Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Datoröversättning pågår. Arbetar med manuell översättning.

Cacao Barry Extra Brute 100% kakaopulver, 1kg

Pris: kr 389,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

Slut i lager

Artikelnr: 3073419330324 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Detta kakaopulver ingår i Cacao Barrys Universal-sortiment av kakaopulver.
Den har en intensivt rödbrun färg, vilket gör den särskilt lämplig för att täcka tryffel och pudra/strössla tårtor.
Passar också bra till varm choklad.
Rekommenderad förvaring vid: 12-20 °C.
Innehåll: 1 kg.
Färgen på bilden är endast vägledande eftersom det är en naturprodukt.
DCP-22SP-E0-760
————————————————————–
Cacao Barrys Universelle-serie är den ultimata samlingen av allround kakaopulver, byggd på ikonisk fransk know-how. Den har utvecklats för att vara ett tillförlitligt val för universell användning.

Alternativ

  • Cacao Barry Light 100% kakaopulver, 750 g

    Detta kakaopulver ingår i Cacao Barrys Performante-sortiment av kakaopulver. Légère 1% är en vacker kombination av en rik fudgy chokladsmak med röda frukter, hasselnötter och blommiga toner, en rosa torr färg som blir rödaktig i ditt recept, och har en unik teknisk egenskap. Detta avfettade alkaliserade kakaopulver, som innehåller mindre än 1% kakaosmör, ger större volym (+20%) och en mindre tät produkt (bättre formstabilitet under bakning) jämfört med ett standardkakaopulver. Légère 1% är den perfekta lösningen för applikationer med lågt kaloriinnehåll (t.ex. sport- och dietprodukter) och recept med luft i bakverket, t.ex. macarons, croissanter och maränger. Rekommenderad förvaring vid: 12-20 °C. Innehåll: 0,75 kg. DCP-01LEGER-E0-93B --------------------- Cacao Barrys Performante-sortiment är en samling unika kakaopulver som valts ut för sina exceptionella egenskaper som passar specifika tillämpningar och ger fantastiska resultat. Med olika fettinnehåll, pH-värden eller tekniska egenskaper som olösligt pulver, flyttar detta sortiment fram gränserna för kakaopulver som aldrig förr.
    Pris: kr514,00
    Tillgänglighet:11
  • Cacao Barry Décor Cacao 100% kakaopulver, 1 kg

    Detta kakaopulver ingår i Cacao Barrys Performante-sortiment av kakaopulver. Detta kakaopulver har en exceptionell hydrofobisk egenskap. Det behåller sin färg, smak och torra, matta yta mycket längre än traditionellt kakaopulver. Den har en angenäm smak av chokladkex med underliggande toner av spannmål och karamell - och en sammetslen rödbrun färg. Perfekt för recept som måste förberedas i god tid och har en hög fukthalt eller som tenderar att kondensera under förvaring, t.ex. tiramisu, frysta desserter, cheesecake, tryffel och mycket mer. Rekommenderad förvaring vid: 12-20 °C. Innehåll: 1 kg. DCP-20DECOR-89B -------------------------------------------------------------- Cacao Barrys Performante-sortiment är en samling unika kakaopulver som valts ut för sina exceptionella egenskaper som passar specifika tillämpningar och ger fantastiska resultat. Med olika fettinnehåll, pH-värden eller tekniska egenskaper som olösligt pulver, flyttar detta sortiment fram gränserna för kakaopulver som aldrig förr.
    Pris: kr389,00
    Tillgänglighet:4
  • Cacao Barry Nature Cacao 100% kakaopulver, 1 kg

    Detta kakaopulver ingår i Cacao Barrys Naturelle-sortiment av kakaopulver.
    100 % naturligt mörkbrunt kakaopulver, framställt utan kemisk inblandning och utan tillsatser. Detta kakaopulver med låg fetthalt tillverkas av västafrikanska bönor av finaste kvalitet, vilket ger en rustik rostad kakao med toner av körsbär, torkad frukt och kryddor.
    Den kan användas till allt från chokladkakor, brownies och muffins till mousse, glasyr och glass - och passar även utmärkt till varm choklad.
    Rekommenderad förvaring vid: 12-20 °C.
    Innehåll: 1 kg.
    NCP-10NAT-E0-89B
    --------------------------------------------------------------
    Cacao Barrys Naturelle-sortiment är en utsökt innovativ kollektion av 100 % naturliga kakaopulver som erbjuder sällsynt fina smaker i en mängd vackra färger från mörk till ljusbrun med möjlighet till ekologiska kakaopulver och kakaopulver med ett enda ursprung. Sortimentet är perfekt för veganska recept utan att kompromissa med smaken.
    Pris: kr389,00
    Tillgänglighet:0
  • Cacao Barry Nature Fruity 100% kakaopulver, 1 kg

    Detta kakaopulver ingår i Cacao Barrys Naturelle-sortiment av kakaopulver.
    Med sin vackra naturliga ljusbeige färg ger detta ekologiska kakaopulver en spännande fruktig smakupplevelse. Den framställs av noggrant utvalda ekologiska bönor av hög kvalitet, vilket ger den en unik syrlig, fruktig chokladsmak som kompletteras av toner av citrus och söta kryddor.
    Detta kakaopulver med låg fetthalt kan användas till chokladkakor, kakor, deg, sorbet och mycket mer.
    Rekommenderad förvaring vid: 12-20 °C.
    Innehåll: 1 kg.
    NCP-10NATFR-E0-89B
    --------------------------------------------------------------
    Cacao Barrys Naturelle-sortiment är en utsökt innovativ kollektion av 100 % naturliga kakaopulver som erbjuder sällsynt fina smaker i en mängd vackra färger från mörk till ljusbrun med möjlighet till ekologiska kakaopulver och kakaopulver med ett enda ursprung. Sortimentet är perfekt för veganska recept utan att kompromissa med smaken.
    Pris: kr467,00
    Tillgänglighet:0
  • Cacao Barry Noir Intense 100% kakaopulver, 1 kg

    Detta kakaopulver ingår i Cacao Barrys Performante-sortiment av kakaopulver. Detta kakaopulver med låg fetthalt ger en stark och bitter kakaosmak med inslag av kakor som förstärks av en antydan till blommor och sesam. Perfekt för färgning och smaksättning av jästdegar, kakor och konfektyrer som t.ex. kakor, muffins, munkar, spegelglasyr etc. Rekommenderad förvaring vid: 12-20 °C. Innehåll: 1 kg. DCP-10SVART-E0-89B -------------------------------------------------------------- Cacao Barrys Performante-sortiment är en samling unika kakaopulver som valts ut för sina exceptionella egenskaper som passar specifika tillämpningar och ger fantastiska resultat. Med olika fettinnehåll, pH-värden eller tekniska egenskaper som olösligt pulver, flyttar detta sortiment fram gränserna för kakaopulver som aldrig förr.
    Pris: kr436,00
    Tillgänglighet:16
  • Cacao Barry Plein Flavour 100% kakaopulver, 5 kg

    Detta kakaopulver ingår i Cacao Barrys Universal-sortiment av kakaopulver.
    Det är en mycket mörkbrun kakao med en stark, delikat smak.
    Passar också bra till varm choklad.
    Rekommenderad förvaring vid: 12-20 °C.
    Innehåll: 5 kg.
    DCP-22PLARO-E0-91B
    --------------------------------------------------------------
    Cacao Barrys Universelle-serie är den ultimata samlingen av allround kakaopulver, byggd på ikonisk fransk know-how. Den har utvecklats för att vara ett tillförlitligt val för universell användning.
    Pris: kr1.932,00
    Tillgänglighet:2
  • Cacao Barry Plein Arôme 100 % kakaopulver, 1 kg

    Detta kakaopulver ingår i Cacao Barrys Universal-sortiment av kakaopulver.
    Det är en mycket mörkbrun kakao med en stark, delikat smak.
    Passar också bra till varm choklad.
    Rekommenderad förvaring vid: 12-20 °C.
    Innehåll: 1 kg.
    DCP-22PLARO-E0-89B
    --------------------------------------------------------------
    Cacao Barrys Universelle-serie är den ultimata samlingen av allround kakaopulver, byggd på ikonisk fransk know-how. Den har utvecklats för att vara ett tillförlitligt val för universell användning.
    Pris: kr389,00
    Tillgänglighet:55
  • Kakao Barry Rouge Ultime 100% kakaopulver, 1 kg

    Detta kakaopulver ingår i Cacao Barrys Universal-sortiment av kakaopulver.
    Detta extraordinära kakaopulver fascinerar många med sin djupa och ljusa magnetiska mahogny-röda färg, som kommer från kakaobönor från Kamerun - det har en intensiv och komplex kakaosmak med delikata toner av valnötter och torkad frukt och en antydan till rökiga toner.
    Den kan användas till allt från chokladkakor, brownies och muffins till mousse, glasyr och glass - och passar även utmärkt till varm choklad.
    Rekommenderad förvaring vid: 12-20 °C.
    Innehåll: 1 kg.
    DCP-20RULTI-E0-89B
    --------------------------------------------------------------
    Cacao Barrys Universelle-serie är den ultimata samlingen av allround kakaopulver, byggd på ikonisk fransk know-how. Den har utvecklats för att vara ett tillförlitligt val för universell användning.
    Pris: kr389,00
    Tillgänglighet:0
  • Cacao Barry Pralin Feuilletine 1 kg

    Cacao Barry Pralin Feuilletine är den perfekta fyllningen för dina chokladpraliner!
    Fyllningen är en läcker, krispig komposition av franska kex, en mandel-hasselnötpralin och en mjuk mjölkchoklad.
    Pralin Feuilletine är mycket bra för t.ex. mousse- eller ganachefyllning.
    Tekniskt namn: FNN-X23PFBO-E4-T43
    Pris: kr483,00
    Tillgänglighet:10
  • Cacao Barry Ghana Light Chocolate - 40%, 1 kg

    Cacao Barry "Single Origins" chokladdroppar från Ghana.
    Från Ghana i Afrika kommer denna mjölkchoklad som har en härligt balanserad smak med inslag av röda frukter, kastanj, kex och naturligtvis en stark kakao - för att vara mjölkchoklad.
    Denna choklad är perfekt för kakor, desserter, bakning, dekoration, chokladfondue, hemgjord choklad, överdrag och gjutning. Chokladen är mycket flytande.
    Ghana passar bra ihop med: Kanel, Speculoos, pepparkakor, saffran, anisfrön, mynta, päron, Yuzu, russin, passionsfrukt, grönt äpple, Golden Delicious, Red Delicious, apelsinalkohol, lönn, honung, karamell, mandlar, valnötter, sesam, Java Arabica-kaffe, apelsinblomma, porslin, maltextrakt.
    Tekniskt namn: CHM-P40GHA-E4-U70
     
    Pris: kr498,00
    Tillgänglighet:5
  • Cacao Barry Mexique Mörk choklad - 66%, 1 kg

    Cacao Barry "Single Origins" Mexico chokladdroppar.
    Från Mexiko får du en choklad som har ett surt första intryck, som snabbt ersätts av starka toner av exotiska kryddor och trä, med en antydan till lakrits.
    Denna choklad är perfekt för kakor, desserter, bakning, dekoration, chokladfondue, hemgjord choklad, överdrag och gjutning.
    Ghana passar bra till: Kanel, pepparkakor, curry, lakrits, hallon, banan, Banyuls AOC / Sött vin, karamell, hasselnötter, hallon, vinäger.
    Tekniskt namn: CHD-N66MEX-2B-U73
     
    Pris: kr514,00
    Tillgänglighet:2
  • Cacao Barry Inaya Mörk choklad - 65%, 1 kg

    Läcker lyxchoklad från Cacao Barry. Inaya Pur Noir 65% är en mörk chokladkoppling med en aromatisk smak av bitter-söt choklad.
    Som framgår av tabellen nedan är denna choklad medelviskös och har goda egenskaper för allt annat än beläggning. Om den ska användas som beläggning bör ca 15 % kakaosmör tillsättas för att få en tunnare konsistens.
    Den här chokladen är tillverkad med Q-fermentering - läs mer om det under tabellen.
    Se vad den här chokladen lämpar sig för
    Q-fermentation™ - skapar den renaste kakaosmaken från naturen
    År av noggrann forskning om den komplexa jäsningsprocessen har gett viktiga insikter om hur aromprecursorer utvecklas under jäsningen. Endast specifika mikroorganismer som finns naturligt i jorden och i växtbladen i odlingarna ger upphov till en perfekt jäsning. Detta resulterar i en jäsning som tar fram de bästa smakerna i varje böna - utan orenheter, utan brister. Andra mikroorganismer har dock en oönskad effekt på smaken. Cacao Barry® har lyckats identifiera de mikroorganismer som har en positiv effekt på jäsningsprocessen. Genom att uppmuntra dessa organismer att naturligt inleda jäsningsprocessen och genom att regelbundet kontrollera den uppnås en perfekt jäsning. Resultatet är bönor med intensiv smak utan föroreningar eller andra smaker. Denna nya metod, som kallas Q Fermentation™, är källan till de renaste kakaobönor som någonsin har producerats i naturen.
    För oöverträffad ren och mer intensiv chokladsmak i dina skapelser har Cacao Barry® nu lanserat ett nytt sortiment av choklad COUVERTURES med kakaobönor från Q-fermentation™-metoden. Den heter "Toute la pureté de la nature". Med choklad COUVERTURES från det här sortimentet kan kräsna kockar nu öka smaken i sina desserter, bakverk och konfektyr med en ren, mer intensiv kakaosmak. Dessutom har alla dessa COUVERTURES utvecklats för specifika tillämpningar och gör det möjligt för kockar att skapa perfekta färdiga produkter.
    Pris: kr467,00
    Tillgänglighet:5
 
 

Andra köpte också

  • Pastell Muffinformar Ass. 75 st, House of Marie

    Pappersmuffinsformar från House of Marie. Dessa formar är gjorda av ett extra starkt kvalitetspapper. Den goda kvaliteten ger ett mycket bra bakresultat och håller form och färg under gräddningen.
    Assorterade pastellfärger i rosa, blått och grönt.
    Släpper enkelt tårtan.
    Innehåller 75 engångsformar.
    Storlek 50 x 33 mm.
    För bästa resultat rekommenderar vi alltid att du använder en muffinsform.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:16
  • Guldmetallic Candy Canes, 70g - FunCakes

    Vackra ätbara metalliska sockerstavar, Metallic Sugar Rods XL Light Gold från FunCakes, med en längd på ca 2 cm. Passar utmärkt på cupcakes, kakor och desserter. Dessa strössel har en kärna av gryn. Detta garanterar den innovativa formen, men gör den också ganska hård. Rekommenderad förvaring: torr, mellan 18 och 24 °C. Innehåll: 70 gram.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:13
  • Cut-Outs Plaque - 6 stycken, Wilton

    Med det här setet med utkastare från Wilton kan du göra kakor med former som klassiska skyltar eller som dekorationer till dina tårtor. Setet innehåller 6 utskärare i olika former och storlekar. Mäter ca 7,2 - 11,5 cm. Material: rostfritt stål. Får inte diskas i diskmaskin.
    Pris: kr81,00
    Tillgänglighet:6
  • strösocker - 1kg, Dansukker

    Danskt baksocker är ett mycket finkornigt socker som framställs av danska betor. På grund av de mycket fina kornen löses den snabbt upp, vilket ger mer luft och därmed mer volym när den vispas. Särskilt lämplig för all bakning, men särskilt för maränger, tårtor och cupcakes. Danskt baksocker gör det lättare att baka. Baksocker är samma sak som det finkorniga Caster Sugar, som är känt från engelska recept. Mått och vikt: baksocker 1 msk = 10-12 g 1 dl = 90 g 1,1 dl = 100 g
    Pris: kr40,00
    Tillgänglighet:35
  • Bryggarbröd - Mix, 250g

    Baka läckra aromatiska Brewer-bröd eller bitar. Påsen innehåller tillräckligt för 2 limpor eller 12 bitar. Med valsade vetekorn, kornmjöl, maltkorn och humle. The mix är ett brödmixkoncentrat av utvalda specialingredienser, noggrant blandade för att ge både smak och arom - men också en krispig skorpa, längre hållbarhet och ett utsökt smul. Blanda helt enkelt koncentratet med vetemjöl, vatten och jäst (ingår ej). Tips: Vill du skapa egna recept kan du blanda i 10% frön/kärnor, morötter, nötter, salladslök eller liknande i degen. Med grundreceptet nedan kan du göra både bröd och bitar - eller till och med kalljästa bitar.
    G rundrecept: 2 limpor eller 12 bitar 550 g Vetemjöl 250 g Brödmix 12 g Torrjäst 550 g VattenMetod: Bröd 1. Häll vatten, vetemjöl, brödmix och torrjäst i en bunke. 2. Knåda degen i 8-10 min - önskad degtemperatur är 27°C. 3. Lägg degen i en Condi-burk (3 liter) som är sprayad med sprayfett. Sätt på locket. 4. Låt degen jäsa i 30 min. 5. Dela degen i 2 delar och forma 2 bollar. 6. Låt degbollarna vila i 10 min. (övertäckta) innan du formar dem till bröd och lägger dem på en plåt med bakplåtspapper. 7. Låt bröden jäsa på en varm plats i ca 30 - 45 min. - övertäckta eller helst i ett jässkåp. 8. Sätt på ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 min före gräddningen. 9. Rista bröden med en vass kniv och pensla dem med vatten. 10. Strö över durum, olika frön eller korn. 11. Placera bröden längst ner i den varma ugnen och sänk ugnen till 200°C, grädda i ca 20-25 min. 12. Brödet är färdigt när kärntemperaturen är 98°C.
    Förfarande: Bitar 1. Samma förfarande som för bröd t.o.m. punkt 4. 2. Vänd Condi-formen upp och ner. KOM IHÅG: Mjöl på bordet och ovanpå degen. Kan blandas med frön eller korn. 3. Sträck ut degen till en "fyrkant". 4. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 5. Låt bitarna jäsa på en varm plats i ca 30 - 45 minuter. - Täckt eller helst i kylskåp. 6. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 7. Placera bitarna längst ner i ugnen och vrid ner ugnen till 200°C, grädda i ca 15 - 18 min.
    Kalljästa bitar: 1. Gör degen enligt brödreceptet t.o.m. punkt 4 och kyl sedan i Condi-burken. (KOM IHÅG locket) 2. Nästa dag tar du ut Condi-glaset ur kylskåpet. 3. Sätt på ugnen på 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 min före gräddningen. 4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och strö över mjöl på ovansidan av degen. Kan blandas med frön och spannmål. 5. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 6. Lägg bitarna på en bakplåtspappersklädd plåt eller grädda direkt på plåten. 7. Utan ytterligare jäsningstid, sätt in bitarna i nedre delen av ugnen, sänk ugnen till 200°C, grädda i ca 15 - 18 minuter.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:35
  • Ganache Dark Choco, 260g - FunCakes

    Den här läckra ganachen med mörk choklad från FunCakes kan användas för att täcka en tårta, fylla en tårta och för att dekorera. Den kan också användas som fyllning i choklad eller som smaksättare i glass. Den är lätt att använda och håller sig i kylskåpet. Den kan täcka och fylla en 20 cm stor tårta med två lager eller en 25 cm stor tårta med ett lager. Det räcker till ca 20-25 virvlar på en cupcake. Om du använder den som fyllning, blanda produkten med en handmixer för att få en lätt och luftig ganache. Om du behöver den för att täcka eller spraya en tårta, värm den helt enkelt i mikrovågsugnen i cirka 1 minut på 340 W. Om du vill göra en snabb smörkräm eller en mjukare tårtfyllning kan du blanda produkten med 150 g mjukt smör i 5 minuter. med hög hastighet. Innehåller 260 g.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:15
  • Maltextrakt - Aurion, 450 g

    Flytande maltextrakt - perfekt för rågbröd. Maltextrakt är utmärkt i bakverk eller för sötning av gröt och drycker. Förvaring: oöppnad i rumstemperatur. Efter öppnandet ska produkten förvaras svalt, helst i kylskåp.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:13
  • Spirdust Green Emerald - 1,5g, Roxy & Rich

    Mörkgrönt ätbart glitterdamm för cocktails från Roxy & Rich. Spirdust är ett glitterpulver som kan tillsättas direkt i drinkar och andra drycker. Spirdust ger en vacker och färgstark glittereffekt som kan göra vilken drink som helst extra festlig. Strö lite damm direkt i dina cocktails, öl, vin eller andra spritdrycker - rör om i drycken och den är klar att serveras. Burken innehåller 1,5 gram glitterdamm, vilket räcker till cirka 45 drinkar på 90 ml. Spirdust finns i 27 olika färger.   Spirdust finns också i större mängder i 100 grams burkar med glitterdamm. 100 gram glitterdamm ger cirka 2800 drinkar på 90 ml. Detta är en beställningsvara och leveranstiden är upp till 2 månader - vid intresse, vänligen skicka oss ett e-postmeddelande.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:13
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.