Finskt bröd

Finskt bröd

Receptet ger ca 75 småkakor
 
Du behöver:
 
500 g mjöl
2 äggulor
150 g socker
325 g margarin
½ tsk hjorthornssalt 
Skal från 1 citron
 
Garnering:
Äggvitor för pensling
Pärlsocker
 
Gör så här:
 
Blanda mjöl och hjorthornssalt. Tillsätt resten av ingredienserna och knåda ihop allt till en jämn deg.
Låt degen vila i kylskåpet i en timme.
När degen är kall, kavla ut den till en fyrkant med en tjocklek på ca 1 cm. 
Pensla degen med äggvita och strö över pärlsocker. 
Skär degen i små fyrkanter som är 2 cm breda och 5 cm långa. 
Lägg småkakorna på en plåt med bakplåtspapper, med lite mellanrum, eftersom de annars kan flyta ihop.
Grädda småkakorna i 200 grader i ca 15 minuter. 
 
Lycka till med bakningen : ) 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.