Chokladkakor

Chokladkakor

Du behöver:
 
350 g mjöl
150 g socker
225 g rumstempererat smör
1 ägg
1 tsk vanilj
Choklad
 
Recept:
 
Häll mjöl, socker och vanilj i en skål och smula ner smöret.
Tillsätt ägget och knåda ihop degen.
Låt degen vila i kylen i ½-1 timme.
Kavla ut degen till 2-3 mm tjocklek och stansa ut med den medföljande utstickaren för chokladkakor.
Grädda i 8-10 minuter i 200 grader förvärmd ugn. Smält chokladen och fyll silikonformen med den.
När chokladen har stelnat i silikonformen kan den tas ut.
Montera nu kakorna med hjälp av en liten klick smält choklad. 
 
Lycka till med bakningen : ) 

Kolla även in våra chokladfett- och chokladsmörprodukter här:


FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.