Din varukorg är för närvarande tom.
Fortsätt handlaReceptet ger 3 bottnar.
Förfarande
Vispa äggen och sockret till en fluffig massa.
Sikta mjöl, kakao och bakpulver i äggblandningen. Detta görs försiktigt så att blandningen förblir fluffig!
Kakorna kan antingen bakas i separata formar eller i en och samma form och skäras ut när de är kalla. Det senare är att föredra eftersom de blir mer ”saftiga”. Använd en tårtdelare om det behövs.
Om de gräddas individuellt ska bottnarna gräddas vid 240° C i 4-5 minuter. Om de gräddas tillsammans behöver de bara ligga på ca 190°, men i 12-15 minuter. Kontrollera med en nål eller sticknål när de inte längre sitter fast.
TIPS: Det är bäst att ta ut bottnarna ur formarna cirka 5 minuter efter att de har kommit ut ur ugnen.
Kolla också in våra produkter med chokladfett och chokladsmör här:
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver description