Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Callebaut Topping Caramel 1kg

Pris: kr 249,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

6 i lager

Artikelnr: 5410522548198 Kategorier: , ,

Beskrivning

Delikat flytande karamellsås – 100 % äkta karamell.
Konsistensen är perfekt för att dekorera glass, milkshakes, pannkakor, muffins och mycket mer.
Flaskan har en praktisk knopp för exakt fördelning av toppingen.
Toppingen kan användas kall eller varm. Om varm topping önskas, placera flaskan i max. 35 C varmt vatten.
Innehåll: 1 kg.

Alternativ

  • Callebaut Topping Chocolate Dark 1kg

    Delikat flytande, sammetslen chokladsås med intensiv chokladsmak.
    Konsistensen är perfekt för att dekorera glass, milkshakes, pannkakor, muffins och mycket mer.
    Flaskan har en praktisk knopp för exakt fördelning av chokladen.
    Toppingen kan användas kall eller varm. Om varm topping önskas, placera flaskan i max. 35 C varmt vatten.
    Hållbarhet: Använd flaskan ska användas inom 1 månad. Förvaring i kylskåp.
    Förvaring: 12-20 °C.
    Innehåll: 1 kg.
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:5
  • Chokladflingor små - Callebaut, 1kg

    Chokladflingor av konditorisk kvalitet från belgiska Callebaut's undermärke Mona Lisa. Vackert strössel till tryfflar och romkulor. Innehåller minst 40,9 % kakaotorresten. Observera att vår leverantör packar om denna produkt från en stor påse till mindre portioner. Därför kan man inte förvänta sig originalförpackningar från Callebaut. Levereras i 2 påsar om 500 g vardera. CHD-SP-5Z1-E0-U72
    Pris: kr474,00
    Tillgänglighet:1
  • Chokladflingor - Callebaut, 1kg

    Chokladflingor av konfektyrkvalitet från belgiska Callebaut. Vackert strössel till tryfflar och romkulor. Innehåller minst 38,4 % kakaotorresten. Observera att vår leverantör packar om denna produkt från en stor påse till mindre portioner. Därför kan man inte förvänta sig samma förpackning som på bilden. Bulkköp med 1 kg uppdelat i 2 påsar om 500 g vardera.
    Pris: kr474,00
    Tillgänglighet:1
  • Chokladflingor små - Callebaut, 80g

    Chokladflingor av konditorisk kvalitet från belgiska Callebaut's undermärke Mona Lisa. Vackert strössel för tryffel, glass och rombollar. Innehåller minst 40,9 % kakaotorresten. Observera att vår leverantör packar om denna produkt från en stor påse till mindre portioner. Därför kan man inte förvänta sig originalförpackningar från Callebaut.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:59
  • Callebaut Crispearls Ruby, 800g

    Ruby Chocolate Crispearls™ är små i storlek men enorma i smak!
    Stor påse med 800g.
    De här små pärlorna med Ruby-choklad har en fantastisk chokladsmak och ett krispigt hjärta av rostade kex.
    De passar utmärkt som garnering eller som ett litet mellanmål till kaffe eller te.
    Du kan också använda Crispearls™ för att ge dina desserter och bakverk en spännande finish. Droppa bara över glasyrkakor eller efterrätter för att lägga till en elegant touch.
    Blandade i chokladmousse, glass eller fromage ger de en krispig chokladtextur till dina efterrätter och förblir krispiga.
    De små crispearls är underbara i smaken och kommer att dekorera som en topping på allt från kakor och efterrätter till cappuccino och den varma koppen kakao!
    Lagring: 12 - 20° C
    Innehåll: 800 g i en återförslutningsbar påse.
    84% choklad
    Tekniskt namn: CER-CC-R1CRIE0-W97
    Pris: kr234,00
    Tillgänglighet:0
  • Mörk choklad för glassöverdrag 500g, Callebaut

    Den perfekta chokladen för att täcka och doppa glass! Denna belgiska lyxchoklad från Callebaut är superflytande när den smälts och ger precis rätt lager choklad på din glass. Chokladen behöver inte tempereras, utan värms bara upp till 45 °C, varefter den är klar att användas. Doppa glassen 1-2 gånger i chokladen, beroende på hur tjockt lager du vill ha. TIPS: Kan också användas för att täcka gräddkakor - färdig att använda utan att tillsätta kakaosmör eller liknande. Du bör hålla den varm i t.ex. en chokladsmältare om du har mycket att doppa, så att den inte stelnar innan du är klar. Innehåller minst 56,4 % kakaotorresten. Påse med 500 g kvalitetschoklad. Callebaut tillverkar endast denna choklad i säckar om 2,5 kg, vilket är anledningen till att denna produkt ompaketeras professionellt av KONDITORENS.dk. Se även vårt erbjudande om en stor påse på 2,5 kg HÄR.
    Pris: kr280,00
    Tillgänglighet:0
  • Ljus choklad för glassöverdrag 500g, Callebaut

    Den perfekta mjölkchokladen för överdrag och doppning av glass! Denna belgiska lyxchoklad från Callebaut är superflytande när den smälter, vilket ger dig precis rätt lager choklad på din glass. Chokladen behöver inte tempereras, bara värmas till 45°C och sedan är den klar att använda. Doppa glassen 1-2 gånger i chokladen, beroende på hur tjockt lager du vill ha. TIPS: Kan också användas för att täcka gräddkakor - färdig att använda utan att tillsätta kakaosmör eller liknande. Håll varmt i en chokladsmältare om du har mycket att doppa, så att det inte stelnar innan du är klar. Innehåller minst 40,7 % kakaotorresten. Påse med 500 g kvalitetschoklad. Callebaut tillverkar endast denna choklad i säckar om 2,5 kg, vilket är anledningen till att denna produkt ompaketeras professionellt av KONDITORENS.dk. Se även vårt erbjudande om en stor påse på 2,5 kg HÄR.
    Pris: kr280,00
    Tillgänglighet:0
  • Callebaut Crispearls mjölk, 800 g

    Crispearls™ med mjölkchoklad är små i storlek men enorma i smak!
    Stor väska med 800 g.
    Dessa små pärlor överdragna med 823 mjölkchoklad har en fantastisk smak av mjölkchoklad och ett krispigt hjärta av rostat kex.
    De passar utmärkt som dekoration eller som ett litet mellanmål till kaffe eller te.
    Du kan också använda Crispearls™ för att ge dina desserter eller bakverk en spännande finish. Strö bara över glaserade tårtor eller desserter för att ge dem en elegant touch.
    Blandade i chokladmousse, glass eller fromage ger de en krispig chokladtextur till dina desserter och förblir krispiga.
    De små crispearls har en underbar smak och passar perfekt som topping på allt från kakor och desserter till cappuccino och varm choklad!
    Förvaring: 12 - 20° C
    Innehåll: 800 g i en återförslutningsbar påse.
    28,3% kakao - 84% choklad
    Tekniskt namn: CEM-CC-M1CRIE0-W97 - CHM-CC-CRISPE0-02B
    Pris: kr343,00
    Tillgänglighet:1
  • Callebaut ChocoBase - Ice Mix Dark, 800g

    Grundblandning för lyxig glass med mörk choklad Till denna gelatoblandning kan du helt enkelt lägga till din favoritchoklad för att skapa en unik gelatosmak. Så här använder du mixen Följande kan naturligtvis skalas ner om du vill ha en mindre portion: - Blanda innehållet i påsen med 2,4 kg varmt vatten (70-85°C) och 800 g av din mörka favoritchoklad. Rör om i ca 2 minuter tills chokladen har lösts upp. - För bättre konsistens, låt den vila i kylen (3-5°C) i ± 30 minuter. - Häll blandningen i en glassmaskin och låt den gå tills önskad konsistens har uppnåtts
    Väska med 800g, vilket räcker för c. 4.5L färdig är.
    Tillverkarens beskrivning:
    Gör din egen signaturgelatosmak. ChocoBase är den ultimata basen för mörk chokladglass för sanna hantverkare, eftersom den ger en mer intensiv chokladsmak. Blanda den med din finaste belgiska mörka choklad för att skapa en smakrik, mjuk chokladgelato med en perfekt krämig konsistens. Den ger en fyllig munkänsla och en behaglig konsistens. Det är den perfekta basen för den konstnärliga glassälskaren som vill skapa sin egen unika smak.
    Tekniskt namn: MXD-ICE10SF-V99
     
    Pris: kr327,00
    Tillgänglighet:3
  • Kakaosmör/chokladfett - Callebaut, 1kg

    Callebaut Cocoa Butter Drops är gjorda av 100 % rent kakaosmör och är 100 % vegetabiliska.
    Kakaosmördroppar är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåll: 1.000 gr Callebaut Cocoa Butter Callets fördelat på 2 påsar om 500 gr.
    Säljs även i 200g-påsar och 3kg-hinkar.
    Pris: kr816,00
    Tillgänglighet:1
 
 

Andra köpte också

  • Sugarflair Glitter Dust, Festligt guld - 4 g

    Ätbart glitterpulver av högsta kvalitet från Sugarflair. Med dammet kan man göra extra fina effekter, till exempel när man gör dekorationer till tårtan. Använd till exempel glitterdamm för marsipan- och fondantblommor. Här ger dammet ett mer glänsande och glittrande resultat. Dammet kan penslas på dina dekorationer eller blandas med lite alkohol eller citronsaft för att få en ätbar färg. Max. Rekommenderad dos: 1,2 g per kg. Innehåll: 4 g glitterpulver i festligt guld
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:13
  • Metallisk rosakoppar - Glitterstoft, regnbågsstoft

    Ätbart glitterdamm från Rainbow Dust. Med dammet kan man göra extra fina effekter, till exempel när man gör dekorationer till tårtan. Använd till exempel glitterdamm för marsipan- och fondantblommor. Här ger dammet ett mer glänsande och glittrande resultat. Förpackningen innehåller 3 gram glitterdamm. Metallisk rosa koppar
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:29
  • Plastflaskor - 2 st., PME

    Miniflaskor för att smälta, dekorera och förvara Candy Melts och choklad. Värm bara flaskan i ett vattenbad så kan du enkelt pressa ut massan ur flaskan.
    Set med 2 förbandsflaskor som vardera innehåller 85 gram.
    [embed]https://www.youtube.com/watch?v=lVP7AKCDdxU&list=PLYfqU8iiLLiCkIODMxIGCC8vvYGzNlITi&index=7[/embed]
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:149
  • Chokladfärg Rose Gold - 35g, Sugarflair utan E171

    Glittrande roséguld kakaosmörfärg från Sugarflair som kan användas till choklad, tårtor och desserter.
    Färgen smälter direkt i behållaren i mikrovågsugn eller över vattenbad och är klar att användas när den är flytande - mycket enkel att använda.
    Överbliven färg stelnar i kannan och kan användas igen en annan gång.
    Värm bara i 10 sekunder i taget, skaka och värm igen i 10 sekunder - var försiktig så att den inte bränns. Kakaosmörfärg får inte tempereras.
    Kan appliceras med pensel, airbrush eller fingrar. En produkt som verkligen uppmuntrar till kreativitet!
    Innehåll: 35g
     
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:7
  • Kakvetemjöl, 1,7kg

    Valsemøllen Danish Cake Wheat Flour är perfekt för krispiga kakor, pajer och luftiga tårtor. Cake Wheat Mehl tillverkas av danskt vintervete, som har en lägre glutenhalt än vanligt vetemjöl för t.ex. bröd. The Rolling Mill Cake Flour gör dina bakverk extra fluffiga och fuktiga och ger dina kakor och pajskal den rätta krispigheten. Väska med 1,7 kg Engelska
    Bruket använder endast de bästa råvarorna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av halmförkortare och avisningsmedel. Du kan alltså alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:4
  • Hasselnötskrokant, 200g - FunCakes

