Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Mörk choklad för glassöverdrag 2,5 kg, Callebaut

Pris: kr 935,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

5 i lager

Artikelnr: 5410522526325 Kategorier: , ,

Beskrivning

Den perfekta chokladen för överdrag och doppning av glass!

Denna belgiska lyxchoklad från Callebaut är superflytande när den smälter, vilket ger dig precis rätt lager choklad på din glass.

Chokladen behöver inte tempereras, bara värmas till 45°C och sedan är den klar att använda. Doppa glassen 1-2 gånger i chokladen, beroende på hur tjockt lager du vill ha. TIPS: Kan också användas för att täcka gräddkakor – färdig att använda utan att tillsätta kakaosmör eller liknande.

Håll varmt i en chokladsmältare om du har mycket att doppa, så att det inte stelnar innan du är klar.

Innehåller minst 56,4 % kakaotorresten.

Stor väska med hela 2,5 kg

Alternativ

  • Mörk choklad för glassöverdrag 500g, Callebaut

    Den perfekta chokladen för att täcka och doppa glass! Denna belgiska lyxchoklad från Callebaut är superflytande när den smälts och ger precis rätt lager choklad på din glass. Chokladen behöver inte tempereras, utan värms bara upp till 45 °C, varefter den är klar att användas. Doppa glassen 1-2 gånger i chokladen, beroende på hur tjockt lager du vill ha. TIPS: Kan också användas för att täcka gräddkakor - färdig att använda utan att tillsätta kakaosmör eller liknande. Du bör hålla den varm i t.ex. en chokladsmältare om du har mycket att doppa, så att den inte stelnar innan du är klar. Innehåller minst 56,4 % kakaotorresten. Påse med 500 g kvalitetschoklad. Callebaut tillverkar endast denna choklad i säckar om 2,5 kg, vilket är anledningen till att denna produkt ompaketeras professionellt av KONDITORENS.dk. Se även vårt erbjudande om en stor påse på 2,5 kg HÄR.
    Pris: kr280,00
    Tillgänglighet:8
  • Ljus choklad för glassöverdrag 2,5 kg, Callebaut

    Den perfekta mjölkchokladen för överdrag och doppning av glass! Denna belgiska lyxchoklad från Callebaut är superflytande när den smälter, vilket ger dig precis rätt lager choklad på din glass. Chokladen behöver inte tempereras, bara värmas till 45°C och sedan är den klar att använda. Doppa glassen 1-2 gånger i chokladen, beroende på hur tjockt lager du vill ha. TIPS: Kan också användas för att täcka gräddkakor - färdig att använda utan att tillsätta kakaosmör eller liknande. Håll varmt i en chokladsmältare om du har mycket att doppa, så att det inte stelnar innan du är klar. Innehåller minst 40,7 % kakaotorresten. Stor väska med hela 2,5 kg
    Pris: kr981,00
    Tillgänglighet:2
  • Vit choklad för glassöverdrag 2,5 kg, Callebaut - BÄST FÖRE 05/25

    Den perfekta chokladen för överdrag och doppning av glass! Denna belgiska lyxchoklad från Callebaut är superflytande när den smälter, vilket ger dig precis rätt lager choklad på din glass. Chokladen behöver inte tempereras, bara värmas till 45°C och sedan är den klar att använda. Doppa glassen 1-2 gånger i chokladen, beroende på hur tjockt lager du vill ha. TIPS: Kan också användas för att täcka gräddkakor - färdig att använda utan att tillsätta kakaosmör eller liknande. Håll varmt i en chokladsmältare om du har mycket att doppa, så att det inte stelnar innan du är klar. Innehåller minst 38,5 % kakaotorresten. Stor väska med hela 2,5 kg
    Pris: kr997,00
    Tillgänglighet:0
  • Callebaut Satongo mörk choklad - 72%, 2,5 kg^

    Callebaut "Finest Selection" Satongo chokladdroppar.
    Från Callebaut "Finest Selection" kommer Satongo - en 72 % mörk choklad i droppar/kalletter.
    Satongo tillverkas av de mest smakrika och aromatiska kakaobönorna från Afrika, vilket ger en väl avrundad smakprofil med lång eftersmak. Noter av röda frukter, örter och Bourbon vanilj.
    Bönorna kommer från Tanzania, Ghana och Sao Thomé. Sorterna är huvudsakligen Trinitario och Forastero.
    Denna mörka choklad är perfekt för kakor, desserter, bakning, dekoration, chokladfondue, hemgjord choklad, överdrag och gjutning.
    Se även vårt urval av vit och mörk choklad, samt större kvantiteter.
    Tekniskt namn: CHD-L7243STGE4-U70
    Se vad denna choklad är bra för
     
    Pris: kr1.012,00
    Tillgänglighet:3
  • Callebaut Power80 Mörk Choklad - 80% Kakao, 2,5 kg

    Stor påse med 2,5kg
    Callebaut Power 80 är en otroligt intensiv choklad med hela 80% kakao. Här är det verkligen Power på smaken, men samtidig har man sett till att den inte blir för bitter. Lämpar sig för alla typer av chokladarbeten men specielt till fylld choklad, olika bakverk och glass.
    Se även vårt urval av vit och mörk choklad, samt större mängder.
    Teknisk beteckning: Callebaut Power80 80-20-44
    Se vad denna choklad lämpar sig för
     
    Pris: kr935,00
    Tillgänglighet:9
  • Callebaut Madagaskar mörk choklad - 67,4%, 2,5 kg

    Callebaut "Single Origins" Madagascar ger dina smaklökar något att arbeta med! Chokladen har många olika noter, från cederträ till blåbär, lakrits och kaffe - allt i en perfekt balanserad blandning med en lämplig bitterhet.
    Denna choklad är perfekt för kakor, desserter, bakning, dekoration, chokladfondue, hemgjord choklad, överdrag och gjutning.
    Se även vårt urval av vit och mörk choklad, samt större kvantiteter.
    Tekniskt namn: CHD-Q67MAD-E4-U70
    Se vad denna choklad är bra för
     
    Pris: kr1.044,00
    Tillgänglighet:10
  • Callebaut Kumabo mörk choklad - 80,1%, 2,5 kg

    Kumabo är en mycket mörk choklad med mycket intensiv och stark kakaosmak. Den består huvudsakligen av en blandning av afrikanska kakaobönor med kraftig smak och intensiv arom. Uppfriskande syrliga smaker avslöjar toner av röd frukt och rött te. Denna fantastiska kombination gör Kumabo till en utmärkt choklad för intensiva ganacher, chokladmousse, glass och mycket mer. Kan också användas för fyllda chokladpraliner. Kumabo gör det också möjligt att skapa fantastiska kombinationer med kraftfulla kryddor som Sichuanpeppar eller starka frukter som banan, lime och röda frukter eller fruktiga öl och viner.   Stor väska med 2,5 kg
    Pris: kr1.090,00
    Tillgänglighet:3
  • Callebaut Ecuador Mörk choklad - 70,4%, 2,5 kg

    Tillverkad med den finaste kakaon från chokladens vagga i Latinamerika. I dag är Ecuador en het plats för spännande kakaosorter och smaker. Ecuadors bönder investerar kraftigt i nya tekniker för odling, jäsning och torkning, vilket resulterar i kakaobönor med fantastiska sensoriska egenskaper. Denna mörka choklad smakar mycket rund och ger dig en intensiv kakaosmak med djupa rostade toner, massor av fruktiga och syrliga toner. Toner av rom, whisky och tobak ger denna choklad en mycket avslappnande, rund och balanserad karaktär. Ecuador är också bra för många smakkombinationer: exotiska frukter, sura frukter, kaffe och vinäger är bara några av möjligheterna. Denna mörka choklad är utmärkt att njuta av i sig själv, men kan också användas i en mängd olika tillämpningar, från ganache till mousse, cremeux och såser. Passar också bra för fyllda chokladkakor.   Stor väska med 2,5 kg
    Pris: kr1.044,00
    Tillgänglighet:6
  • Callebaut Sao Thomé Mörk choklad - 70%, 2,5 kg

    Denna choklad är tillverkad av Amelonado kakaobönor från ön Sao Tomé.
    Sao Thomé-chokladen har en mycket intensiv och komplex smak, rik på rostad kakao och med många uppfriskande fruktiga toner: aprikos, röda frukter, citrusfrukter och till och med inslag av te.
    Denna mörka choklad kan avnjutas som den är, men är också perfekt för kakor, desserter, bakning, dekoration, hemgjord choklad, överdrag och gjutning.
    Chokladen passar bra till: Sichuanpeppar, timjan, kardemumma, blåbär, lime, passionsfrukt, apelsin, banan, citron, grappa, cuberdon, karamell, valnötter, balsamvinäger, stilton, cheddar, getost, kaffe från Brasilien-Papua NG-Guatemala, kaffe från Blue Mountain.
    Tekniskt namn: SAOTHOME-E4-U70
    Pris: kr1.012,00
    Tillgänglighet:3
  • Callebaut Choklad Mörk - 54,5% kakao, 2,5 kg

    Stor väska med 2,5 kg
    Callebaut Callets Dark är en delikat mörk choklad som är utformad för att smälta och har en balanserad bitter-söt kakaosmak. För att underlätta smältningen kommer chokladen i droppar som innehåller 54,5 % kakao och är gjorda av den finaste belgiska chokladen. Lämplig för alla typer av chokladarbeten.
    Se även vårt urval av vit och mörk choklad, samt större kvantiteter.
    Tekniskt namn: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se vad denna choklad är bra för
     
    Pris: kr857,00
    Tillgänglighet:175
  • Callebaut Choklad Mörk - 57,7 % Kakao, 2,5 kg

    Stor påse med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark är en delikat mörk choklad framställd för smältning och har en välbalanserad bitter-söt kakaosmak. För att underlätta smältningen levereras chokladen i droppar, och de innehåller 57,7% kakao och är framställda av den finaste belgiska chokladen. Lämpar sig för gjutning (fylld choklad) och överdrag.
    Se även vårt urval av vit och mörk choklad, samt större mängder.
    Teknisk beteckning: 2815-E4-U71 eller bara "Callebaut 815"
     
    Pris: kr857,00
    Tillgänglighet:311
  • Callebaut Arriba Ljus Choklad - 39%, 2,5 kg

    Callebaut "Single Origins" Arriba chokladdroppar.
    Från Ecuador kommer denna intensiva mjölkchoklad, med intensiva noter av kakao, frukt och rostad karamell. Den förföriska smaken är perfekt i kombination med mörkt öl, intensivt kaffe, fläderblommor, blåbär eller citrusfrukter.
    Denna mjölkchoklad är perfekt för kakor, desserter, bakning, dekoration, chokladfondue, hemgjord choklad, överdrag och gjutning.
    Se även vårt urval av vit och mörk choklad, samt större kvantiteter.
    Tekniskt namn: CHM-Q415AR-E4-U70
    Se vad denna choklad är bra för
     
    Pris: kr997,00
    Tillgänglighet:2
 
 

Andra köpte också

  • Havtornssirap - 100g FunCakes - Bäst före 05/25

    Ge din smörkräm, tårtor, glass, bavaroise, chokladganache och olika fyllningar en utsökt smak med denna mångsidiga smaksättning, FunCakes Flavouring Sea Buckthorn från FunCakes.
    Tillsätt den rekommenderade mängden till din deg, glass eller liknande, enligt vad som anges på förpackningen. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra arom, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500 g.
    Innehåll: 100 gram.
    Kallas även för smaksättningspasta.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:6
  • Grön Äppelsirap - 120g FunCakes

    Ge din smörkräm, kakor, bakelser och tårtor, glass, bavarois, choklad ganache och olika fyllningar en läcker smak med denna allsidiga aroma, FunCakes Flavouring Green Apple från FunCakes.
    Tillsätt, som angivet på förpackningen, den rekommenderade mängden i din deg, glass eller liknande. Om du bakar vid höga temperaturer (över 200 ° C), tillsätt lite extra aroma, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500g.
    Innehåll: 120 gram.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:11
  • Apelsinsirap - 120 g FunCakes

    Ge din smörkräm, tårtor, glass, bavaroise, chokladganache och olika fyllningar en utsökt smak med denna mångsidiga smaksättare, FunCakes Flavouring Orange från FunCakes.
    Tillsätt den rekommenderade mängden till din deg, glass eller liknande, enligt vad som anges på förpackningen. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra arom, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500 g.
    Innehåll: 120 gram.
    Kallas även för smaksättningspasta.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:6
  • Fondant Yellow 250g - SmartFlex

