GAMMALT INLÄGG – STÄNGT FÖR ANSÖKNINGAR 🙂

BageBixen.dk letar nu efter 2-5 hängivna tårtbagare och en chokladälskare som har tid och lust att dela med sig av sina kunskaper om tårtor och bakning till oss alla.

Vad består arbetet av?

På BageBixen.dk har vi en trogen skara tårtentusiaster som följer oss på Facebook, får våra nyhetsbrev och hittar spännande recept på BageBixen.dk. Vi behöver nya medarbetare som kan utveckla, testa och skriva recept och recensioner.

Om du blir en av våra nya tårtkonsulter eller chokladälskare kan du se fram emot:

  • Skapa spännande tårtor efter eget val
  • Dela foton och recept på dina kreationer
  • Test av tårtor och chokladrelaterade produkter
  • Handledningar för skrivande

Det är nästan helt upp till dig hur mycket du vill “arbeta”, men vi behöver i allmänhet minst ett bidrag per månad från dig – helst mer

Vem är du?

Vi förväntar oss inte att du ska vara utbildad bagare, konditor eller chocolatier. Å andra sidan tycker du om att baka, prova nya produkter och kan skriva till andra om det. Dessutom bör du kunna ta några bilder för att komplettera din text.

Om du redan har en blogg, Facebook-grupp eller liknande vill vi också gärna höra från dig.

Det är bra om du gör fondanttårtor, men det är inte vad vi vill se varje gång 🙂

Får jag något för det?

Det är till 100 % viljan att baka som ska driva dig. Med detta sagt får du naturligtvis något för dina ansträngningar.

När det gäller produktrecensioner får du i allmänhet behålla produkten när den har testats. För recept till nyhetsbrev och hemsidan debiteras du med presentkort på BageBixen.dk. Inledningsvis kommer presentkortets storlek att vara 200 £ för varje recept.

Hur fungerar den?

Det är inte så att vi bara bombarderar dig med produkter och kakor att göra 🙂

Ungefär varannan vecka skickas ett gemensamt e-postmeddelande ut till våra tårtkonsulter, där vi frågar vilka som har tid och intresse av att testa en viss produkt eller baka en tårta med jultema. Baserat på den feedback vi får väljer vi ut någon som kan göra jobbet.

Det kommer alltid att finnas en deadline för uppgifter, men vanligtvis är den minst en månad.

Om du har bakat en speciell tårta, en stor tårta, en extra fin tårta eller den godaste chokladbiten – skriv gärna till oss obeställt, eftersom vi alltid kan behöva din input.

Okej, det är jag!

Jättebra! Då behöver vi bara få in din ansökan så snart som möjligt, och
senast den 20 april kl. 22.00
.

Skicka din ansökan med några rader om dig själv och minst 3 bilder på olika tårtor, choklad eller andra godsaker:

[email protected]

Skriv “Ansökan” och sedan ditt namn i ämnesraden.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och alla sökande kommer att få ett svar under vecka 17.

Med vänlig hälsning

Michael
BageBixen.dk