Vem älskar inte de gamla goda TuttiFrutti-sakerna? Här är receptet:
 
Utrustning:
– gryta
– Silikonmatta eller teflontyg
– Sockertermometer (minst 180 grader)
– handskar
– Sax
– 2 spatlar av plast 

Grundmassa:
– 225 g socker
– 60 g druvsocker
– 50 g vatten

 
Tutti frutti:
– 0,5 ml LorAnn tutti frutti arom
– 1 tsk citronsyra
– Grön LorAnn godisfärg

1. Väg vatten, socker och druvsocker separat.
2. Häll vatten, socker och druvsocker i en kastrull. Var försiktig så att du inte får socker på kanterna av formen.

3. Tänd pannan och koka blandningen på full värme utan att röra om tills den når 162 grader Celsius. 
4. Häll den varma godisblandningen på en silikonmatta och låt den svalna i 1-2 minuter tills den har stelnat i kanterna.
5. Tillsätt färg (och citronsyra om det är fruktgodis). Knåda in den väl i smeten genom att vika ihop den med 2 oljiga spatlar. Vik sedan godismassan över varandra med hjälp av silikonmattan.Tillsätt smak när godismassan är mindre varm (så att smaken inte avdunstar). 
6. När massan är fast, ta upp den i händerna. Den kan nu skäras till stänger, som sedan skärs i önskade bitar. För att få trekantiga godis, vänd godispinnen ett halvt varv varje gång du skär. 
7. Packa i små fina påsar eller lufttät behållare.