Din varukorg är för närvarande tom.
Fortsätt handla
Ingredienser:
125 g mjukt smör
125 g socker
2 matskedar Pimm’s No. 1
2 ägg
125 g mjöl
1½ tesked bakpulver
3 matskedar lättmjölk
Värm ugnen till 180 °C och placera 12 muffinsformar i en muffinsplåt. Rör ihop smör, socker och Pimm’s med en elektrisk mixer i 5–7 minuter, eller tills det är lätt och luftigt. Tillsätt äggen, ett i taget, och rör i ytterligare 2 minuter. Tillsätt mjöl och bakpulver och rör tills det är inarbetat. Tillsätt mjölk och rör ytterligare en minut. Fyll muffinsformarna nästan till toppen och grädda i 20 minuter. Ta ut cupcakesen från bakformen och låt dem svalna på ett galler.
Smörkräm:
125 g mjukt smör
1 matsked Pimm’s No.1
250 g florsocker, siktat
2 matskedar mjölk
Rör ihop smöret och Pimm’s ordentligt i ca 2 minuter. Tillsätt florsocker och mjölken och rör ytterligare i 2 minuter. Ställ i kylskåpet tills den ska användas.
Fyllning:
2 jordgubbar (hackade)
2 skivor apelsin utan skal (hackade)
Ev. ett par myntablad
Montering:
Använd en kärnhusurtagare för att ta bort mitten av varje cupcake och fyll sedan upp med fruktblandningen. Dekorera med smörkrämen samt blandade fruktskivor och myntablad
Detta recept är gjort av vår KageKonsulent Elspeth
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Så länge lagret räcker

Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver description