Cacao Barry Kakaopulver

Cacao Barry Kakaopulver

Cacao Barry har kommit med 3 nya serier av kakaopulver, som består av totalt 8 olika kakaopulver.

Tillsammans med kreativa kockar har Cacao Barry handplockat de bästa kakaopulvren för att uppfylla olika och skiftande behov i köket – så du alltid kan hitta det kakaopulver som passar just DITT projekt.

Läs mer om de olika sorterna nedan.


Universella

Cacao Barrys Universelle-serie är den ultimata samlingen av allround-kakaopulver, som bygger på ikonisk fransk kunskap. Den har fulländats för att vara det pålitliga valet för universellt bruk.

Med högt fettinnehåll och ”dutch processed” kakaopulver, får du kakaopulver med intensiv färg, kraftfull kakaosmak och den mjukaste konsistensen.

Serien består av de tre kakaopulvren Extra Brute, Plein Arôme och Rouge Ultime.

Extra Brute är det perfekta valet för universellt bruk. Den är idealisk för att färga, ge struktur och smak till bl.a. brownies, kakor, muffins, småkakor, sorbet och glass, desserter, varm kakao, glasyr och deg.

Plein Arôme är den nya ersättningen för det klassiska Callebaut-kakaopulvret. Den är super för att färga, ge struktur och smak till bl.a. brownies, cupcakes, muffins, glass, varm kakao och glasyr.

Rouge Ultime inbjuder dig att utforska olika smakkombinationer i bl.a. kakor, brownies, muffins & cookies, mousse, varma drycker, gelato och sorbet.


Naturelle

Cacao Barrys Naturelle-serie är en läcker innovativ kollektion av 100 % naturligt kakaopulver, som erbjuder sällsynta fina aromer i en variation av vackra färger från mörk till ljusbrun med möjlighet till ekologiska och single origin kakaopulver.

Serien är perfekt för veganska recept utan att behöva kompromissa med smaken.

Serien består av de två kakaopulvren Naturae Fruitée och Naturae Cacao.

Naturae Fruitée är ett ekologiskt kakaopulver, som ger en spännande fruktig smakupplevelse. Den är framställd av omsorgsfullt utvalda ekologiska bönor av hög kvalitet, som ger en unik syrlig, fruktig chokladsmak – kompletterad med noter av citrus och söta kryddor. Den har lågt fettinnehåll och kan bl.a. användas till chokladkaka, småkakor, deg, sorbet m.m.

Naturae Cacao är ett 100 % naturligt mörkbrunt kakaopulver, som är framställt utan kemisk inblandning och utan tillsatsämnen. Den har ett lågt fettinnehåll och är gjord på de finaste kvalitetsbönorna, vilket ger en rustik rostad kakao med noter av körsbär, torkad frukt och kryddor. Den kan användas till allt från chokladkaka, brownie och muffins till mousser, glasyr och glass – även bra till varm choklad.


Performante

Cacao Barrys Performante-serie är en kollektion av unika kakaopulver, som är valda för deras exceptionella egenskaper, som passar till specifika användningar och ger fantastiska resultat. Med olika fettinnehåll, pH-nivåer eller tekniska egenskaper, som t.ex. olösligt pulver, flyttar denna serie gränserna för kakaopulver, som aldrig setts förut.

Serien består av de tre kakaopulvren Décor Cacao, Légère 1% och Noir Intense.

Décor Cacao bevarar sin färg, smak och torra, matta utseende mycket längre än traditionellt kakaopulver. Den är Idéel till recept, som ska förberedas i god tid och har ett högt fuktindnehåll, eller som har en tendens att kondensera vid förvaring, som t.ex. tiramisu, frysta desserter, cheesecake, tryfflar m.m.

Légère 1% innehåller mindre än 1 % kakaosmör och är därför den perfekta lösningen för kalorifattiga användningar (t.ex. sport- och dietprodukter) och recept med luft i bakverket, t.ex. macarons, croissanter och marängs.

Noir Intense är med sin djupsvarta kolfärg samt starka och bittra smak idealisk för att färga och aromatisera bakverk och konfektureopskrifter som t.ex. småkakor, muffins, donuts och glasyr.


FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.