Degspatel som är perfekt för att få ut pizzabullarna ur de hopfällbara lådorna - eller bara för att rengöra bänkskivan. Pizzaspaden är ca 10 cm bred och med handtag är den ca 21 cm hög. Tål maskindisk (max 93°C). Tillverkad av plast, godkänd för kontakt med livsmedel.
BageBixen.dk Degskrapa- 22cm
Praktisk skrapa för att dela degen, skrapa mjöl och degrester från bord och tallrikar - men också för att skrapa chokladformar etc. rena från överflödig choklad.
Passar även bra för alla andra skrapningsuppgifter i skålar, kastruller och stekpannor.
Mått ca 22x13 cm - med förstärkt handtag för ett säkert grepp.
Kan köras i diskmaskin.
Kan inte användas för godistillverkning eftersom den högsta arbetstemperaturen är 80 °C.
Kvalitets chokladskrapa från Belgian Chocolate World.
Med en bredd på 15 cm är bladet den perfekta storleken för professionella chokladformar.
Används för att skrapa bort överflödig choklad från formar under gjutning, rengöra bord och andra ytor etc.
Kan tvättas i maskin, men som med all chokladutrustning rekommenderas handtvätt med minimal tvål.
Vacker chokladspatel från italienska Decora.
Spaden har en bredd på 20 cm och används för att skrapa bort överflödig choklad från formarna under gjutningen, rengöra bord och andra ytor etc.
Kan tvättas i maskin, men som med all chokladutrustning rekommenderas handtvätt med minimal tvål.
Extra stort skåpblad, perfekt för att skrapa mousse, grädde, deg med mera från skålar. Den är också perfekt för alla andra skrapningsuppgifter - använd den platta sidan för att skrapa rent chokladformar, till exempel. Mått ca 20x15 cm. Kan köras i diskmaskin. Kan inte användas för godistillverkning eftersom den högsta arbetstemperaturen är 100 °C. Använd istället vår silikonspatel för godis.
Kvalitets chokladskrapa från Belgian Chocolate World. Med en bredd på 12 cm är den perfekt om du vill göra chokladdekorationer, t.ex. chokladkransar. Kan tvättas i maskin, men som med all chokladutrustning rekommenderas handtvätt med minimal tvål.
Kvalitetsspatel i rostfritt stål med slagtåligt plasthandtag. Bladet är styvt, vilket gör spateln mycket lämplig för att skrapa rent chokladformar, skära upp bröddeg och mycket mer. Med diskret logotyp på ena sidan. Mäter 17 cm i bladet - total höjd med handtag 22 cm. Tål maskindisk
Kvalitativ degklippare av rostfritt stål med slagtåligt plasthandtag.
Bladet är styvt och har rundade hörn, vilket gör det mycket lämpligt för att skära bröddeg och skrapa tallrikar och bord rena.
Med diskret logotyp på ena sidan.
Även kallad skrapa, degskrapa, deghackare med mera.
Måttet är cirka 12 cm i bredd och 11 cm i höjd.
Tål maskindisk
Justerbar raplett i rostfritt stål utformad för att snabbt och effektivt släta ut deg, choklad, bakverk eller liknande till en jämn massa.
Raplet har en max. bredd på ca 40 cm och kan justeras mellan 0,1 och 1,8 cm i höjdled.
Material: rostfritt stål.
Praktisk allroundborste med naturborst och trähandtag.
Stor pensel med en bredd på 8 cm.
Fördelen med borstar med naturhår är att de ger en finare känsla/resultat än borstar med nylon- eller silikonhår.
Kan användas i hela köket - choklad, brödbakning, marinad och mycket mer.
Bör tvättas för hand.
Praktisk flaska med spetsig pip - för dekoration med allt från choklad till marinader och såser.
Livsmedelsgodkänd och rymmer 250 ml.
Förbandsflaskan ska tvättas för hand.
Praktisk allroundborste med silikonborst och metallhandtag.
Fördelen med borstar med silikonhår är att de är mer hygieniska än borstar med naturhår och/eller träskaft, eftersom de är lättare att rengöra.
Värmebeständig upp till 300°C.
Kan användas i hela köket - choklad, brödbakning, marinad och mycket mer.
Handtagets längd: 23,5 cm
Kan diskas i maskin.
Praktisk äggdelare som enkelt sepererar äggulan från äggvitan - utan att gulan går sönder och/eller behöva jonglera med äggulan mellan 2 äggskal.
Helt enkelt slås ägget ut i äggdelaren, och vitan rinner genom silen, medan äggulan blir kvar i äggdelaren.
Tål maskindisk.
Introduktion till dragéeing plus 11 recept, tips och tricks.
Vi har alla sett de vackra runda, glänsande chokladbollarna med läckra fyllningar av lakrits, nötter med mera.
De är små konstverk och man tänker att de måste vara svåra att göra. Men det är de inte - inte med rätt utrustning och mycket tålamod.
I detta inspirations- och recepthäfte får du en introduktion till alla grundläggande tekniker och 10 goda och beprövade recept.
- Introduktion till dragéeing
- Hur man granskar
- Grundrecept
- Tips och tricks
- 11 läckra recept
Med den här broschyren och rätt utrustning är du redo att kasta dig in i dragningens underbara värld.
40 sidors häfte i färg.
Praktisk allroundborste med naturhår och plasthandtag.
Fördelen med borstar med naturhår är att de ger ett snyggare drag/resultat än borstar med nylon- eller silikonhår.
Kan användas i hela köket - choklad, brödbakning, marinad och mycket mer.
Bör tvättas för hand.
Klassiskt regnbågsströssel som passar till glass, tårta, godis, romkulor m.m. Perfekt för att göra dina kreationer extra festliga. Påsen innehåller 250 g strössel.
10 st. bra engångspåsar för sprutor i extra stark kvalitet.
Använd påsarna för att fylla mousse i en tårta eller för att dekorera tårtor.
Väskorna är 45 cm långa och passar alla rullar.
Bakkniv eller på danska Ridsekniv/Brødsnitter för användning vid bakning av bröd.
Bladet är tillverkat av rostfritt stål.
Mäter 12,5 cm.
Diskning rekommenderas inte.
Dr Oetker Gelling Powder for Jelly kan användas för att pressa alla typer av frukt - även de med låg pektinhalt.
Ingredienser: 1 liter kall osötad juice
1 kg socker
1 brev Dr Oetker Gelling Powder
FÖRBEREDELSE: Blanda geleringspulvret med 2 matskedar socker och rör ner blandningen i juicen. Låt saften koka upp under omrörning och tillsätt resten av sockret. Koka saften utan lock i ca 10 minuter. och skum. Tillsätt konserveringsmedel vid behov. Häll upp den färdiga gelén i rengjorda, skållade glas. Låt gelén stå övertäckt med en kökshandduk tills den är kall innan du sätter på locket för att förhindra att det bildas kondens i burken.
Innehåll: 20g.
Ätbart glitterdamm från Rainbow Dust. Med dammet kan man göra extra fina effekter, till exempel när man gör dekorationer till tårtan. Använd till exempel glitterdamm för marsipan- och fondantblommor. Här ger dammet ett mer glänsande och glittrande resultat. Förpackningen innehåller 3 gram glitterdamm. Gold Fusion
Vackert och inspirerande recepthäfte skrivet av Kirsten Thur och Louise Thomsen.
15 spännande recept, tips och tricks
Kirsten Thur och Louise Thomsen har i detta inspirations- och recepthäfte skapat läckra recept för fyllda chokladkakor, chokladkakor och andra sötsaker - t.ex.
- Chokladkaka med ingefärakex
- Fyllda chokladkakor med apelsinmarmelad och kaffeganache
- Blåbärsgrädde med gräddfil
- Marshmallows med hallon
- Körsbärspaj
- och mycket mer
Plus massor av tips och tricks och information om de produkter som används.
Vilka är Kirsten och Louise?
Kirsten Thur är en tidigare deltagare i DR:s "Den Store Bagedyst", där hon kom på andra plats. Kirsten valde sedan att göra tårtor till sitt levebröd och har också blivit antagen till det danska landslaget i konditori.
Louise Thomsen är silvermedaljör i DM i Skills i konditori. Louises kärnkompetens, liksom Kirstens, är chokladtillverkning och dessertberedning.
48 sidors häfte i färg.
Stor flaska med 29,5ml vattenmelonaroma från Lorann Oils.
Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga smakgivare, och är ämnade för professionellt bruk.
Aromen lämpar sig utmärkt för användning i: karameller, glasyrer, frosting, kakor, bakelser, tårtor, småkakor, glass och konfekt. Kan också användas vid chokladframställning.
Till en portion karameller á 675 g, skall det användas 3-5ml aroma. Se eventuellt vårt grundrecept HÄR
Observera att produkten är starkt smakgivande, och därför rekommenderar vi att du använder engångspipetter eller liknande vid dosering.
Gluten- och sockerfri.
Mini flaskor till smältning, dekorering och förvaring av Candy Melts och choklad. Värm bara flaskan i vattenbad och du kan med lätthet klämma ut massan ur flaskan.
1 påse bakmix för läckra gyllene cupcakes. Tillsätt bara ägg och smör till blandningen och på mindre än en halvtimme har du de underbaraste hemmagjorda cupcakes.
Hur man gör (för 20-24 muffins):
Förvärm ugnen till 180 °C (varmluft 160 °C). Blanda 500 g Cupcakes Baking Mix, 250 g smör och 5 ägg (ca 250 g) i en skål och vispa på låg hastighet i 4 minuter tills degen är smidig. Tillsätt en nypa salt och/eller en smaktillsats som du själv väljer. Placera 20-24 pappersmuffinsformar i en muffinsform och fyll dem till hälften. Grädda i ca 18 minuter tills de är gyllene. Du kan också baka degen till en stor tårta: grädda vid 160 °C (varmluft 140 °C) i ca 70-75 minuter.
Innehåll: 500g.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Oy- har du lagt märke till det 🙂
Följande produkter finns inte i lager i den begärda kvantiteten, men de kan ändå beställas och vi räknar med att kunna skicka din beställning inom 2-10 arbetsdagar*. Hela beställningen skickas tillsammans.
*Längre leveranstider kan reserveras av leverantören, men det händer mycket sällan. Här, under och efter corona finns det dock några artiklar som kan ha exceptionellt långa leveranstider.
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
Vi älskar cookies - hantera samtycke
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Funktionell
Alltid aktiva
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig for det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller med det ene formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnetværk.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistik
Den tekniska lagringen eller åtkomsten används uteslutande för statistiska ändamål.Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniska lagringen eller åtkomsten är nödvändig för att skapa användarprofiler i syfte att skicka reklam eller för att spåra användaren på en webbplats eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN!Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.