Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Chokoladeæske Merry Christmas til 6 Praliner – 100 stk.

Pris: kr 1.246,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

5 i lager

Artikelnr: 28574300599 Kategorier: , ,

Beskrivning

Pak din hjemmelavede chokolader elegant ind i denne professionelle chokoladeboks med “Merry Christmas” snefnugmotiv på låget.
Pakke med 100 æsker og 100 indsatser til at holde dine pralinéer på plads.
Passer til 6 stk. praliner i almindelig størrelse, eller undlad det brune indlæg og brug æskerne til plader eller store chokolader m.m.
De 6 huller måler hver ca. 35 x 35 x 20 mm
Chokolade boksens overordnede mål er ca. 112 x 82 x 32 mm
Indhold: 100 æsker, 100 låg og 100 indsatser til praliner.
Leveres usamlet.

Alternativ

  • Chokoladeæske Merry Christmas til 6 Praliner - 8 stk.

    Pak din hjemmelavede chokolader elegant ind i denne professionelle chokoladeboks med "Merry Christmas" snefnugmotiv på låget.
    Pakke med 8 æsker og 8 indsatser til at holde dine pralinéer på plads.
    Passer til 6 stk. praliner i almindelig størrelse, eller undlad det brune indlæg og brug æskerne til plader eller store chokolader m.m.
    De 6 huller måler hver ca. 35 x 35 x 20 mm
    Chokolade boksens overordnede mål er ca. 112 x 82 x 32 mm
    Indhold: 8 æsker, 8 låg og 8 indsatser til praliner.
    Leveres usamlet.
     
    Pris: kr140,00
    Tillgänglighet:187
  • Chokoladeæske til 24 Praliner - 10 stk.

    Pak din hjemmelavede chokolader elegant ind i denne professionelle chokoladeboks med vindue.
    Pakke med 10 æsker og 10 indlæg til at holde dine pralinéer på plads.
    Passer til 24 stk. praliner i almindelig størrelse, eller undlad det brune indlæg og brug æskerne til plader eller store chokolader m.m.
    De 24 huller måler hver ca. 35 x 35 x 15 mm
    Chokolade boksens overordnede mål er ca. 220 x 160 x 32 mm
    Indhold: 10 æsker, 10 låg og 10 indlæg til praliner.
    Leveres usamlet.
    Se også den flotte elastiksnor med sløjfe til at holde æskerne lukket lige HER
    Pris: kr280,00
    Tillgänglighet:37
  • 24 Låge Julekalender – Deco Christmas, 2 stk.

    Prisen er for 2 stk. kalendere.
    Fyld-selv julekalender - lav den mest personlige julekalender til dem du holder af!
    Flot tidsløst design som breder julestemningen i hele december.
    Kalenderen har "ben" på bagsiden så den kan stå af sig selv, samt et hul som gør det let at hænge den op.
    – Hele kalenderen måler 25,2 x 19,2 x 3,25 cm
    – 24 rum, som hver måler ca. 33x30 mm og med en dybde på ca. 26mm
    – Godkendt til direkte kontakt med fødevarer
    Indhold til julekalenderen medfølger ikke.
    Pris: kr140,00
    Tillgänglighet:0
  • Chokladlåda för 6 chokladpraliner - 100 st.

    Förpacka din hemgjorda choklad elegant i den här professionella chokladlådan med fönster.
    Förpackning med 100 lådor och 100 inlägg för att hålla dina praliner på plats.
    Passar 6 chokladpraliner i vanlig storlek, eller utelämna den bruna insatsen och använd lådorna för tallrikar eller stora chokladpraliner etc.
    De 6 hålen mäter vardera ca 35 x 35 x 15 mm.
    Chokladlådans totala mått är ca 112 x 82 x 32 mm.
    Innehåll: 100 lådor, 100 lock och 100 pralininsatser.
    Levereras omonterad.
    Se även den fina elastiska sladden med ögla för att hålla lådorna stängda HÄR.
    Pris: kr1.246,00
    Tillgänglighet:30
  • Konfektformar - 100 st, Aluminium

    Vackra godis-/chokladkapslar i aluminium.
    Varje förpackning innehåller 100 flerfärgade
    De konformade aluminiumformarna har måtten: H55 mm, Ø23 mm,
    Observera att det är helt normalt att vissa formar behöver "justeras" lite innan de används.
    Material: aluminium
    Pris: kr171,00
    Tillgänglighet:11
  • Låda för godis - 80x45x130mm, 100 st.

