Din varukorg är för närvarande tom.
Fortsätt handlaDen klassiska fynska specialiteten – välsmakande och krispig.
Nedan hittar du ett enkelt och intuitivt recept på den välkända brunsvigern, som med sin gyllene yta – söta och klibbiga topping – gör sig bra på alla kaffebord och är en fröjd för både ögon och gom.
På bilden ser vi en födelsedagsversion av brownien, komplett med flaggor, godis och allt som hör till.
Passar brownieform, ca 25x25cm (6-9 personer):
Först går vi igenom ingredienserna:
Deg:
Sockermassa:
Deg:
Blanda alla ingredienser till degen och knåda tills du har en jämn massa. Degen ska ha en mjuk konsistens. Tryck hål i degen så att sockerblandningen kan sjunka ner lite.
Sockermassa:
Värm alla ingredienser till sockerblandningen i en kastrull på medelhög värme tills mjölet har smält. Fördela den varma sockerblandningen jämnt över degen.
Placera i mitten av den kalla ugnen. Förvärm till 200°C (vanlig ugn) och grädda i ca 20 minuter.
Den är god både varm och kall, men bäst under dagen.
Vi hoppas att detta recept har inspirerat dig att skapa en läcker brunsviger som kommer att ge glädje och mysighet till din dag. Låt doften av nybakad kaka fylla ditt hem.
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver description