Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Äppelkaka med kanel Mix Glutenfri, 400g – Silikomart

Pris: kr 47,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

Slut i lager

Artikelnr: 8051085370276 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Pulvermix för äppelkaka med kanel. En ny “i78”-serie från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Anvisningar på engelska finns på förpackningen.
I nstruktioner: – Förvärm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C.

Smörj en bakform med olja eller smör. – Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 200 g mjukt smör och 200 g ägg. – Vispa med en handmixer i ca 5 min.
på medelhastighet. – Häll blandningen i den smorda formen och grädda i ca 30 min. Påse med 400 g 99.504.26.0062

Alternativ

  • Brownies Mix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för brownies. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. Gör så här: - Värm ugnen till 170°C (ventilerad) eller 180°C. - Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 200 g mjukt smör och 150 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 3 min. på medelhastighet. - Häll blandningen i en smord bakplåt och grädda i ca 30-40 min. Påse med 400 g 99.504.11.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:5
  • Red Velvet Mix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för röd sammetskaka. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. I nstruktioner: - Förvärm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C. Smörj en rund bakform med olja eller smör. - Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 140 g mjukt smör och 200 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 5 min. på medelhastighet. - Häll blandningen i den smorda formen och grädda i ca 50 min. Påse med 400 g 99.504.12.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:6
  • Choklad Muffins Mix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för chokladmuffins och cupcakes. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. T illvägagångssätt: - Värm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C. - Häll 400 g pulverblandning i en skål och tillsätt 145 g olja, margarin eller smält smör och 220 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 3 min. på medelhastighet tills den är jämn. - Häll blandningen i muffinsformarna och grädda i ca 30-35 min. eller tills du kan sticka in en tandpetare och den kommer ut ren igen. Väska med 400 g 99.504.24.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:1
  • Chokladkakmix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för chokladkaka. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. Gör så här: - Värm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C. - Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 150 g mjukt smör och 200 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 5 min. på medelhastighet. - Häll blandningen i en smord ugnsform och grädda i ca 50 min. (- för cupcakes, häll smeten i dina muffinsformar och grädda i ca 25-30 minuter). Påse med 400 g 99.504.23.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:6
  • Vaniljkakmix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för vaniljkaka. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. I nstruktioner: - Förvärm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C. Smörj en bakform med olja eller smör. - Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 120 g smält smör och 200 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 3 min. på medelhastighet tills blandningen blir fyllig och ljusare i färgen. - Häll blandningen i den smorda ugnsformen och grädda i ca 50 min. eller tills du kan sticka in en tandpetare och den kommer ut ren. - Låt svalna i 5 min. i formen innan den flyttas över till ett kylgaller. Väska med 400 g 99.504.09.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Layer Cake Base Mix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för svampkakor. En ny serie "i78" från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. I nstruktioner: - Förvärm ugnen till 165°C (varmluft) eller 175°C. Smörj en bakform med olja eller smör. - Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 360 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 8-10 min. på hög hastighet. Häll blandningen i den smorda formen och grädda i ca 35-40 min. Påse med 400 g 99.504.06.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:1
  • Muffins- och cupcakemix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för muffins/cupcakes. En ny serie "i78" från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. T illvägagångssätt: - Förvärm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C. - Häll 400 g pulverblandning i en skål och tillsätt 145 g smält smör och 220 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 3 min. på medelhastighet tills blandningen är jämn och ljusare i färgen. - Häll blandningen i dina muffinsformar och grädda i ca 30-35 minuter eller tills du kan sticka in en tandpetare och den kommer ut ren. Väska med 400 g 99.504.03.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:6
  • Pepparkaksmix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för pepparkakor eller pajbotten. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. M etod (pepparkaka): - Häll 400 g pulvermix i skålen till en matberedare med platt visp och tillsätt 160 g kallt smör i små tärningar. - Mixa på låg hastighet i 4 minuter och öka långsamt till medelhastighet efter 2 minuter. När blandningen har smulats sönder till konsistensen av grov sand eller små smulor, tillsätt 50 g ägg och blanda tills degen bildar en boll - Låt degen vila i kylskåpet om den är mjuk. Kavla sedan ut och använd utstickare till dina kakor - Grädda i en förvärmd ugn på 170°C i ca 10 minuter. M etod (pajbotten): - Häll 400 g pulvermix i skålen till en matberedare med platt visp och tillsätt 140 g kallt smör i små tärningar. - Mixa på låg hastighet i 4 minuter och öka långsamt till medelhastighet efter 2 minuter. När blandningen har smulats sönder till konsistensen av grov sand eller små smulor, tillsätt 50 g ägg och blanda tills degen bildar en boll - Låt degen vila i kylen om den är mjuk. Kavla sedan ut och lägg i önskad pajform - Grädda i förvärmd ugn 160°C i ca 17-20 minuter (endast botten) eller i ca 30-35 minuter (med fyllning). 400g påse 99.504.13.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:4
  • Morot/mandelkakmix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulvermix för morot/mandelkaka. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. I nstruktioner: - Förvärm ugnen till 160°C (varmluft) eller 170°C. Smörj bakformen med olja eller smör. - Häll 400 g pulvermix i en skål och tillsätt 140 g olja och 170 g ägg. - Vispa med en handmixer i ca 3 min. på medelhastighet tills blandningen är jämn och ljusare i färgen. - Tillsätt 230 g rivna morötter. - Häll blandningen i den smorda ugnsformen och grädda i ca 45 minuter eller tills du kan sticka in en tandpetare och den kommer ut ren igen. (- för muffins baka i ca 25 min.) Påse med 400 g 99.504.08.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:10
  • Royal Icing Mix Glutenfri, 200g - Silikomart

    Pulverblandning för kakglasyr. En ny serie "i78" från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra tårtor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. A nvändning: - Häll 100 g pulvermix i en skål och tillsätt 12-14 ml vatten. - Vispa kraftigt med en spatel eller i en mixer med paddeltillsats i 5-7 minuter. - Fyll spritspåsen med glasyren och börja dekorera dina tårtor, kakor eller cupcakes. Påse med 200 g 99.504.16.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:3
  • Vanilj Frosting Mix Glutenfri, 200g - Silikomart

    Pulvermix för vaniljfrosting/ganache/tårtfyllning. En ny "i78"-serie från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra tårtor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. M etod (ganache till macarons): - Häll 200 g pulvermix i en skål och tillsätt 100/110 ml mjölk. - Vispa väl i ca 3 minuter. - Fyll spritspåsen med ganachen och använd i dina macarons. M etod (frosting för cupcakes): - Häll 200 g pulvermix i en skål och tillsätt 175/190 ml mjölk. - Vispa väl i ca 3 minuter. - Fyll spritspåsen med frostingen och dekorera dina cupcakes. M etod (tårtfyllning): - Häll 200 g pulvermix i en skål och tillsätt 225/240 ml mjölk. - Vispa väl i ca 3 minuter. - Fyll spritspåsen med fyllningen och lägg den i din tårta. Påse med 200g 99.504.15.0062
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Rainbow Cake Mix LILLA Glutenfri, 100g - Silikomart

    Pulvermix för den lila delen av en regnbågstårta - hitta resten av färgerna HÄR. Ett nytt "i78"-sortiment från Silikomart är en GLUTENFRI pulvermix för att göra läckra kakor och desserter i några enkla steg. Förutom att vara glutenfria är alla i78-beredningar fria från härdade fetter och färgämnen. Instruktioner på engelska finns på förpackningen. Gör så här: - Värm ugnen till 170°C (varmluft) eller 175°C. - Häll 100 g pulvermix i en skål och tillsätt 90 g ägg. - Vispa med en handmixer eller med paddeltillsatsen i en matberedare i ca 5 min på hög hastighet. på hög hastighet. - Häll blandningen i en smord ugnsform och grädda i ca 10-12 min. Påse med 100 g 99.504.18.0062
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:1
 