    SmartFlex Velvet fondant är lätt att hantera och passar utmärkt för att glasera tårtor, göra figurer och alla typer av dekorationer. Fondanten kan lätt rullas ut och även tunnas ut. Den spricker eller fastnar minimalt under rullningen. Ytan är helt jämn och har en sammetslen känsla. SmartFlex kan användas i olika temperaturområden, från värmen i Medelhavet till svalare klimat i Skandinavien. Det krävs cirka 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på 25 cm. SmartFLex Velvet Yellow Fondant
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:8
  • Fondant Green 250g - SmartFlex

    SmartFlex Velvet fondant är lätt att hantera och passar utmärkt för att glasera tårtor, göra figurer och alla typer av dekorationer. Fondanten kan lätt rullas ut och även tunnas ut. Den spricker eller fastnar minimalt under rullningen. Ytan är helt jämn och har en sammetslen känsla. SmartFlex kan användas i olika temperaturområden, från värmen i Medelhavet till svalare klimat i Skandinavien. Det krävs cirka 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på 25 cm. SmartFLex Velvet Green Fondant
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:13
  • Fondant röd 250g - SmartFlex

    SmartFlex Velvet fondant är lätt att hantera och passar utmärkt för att glasera tårtor, göra figurer och alla typer av dekorationer. Fondanten kan lätt rullas ut och även tunnas ut. Den spricker eller fastnar minimalt under rullningen. Ytan är helt jämn och har en sammetslen känsla. SmartFlex kan användas i olika temperaturområden, från värmen i Medelhavet till svalare klimat i Skandinavien. Det krävs cirka 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på 25 cm. SmartFLex Velvet Red Fondant
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:12
  • Fondant Blue 250g - SmartFlex

    SmartFlex Velvet fondant är lätt att hantera och passar utmärkt för att glasera tårtor, göra figurer och alla typer av dekorationer. Fondanten kan lätt rullas ut och även tunnas ut. Den spricker eller fastnar minimalt under rullningen. Ytan är helt jämn och har en sammetslen känsla. SmartFlex kan användas i olika temperaturområden, från värmen i Medelhavet till svalare klimat i Skandinavien. Det går åt ca 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på ø25 cm. SmartFLex Velvet Blue Fondant
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:4
  • Fondant Brun - 250g, PME - Bäst före 24/11

    Superlen och elastisk fondant från PME som kan kavlas ut tunt - och den har en härlig vaniljsmak. Fondant kallas även sockerpasta, sugarpaste, sockerdeg, sockerpasta eller MMF - och används som överdrag på tårtor och modelleringsfigurer. Fondant hårdnar efter användning, men spricker inte. Om fondanten blir hård när du arbetar med den kan några droppar matolja göra underverk. Se till att hålla fondanten tätt tillsluten när du förvarar den. Det går åt ca 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på ø25 cm. TIPS: PMEs innovativa Thermo-Tech Placera din fondant i mikrovågsugnen i 5-10 sekunder för att aktivera Thermo-Tech, som ger dig en mjuk och smidig fondant som är lätt att arbeta med. Innehåll: 250 g PME Sugar Paste Fondant Brown
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:10
  • Renshaw Fondant Extra, vit - 250 g

    Superelastisk och fast "Ready to roll"-fondant - till ett bra pris, från Renshaw.
    Fondanten, som har en utsökt vaniljsmak, är lätt att arbeta med, kräver minimala förberedelser, har god täckning och klibbar eller spricker inte. Särskilt lämplig för varma och fuktiga klimat/miljöer.
    Idealisk för överdragning av tårtor, för dekorationer eller rullas ut mycket tunt för frillning - kort sagt en mycket mångsidig fondant.
    Cirka 500 gram fondant räcker för att täcka en rund tårta med en diameter på 24-26 cm eller en fyrkantig tårta på 20 x 20 cm.
    Innehåll: 250 g.
    Originaltitel: Renshaw Rolled Fondant Extra White 250g
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:53
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.