Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Linjal för deg – 980x50mm, Schneider

Pris: kr 93,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

8 i lager

Beskrivning

Flexibel linjal för att mäta deg med mera.

Mät upp deg, marsipan, fondant etc. för att passa specifika och långa mått – t.ex. pajskivans diameter, marsipanbandets omkrets, hallonskivornas bredd etc.

Den ena sidan har en linjal från 1-98 cm och den andra är indelad i intervaller om 8 respektive 12 cm.

Med upphängningshål för enkel förvaring.

Måtten är ca 98 x 5 cm.
Tillverkad av polystyren.

“Dough ruler”

Alternativ

  • Linjal för deg - 645x50mm, Schneider

    Flexibel linjal för att mäta deg med mera. Mät upp deg, marsipan, fondant etc. för att passa specifika och långa mått - t.ex. pajskivans diameter, marsipanbandets omkrets, hallonskivornas bredd etc. Den ena sidan har en linjal från 1-64 cm och den andra är indelad i intervaller om 8 och 12 cm. Med upphängningshål för enkel förvaring. Måtten är ca 64,5 x 5 cm. Tillverkad av polystyren. "Dough ruler"
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:15
  • Blomsterbergs linjal

    Den här vackra linjalen i ek kan användas för att mäta allt som behöver mätas till specifika och långa mått - till exempel pajdegens diameter, marsipanbandets omkrets, bredden på hallonskivorna osv. Linjalen är 51 cm lång och har en lättläst centimeterskala på ena sidan och markeringar för att göra ringarna till en tårtöverdragare på den andra sidan. Linjalen mäter ca 51 x 6,5 x 1,5 cm.
    Pris: kr234,00
    Tillgänglighet:10
  • BageBixen.dk Metalldegsskrapa - 12cm

    Kvalitativ degklippare av rostfritt stål med slagtåligt plasthandtag. Bladet är styvt och har rundade hörn, vilket gör det mycket lämpligt för att skära bröddeg och skrapa tallrikar och bord rena. Med diskret logotyp på ena sidan. Även kallad skrapa, degskrapa, deghackare med mera. Måttet är cirka 12 cm i bredd och 11 cm i höjd. Tål maskindisk
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:574
  • Silikonbakborste, Tescoma

    Den här bakborsten är värmetålig upp till 220 °C och är perfekt för att pensla både kalla och varma livsmedel, t.ex. vid bakning och grillning. Tillverkad av slagtålig plast - tål diskmaskin. Mått ca 17 cm. https://youtu.be/dTlW4OT7yYE
    Pris: kr101,00
    Tillgänglighet:13
  • Dejstänger - Deco Fairy

    Med Dekofee Dough Bars kan du enkelt rulla ut fondant, marsipan eller deg till önskad tjocklek. Setet innehåller stavar i tre tjocklekar: 5 mm (röd), 3 mm (gul) och 1,5 mm (vit). Så här gör du: Placera degpinnarna i önskad tjocklek på båda sidor av det material du vill rulla ut (max. bredden på din kavaj) och rulla med kavajen på degpinnarna. Storlek: 1,5 mm x 35 cm, 3 mm x 35 cm och 5 mm x 35 cm. Innehåll: 3 uppsättningar.
    Pris: kr140,00
    Tillgänglighet:12
  • Skärbräda - 50x30cm, Schneider

    Stor skärbräda från Schneider i kraftig kvalitet så att den ligger stadigt på bordet. Utrustad med halkfria fötter som skruvas fast för att säkerställa att brädan står stabilt. Skärbrädan har ett spår för att fånga upp fett och den avger ingen smak eller lukt. Kan köras i diskmaskin. Storlek: 50 x 30 x h 2 cm.
    Pris: kr436,00
    Tillgänglighet:6
  • Bakborste Nylon - 25mm

    Praktisk allroundborste med nylonborst och plasthandtag. Fördelen med borstar med nylonhår är att de är mer hygieniska än borstar med naturhår och/eller träskaft, eftersom de är lättare att rengöra. Värmebeständig upp till 150°C. Kan användas i hela köket - choklad, brödbakning, marinad och mycket mer. Kan diskas i maskin.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:13
  • Bakborste Nylon - 60mm

    Praktisk allroundborste med nylonhår och plasthandtag. Fördelen med borstar med nylonhår är att de är mer hygieniska än borstar med naturhår och/eller träskaft, eftersom de är lättare att rengöra. Värmebeständig upp till 150°C. Kan användas i hela köket - choklad, brödbakning, marinad och mycket mer. Kan diskas i maskin.
    Pris: kr82,00
    Tillgänglighet:9
  • Bakpensel Silikon - 42mm

    Praktisk allroundborste med silikonborst och metallhandtag. Fördelen med borstar med silikonhår är att de är mer hygieniska än borstar med naturhår och/eller träskaft, eftersom de är lättare att rengöra. Värmebeständig upp till 300°C. Kan användas i hela köket - choklad, brödbakning, marinad och mycket mer. Handtagets längd: 23,5 cm Kan diskas i maskin.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:10
  • Mätbägare/formningsbehållare - Wilton

    Wilton Candy Melts Dipping Container är en silikonbehållare där du kan smälta och mäta godismelter eller choklad - den kan också användas för att doppa, om du vill täcka jordgubbar, konfekt eller liknande. Behållaren är lämplig för temperaturer upp till 260 °C - perfekt om du vill göra godis. Mäter både ml (250 ml), ounce (8 ounce) och cup (1 cup). Före och efter varje användning ska behållaren tvättas för hand i varmt vatten med tvål. Skölj och torka noggrant med en mjuk trasa.
    Pris: kr86,00
    Tillgänglighet:6
  • Bakborste Nature - 80mm

    Praktisk allroundborste med naturborst och trähandtag. Stor pensel med en bredd på 8 cm. Fördelen med borstar med naturhår är att de ger en finare känsla/resultat än borstar med nylon- eller silikonhår. Kan användas i hela köket - choklad, brödbakning, marinad och mycket mer. Bör tvättas för hand.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:0
 
 

Andra köpte också

  • Äggdelare

    Praktisk äggdelare som enkelt sepererar äggulan från äggvitan - utan att gulan går sönder och/eller behöva jonglera med äggulan mellan 2 äggskal. Helt enkelt slås ägget ut i äggdelaren, och vitan rinner genom silen, medan äggulan blir kvar i äggdelaren. Tål maskindisk.  
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:363
  • Dragée - inspirations- och recepthäfte, 40 sidor

    Introduktion till dragéeing plus 11 recept, tips och tricks. Vi har alla sett de vackra runda, glänsande chokladbollarna med läckra fyllningar av lakrits, nötter med mera. De är små konstverk och man tänker att de måste vara svåra att göra. Men det är de inte - inte med rätt utrustning och mycket tålamod. I detta inspirations- och recepthäfte får du en introduktion till alla grundläggande tekniker och 10 goda och beprövade recept. - Introduktion till dragéeing - Hur man granskar - Grundrecept - Tips och tricks - 11 läckra recept Med den här broschyren och rätt utrustning är du redo att kasta dig in i dragningens underbara värld. 40 sidors häfte i färg.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:3534
  • Bakpensel natur - 60 mm

    Praktisk allroundborste med naturhår och plasthandtag. Fördelen med borstar med naturhår är att de ger ett snyggare drag/resultat än borstar med nylon- eller silikonhår. Kan användas i hela köket - choklad, brödbakning, marinad och mycket mer. Bör tvättas för hand.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:1
  • Tosca Farina Pizzamjöl - Valsemøllen, 1 kg

    Tosca Farina Pizzamjöl är finmalet tipo 00 vetemjöl enligt italiensk tradition och har en hög proteinhalt på 12,5%. Pizzeria Grano Tenero Tipo 00 är ett specialmjöl för pizzadegar med hög vattenhalt och långtidsbakning i upp till 72 timmar. Mjölets mycket fina tipo 00-malning och höga glutenhalt ger en smidig och elastisk deg. Om du gör klassisk napolitansk pizza är Tosca Farina Pizzamjöl ett säkert val som ger din pizza massor av smak, en krispig botten och det karakteristiska luftiga smuldeget. Mjölet har en bakfasthet (w-värde) på 280/290, vilket innebär att det har en hög vattenabsorption och lämpar sig väl för långtidsbakning. Du behöver följande: - 225 g Valsemøllen Pizzamjöl - 1 ¼ dl kallt vatten (ca 15°C) - 1 tsk salt - 5 g jäst - 2 msk. olja Metod för 1 pizzabotten: - Lös upp jästen i det kalla vattnet och tillsätt sedan de övriga ingredienserna. - Knåda degen i ca 10 minuter tills den släpper skålens kanter - använd en mixer om det behövs. - Täck över degen och låt den jäsa i ca 2 timmar i rumstemperatur. - Linda in degen i plastfolie och ställ i kylen över natten. - Ta ut degen ur kylen 30 minuter före tillagning och forma pizzabottnen. - Värm pizzaugnen till 400-450°C, eller värm en vanlig ugn med varmluft till maximal värme (ca 300°C), gärna med bakplåtspapper/pizzasten. - Strö mjöl på arbetsbänken och tryck försiktigt ut degen tills den är tunn i mitten och fortfarande har lite fyllighet på sidorna. - Fördela toppingen på pizzorna och grädda i 60-90 sekunder i pizzaugn eller 4-5 minuter i övre delen av en vanlig ugn. Påse på 1 kg  
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr44,00
    Tillgänglighet:21
  • Geleringspulver för gelé - 20 g, Dr Oetker

    Dr Oetker Gelling Powder for Jelly kan användas för att pressa alla typer av frukt - även de med låg pektinhalt. Ingredienser: 1 liter kall osötad juice 1 kg socker 1 brev Dr Oetker Gelling Powder FÖRBEREDELSE: Blanda geleringspulvret med 2 matskedar socker och rör ner blandningen i juicen. Låt saften koka upp under omrörning och tillsätt resten av sockret. Koka saften utan lock i ca 10 minuter. och skum. Tillsätt konserveringsmedel vid behov. Häll upp den färdiga gelén i rengjorda, skållade glas. Låt gelén stå övertäckt med en kökshandduk tills den är kall innan du sätter på locket för att förhindra att det bildas kondens i burken. Innehåll: 20g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:18
  • Lievito torrjäst - Caputo, 100g

    Caputo är allmänt erkänt som världens bästa producent av pizzamjöl för äkta napolitanska pizzor. Till din napolitanska pizza behöver du naturligtvis också jäst. Denna smarta torrjäst från Caputo kännetecknas av sin höga jäsbarhet och är särskilt lämplig för pizzabakning. Den är ungefär tre gånger så stark som färsk jäst och har en förlängd hållbarhetstid på flera månader efter öppnandet. Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel sedan 1924, och idag använder mer än 80% av alla pizzerior i Neapel endast Caputo-mjöl. Dosering: För 500 g pizzamjöl 4 timmars jäsningstid - 3 tsk. 8 timmars jäsningstid - 2 tsk. 12 timmars jäsningstid - 1 tsk. Förvaring: Torrt och svalt - rekommenderas i kylskåp efter öppnandet (0-10 C°)
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:43
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.