra ungefär 2 till 3 % av mjölet i ett recept. Fördelarna med torrmjölk (och mjölk i allmänhet) är följande:
    - Hållbarheten hos bröd, till exempel, förlängs. (En ökning av mängden andra vätskor, t.ex. vatten, ökar också hållbarheten). - Den färdiga produkten får en gyllenbrun färg när sockret karamelliserar ytan. - Stabiliserar brödets syrahalt. - Tätare poring. - Näringen ökar tack vare de vitaminer som mjölken innehåller.
    Torrmjölk kan delvis ersätta t.ex. helmjölk i recept, men på grund av dess pulverform är den i olika proportioner och bristen på vätska måste kompenseras med vatten, i ett förhållande mellan 1:50 och 1:10, beroende på vad receptet gäller.
    Levereras i 10 påsar om 500 g vardera = 5 kg.
    Pris: kr1.059,00
    Tillgänglighet:1
  • Skummjölkspulver - torrmjölk, 500 g

    Torkmjölk (även kallad drimol) är nymald mjölk som görs till pulver. Denna torrmjölk tillverkas av skummjölk och har därför låg fetthalt. Skummjölkspulver kan användas till många saker i bakning och konditori, och vi rekommenderar det också till vårt supergoda glassrecept som du hittar här.
    En tumregel vid bakning är att torrmjölken bör utgöra ungefär 2 till 3 % av mjölet i ett recept. Fördelarna med torrmjölk (och mjölk i allmänhet) är följande:
    - Hållbarheten hos bröd, till exempel, förlängs. (En ökning av mängden andra vätskor, t.ex. vatten, ökar också hållbarheten). - Den färdiga produkten får en gyllenbrun färg när sockret karamelliserar ytan. - Stabiliserar brödets syrahalt. - Tätare poring. - Näringen ökar tack vare de vitaminer som mjölken innehåller.
    Torrmjölk kan delvis ersätta t.ex. helmjölk i recept, men på grund av dess pulverform är den i olika proportioner och bristen på vätska måste kompenseras med vatten, i ett förhållande mellan 1:50 och 1:10, beroende på vad receptet gäller.
    Pris: kr117,00
    Tillgänglighet:92
  • Callebaut Topping Caramel 1kg

    Delikat flytande karamellsås - 100 % äkta karamell.
    Konsistensen är perfekt för att dekorera glass, milkshakes, pannkakor, muffins och mycket mer.
    Flaskan har en praktisk knopp för exakt fördelning av toppingen.
    Toppingen kan användas kall eller varm. Om varm topping önskas, placera flaskan i max. 35 C varmt vatten.
    Innehåll: 1 kg.
    Pris: kr249,00
    Tillgänglighet:4
  • Maltodextrin, 500g

    Maltodextrin är hydrolyserad stärkelse, vanligtvis majs, som bryts ner till fruktos, vilket är anledningen till att den inte sötar lika mycket som sackaros/alm. strösocker. Maltodextrin omvandlas snabbt av kroppen till energi, precis som glukos. Den kan användas till kakor, müslibarer, godis, såser, glass, sportdrycker osv. Innehåll: 500g
    Pris: kr140,00
    Tillgänglighet:6
  • Maltodextrin, 100g

    Maltodextrin är hydrolyserad stärkelse, vanligtvis majs, som bryts ner till fruktos, vilket är anledningen till att den inte sötar lika mycket som sackaros/alm. strösocker. Maltodextrin omvandlas snabbt av kroppen till energi, precis som glukos. Den kan användas till kakor, müslibarer, godis, såser, glass, sportdrycker osv. Innehåll: 100 g
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:12
  • Trimoline - kristalliserat invertsocker, 1kg

    Trimolin kallas också för Invertido, Trimolina, sackaros och kristalliserat invertsocker. Denna grädde kan användas för att tillverka många produkter, t.ex. bakverk och särskilt glass, där Trimolin hjälper till att göra glassen mjuk och krämig samt att bevara fräschheten. Smaken och konsistensen förbättras eftersom Trimolin inte kan kristalliseras under användningen. Observera: Denna produkt har aldrig ett långt "bäst före"-datum från tillverkaren. Vi garanterar minst en månad, om inget annat anges i produktnamnet. Observera också att detta är ett bäst före-datum och att produkten ofta är god efter det.
    Pris: kr125,00
    Tillgänglighet:3
  • Callebaut Topping Chocolate Dark 1kg

    Delikat flytande, sammetslen chokladsås med intensiv chokladsmak.
    Konsistensen är perfekt för att dekorera glass, milkshakes, pannkakor, muffins och mycket mer.
    Flaskan har en praktisk knopp för exakt fördelning av chokladen.
    Toppingen kan användas kall eller varm. Om varm topping önskas, placera flaskan i max. 35 C varmt vatten.
    Hållbarhet: Använd flaskan ska användas inom 1 månad. Förvaring i kylskåp.
    Förvaring: 12-20 °C.
    Innehåll: 1 kg.
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:2
  • Kokosnötsolja - 118ml, LorAnn

    Denna kokosnötsolja från LorAnn Oils är naturlig och doft- och smakneutral. Kokosolja är en av de mest stabila oljorna och har en smältpunkt på 76 °C. Det kan tillsättas till choklad, godismelter och liknande för att förbättra konsistens och smak - och det är bra för att späda ut choklad för överdragning av konfektyr och gräddtoppar. Kosher-certifierad och glutenfri
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Trehalos, 600 g

    Trehalos är en stabilisator - ett antikristalliseringsmedel för glass etc. Observera: Denna produkt har aldrig ett långt "bäst före"-datum från tillverkaren. Vi garanterar minst en månad, om inget annat anges i produktnamnet. Observera också att detta är ett bäst före-datum och att produkten ofta är god efter det.
    Pris: kr358,00
    Tillgänglighet:-1
  • Cremodan isstabilisator, 500g

    Cremodan Coldline Ice Stabilizer S500, som är avsedd för tillverkning av omrörd is.
    Cremodan ger en utsökt och krämig glass som har samma konsistens som de välkända dyra märkena. Cremodan binder fett och vätska, så att det inte blir några kristaller i vattnet - utan en utsökt krämig glass.
    Vår Cremodan är 100 % vegetabilisk och är en blandning av mono- och diglycerider, guarkärnmjöl, modifierad cellulosa och fettsyror. Tillsammans bildar de ett emulgeringsmedel som i stort sett binder ihop glassen.
    Dosering: mjölkglass 7 gr. per kg. är, Vandis 3 - 5 % mer.
    Rör ner i den kalla massan innan den fryses - du behöver inte värma den.
    Håll den stängd och torr.
    En påse på 500 g = ca 72 kg glass.
    Pris: kr296,00
    Tillgänglighet:56
 
 

Andra köpte också

  • Hallonpulver - frystorkat, 20 g

    Vackert och intensivt hallonpulver tillverkat av frystorkade hallon. Frystorkade frukter är mycket populära i gräddbullar, mousser, chokladfyllningar och mycket mer. Måste förvaras lufttätt efter öppning, annars klumpar det sig. Innehåll: 20 gram Finns även i portioner om 100 g och 500 g
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Hallonsirap - 120 g FunCakes

    Ge din smörkräm, tårtor, glass, bavaroise, chokladganache och olika fyllningar en utsökt smak med denna mångsidiga smaksättning, FunCakes Flavouring Raspberry från FunCakes.
    Tillsätt den rekommenderade mängden till din deg, glass eller liknande, enligt vad som anges på förpackningen. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra arom, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500 g.
    Innehåll: 120 gram.
    Kallas även för smaksättningspasta.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:18
  • Cremodan Isstabilisator, 150 g

    Cremodan Coldline Ice Stabilizer S500, som är avsedd för tillverkning av omrörd is.
    Cremodan ger en utsökt och krämig glass som har samma konsistens som de välkända dyra märkena. Cremodan binder fett och vätska, så att det inte blir några kristaller i vattnet - utan en utsökt krämig glass.
    Vår Cremodan är 100 % vegetabilisk och är en blandning av mono- och diglycerider, guarkärnmjöl, modifierad cellulosa och fettsyror. Tillsammans bildar de ett emulgeringsmedel som i stort sett binder ihop glassen.
    Dosering: mjölkglass 7 gr. per kg. är, Vandis 3 - 5 % mer.
    Rör ner i den kalla massan innan den fryses - du behöver inte värma den.
    Håll den stängd och torr.
    150 g påse = ca 21 liter glass
    Pris: kr125,00
    Tillgänglighet:275
  • Plastflaskor - 2 st., PME

    Miniflaskor för att smälta, dekorera och förvara Candy Melts och choklad. Värm bara flaskan i ett vattenbad så kan du enkelt pressa ut massan ur flaskan.
    Set med 2 förbandsflaskor som vardera innehåller 85 gram.
    [embed]https://www.youtube.com/watch?v=lVP7AKCDdxU&list=PLYfqU8iiLLiCkIODMxIGCC8vvYGzNlITi&index=7[/embed]
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:145
  • Salmiak pulver, 100g

    Salmiakpulver, även kallat salmiaksalt eller ammoniumklorid. Används t.ex. vid tillverkning av hemgjorda sötsaker, där Salmiakpulver kan användas både i massan, utanför och inuti som fyllning. Kan blandas med socker för att göra en mer barnvänlig fyllning, eller i förhållandet 1:2 med lakritspulver för att göra "häxpulver" som är en klassisk godisfyllning. Vårt Salmiakpulver är helt rent, utan tillsatt socker eller något annat. Endast för livsmedel, begränsad användning. Den rekommenderade dosen är högst 5 % (eller gällande lagstiftning) eftersom det kan vara skadligt i mycket stora doser. Påse med 100 g ammoniumklorid
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:1
  • Liquid Malt Dark - maltsirap, 250 ml

    Samma goda kvalitet som bagaren använder. Liquid Malt Dark tillverkas av maltat rostat korn och används i många bakverk, t.ex. rågbröd, rullar och bröd. Liquid Malt Dark ger bitterhet och en vacker färg till ditt bröd. Rekommenderad dosering: enligt ditt recept - annars: för rågmjöl 6 % av mjölet, för vetemjöl 3 % av mjölet. Denna danska flytande malt är en naturlig produkt baserad på råvaror utan konstgjorda tillsatser och utan användning av genetiskt modifierade organismer. Naturliga råvaror kan variera i färg, och därför kan slutprodukten också variera något i färg från produktion till produktion och innehålla en liten utfällning. Förvara den på en torr och sval plats. Flaska med 250 ml
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:210
  • Chokladfärg Rose Gold - 35g, Sugarflair utan E171

    Glittrande roséguld kakaosmörfärg från Sugarflair som kan användas till choklad, tårtor och desserter.
    Färgen smälter direkt i behållaren i mikrovågsugn eller över vattenbad och är klar att användas när den är flytande - mycket enkel att använda.
    Överbliven färg stelnar i kannan och kan användas igen en annan gång.
    Värm bara i 10 sekunder i taget, skaka och värm igen i 10 sekunder - var försiktig så att den inte bränns. Kakaosmörfärg får inte tempereras.
    Kan appliceras med pensel, airbrush eller fingrar. En produkt som verkligen uppmuntrar till kreativitet!
    Innehåll: 35g
     
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:1
  • Chokladfärg metalliskt guld - 35 g, Sugarflair utan E171

    Glittrande guldfärg för kakaosmör från Sugarflair som kan användas till choklad, kakor och desserter.
    Färgen smälter direkt i behållaren i mikrovågsugn eller över vattenbad och är klar att användas när den är flytande - mycket enkel att använda.
    Överbliven färg stelnar i kannan och kan användas igen en annan gång.
    Värm bara i 10 sekunder i taget, skaka och värm igen i 10 sekunder - var försiktig så att den inte bränns. Kakaosmörfärg får inte tempereras.
    Kan appliceras med pensel, airbrush eller fingrar. En produkt som verkligen uppmuntrar till kreativitet!
    Innehåll: 35g
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:2
  • Lakritsarom, 3,7ml

    Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga smakgivare, och är ämnade för professionellt bruk. Aromen lämpar sig utmärkt för användning i: karameller, glasyrer, frosting, kakor, bakelser, tårtor, småkakor, glass och konfekt. Kan också användas vid chokladframställning. Observera att produkten är starkt smakgivande, och därför rekommenderar vi att du vid dosering använder engångspipetter eller liknande. Gluten- och sockerfri.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:-1
  • Sorbitol, 100 g

    Sorbitol har många funktioner, bland annat som stabilisator, för att förhindra kristallisering i glass, som mjukgörande konsistensmedel och som ersättning för socker. Har ungefär hälften så mycket sötma som socker. Får inte användas i drycker, men i övrigt utan mängdbegränsningar i andra livsmedel. Innehåll: 100 g sorbitol
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:54
  • Glukos, 400g - Dansukker

    Detta är en halvflytande glukos. Du hittar vår fasta glukos här.
    Glukossirap i en praktisk 400 g-flaska.
    Glukossirap är en blandning av olika sockerarter som utvinns ur vetestärkelse. .
    Används främst till glass och sötsaker, men även i bakverk. Glukossirap förhindrar kristallisering och ger t.ex. glass en krämig och mjuk konsistens. På samma sätt förhindrar glukossirap att karamell kristalliserar och blir kornig.
    Dansukker glukossirap utvinns ur vetestärkelse, men under produktionsprocessen minskas glutenhalten till under 0,002 % (< 20 ppm).
    Vid en glutenhalt under 0,002 % kan produkten förklaras glutenfri.
    Innehåll: 400 g
     
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:49
  • Mannagrins - Semolina, 1kg

    Gryn är den innersta och hårdaste delen av vetekärnan. Det används särskilt i bröd, kakor och puddingar - och naturligtvis i gröt. Vetekornet pulveriseras inte till mjöl, utan malningsprocessen stoppas innan det blir mjöl. Väska med 1 kg
    Pris: kr68,00
    Tillgänglighet:23
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.