Receptet ger cirka 75 kakor
 
Vad du behöver:
 
500 g mjöl
2 äggulor
150 g socker
325 g margarin
½ tesked hjortronsalt 
Skal av 1 citron
 
Garnera:
Äggvita för pensling
Pärlsocker
 
Förfarande:
 
Blanda mjöl och hjortronsalt. Tillsätt resten av ingredienserna och knåda tills du får en smidig deg.
Ställ degen i kylskåp i en timme.
När degen är kall, kavla ut den till en fyrkant som är ca 1 cm tjock. 
Pensla degen med äggvita och strö över pärlsocker. 
Skär degen i små rutor som är 2 cm breda och 5 cm långa. 
Lägg kakorna på en bakplåt med bakplåtspapper med lite mellanrum, annars kan de klistra ihop.
Grädda kakorna i 200 grader i cirka 15 minuter. 
 
Lycka till med bakningen : )