 

Andra köpte också

  • Chia bröd - Mix, 250g

    Baka läckra aromatiska Chia-bröd eller -bitar. Innehållet i påsen räcker till 2 limpor eller 12 brödbitar. Med chiafrön, korngryn, linfrön och kornmaltmjöl Mixen är ett brödmixkoncentrat av utvalda specialingredienser, noggrant blandade för att inte bara ge smak och arom, utan också en krispig skorpa, längre hållbarhet och ett utsökt smul. Blanda koncentratet med vetemjöl, vatten och jäst (ingår ej). Tips: Om du vill skapa egna recept kan du tillsätta 10% frön/frön, morötter, nötter, salladslök eller liknande i degen. Med grundreceptet nedan kan du göra både bröd och bitar - eller till och med kallskuret. Grundrecept: 2 limpor eller 12 bitar 550 gVetemjöl 250 g Brödmix 12 gTorrjäst 550 g Vatten
    Metod: Bröd 1. Häll vatten, vetemjöl, brödmix och torrjäst i en blandningsskål. 2. Knåda degen i 8-10 minuter - önskad degtemperatur är 27°C. 3. Lägg degen i en Condi-hink (3 liter) som är sprayad med sprayfett. Locket sätts på. 4. Låt degen jäsa i 30 min. 5. Dela degen i 2 delar och forma 2 bollar. 6. Låt degbollarna vila i 10 minuter. (övertäckt) innan du formar dem till limpor och lägger dem på en plåt med bakplåtspapper. 7. Låt bröden jäsa på en varm plats i ca 30 - 45 minuter. - Täckt eller helst i kylskåp. 8. Sätt på ugnen på 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 min före gräddningen. 9. Rensa bröden med en vass kniv och pensla dem med vatten. 10. Strö över durum, olika frön eller korn om så önskas. 11. Ställ bröden längst ner i den heta ugnen och sänk ugnen till 200°C, grädda i ca 20-25 min. 12. Brödet är klart när kärntemperaturen är 98°C.
    Tillvägagångssätt: Delar 1. Följ samma procedur som för bröd till och med steg 4. 2. Vänd Condi-badet upp och ned. KOM IHÅG: Mjöl på bordet och ovanpå degen. Kan blandas med frön eller korn. 3. Sträck ut degen till en "kvadrat". 4. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 5. Låt bitarna jäsa på en varm plats i ca 30 - 45 min. - Täckt eller helst i kylskåp. 6. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 7. Placera bitarna längst ner i ugnen och vrid ner ugnen till 200°C, grädda i ca 15 - 18 min.
    Kalljästa bitar: 1. Tillverka degen enligt brödreceptet fram till punkt 4 och kyl sedan i Condi-karet. (KOM IHÅG locket) 2. Nästa dag tar du ut Condi-glaset ur kylskåpet. 3. Sätt på ugnen på 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 min före gräddningen. 4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och strö över mjöl på ovansidan av degen. Kan blandas med frön och spannmål. 5. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 6. Lägg bitarna på en bakplåtspappersklädd plåt eller direkt på enplåt. 7. Utan ytterligare jäsningstid, placera bitarna längst ner i ugnen, sänk ugnen till 200°C, grädda i ca 15 - 18 minuter.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:38
  • Sugarflair Colourflex Pastelltoner, vit - 15 ml utan E171

    Superkoncentrerad Colour Flex oljebaserad pastafärg från Sugarflair, speciellt framtagen för användning i smörkräm, fondant, vit choklad och andra oljiga produkter - kan även användas till t.ex. ganache, schweizisk maräng, grädde, kakdeg m.m. Färgen kommer i en smart liten flaska som gör det superenkelt att dosera rätt mängd färg - utan att spilla en massa. Hur man använder färgen: Skaka väl före användning. Tillsätt lite i taget för att uppnå önskad nyans - tänk på att färgen utvecklas med tiden. Låt stå i 1-2 timmar medan färgen utvecklas Max. Rekommenderad dos: 1 g per kg. Färg: Vit Innehåll: 15 ml
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:3
  • Bakbälte/Baking Belts 81x7 cm, PME

    Baka den perfekta kakan med PME Level Baking Belts! Banden säkrar en jämn värmefördelning på grund av deras flera lager speciellt utvalda material. Och de kommer att hjälpa dig med att baka lika kakor, bakelser och tårtor utan stora sprickor, och även bidra till att baka en fuktigare kaka. Viktigt är, att du väljer ett bälte som har rätt höjd och längd till din långpanna eller springform.
     
    Se hela vårt urval HÄR.
     
    Instruktioner:
    Välj ett bakbälte som har rätt höjd och längd till din långpanna. Blöt igenom bältet i kallt vatten. Får inte vridas ur. Ställ in bältet så att det passar din långpanna, och sätt fast den med låsanordningarna. Häll smeten i långpannan och baka efter behov.
     
    Försiktig: Använd inte vid temperaturer över 180 ° C. Kontrollera att Bakbälten inte är i direkt kontakt med värmeelement, gaslågor eller unens sidor. Förvara Bakbälten torra och inte i direkt solljus. Det får inte skäras i bälten.
     
    Observera vänligen att de skall mättas med vatten före användning.
     
    Vägledning på förpackningen - på engelska, spanska, tyska, franska och holländska.
     
    Bälten är ugnssäkra och kan användas om och om igen.
     
    Storlek: 81 x 7 cm hög.
     
    Innehåll: 1 st.

    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:0
  • Latte Oil Colour 20ml - Colour Mill

    Vacker, latte oljebaserad färg som kan användas för att färga smörkräm, swiss meringue smörkräm, choklad och kakdeg. Till skillnad från andra färger älskar Colour Mill-färgerna det fett och den olja som används i din bakning - de använder dem för att sprida den speciella färgformeln. Detta ger levande och enhetliga nyanser som inte bleknar. Den fungerar särskilt bra i smörkräm/smörkräm, schweizisk marängsmörkräm, choklad, tårtbakelse, ganache och fondant. Den fungerar också bra i blomsterpasta, gummipasta, modelleringspasta, kunglig glasyr, marsipan, tårtblandning, bakverk, frosting, isomalt, spetsblandning med mera. Den höga koncentrationen av färg innebär att du behöver använda mindre färg än vanligt för att uppnå starkare och mer färgstarka resultat. Du behöver bara en liten droppe i taget för att skapa önskad nyans - detta kan göras med spetsen på en tandpetare. Färgerna från Colour Mill har följande egenskaper: - Färgstarka, enhetliga nyanser som inte bleknar - Hög koncentration (minimal användning av färg) - 51 fantastiska färger - 100% ätbar - Fri från allergener - Glutenfri - Lämplig för kosher, vegetarianer och veganer Instruktioner: Skaka väl före användning. Tillsätt lite i taget - färgen utvecklas med tiden. Förvaras på en sval och torr plats, borta från solljus. Det rekommenderas att inte använda mer än 2 % av den färdiga massan som färgen ska tillsättas. Observera att färger som visas på skärmen på din enhet kanske inte helt motsvarar färgen i verkligheten.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:4
  • Chia bröd - Mix, 250g

    Baka läckra aromatiska Chia-bröd eller -bitar. Innehållet i påsen räcker till 2 limpor eller 12 brödbitar. Med chiafrön, korngryn, linfrön och kornmaltmjöl Mixen är ett brödmixkoncentrat av utvalda specialingredienser, noggrant blandade för att inte bara ge smak och arom, utan också en krispig skorpa, längre hållbarhet och ett utsökt smul. Blanda koncentratet med vetemjöl, vatten och jäst (ingår ej). Tips: Om du vill skapa egna recept kan du tillsätta 10% frön/frön, morötter, nötter, salladslök eller liknande i degen. Med grundreceptet nedan kan du göra både bröd och bitar - eller till och med kallskuret. Grundrecept: 2 limpor eller 12 bitar 550 g vetemjöl 250 g Brödmix 12 g torrjäst 550 g Vatten
    Metod: Bröd 1. Häll vatten, vetemjöl, brödmix och torrjäst i en blandningsskål. 2. Knåda degen i 8-10 minuter - önskad degtemperatur är 27°C. 3. Häll degen i en Condi-burk (3 liter) som sprayats med sprayfett. Locket sätts på. 4. Låt degen jäsa i 30 min. 5. Dela degen i 2 delar och forma 2 bollar. 6. Låt degbollarna vila i 10 minuter. (täckt) före gjutning forma till limpor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 7. Låt bröden jäsa på en varm plats i ca 30-45 minuter. min. - Täckt eller helst i kylskåp. 8. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 9. Skåra bröden med en vass kniv och pensla dem med vatten. 10. Strö över durum, olika frön eller korn om så önskas. 11. Placera bröden i botten av den heta ugnen och vrid ugnen reducera till 200°C, grädda i ca 20 - 25 min. 12. Brödet är klart när kärntemperaturen är 98°C.
    Metod: Stycken 1. Samma förfarande som för bröd till och med punkt 4. 2. Vänd Condi-badet upp och ned. KOM IHÅG: Mjöl på bordet och ovanpå degen. Kan blandas med frön eller korn. 3. Sträck ut degen till en "kvadrat". 4. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 5. Låt bitarna jäsa på en varm plats i ca 30-45 minuter. min. - Täckt eller helst i kylskåp. 6. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 7. Placera bitarna i botten av ugnen och skruva ner ugnen till 200°C, Grädda i ca 15 - 18 min.
    Kalla upphöjda delar: 1. Gör degen enligt brödreceptet till och med steg 4 och kyl den sedan i Condi-förpackningen. (KOM IHÅG locket) 2. Nästa dag tar du ut Condi-glaset ur kylskåpet. 3. Förvärm ugnen till 240°C - baka på en plåt, Sätt på ugnen 40 minuter före gräddning. 4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och strö över mjöl på ovansidan av degen. Kan blandas med frön och spannmål. 5. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 6. Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper eller bakplåtspapper direkt på ett bakplåtspapper. 7. Utan ytterligare uppresningstid, placera bitarna längst ner på Baka i ugnen vid 200°C i ca 15 - 18 minuter.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:132
  • Jumbo Muffinformar vita 60 st, Decora

    Pappersmuffinsformar från italienska Decora. Dessa formar är tillverkade av papper av hög kvalitet. Den goda kvaliteten på pappret har, ger ett mycket bra bakresultat och håller form och färg under gräddningen.
    Släpper enkelt tårtan.
    Innehåller 60 engångsformar.
    Storlek Ø 5,5 x 4,5 cm.
    För bästa resultat rekommenderar vi alltid att du använder en muffinsform.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:35
  • Eucalyptus Oil Colour 20ml - Colour Mill

    Vacker, eukalyptusoljebaserad färg som kan användas för att färga smörkräm, swiss meringue-smörkräm, choklad och kakdeg. Till skillnad från andra färger älskar Colour Mill-färgerna det fett och den olja som används i din bakning - de använder dem för att sprida den speciella färgformeln. Detta ger levande och enhetliga nyanser som inte bleknar. Den fungerar särskilt bra i smörkräm/smörkräm, schweizisk marängsmörkräm, choklad, tårtbakelse, ganache och fondant. Den fungerar också bra i blomsterpasta, gummipasta, modelleringspasta, kunglig glasyr, marsipan, tårtblandning, bakverk, frosting, isomalt, spetsblandning med mera. Den höga koncentrationen av färg innebär att du behöver använda mindre färg än vanligt för att uppnå starkare och mer färgstarka resultat. Du behöver bara en liten droppe i taget för att skapa önskad nyans - detta kan göras med spetsen på en tandpetare. Färgerna från Colour Mill har följande egenskaper: - Färgstarka, enhetliga nyanser som inte bleknar - Hög koncentration (minimal användning av färg) - 51 fantastiska färger - 100% ätbar - Fri från allergener - Glutenfri - Lämplig för kosher, vegetarianer och veganer Instruktioner: Skaka väl före användning. Tillsätt lite i taget - färgen utvecklas med tiden. Förvaras på en sval och torr plats, borta från solljus. Det rekommenderas att inte använda mer än 2 % av den färdiga massan som färgen ska tillsättas. Observera att färger som visas på skärmen på din enhet kanske inte helt motsvarar färgen i verkligheten.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:6
  • Bakform Ø15 x 7,6cm - PME

    Extra hög rund bakform (6 x 3"), högsta kvalitet från PME! Ca 15,2 cm i diameter och ca 7,6 cm i höjd. Rund stekpanna i extra tjockt aluminium för utmärkt värmefördelning. Ej lämplig för diskmaskin. https://youtu.be/hzBAHinT5VA
    Pris: kr90,00
    Tillgänglighet:13
  • Marängpulver - 150 g, FunCakes

    Merinquepulver används till maränger, pavlova, glasyrer och frostings, men kan också vara ett alternativ till äggvita.
    Pulvret är klart att använda, tillsätt bara vatten och socker om du vill.
    Obs: Använd alltid en ren sked.
    Marängsmetod: Förvärm ugnen till 120°C (100°C varmluft). Skålen och vispen måste vara HELT rena. Blanda 14 gram marängpulver med 125 ml vatten och 125 gram fint socker. Vispa blandningen på hög hastighet till ett vitt skum. Tillsätt 250 gram finsocker lite i taget. Vispa tills du kan få toppar som inte faller tillbaka. Spritsa ut marängerna på en bakplåtspappersklädd plåt och torka i ugnen i ca 1,5 timme. Låt den svalna helt i ugnen.
    Innehåll: 150 gram.
    Pris: kr101,00
    Tillgänglighet:12
  • Rågbröd, grovkorn, 900 g

    Rolling Mill Coarse Grain Rolls är fullkorn när det är som bäst. Rågbrödet med surdeg är fyllt med chiafrön och mjuka, synliga korn. Valsverket har blandat mjölet, kornen och surdegen åt dig - de kallar det hemmabakning på det enkla sättet! Du kompromissar inte med smak, kvalitet eller bakglädje. Resultatet är ett utsökt fuktigt rågbröd med god smak, bra bett och fina skivor. Perfekt för allt från frukost, lunch och extra goda lunchpaket. Jäst ingår ovanpå. Brödblandningen ger 1 stort rågbröd (2,6 l). Vad du behöver: 1 ps. Valsemøllen grovt rågbröd 1 brev Valsemøllen torrjäst (7 g), motsvarande 25 g färsk jäst 7½ dl vatten, något varmare än ljummet (35°C) Så här gör du: Blanda innehållet i påsen med Roller Mill torrjäst i en skål och tillsätt vatten. Knåda degen i minst 5 minuter i en mixer på lägsta hastighet eller med en handmixer på medelhög hastighet. Tänk på att degen kan kännas våt. Häll degen i en smord form (2,6 l), jämna ut den med en degskrapa och låt den jäsa övertäckt i 60 minuter i rumstemperatur. Grädda rågbrödet på nedersta gallret i en förvärmd ugn på 200 °C (fläkt 175 °C) i ca 60 minuter. Ta ut den bakade fröbrödet och låt det svalna. Observera: rågbrödet måste svalna innan det kan skivas. Påse med 900 g
    Pris: kr42,00
    Tillgänglighet:32
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.