Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Layer Cake Base Mix Glutenfri, 400g – Silikomart

Pris: kr 47,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

1 i lager

Artikelnr: 8051085341597 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Pulvermix för svampkakor. En ny serie “i78” från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen.
I nstruktioner: – Förvärm ugnen till 165°C (varmluft) eller 175°C.

Smörj en bakform med olja eller smör. – Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 360 g ägg. – Vispa med en handmixer i ca 8-10 min. på hög hastighet.
Häll blandningen i den smorda formen och grädda i ca 35-40 min. Påse med 400 g 99.504.06.0062

Alternativ

  • Brownies Mix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för brownies. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. Gör så här: - Värm ugnen till 170°C (ventilerad) eller 180°C. - Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 200 g mjukt smör och 150 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 3 min. på medelhastighet. - Häll blandningen i en smord bakplåt och grädda i ca 30-40 min. Påse med 400 g 99.504.11.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:5
  • Äppelkaka med kanel Mix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för äppelkaka med kanel. En ny "i78"-serie från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Anvisningar på engelska finns på förpackningen. I nstruktioner: - Förvärm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C. Smörj en bakform med olja eller smör. - Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 200 g mjukt smör och 200 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 5 min. på medelhastighet. - Häll blandningen i den smorda formen och grädda i ca 30 min. Påse med 400 g 99.504.26.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:1
  • Red Velvet Mix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för röd sammetskaka. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. I nstruktioner: - Förvärm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C. Smörj en rund bakform med olja eller smör. - Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 140 g mjukt smör och 200 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 5 min. på medelhastighet. - Häll blandningen i den smorda formen och grädda i ca 50 min. Påse med 400 g 99.504.12.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:6
  • Choklad Muffins Mix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för chokladmuffins och cupcakes. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. T illvägagångssätt: - Värm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C. - Häll 400 g pulverblandning i en skål och tillsätt 145 g olja, margarin eller smält smör och 220 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 3 min. på medelhastighet tills den är jämn. - Häll blandningen i muffinsformarna och grädda i ca 30-35 min. eller tills du kan sticka in en tandpetare och den kommer ut ren igen. Väska med 400 g 99.504.24.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:1
  • Rainbow Cake Mix LILLA Glutenfri, 100g - Silikomart

    Pulvermix för den lila delen av en regnbågstårta - hitta resten av färgerna HÄR. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. Gör så här: - Värm ugnen till 170°C (varmluft) eller 175°C. - Häll 100 g pulvermix i en skål och tillsätt 90 g ägg. - Vispa med en handmixer eller med paddeltillsatsen i en matberedare i ca 5 min på hög hastighet. på hög hastighet. - Häll blandningen i en smord ugnsform och grädda i ca 10-12 min. Påse med 100 g 99.504.18.0062
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:1
  • Vaniljkakmix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för vaniljkaka. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. I nstruktioner: - Förvärm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C. Smörj en bakform med olja eller smör. - Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 120 g smält smör och 200 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 3 min. på medelhastighet tills blandningen blir fyllig och ljusare i färgen. - Häll blandningen i den smorda ugnsformen och grädda i ca 50 min. eller tills du kan sticka in en tandpetare och den kommer ut ren. - Låt svalna i 5 min. i formen innan den flyttas över till ett kylgaller. Väska med 400 g 99.504.09.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Pepparkaksmix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för pepparkakor eller pajbotten. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. M etod (pepparkaka): - Häll 400 g pulvermix i skålen till en matberedare med platt visp och tillsätt 160 g kallt smör i små tärningar. - Mixa på låg hastighet i 4 minuter och öka långsamt till medelhastighet efter 2 minuter. När blandningen har smulats sönder till konsistensen av grov sand eller små smulor, tillsätt 50 g ägg och blanda tills degen bildar en boll - Låt degen vila i kylskåpet om den är mjuk. Kavla sedan ut och använd utstickare till dina kakor - Grädda i en förvärmd ugn på 170°C i ca 10 minuter. M etod (pajbotten): - Häll 400 g pulvermix i skålen till en matberedare med platt visp och tillsätt 140 g kallt smör i små tärningar. - Mixa på låg hastighet i 4 minuter och öka långsamt till medelhastighet efter 2 minuter. När blandningen har smulats sönder till konsistensen av grov sand eller små smulor, tillsätt 50 g ägg och blanda tills degen bildar en boll - Låt degen vila i kylen om den är mjuk. Kavla sedan ut och lägg i önskad pajform - Grädda i förvärmd ugn 160°C i ca 17-20 minuter (endast botten) eller i ca 30-35 minuter (med fyllning). 400g påse 99.504.13.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:4
  • Chokladkakmix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för chokladkaka. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. Gör så här: - Värm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C. - Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 150 g mjukt smör och 200 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 5 min. på medelhastighet. - Häll blandningen i en smord ugnsform och grädda i ca 50 min. (- för cupcakes, häll smeten i dina muffinsformar och grädda i ca 25-30 minuter). Påse med 400 g 99.504.23.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:6
  • Rainbow Cake Mix ORANGE Glutenfri, 100g - Silikomart

    Pulvermix för den orange delen av en regnbågstårta - hitta resten av färgerna HÄR. Ett nytt sortiment "i78" från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. Gör så här: - Värm ugnen till 170°C (varmluft) eller 175°C. - Häll 100 g pulvermix i en skål och tillsätt 90 g ägg. - Vispa med en handmixer eller med paddeltillsatsen i en matberedare i ca 5 min på hög hastighet. på hög hastighet. - Häll blandningen i en smord ugnsform och grädda i ca 10-12 min. Påse med 100 g 99.504.22.0062
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:3
  • Rainbow Cake Mix RED Glutenfri, 100g - Silikomart

    Pulvermix för den röda delen av en regnbågstårta - hitta resten av färgerna HÄR. Ett nytt sortiment "i78" från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. Gör så här: - Värm ugnen till 170°C (varmluft) eller 175°C. - Häll 100 g pulvermix i en skål och tillsätt 90 g ägg. - Vispa med en handmixer eller med paddeltillsatsen i en matberedare i ca 5 min på hög hastighet. på hög hastighet. - Häll blandningen i en smord ugnsform och grädda i ca 10-12 min. Påse med 100 g 99.504.17.0062
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:4
  • Rainbow Cake Mix YELLOW Glutenfri, 100g - Silikomart

    Pulvermix för den gula delen av en regnbågstårta - hitta resten av färgerna HÄR. Ett nytt sortiment "i78" från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. Gör så här: - Värm ugnen till 170°C (varmluft) eller 175°C. - Häll 100 g pulvermix i en skål och tillsätt 90 g ägg. - Vispa med en handmixer eller med paddeltillsatsen i en matberedare i ca 5 min på hög hastighet. på hög hastighet. - Häll blandningen i en smord ugnsform och grädda i ca 10-12 min. Påse med 100 g 99.504.20.0062
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:8
  • Rainbow Cake Mix BLUE Glutenfri, 100g - Silikomart

    Pulvermix för den blå delen av en regnbågstårta - resten av färgerna hittar du HÄR. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. Gör så här: - Värm ugnen till 170°C (varmluft) eller 175°C. - Häll 100 g pulvermix i en skål och tillsätt 90 g ägg. - Vispa med en handmixer eller med paddeltillsatsen i en matberedare i ca 5 min på hög hastighet. på hög hastighet. - Häll blandningen i en smord ugnsform och grädda i ca 10-12 min. Påse med 100 g 99.504.19.0062
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:6
 
 

Andra köpte också

  • Fondant Svart 250g - FunCakes

    Färgad fondant från Dutch FunCakes. Fondanten är lätt att arbeta med och har en fin konsistens för överdrag och modellering. Med en lätt smak av vanilj. Fondant kallas även sockerpasta, sugarpaste, sockerdeg, sockerpasta eller MMF - och används som överdrag på tårtor och modelleringsfigurer. Fondant hårdnar efter användning, men spricker inte. Om fondanten blir hård när du arbetar med den kan några droppar matolja göra underverk. Se till att hålla fondanten tätt tillsluten när du förvarar den. Det går åt ca 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på ø25 cm. Funcakes Raven Black Fondant
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:113
  • Tosca Farina 100/0, 500g

    Tosca Farina är din genväg till äkta italienskt bröd i många olika former - tillverkat och bakat på traditionellt sätt. Blandningen är en så kallad 100/0-blandning, vilket innebär att endast vatten, jäst och salt behöver tillsättas. Grundrecept: 500g Tosca Farina 100/0 10g färsk jäst eller 3gtorrjäst 360g vatten 13g salt Metod: Vi rekommenderar att den här degen körs i en mixer, eftersom den är mycket lätt. Tosca Farina, jäst och 300 g vatten knådas i 4 minuter på långsam hastighet - därefter 4 minuter på hög hastighet. Tillsätt 60 g vatten och knåda degen i ytterligare 3 minuter. Tillsätt salt och knåda i ytterligare 2 minuter. Önskad temperatur: 24-26 °C. Gräddningstid: 60 minuter i en bakplåt eller konisk plåt i rumstemperatur och sedan i kylskåp till nästa dag. Dag 2 tas bröden ut ur kylskåpet och tempereras i rumstemperatur till en kärntemperatur på minst. 15 °C / höjs till önskad volym. Vid servering: ha gott om olja och mjöl på degen vid servering. Grunddegen kan användas till en mängd olika läckra bröd, låt dig inspireras nedan. En portion grunddeg ger cirka 880 g. Ciabatta Liggtid: 5 min. varefter degen sträcks ut till plåtens längd och läggs på en bakplåt Degvikt: 500 g Kavling: Vik och sträck degen Rakningstid*: Torr ca 60 min. Baktemperatur*: 250°C med halv ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 25-30 min. I talian Baguette Degvikt: 350 g Kavling: Som flutes Dekoration: Skär med 2 skivor när den sätts in i ugnen Rakningstid*: Torrostat ca 60 min. Gräddningstemperatur*: 250°C med halv ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 20-25 min *AllmäntItaliensk Filone Degvikt: 600 g Kavling: Vänd upp spetsigt i ändarna Dekoration: Skär med 3 snitt vid inläggning i ugnen Rakningstid*: Torrrakning ca 60 min Gräddningstemperatur*: 250°C med halv ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 30-35 min *RekommendationItaliensk Focaccia Degvikt: 150 g Form: Vik ut till en diameter på ca 15 cm Dekorering: Pensla med olivolja, strö över grovt salt och kryddor som rosmarin, timjan, basilika eller oregano. Markera som en lagkaka med kniv Rakningstid*: Torrrakning ca 60 min. Gräddningstemperatur*: 250°C med halv ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 15-20 min *Föreslagnaitalienska bitar Degvikt: 100 g Förvaring: Efter vila, häll ut degen på bordet, skär i 100 g bitar. Lägg direkt på smorda plåtar Förkortningstid*: Ingen Gräddningstemperatur*: 250°C med ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 20-25 min *FörslagTomatbröd Tomat- och olivpesto: 200 g hackade soltorkade tomater, 100 g svarta oliver utan stenar, 10 g timjan. Mixa allt grovt. Mixningstid*: Mixa väl i ca 2 min. i mixern, strax efter att grunddegen har blandats färdigt. Degvikt: 2 500 g grunddeg och 310 g tomat- och olivpesto Inpackning: Rulla ihop som ett långt franskbröd och lägg i en oljad gastrobricka och efter 15 min. Degen trycks ut så att den fyller hela plattan. Sprid sedan 100 g olja över degen och tryck degen så djupt att fingrarna är markerade i degen. Strö över sesamfrön och grovt havssalt efter höjning. Höjningstid*: Torrhöjning 60 min. Gräddningstemperatur*: 170 °C - ånga i ca 15 sek. Gräddningstid*: Ca 35-40 min. och de sista 5 minuterna. med spjället öppet. Verona pieces Degvikt: 2.000 g per press (avrundat). Lägg på plåt med arbetet uppåt Rakningstid*: Torrjäsning ca 60 min. Gräddningstemperatur*: 250°C med halv ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 18-20 min *Indikativ
    Pris: kr42,00
    Tillgänglighet:26
  • Baking Stabil Tårtkräm Vanilj - 100g, Dr. Oetker

    Dr Oetker Baking Stable Cake Cream är en utsökt tårtkräm med Bourbonvanilj. Tårtkrämen är snabb och enkel att tillreda och kan användas både i kladdkakor och som bakfast tårtkräm i t.ex. fastlagsbullar, linser och pajer - Fastlagsbullar med denna tårtkräm kan frysas in. Så här gör du: Häll innehållet i påsen med 4 dl mjölk. Vispa med elvisp i ca 1 min. Ställ i kylskåp i ca 20 min. Efter en kort omrörning är krämen klar att användas. Innehåll: 100 g
    Pris: kr26,00
    Tillgänglighet:66
  • Fondant Yellow 250g - FunCakes

    Färgad fondant från Dutch FunCakes. Denna fondant är lätt att arbeta med och har en fin struktur för att täcka och modellera. Med en lätt smak av vanilj. Fondant kallas också sockerpasta, sugarpaste, sugarpaste eller MMF - och används bland annat som överdrag för tårtor och för att modellera figurer. Fondant blir hård efter användning, men spricker inte. Om din fondant blir hård när du arbetar med den kan några droppar matolja göra underverk. Se till att fondanten är ordentligt stängd när du förvarar den. Det krävs cirka 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på 25 cm. Funcakes Mellow Yellow Fondant
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:138
  • Bondgårdsdjur Sockerdekoration, Decora

    Söta, handgjorda sockerdekorationer med bondgårdsdjur från italienska Decora. Perfekt till barnfödelsedagar och andra festliga tillfällen. Djuren kan användas som dekoration på kakor, bakelser och tårtor, cupcakes, cookies och andra sötsaker. Sätt eventuellt dekorationerna fast med ätbart lim
    • Antal: 6 st.
    • Mått: Ca 3,5 cm
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:36
  • Fondant Teddy Bear Brown 250g - FunCakes

    Färgad fondant från Dutch FunCakes. Denna fondant är lätt att arbeta med och har en fin struktur för att täcka och modellera. Med en lätt smak av vanilj. Fondant kallas också sockerpasta, sugarpaste, sugarpaste eller MMF - och används bland annat som överdrag för tårtor och för att modellera figurer. Fondant blir hård efter användning, men spricker inte. Om din fondant blir hård när du arbetar med den kan några droppar matolja göra underverk. Se till att fondanten är ordentligt stängd när du förvarar den. Det krävs cirka 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på 25 cm. Funcakes Teddy Bear Brown Fondant
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:23
  • Tårtbräda Rund Vit, Ø 25 cm - FunCakes

    Kraftig tårtbräda från FunCakes - perfekt för tårtor där det behövs en stark bas men du inte vill ha en tjock tårtbricka.
    Vitt tårtfat som är perfekt för tårtor, pajer etc. Materialet är kraftig masonit belagd med folie och kan återanvändas flera gånger vid normal användning.
    Antal: 1 st.
    Mått: Ø 25 cm. Tjocklek: 5 mm.
    Maskintvätt rekommenderas inte.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:57
  • Baby Pink - Sockerdekorationer, Decora

    Söta handgjorda sockerdekorationer med babytema från italienska Decora. Perfekt för dop, namngivningsceremonier och andra festliga tillställningar. Sockerdekorationerna kan användas för att dekorera kakor, muffins, kakor och andra söta godsaker. Om det behövs, fäst dekorationerna med ätbart lim.
    • Antal: 6 stycken
    • Storlek: ca 3-4 cm
    Pris: kr67,00
    Tillgänglighet:41
  • Vaniljarom, 29,5ml (Vanilla)

    Stor flaska med 29,5ml Vaniljaroma från Lorann Oils. Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga smakgivare, och är ämnade för professionellt bruk. Aromen lämpar sig utmärkt för användning i: karameller, glasyrer, frosting, kakor, bakelser, tårtor, småkakor, glass och konfekt. Kan också användas vid chokladframställning. Till en portion karameller á 675 g, skall det användas 3-5ml aroma. Se eventuellt vårt grundrecept HÄR Observera att produkten är starkt smakgivande, och därför rekommenderar vi att du använder engångspipetter eller liknande vid dosering. Gluten- och sockerfri.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:8
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.