Beskrivning
Bagerikocken Per Milijkovic-Bangert och matentusiasten Jakob Skovdal delar en passion för pizza.
Passionen har resulterat i boken Pizza – Pure Geekiness, där du kan lära dig grunderna i god pizza, lära dig att göra den själv och få massor av inspiration till smakrika recept. Om du inte redan är en pizzanörd… …så kommer du att bli det efter att ha läst Pizza – Pure Geekiness.
De är inte rädda för att kalla sig pizzanördar.
Med bakgrunder som bagare respektive matfotograf har de en passion för gediget hantverk och god mat.
Detta återspeglas i en delad passion för pizza.
I den här boken får du följa med dem i deras lärlingsutbildning och lära dig alla grunderna i pizzakonsten. Läs om: – Degteknik: Hemligheterna bakom en perfekt luftig och läcker pizzabotten.
– Höjningstekniker: Förstå olika höjningstekniker och hur de påverkar din pizza.
– Ingredienser: Att välja de bästa mjölsorterna, ostarna, tomatsåsen och andra toppings.
– Bakningstekniker: Tips och tricks för att få till den perfekta bakningen i en vanlig ugn eller pizzaugn.
– Recept: Ett brett urval av klassiska och kreativa pizzarecept för alla smaker.
Boken är rikt utrustad med recept, bilder på pizzor, toppings och utrustning samt med förklarande sekvenser så att du kan lära dig de viktigaste teknikerna.
Du tas med in i köket där du får lära dig att bemästra såväl ingredienser som olika pizzatyper.
Du får också följa med till pizzaugnen där du får lära dig den viktiga konsten att baka och allt annat som krävs för att få till den perfekta första tuggan pizza.
Och den andra, tredje och fjärde… Publiceringsdatum: 2024 ISBN: 978-87-994088-4-9 Språk: Danska Bindning: Inbunden Sidnummer: 158
Recensioner
Det finns inga recensioner än.