Letar du efter rabattkoder när du handlar hos oss?

Vi beklagar att behöva informera dig om att det för närvarande inte finns några aktiva rabattkoder tillgängliga i vår webbshop. Men misströsta inte! Vår grundprincip är att se till att alla våra kunder har lika tillgång till de bästa erbjudandena och rabatterna utan att behöva ange rabattkoder.

På BageBixen.dk lägger vi stor vikt vid transparens och därför kommer alla tillgängliga rabatter att anges tydligt på produktsidorna. Så oavsett om du letar efter de bästa priserna på bakutrustning, ingredienser eller tillbehör, hittar du alla aktuella besparingar och erbjudanden lättillgängliga.

Webbplatser med falska rabattkoder

Det är viktigt att vara medveten om att det finns webbplatser som påstår sig ha giltiga rabattkoder som ska fungera på BageBixen.dk. Vi vill dock understryka att dessa rabattkoder inte kommer att fungera, eftersom vi inte har något samarbete med sådana webbplatser. För att undvika besvikelser uppmanar vi våra kunder att endast lita på de rabatter och erbjudanden som officiellt anges på vår egen webbplats och i våra nyhetsbrev.

Vi värdesätter din förståelse och ser fram emot att tillhandahålla de bästa produkterna och tjänsterna till alla våra kunder.

Några exempel på falska BageBixen-kuponger: