Din varukorg är för närvarande tom.
Fortsätt handlaInterventioner:
125 g mjukt smör
125 g socker
2 matskedar Pimm’s No. 1
2 ägg
125 g mjöl
1½ tesked bakpulver
3 matskedar helmjölk
Värm ugnen till 180 grader och placera 12 muffinsformar i en muffinsform. Grädda smör, socker och Pimms med en elektrisk mixer i 5-7 minuter, eller tills det är lätt och fluffigt. Tillsätt ägg, ett i taget, och rör om i ytterligare 2 minuter. Tillsätt mjölet och bakpulvret och rör om tills det är blandat. Tillsätt mjölken och rör om i ytterligare en minut. Fyll muffinsformarna nästan till toppen och grädda i 20 minuter. Ta ut muffinsen ur formen och låt den svalna på ett galler.
Smörkräm:
125 g mjukt smör
1 matsked Pimm’s No.1
250 g florsocker, siktad
2 matskedar mjölk
Rör smöret och Pimms väl samman i ca 2 minuter. Tillsätt florsocker och mjölk och rör om i ytterligare 2 minuter. Ställ i kylskåp tills det behövs.
Fyllning:
2 jordgubbar (hackade)
2 skivor apelsin utan skal (hackade)
Några myntablad
Samles:
Använd en kärna för att ta bort mitten av varje cupcake och fyll sedan upp med fruktblandningen. Garnera med smörkräm, skivor av blandad frukt och myntablad.
Det här receptet är gjort av vår tårtkonsult Elspeth.
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver description