Din varukorg är för närvarande tom.
Fortsätt handla1.000 g mjöl
22 g salt
750 g vatten
40g O-tentic
Blanda mjöl och O-tentic väl, tillsätt vatten och salt. Knåda i 6 minuter på låg hastighet, sedan 6 minuter på hög hastighet. Den förväntade dagstemperaturen är då 26-28°C.
Degen ska nu vila i 30 minuter.
Dela degen i önskade portioner, t.ex. 700 g för att göra en rund brödkaka.
Låt jäsa i 30 minuter under plast, vik sedan ihop och vik ut.
Låt brödet jäsa i 45 minuter, helst med ånga. Optimala förhållanden är 28 °C och en relativ luftfuktighet på 80 %.
Skärs av på beställning.
Grädda i ca 240 °C i 50 minuter med ånga – de sista 5 minuterna med öppet spjäll.
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver description