Chokladspatel med handtag av ek.
Perfekt för hantering av smält choklad. Används för att skrapa bort överflödig choklad från formar vid gjutning, rengöra bord och andra ytor etc. Tvätta med varmt vatten och tvål före första användning. Material: Chokladspade Ek/Stainless steel Längd: 22 cm Bredd: 15 cm
Ytterligare information
Vikt
1,000000 kg
Dimensioner
0,1 × 0,1 × 0,1 cm
Recensioner
Det finns inga recensioner än.
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Den professionella pincetten i rostfritt stål är din oumbärliga hjälp när du arrangerar tallrikar och dekorerar tårtor.
Den spetsiga, böjda näbben ger ett bra grepp om även små föremål, och du har full kontroll när du behöver finjustera detaljerna i dekorationer med t.ex. strössel, julgranskulor, blommor och liknande.
Den mäter ca 15 cm.
Den är tillverkad av rostfritt stål och tål diskmaskin.
Kvalitets chokladskrapa från Belgian Chocolate World.
Med en bredd på 20 cm är det den perfekta storleken för professionella chokladformar.
Används för att skrapa bort överflödig choklad från formar under gjutning, rengöra bord och andra ytor osv.
Kan tvättas i maskin, men som med all chokladutrustning rekommenderas handtvätt med minimal tvål.
Denna tyll är lämplig för många olika ändamål. Exempel: tårtdekoration med smörkräm, frosting eller vispad grädde, makaroner, maränger, kysskakor, kranskakor och andra bakverk. Den kan också användas till majonnäs, färskost, potatismos och mycket annat.
Kvalitets chokladskrapa från Belgian Chocolate World.
Med en bredd på 18 cm och ett längre blad är det den perfekta storleken för professionella chokladformar.
Används för att skrapa bort överflödig choklad från formar under gjutning, rengöra bord och andra ytor osv.
Kan tvättas i maskin, men som med all chokladutrustning rekommenderas handtvätt med minimal tvål.
Kvalitets chokladskrapa från Belgian Chocolate World.
Med en bredd på 15 cm är bladet den perfekta storleken för professionella chokladformar.
Använd den för att skrapa bort överflödig choklad från formar under gjutning, rengöra bord och andra ytor etc. - den är också perfekt för att göra chokladdekorationer, t.ex. chokladkransar.
Kan tvättas i maskin, men som med all chokladutrustning rekommenderas handtvätt med minimal tvål.
Super smart rivjärn med 6 olika funktioner.
Du kan använda den för att riva choklad till garnering, morötter till morotskaka och citronskal till en läcker fromage.
Tack vare järnets stora diameter behöver du inte lyfta flera gånger för att "tömma" innehållet.
Den mäter ca. Ø 10 x h 22 cm.
Den är tillverkad av rostfritt stål.
Supereffektiv 300 watt multihackare från Blomsterbergs med en stor 600 ml klar plastbehållare, så det är lätt att följa hackningen och sluta när du är nöjd med konsistensen.
Du kan både hacka torra ingredienser och blanda dem med vätska, t.ex. hummus och våffelmassa.
300 watt
600 ml i klar plast.
Denna uppsättning doppgafflar gör det superenkelt att överdraga med choklad eller godismelter, t.ex. läckra konfektyrer, frukt, kex och mycket mer.
Setet innehåller:
- 2-strängad doppande gaffel
- 3-strängad doppande gaffel
- Spiralformad dippgaffel
Chokladgafflar 3 st Stål
Lämplig för diskmaskin. Diska i diskmaskin före första användning.
Det blir mycket lättare om du har en chokladsmältare, men ett vattenbad och/eller en mikrovågsugn fungerar säkert också :-)
Bjud familjen på de godaste pannkakorna eller de finaste stekta äggen. Den låga kanten på pannan gör det superenkelt att vända pannkakorna. Pannan är tillverkad av satinpolerat rostfritt stål - 3-PLY (aluminiumkärna med rostfritt stål på insidan och utsidan, från botten till kanten). Denna konstruktion säkerställer att värmen fördelas jämnt och effektivt. Pannkakspanna i rostfritt stål 26 cm
Springform i extra kraftigt kvalitetsstål med en bottentjocklek på 1 mm och en praktisk non-stick-beläggning som gör det lätt att släppa ut hembakat.
Designen är elegant med en vacker lattefärg på utsidan.
Springformen är perfekt för cheesecake, chokladkaka, morotskaka, lagerkaka eller dessertbottnar.
Springform i extra kraftigt kvalitetsstål med en bottentjocklek på 1 mm och en praktisk non-stick-beläggning som gör det lätt att släppa ut hembakat.
Designen är elegant med en vacker lattefärg på utsidan.
Springformen är perfekt för cheesecake, chokladkaka, morotskaka, lagerkaka eller dessertbottnar.
Fin utskärningssats med 9 stjärnformar från Mette Blomsterberg.
Den perfekta uppsättningen för att skära ut små tårt- och dessertbottnar, medaljongbottnar, marsipankilar, kex och liknande i olika storlekar.
Tillverkad av rostfritt stål och tål därför diskmaskin.
Levereras i en metallbox.
Valsemøllen Kernerugbrød är fylld med solrosfrön och linfrön.
Kombinationen av frön och korn som tillsätts i rågsurdeg ger ett fuktigt rågbröd med god smak och fina skivor.
Valsverket har blandat mjölet, kornen och surdegen åt dig - de kallar det hemmabakning på det enkla sättet! Du kompromissar inte med smak, kvalitet eller bakglädje. Resultatet är ett utsökt fuktigt rågbröd med god smak, bra bett och fina skivor. Perfekt för allt från frukost, lunch och extra goda lunchpaket.
Jäst ingår ovanpå. Brödblandningen ger 1 stort rågbröd (2,6 l).
Vad du behöver:
1 ps. Valsverket
1 paket Valsemøllen torrjäst (7 g), motsvarande 25 g färsk jäst.
7½ dl vatten, något varmare än ljummet (35 °C).
Så här gör du:
Blanda innehållet i påsen med Roller Mill torrjäst i en skål och tillsätt vatten.
Knåda degen i minst 5 minuter i en mixer på lägsta hastighet eller med en handmixer på medelhög hastighet. Tänk på att degen kan kännas våt.
Häll degen i en smord form (2,6 l), jämna ut den med en degskrapa och låt den jäsa övertäckt i 60 minuter i rumstemperatur.
Grädda rågbrödet på nedersta gallret i en förvärmd ugn i 200 °C (175 °C i fläktugn) i ca 60 minuter.
Ta ut den bakade fröbrödet och låt det svalna.
Observera: rågbrödet måste svalna innan det kan skivas.
Påse med 900g
Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga smakgivare, och är ämnade för professionellt bruk.
Aromen lämpar sig utmärkt för användning i: karameller, glasyrer, frosting, kakor, bakelser, tårtor, småkakor, glass och konfekt. Kan också användas vid chokladframställning.
Observera att produkten är starkt smakgivande, och därför rekommenderar vi att du vid dosering använder engångspipetter eller liknande.
Gluten- och sockerfri.
Den perfekta smaken för allt från hemmagjord glass till shakes och smoothies.
Med Flavor Fountain-smaker från amerikanska LorAnn Oils tillsätter du helt enkelt 1 tesked smak till 500 ml glass, shake eller vad du nu vill smaksätta.
Flaskan på 118 ml innehåller 12 liter glass, smoothie eller shake i en flaska vid normal användning.
Vi rekommenderar alltid att du börjar med 1 tsk per 500 ml och tillsätter mer om du vill ha en starkare smak.
Flavor Fountain är en professionell smaksättare i flaskstorlekar som passar för hemmabruk.
Alla Flavour Fountains är gluten- och sockerfria och stöder en lågkolhydratdiet.
Bruna bakverkspåsar, även kallade grova brödpåsar eller bara papperspåsar.
Med en längd på 46 cm och en bredd på 16 cm. Dessutom finns det sidosömmar på 2x4 cm i sidorna, så att påsen kan utvidgas i höjdled för att rymma ett vanligt rågbröd eller franskbröd.
Tål även kontakt med fet mat, t.ex. konditorivaror.
Förpackning om 10 - säljs även i förpackningar om 50 HÄR
Den här cupcake-lådan är lämplig för 4 vanliga cupcakes eller muffins och är idealisk för att transportera dem. Lådan är solid och har ett praktiskt fönster.
En låda räcker till 4 muffins eller cupcakes.
Innehåller : 3 lådor som mäter ca 16,5 x 16,5 x 7 cm och 3 inlagor.
Den här uppsättningen med 4 måttskedar är idealisk för användning i köket.
Skeden har följande mått: 2,46 ml (1/2 tesked), 4,93 ml (1 tesked), 7,39 ml (1/2 matsked), 14,79 ml (1 matsked).
Vita bageripåsar, även kända som franska brödpåsar eller bara papperspåsar. Med en längd på 32 cm och en bredd på 14 cm. Dessutom finns det 2x3,5 cm sidosömmar i sidorna, så att väskan kan utvidgas i höjdled. För stora franska bröd eller rågbröd rekommenderar vi våra grova brödpåsar eftersom de är större. Tål även kontakt med fet mat, t.ex. konditorivaror. Förpackning med 20 stycken
Starkt vetemjöl med en unik bakförmåga som ger luftigt bröd med en krispig skorpa. Proteinhalt: 12,5 %.
Du får ett kraftfullt vetemjöl med hög glutenhalt som gör degen smidigare och mer elastisk, så du får ett extra fluffigt bröd med en krispig skorpa - precis som när proffs bakar.
Väska med 1,7 kg.
TIPS: Om du använder mjöl med högt proteininnehåll är det en bra idé att tillsätta en syrakälla till dina bakverk - till exempel vetesurdeg eller fruktsyra/citronjuice.
Dessa professionella tårtringar är tillverkade av 1 mm tjockt rostfritt stål. 1mm låter inte mycket, men det är faktiskt ganska tjockt när vi talar om metall. Detta ger en oöverträffad dimensionsstabilitet.
Kakring i rostfritt stål med Ø 14 cm.
Den är perfekt för att göra små efterrätter som cheesecake, moussetårtor med mera.
Kan tvättas i maskin och påverkas inte av fruktsyror.
Måtten är Ø 14 x h 6 cm.
Paillete Feuilletine kallas också för "pastry crunch" och är egentligen en sorts fransk pannkaka (crêpe - Gauffres Dentelles) som kan användas för att ge choklad, kakor och efterrätter en krispig effekt.
Mycket populärt som knäck i chokladkakor och apelsinkakor etc.
Observera att Paillete Feuilletine alltid ska blandas med choklad, nötmassa, nougat eller en blandning av andra feta ämnen innan den används i en tårta eller dessert. Annars blir den mjuk.
Tekniskt namn: BIG-PF-1BO-401 / M-7PAIL-E0-401 - produkten är professionellt ompaketerad av Konditorens.dk
Denna Hybrid Petal Dust är utformad för att appliceras torrt med en pensel. - Den kan också användas för att färga många andra livsmedel.
Detta damm innehåller mikrokapslar med flytande färg som aktiveras genom borstning.
Hybrid Petal Dust-serien, som denna färg är en del av, kännetecknas av
- Matt yta
- Torr applicering
- Vattenlöslig
- 60 fantastiska färger i serien
- Förvandlas till färg när den blandas med vatten
- 100% ätbar
- Glutenfri
- Laktosfri
- Utan jordnötter och nötter
- Lämplig för veganer och vegetarianer
Låda med 8 ml
Roxy & Rich är inte som de andra. På R&R använder de den senaste tekniska kunskapen inom livsmedelsfärger för att skapa unika och mycket mer livfulla färger.
Kort sagt, varje partikel färgas och krossas sedan till atomer. På så sätt blir det mycket mer färg i varje gram. Alla godkända för livsmedelsanvändning, naturligtvis!
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Funktionell
Alltid aktiva
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistik
Den tekniska lagringen eller åtkomsten används uteslutande för statistiska ändamål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
Den tekniska lagringen eller åtkomsten är nödvändig för att skapa användarprofiler i syfte att skicka reklam eller för att spåra användaren på en webbplats eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.
1 påse bakmix för läckra gyllene cupcakes. Tillsätt bara ägg och smör till blandningen och på mindre än en halvtimme har du de underbaraste hemmagjorda cupcakes.
Hur man gör (för 20-24 muffins):
Förvärm ugnen till 180 °C (varmluft 160 °C). Blanda 500 g Cupcakes Baking Mix, 250 g smör och 5 ägg (ca 250 g) i en skål och vispa på låg hastighet i 4 minuter tills degen är smidig. Tillsätt en nypa salt och/eller en smaktillsats som du själv väljer. Placera 20-24 pappersmuffinsformar i en muffinsform och fyll dem till hälften. Grädda i ca 18 minuter tills de är gyllene. Du kan också baka degen till en stor tårta: grädda vid 160 °C (varmluft 140 °C) i ca 70-75 minuter.
Innehåll: 500g.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Oy- har du lagt märke till det 🙂
Följande produkter finns inte i lager i den begärda kvantiteten, men de kan ändå beställas och vi räknar med att kunna skicka din beställning inom 2-10 arbetsdagar*. Hela beställningen skickas tillsammans.
*Längre leveranstider kan reserveras av leverantören, men det händer mycket sällan. Här, under och efter corona finns det dock några artiklar som kan ha exceptionellt långa leveranstider.
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN!Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.