Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Ekologisk fullkornsbulgur – 500 g, Økomama

Pris: kr 44,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

14 i lager

Artikelnr: 5708229175039 Kategorier: ,

Beskrivning

Økomamas ekologiska fullkornsbulgur är rik på fibrer och går snabbt och enkelt att tillaga.

De ångkokta och krossade durumvetekärnorna – som här visas som hela korn – kan användas på många sätt, t.ex. i stället för ris eller potatis och i sallader eller i bröd- och kötträtter.

Innehåll: 500g.

Alternativ

  • Ekologisk fullkornscouscous - 500 g, Økomama

    Ekomama ekologisk fullkornscouscous. Traditionellt mals och valsas de fina kornen av semolina (den inre, hårda delen av vetekärnan). I fullkornscouscous mals hela kornet, så att du får i dig alla nyttigheter. Den här ekologiska couscousen är mångsidig och kan användas som tillbehör till många kött- och grönsaksrätter samt i sallader och bröd. Innehåll: 500g.
    Pris: kr44,00
    Tillgänglighet:3
  • Ekologisk pärlcouscous - 250 g, Økomama

    Ekomamas ekologiska pärlcouscous, även känd som Fregola, är en klassisk pastatyp från Sardinien. Den är tillverkad i bronsformar - detta ger en mer grov och porös yta. Det gör att marinader och såser fastnar bättre, vilket ger en bättre smakupplevelse. Denna ekologiska pärlcouscous är mångsidig och kan användas i risotto, soppor, sallader och bröd. Innehåll: 250 g.
    Pris: kr44,00
    Tillgänglighet:20
  • Ekologisk quinoa - Aurion, 500 g

    Aurion har deltagit i flera projekt för att undersöka möjligheten att odla quinoa i Danmark. Det är faktiskt möjligt, så här får du danskodlad quinoa. Innehåll: 500g.
    Obs: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
    Pris: kr106,00
    Tillgänglighet:2
  • Ekologiskt helt bovete - Aurion, 600 g

    Bovete är naturligt glutenfritt. Rosta hela bovetet och använd det som ett gott strössel i sallader: Lägg 1 dl bovete i en het panna med lite olivolja. Rosta den i ca 5 minuter. - Kom ihåg att vända bovetet under rostningen. Det hela bovetet kan också användas som fyllning i soppor. Innehåll: 600 g. OBS: Bäst före-datum på denna produkt är nere i 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
    Pris: kr82,00
    Tillgänglighet:8
  • Rågflingor - Rullade rågkärnor, 500 g

    Rågflingor - även kända som rullade rågkärnor - har en dominerande lätt syrlig smak som passar riktigt bra i rågbröd och andra grova bakverk. Blötlägg i 2-12 timmar före användning, eller koka i ca 10 minuter. Prova dem i bakverk, müsli och gröt etc. Tjocklek 1,6mm Rågflingor 3016 Natur+
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:-10
  • Majsgryn, 900 g

    Majsgryn är granulerad majs som lämpar sig för bakning. Kan också användas på bakverk, men om du vill ha det klassiska strössel som du hittar på majsstycken rekommenderar vi majssirap. Det finns många andra användningsområden för majsmjöl, det kan användas för att panera fisk, kokas till gröt eller användas i den traditionella italienska rätten polenta. Kornens storlek är mellan 0,5 och 1 mm. Därför är den också lämplig i själva degen. Innehåller 900g    
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:13
  • Fullkornsrullar, 500 g

    Valsemøllen Fullkornsbullar är lunchbullar som barnen älskar.