    FunCakes hasselnötskrokanter erbjuder många dekorationsmöjligheter. Krokanten är perfekt för att dekorera bakverk, hasselnötsmarängtårta eller en moccatårta. Eller strö lite krokant på en läcker smörkrämstäckt cupcake. Passar också utmärkt i en grädd- eller chokladglass.
    FunCakes hasselnötskrokant är också känd som Nougatine. Nougatine är en perfekt kombination av äkta hasselnötsbitar och knaprigt socker. I recept används ofta jordnötter istället för hasselnötter, men FunCakes hasselnötskrokant är lämplig för personer med jordnötsallergi.
    Innehåll: 200 g.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:15
  • Condibøtte 1,5L MED lock

    Kvadratisk 1500 ml behållare med lock. Mått: 195 x 195 x 61 mm Plastkar, koniska kar, koniska kar, kar, godiskar, plastlådor, superkar - ja, det kära barnet har många namn. Oavsett vad de heter har de blivit otroligt populära för förvaring av torrvaror i köket - men de kan också användas med god effekt för all annan mat som behöver förvaras förseglad, både i skåpet och i kylskåpet. Perfekt även för surdeg och för brödbakning. I tabellen nedan har vi sammanställt en översikt över hur mycket av de vanligaste livsmedlen som kan finnas i de olika burkarna. Vi har 10 olika storlekar till överkomliga priser, och du hittar dem alla HÄR. Den kolumn som är markerad med fet stil är den rekommenderade storleken för produkten:
    155 ml 280 ml 280 ml 600 ml 1,15 L 1,2 L 1,5 L 2,5 L 3 L 5 L
    Vetemjöl 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Socker 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Pulveriserat socker 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Brunt mjöl 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Chokladknappar 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Bakningsenzymer 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Hvedesur 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Rågbröd surt 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Flöjter Bas 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Fryspulver 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Vetegluten 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Maltmjöl 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Torrjäst 65 g 120 g 120 g 260 g 500 g 520 g 650 g 1 kg 1,3 kg 2,1 kg
    Havregrynsgröt 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Linfrö 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    5-kornsblandning 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Solrosfrön 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Pumpafrön 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Flager 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Kärnor som knäckts 30 g 55 g 55 g 120 g 230 g 240 g 300 g 500 g 600 g 1 kg
    Björkar 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Majssirap 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Sesamfrön 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Mjölkpulver 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Cremodan 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Kokosnötmjöl 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Kakao 70 g 130 g 130 g 280 g 525 g 560 g 700 g 1,1 kg 1,4 kg 2,3 kg
    Mandlar och nötter 90 g 165 g 165 g 360 g 690 g 720 g 900 g 1,5 kg 1,8 kg 3 kg
    Preliminära mått med reservation för fel - © BageBixen.dk
    Pris: kr19,00
    Tillgänglighet:1
  • Chokladfärg metalliskt guld - 35 g, Sugarflair utan E171

    Glittrande guldfärg för kakaosmör från Sugarflair som kan användas till choklad, kakor och desserter.
    Färgen smälter direkt i behållaren i mikrovågsugn eller över vattenbad och är klar att användas när den är flytande - mycket enkel att använda.
    Överbliven färg stelnar i kannan och kan användas igen en annan gång.
    Värm bara i 10 sekunder i taget, skaka och värm igen i 10 sekunder - var försiktig så att den inte bränns. Kakaosmörfärg får inte tempereras.
    Kan appliceras med pensel, airbrush eller fingrar. En produkt som verkligen uppmuntrar till kreativitet!
    Innehåll: 35g
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:2
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.