    Förpacka dina hemlagade godis och chokladgodis i den här eleganta lådan med genomskinligt fönster.
    Lådans utsida har en fin svart färg och insidan är täckt med en barriärfilm som tillsammans med fönstret är godkänd för kontakt med livsmedel.
    Du kan packa direkt i lådan, men du kan också använda en extra cellofanpåse som den här.
    Lådans totala mått är ca 80 x 45 x 130 mm.
    Innehåll: 100 lådor.
    Levereras omonterad.
    Pris: kr1.246,00
    Tillgänglighet:3
  • Chokladask för 4 praliner UTAN fönster - 100 st ^.

    Slå in dina hemlagade praliner på ett elegant sätt i denna professionella chokladask UTAN fönster.
    Förpackning med 100 lådor och 100 inlägg för att hålla dina praliner på plats.
    Passar till 4 chokladbitar i normalstorlek, eller utelämna insatsen och använd askarna till tallrikar eller stora chokladbitar etc.
    De 4 hålen mäter vardera ca 35 x 35 x 15 mm.
    Chokladlådans totala mått är ca 78 x 82 x 32 mm.
    Innehåll: 100 lådor, 100 lock och 100 pralininsatser.
    Levereras omonterad.
    Se även det vackra elastiska snöret med rosett för att hålla lådorna stängda rakt HÄR
    Pris: kr1.090,00
    Tillgänglighet:4
  • Chokladlåda God jul för 9 chokladpraliner - 100 st.

    Förpacka din hemlagade choklad elegant i den här professionella chokladlådan med snöflingemotivet "Merry Christmas" på locket.
    Förpackning med 100 lådor och 100 inlägg för att hålla dina praliner på plats.
    Passar 9 chokladaskar i vanlig storlek, eller utelämna den bruna insatsen och använd lådorna för tallrikar eller stora chokladaskar etc.
    De 9 hålen mäter vardera ca 35 x 35 x 20 mm.
    Chokladlådans totala mått är ca 125 x 125 x 25 mm.
    Innehåll: 100 lådor, 100 lock och 100 pralininsatser.
    Levereras omonterad.
    Se även den fina elastiska sladden med ögla för att hålla lådorna stängda HÄR.
    Pris: kr1.527,00
    Tillgänglighet:2
 
 

Andra köpte också

  • Bunny Dance Överföringsark, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Arket är tillverkat av acetat med ett mönster tryckt i matfärger.
    Titta på bilderna ovan hur trycket kommer att se ut på vit och mörk choklad. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara ordentligt tempererad för att tryckarket ska fästa på chokladen!
    Hur man använder överlåtelseblad:
    Temperera chokladen enligt anvisningarna på förpackningen. Skär ut transferbladet i önskad storlek, lägg det på ett icke-stickande underlag med motivet uppåt och häll den tempererade chokladen över bladet tills det är helt täckt. När chokladen är 2-3 mm tjock, ställ in den i kylskåpet och låt chokladen stelna lite. Använd en vass kniv för att skära chokladen i lämplig storlek. Ställ sedan chokladen tillbaka i kylskåpet i ytterligare 20 minuter. Använd rena, vita bomullshandskar när du försiktigt vänder chokladen på ett bakplåtspapper eller liknande. Dra försiktigt bort överdragsbladet från chokladen, utan att röra vid chokladen.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:43
  • Chicky Eggs Transfer Sheet, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Arket är tillverkat av acetat med ett mönster tryckt i matfärger.
    Titta på bilderna ovan hur trycket kommer att se ut på vit och mörk choklad. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara ordentligt tempererad för att tryckarket ska fästa på chokladen!
    Hur man använder överlåtelseblad:
    Temperera chokladen enligt anvisningarna på förpackningen. Skär ut transferbladet i önskad storlek, lägg det på ett icke-stickande underlag med motivet uppåt och häll den tempererade chokladen över bladet tills det är helt täckt. När chokladen är 2-3 mm tjock, ställ in den i kylskåpet och låt chokladen stelna lite. Använd en vass kniv för att skära chokladen i lämplig storlek. Ställ sedan chokladen tillbaka i kylskåpet i ytterligare 20 minuter. Använd rena, vita bomullshandskar när du försiktigt vänder chokladen på ett bakplåtspapper eller liknande. Dra försiktigt bort överdragsbladet från chokladen, utan att röra vid chokladen.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:48
  • Colour Egg Bunny Chocolate Transfer Sheet, 2 ark - Bäst före 24/11^

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:51
  • Daisies 2 Chocolate Transfer Sheet, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Arket är tillverkat av acetat med ett mönster tryckt i matfärger.
    Titta på bilderna ovan hur trycket kommer att se ut på vit och mörk choklad. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara ordentligt tempererad för att tryckarket ska fästa på chokladen!
    Hur man använder överlåtelseblad:
    Temperera chokladen enligt anvisningarna på förpackningen. Skär ut transferbladet i önskad storlek, lägg det på ett icke-stickande underlag med motivet uppåt och häll den tempererade chokladen över bladet tills det är helt täckt. När chokladen är 2-3 mm tjock, ställ in den i kylskåpet och låt chokladen stelna lite. Använd en vass kniv för att skära chokladen i lämplig storlek. Ställ sedan chokladen tillbaka i kylskåpet i ytterligare 20 minuter. Använd rena, vita bomullshandskar när du försiktigt vänder chokladen på ett bakplåtspapper eller liknande. Dra försiktigt bort överdragsbladet från chokladen, utan att röra vid chokladen.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Flowerful Chocolate Transfer Sheet, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Arket är tillverkat av acetat med ett mönster tryckt i matfärger.
    Titta på bilderna ovan hur trycket kommer att se ut på vit och mörk choklad. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara ordentligt tempererad för att tryckarket ska fästa på chokladen!
    Hur man använder överlåtelseblad:
    Temperera chokladen enligt anvisningarna på förpackningen. Skär ut transferbladet i önskad storlek, lägg det på ett icke-stickande underlag med motivet uppåt och häll den tempererade chokladen över bladet tills det är helt täckt. När chokladen är 2-3 mm tjock, ställ in den i kylskåpet och låt chokladen stelna lite. Använd en vass kniv för att skära chokladen i lämplig storlek. Ställ sedan chokladen tillbaka i kylskåpet i ytterligare 20 minuter. Använd rena, vita bomullshandskar när du försiktigt vänder chokladen på ett bakplåtspapper eller liknande. Dra försiktigt bort överdragsbladet från chokladen, utan att röra vid chokladen.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Jolly Chicks Överföringsark, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Arket är tillverkat av acetat med ett mönster tryckt i matfärger.
    Titta på bilderna ovan hur trycket kommer att se ut på vit och mörk choklad. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara ordentligt tempererad för att tryckarket ska fästa på chokladen!
    Hur man använder överlåtelseblad:
    Temperera chokladen enligt anvisningarna på förpackningen. Skär ut transferbladet i önskad storlek, lägg det på ett icke-stickande underlag med motivet uppåt och häll den tempererade chokladen över bladet tills det är helt täckt. När chokladen är 2-3 mm tjock, ställ in den i kylskåpet och låt chokladen stelna lite. Använd en vass kniv för att skära chokladen i lämplig storlek. Ställ sedan chokladen tillbaka i kylskåpet i ytterligare 20 minuter. Använd rena, vita bomullshandskar när du försiktigt vänder chokladen på ett bakplåtspapper eller liknande. Dra försiktigt bort överdragsbladet från chokladen, utan att röra vid chokladen.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:38
  • Jultomte Glansbilder, 16 st.

    1 ark glansbilder till honungskakor m.m. Dessa klassiska jultomtart är naturligtvis framställda på livsmedelsgodkänt fett- och fuktavvisande papper. Lägges exempelvis på smält choklad. Det är 16 st. på ett ark, och motivet är utstansatt. Varje bilde mäter ca 4 x 6 cm
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:142
  • 2025 Nytt år - Chokladöverföringsark, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr23,00
    Tillgänglighet:48
  • Christmas Holly 2 - Chokladöverföring, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:3
  • Linje 3 mm, choklad klistermärken

    Ark med 102 klistermärken av livsmedelskvalitet tillverkade av 3 mm tjocka ränder. Varje klistermärke mäter 80 x 3 mm Våra chokladklistermärken är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.   Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålighet i din chokladform med bomullsull. 2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket. Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen. 3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka. 6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:7
  • Notblad för chokladöverföring, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:0
  • Xmas Baubles - Chokladöverföringsark, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:0
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.