    Med Valsemøllens fullkornsbullar är det inga problem att sätta läckra fullkornsbullar på menyn. Bakmixen är fylld med finmalet danskt fullkornsvetemjöl med mycket fibrer - och mixen är helt fri från frön, vilket gör de mjuka, luftiga och fuktiga fullkornsbullarna till en riktig lunchhit för både stora och små. Tips: Degen kan också användas för att baka en läcker fullkornsrulle för lunchpaket. Använd den grova degen för att göra läckra pizzabröd, korvbröd eller om du gillar grövre kanelbullar. Den enda gränsen är din fantasi! Brödblandningen ger 10 bullar. Du behöver: - 1 ps. The Rolling Mill Fullkornsrullar - 25 g jäst - 3 dl ljummet vatten (30 °C) Metod: - Häll vattnet i en skål. Tillsätt jästen och rör om tills jästen har lösts upp. - Tillsätt innehållet i påsen och knåda degen i en mixer på medelhastighet eller med händerna i 5-10 minuter. - Dela degen i 10 lika stora bitar och forma dem till bullar. Lägg bullarna på en bakplåt med bakplåtspapper. - Låt bullarna jäsa övertäckta i 60 minuter i rumstemperatur. - Pensla de färdiga bullarna med vatten eller ägg och grädda dem i mitten av en förvärmd ugn i 220 °C (fläkt 200 °C) i 9-12 minuter tills de är gyllene. - Låt dina fullkornsbullar svalna på ett galler. Påse med 500g FullkornsmärkeEtikett med nyckelhålUtan halmförkortareEngelska
    Bruket använder endast de bästa råvarorna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av halmförkortare och avisningsmedel. Du kan alltså alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr36,00
    Tillgänglighet:15
  • Rågkärnor, 350 g

    Klar att använda! Rågkorn som ångas och därefter värmebehandlas. Innehåller endast 100 % rågkärnor, men förbehandlingen innebär att du inte behöver blötlägga dem över natten. Prova dem i bakverk, müsli, sallader och mycket mer. Tekniskt namn "Rågkärnor som knäckts". Påse med 350 g
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:20
  • Majsgranulat, 250 g

    Majsgranulat - även känt i bakningskretsar som majsmjöl - är torkade majskärnor som har krossats grovt och är idealiska för att strö över bakverk och i själva degen. Passar perfekt för att toppa majsbitar. Innehåller 250 g    
    Pris: kr44,00
    Tillgänglighet:114
  • Ekologiskt mörkt maltmjöl - Aurion, 500 g

    Aurions mörka maltmjöl är tillverkat av mältat och rostat ekologiskt danskt korn. Det är oumbärligt när man bakar rågbröd. Mörkt maltmjöl är ett enzymaktivt maltmjöl som inte går in i bakningsprocessen. Det mörka maltmjölet ger ditt bröd en vacker varm färg och god smak. Dosering: 1-2 matskedar per liter vatten. OBS: Bäst före-datum på denna produkt är nere i 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
    Pris: kr117,00
    Tillgänglighet:7
 
 

Andra köpte också

  • Maltmjöl Dark, 375g

    Maltmjöl Dark tillverkas av maltat rostat korn och används i många bakverk, t.ex. rågbröd, rullar och bröd. Maltmjöl Dark ger bitterhet och en vacker färg till ditt bröd. Rekommenderad dosering: för rågmjöl 6 % av mjölmängden, för vetemjöl 3 % av mjölmängden. Förvara den på en torr och sval plats. Påse med 375g.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:0
  • Hvedesur - Surdegspulver, 500g

    Hvedesur är en torkad surdeg som ger ett otroligt gott bröd, tack vare den durumsurdeg som vaknar till liv när man bakar. Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Kan även blandas med lite vatten dagen innan för att förstärka smaken. Dosering: 10-50 g per kilo mjöl. Se ditt recept, annars rekommenderar vi 40 g per kilo mjöl. Så om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt ca 20 g surdegspulver. En påse på 500 g - räcker till cirka 25 bröd. Hvedesur är också känt som NemSur
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:526
  • Grovt rågmjöl, 1 kg

    Valsemøllens stenmalda danska rågmjöl är utmärkt att blanda med andra mjölsorter och ger en distinkt rågsmak till dina bakverk. Valsemøllen Dansk Rugmel Groft är utmärkt till rågbröd och andra grova fullkornsbröd. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:38
  • Manitoba vetemjöl - ekologiskt, 1 kg

    Valsemøllen ØKO Manitoba Wheat Flour är ett kraftfullt vetemjöl som är perfekt för läckra bullar med krispig skorpa. Manitoba är ett kraftfullt vetemjöl med unika bakegenskaper. Mjölet har en hög glutenhalt, vilket gör degen smidigare och mer elastisk och ger dig ett extra fluffigt bröd med en krispig skorpa. Spannmålen till Valsemøllens ØKO-serie odlas med ekologiska metoder, så att du kan baka läckra ekologiska bröd och bakverk med massor av god smak och hög kvalitet. Väska med 1 kg Ekologiskt mjöl
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr44,00
    Tillgänglighet:34
  • Grease Spray - skivspray, 500ml

    Supersmart spray för att smörja dina bakformar. Kan användas till alla typer av formar. Professionell kvalitet i en stor 500 ml burk. Skaka före användning. Sprutavstånd ca 20 cm.   Vegetabilisk olja För smörjning av bakformar. Spraya ett tunt lager i bakformen innan du lägger i degen. Det gör att degen släpper lätt.   Nettoinnehåll: 500ml (370g)   Hållbarhet: Ca 1½ - 2 år från mottagandet, datum anges på flaskans botten. Datumet gäller även efter "öppning". Förvaras i rumstemperatur, före och efter öppnandet. Fettspray, sprayfett, skivspray Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:777
  • Speltmjöl Fullkornsmjöl, 1 kg

    Med stenmalet Valsemøllen Speltmjöl Fullkorn får du både god smak och kostfiber som ger dina bakverk struktur och en vacker gyllene färg. Speltmjöl är en gammal vetesort som har blivit populär i det danska köket på grund av sin goda smak. Det ger välsmakande bakverk. Dinkelmjöl är 100 % fullkorn och rikt på B-vitaminer, järn och protein. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr40,00
    Tillgänglighet:23
  • Popped Durumfrön, 350g

    Klar att använda! Durumvete som har ångats och sedan värmebehandlats. Innehåller endast 100 % durumvete, men förbehandlingen gör att du inte behöver blötlägga dem över natten. Prova dem i bakverk, müsli, sallader och mycket mer. Tekniskt namn "Durumkärnor som är knäckta". Stor påse med 350g
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:7
  • 5-kornsblandning, 1.000g

    5-kornsmixen är en blandning av rågkärnor, knäckta vetekärnor, linfrön, sesamfrön och solrosfrön. Blandningen lämpar sig för bakning av grova bullar och om du vill att kärnorna ska vara saftiga och mjuka kan du blötlägga blandningen i vatten över natten eller koka dem kort. Stor påse med 1 kg
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:25
  • Bakpulver - 140 g, Dr Oetker

    Bakpulver är ett jäsmedel för användning i bakverk som gör att bakverken får rätt volym under gräddningen. Denna produkt har många användningsmöjligheter. Det vanligaste nationella jäsningsmedlet är bakpulver. Bakpulver är en blandning av bas och syra. Ugnsvärmen och vätskan från dina bakverk får syran att reagera med basen och bilda koldioxid, vilket får degen att jäsa och bli luftig.
    Pris: kr17,00
    Tillgänglighet:45
  • Linfrö, 500g

    Linfrön kommer från linplantan, som också odlas för att producera linvävnader. Linfrön har ett högt innehåll av hälsosamma fleromättade fetter och kostfiber, med 28 gram fiber per 100 g frön. Linfrön är lämpliga för bakverk som fullkornsbröd, stenåldersbröd, knäckebröd, müsli och granola. Påse med 500 g
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:106
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.