Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Gastrohandske, neopren – Schneider

Pris: kr 148,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

3 i lager

Artikelnr: 4028574285087 Kategorier: , ,

Beskrivning

1 handske i svart neopren – perfekt för matlagning och brödbakning. Handsken kan användas av både höger- och vänsterhänta.

Handskarna är värmebeständiga upp till 250 °C i max. 15 sek.

Mäter ca 35 x 14,5 cm. Material: Neopren, som är vattenavvisande och fläckavvisande. Kan inte tvättas i maskin, handtvättas i max 30-40 grader.

 

 

Alternativ

  • Gastrohandske, silikon - Schneider

    1 handske av silikon med bomullsfoder - perfekt för matlagning och brödbakning. Förstärkt mellan tumme och pekfinger och kan användas av både höger- och vänsterhänta. Handskarna är flexibla och värmetåliga upp till 250°C i max. 15 sek. Mått: ca 38 x 15 cm Material: Silikon Går inte att diska i maskin, handdiskas i max 30-40 grader.    
    Pris: kr210,00
    Tillgänglighet:1
  • Ugnshandskar - Lady, Schneider

    1 par ugnshandskar av läder - perfekt för matlagning och brödbakning. De här grythandskarna är av samma modell som de här - bara för personer med lite mindre händer. Handskarna är värmebeständiga upp till 250 °C i max. 15 sek. Mått ca 39 x 13 cm. Kan inte tvättas i maskin.  
    Pris: kr249,00
    Tillgänglighet:2
  • Upphöjningskorg Ø19cm - Rotting, Schneider

    Stapelbar korg av rotting. Strö över ordentligt med mjöl för att undvika att degen fastnar.
    Korgen ska inte vara våt, men överflödig deg ska borstas/skrapas bort från korgen efter användning.
    Stapelkorg ca. Ø 19 x 7,5 cm Skräddare
    Kom ihåg en kökshandduk om du inte vill ha mjöl i korgen. Hitta den HÄR
    Pris: kr218,00
    Tillgänglighet:19
  • Stapelkorg Ø25cm - Rotting, Schneider

    Stapelbar korg av rotting. Vänd ordentligt i mjöl för att undvika att degen fastnar.
    Korgen ska inte vara våt, men överflödig deg ska borstas/skrapas bort från korgen efter användning.
    Stapelkorg ca. Ø 25 x 9,5 cm Skräddare
    Kom ihåg en kökshandduk om du inte vill ha mjöl i korgen. Hitta den HÄR
    Pris: kr280,00
    Tillgänglighet:36
  • Pot Lap i juteväv, 25 x 20 cm - Schneider

    1 grytlapp i juteväv - perfekt för matlagning och brödbak. Den är speciellt utformad för att säkert och enkelt kunna ta ut heta plattor eller bakformar ur ugnen utan att bränna händerna. Grytlappen är värmetålig upp till 150°C under kortare perioder. Mäter ca 25 x 20 cm. Material: Juteväv Maskintvätt i max 40 grader.    
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:12
  • Gripig kruka - Silikon, Silikomart

    Super smart silikonhållare från Silikomart - perfekt för att ta ut varma tallrikar ur ugnen, för att hålla nybakat bröd när du skär upp det eller för att förskära din stek. Grythållaren är tillverkad av flexibel silikon, vilket gör den mycket lätt att arbeta med och ger ett bra grepp. Insidan är försedd med små tänder, så att du får ett bättre grepp när du hanterar heta föremål. Mått: 12 x 12,8 cm. Tvätta i varmt vatten och ett milt tvättmedel före första användningen. 70.202.55.0001
    Pris: kr187,00
    Tillgänglighet:8
  • Konditorhjul, Tescoma

    Kakhjul med 4 utbytbara mönsterhjul för jämna och vågiga snitt.
    Lämplig för alla typer av bakverk och bakformar - hjulet skadar inte ytan.
    Tillverkad av slagtålig plast och tål diskmaskin.
    Tescoma ger 3 års garanti på produkten.
    [embed]https://youtu.be/unWo_eievlY[/embed]
    Pris: kr73,00
    Tillgänglighet:9
  • Rågbrödspåse – 100 st.

    Förvara ditt rågbröd i en plastpåse och bevara det saftigt i flera dagar. Dessa plastkpåsar passar till stora rågbröd - deras mått är ca 22x42 cm. Förpackning bestående av 100 st. samlade i toppen med perforering för lätt avrivning. Livsmedelsgodkänd plast naturligtvis.
    Pris: kr249,00
    Tillgänglighet:0
 
 

Andra köpte också

  • BageBixen.dk Metalldegsskrapa - 12cm

    Kvalitativ degklippare av rostfritt stål med slagtåligt plasthandtag. Bladet är styvt och har rundade hörn, vilket gör det mycket lämpligt för att skära bröddeg och skrapa tallrikar och bord rena. Med diskret logotyp på ena sidan. Även kallad skrapa, degskrapa, deghackare med mera. Måttet är cirka 12 cm i bredd och 11 cm i höjd. Tål maskindisk
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:569
  • Äggdelare

    Praktisk äggdelare som enkelt sepererar äggulan från äggvitan - utan att gulan går sönder och/eller behöva jonglera med äggulan mellan 2 äggskal. Helt enkelt slås ägget ut i äggdelaren, och vitan rinner genom silen, medan äggulan blir kvar i äggdelaren. Tål maskindisk.  
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:363
  • Liquid Malt Dark - maltsirap, 250 ml

    Samma goda kvalitet som bagaren använder. Liquid Malt Dark tillverkas av maltat rostat korn och används i många bakverk, t.ex. rågbröd, rullar och bröd. Liquid Malt Dark ger bitterhet och en vacker färg till ditt bröd. Rekommenderad dosering: enligt ditt recept - annars: för rågmjöl 6 % av mjölet, för vetemjöl 3 % av mjölet. Denna danska flytande malt är en naturlig produkt baserad på råvaror utan konstgjorda tillsatser och utan användning av genetiskt modifierade organismer. Naturliga råvaror kan variera i färg, och därför kan slutprodukten också variera något i färg från produktion till produktion och innehålla en liten utfällning. Förvara den på en torr och sval plats. Flaska med 250 ml
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:219
  • Pizzapanna Ø30cm - Beständig till +450°C

    Kan användas på grillen, i ugnen och andra värmekällor - tål upp till +450°C! Formen har en diameter på Ø300mm och en höjd på 20mm. 30cm är mätt på toppen av formen, botten mäter Ø28cm. Sidorna lutar något utåt, så att du lätt kan få ut dina pizzor ur formen igen. Tillverkad av "blå plåt" får du här en bra pizzaform som tål höga temperaturer. Med en tjocklek på 0,8 mm får man en bra värmefördelning utan att kompromissa med den dimensionella stabiliteten. Kolla in den praktiska tången för att lyfta och flytta kokplattorna HÄR. Kan användas för tunna pizzor och djupa pannor. Bruksanvisning: Första gången värmer du formen till +200 °C i 10 minuter, tvättar den och smörjer den med matolja. Efter användning ska formarna vid behov tvättas med vanligt tvättmedel. Smörj sedan in matolja på en kökshandduk. Doppa INTE formen i vatten, eftersom den inte är behandlad och kommer att rosta. Formen behandlas inte, eftersom den annars inte klarar av de höga temperaturerna i en pizzaugn. Om formen rostar omfattas inte av garantin. Diskning rekommenderas inte.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:68
  • Pizzarist - Ø30cm, Schneider

    Med den här perforerade pizzaplattan kan du enkelt flytta din pizza från bordet till ugnen och tillbaka igen. Pizzabottnens nätdesign gör det också lättare att göra botten knaprig. Den är tillverkad av aluminium och tål inte diskmaskin. Klarar temperaturer upp till 260 °C. Storlek: Ø30cm.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:121
  • BageBixen.dk Degskrapa - 22cm

    BageBixen.dk Degskrapa- 22cm   Praktisk skrapa för att dela degen, skrapa mjöl och degrester från bord och tallrikar - men också för att skrapa chokladformar etc. rena från överflödig choklad.   Passar även bra för alla andra skrapningsuppgifter i skålar, kastruller och stekpannor.   Mått ca 22x13 cm - med förstärkt handtag för ett säkert grepp.   Kan köras i diskmaskin.   Kan inte användas för godistillverkning eftersom den högsta arbetstemperaturen är 80 °C.
    Pris: kr16,00
    Tillgänglighet:1865
  • Dragée - inspirations- och recepthäfte, 40 sidor

    Introduktion till dragéeing plus 11 recept, tips och tricks. Vi har alla sett de vackra runda, glänsande chokladbollarna med läckra fyllningar av lakrits, nötter med mera. De är små konstverk och man tänker att de måste vara svåra att göra. Men det är de inte - inte med rätt utrustning och mycket tålamod. I detta inspirations- och recepthäfte får du en introduktion till alla grundläggande tekniker och 10 goda och beprövade recept. - Introduktion till dragéeing - Hur man granskar - Grundrecept - Tips och tricks - 11 läckra recept Med den här broschyren och rätt utrustning är du redo att kasta dig in i dragningens underbara värld. 40 sidors häfte i färg.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:3534
  • Hvedesur - Surdegspulver, 150g

    Hvedesur är en torkad surdeg som ger ett otroligt gott bröd, tack vare den durumsurdeg som vaknar till liv när man bakar. Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Kan även blandas med lite vatten dagen innan för att förstärka smaken. Dosering: 10-50 g per kilo mjöl. Se ditt recept, annars rekommenderar vi 40 g per kilo mjöl. Så om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt ca 20 g surdegspulver. Påse på 150 g - räcker till cirka 8 bröd.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:134
  • Maltmjöl Dark, 375g

    Maltmjöl Dark tillverkas av maltat rostat korn och används i många bakverk, t.ex. rågbröd, rullar och bröd. Maltmjöl Dark ger bitterhet och en vacker färg till ditt bröd. Rekommenderad dosering: för rågmjöl 6 % av mjölmängden, för vetemjöl 3 % av mjölmängden. Förvara den på en torr och sval plats. Påse med 375g.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:41
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.