Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Startkit för surdeg – Bread & Taylor

Pris: kr 467,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

Slut i lager

Artikelnr: 5010853273044 Kategorier: , ,

Beskrivning

Kilner® Sourdough Starter Set innehåller alla komponenter som behövs för att göra en framgångsrik surdegsstart, som sedan kan förvandlas till färskt och gott bröd – utan jäst eller andra jäsningsmedel.
Pannkakor, naanbröd, pizza och andra bakverk kan också tillverkas med surdegskitet.

Varför surdegsstartare?
Surdeg tillverkas av mjöl (råg-, spelt- eller vetemjöl) och vatten – inga andra tillsatser. Mjölet innehåller hälsosamma mjölksyre- och ättiksyrabakterier som behöver lite tid för att utvecklas och som sedan ser till att brödet inte bara smakar bättre utan också håller längre än om det bakats med enbart jäst. Allt du behöver är mjöl, vatten, värme och lite tid – ganska enkelt och särskilt gott. Setet innehåller två glas så att du kan göra en extra portion på samma gång. Mätlocket i rostfritt stål är speciellt utformat för att mäta mjöl och vatten exakt.

Steg-för-steg-häftet med “hur man gör”-instruktioner guidar dig genom den sju dagar långa processen.

Vård:
Tvätta före första användning!
Fyll inte på med kokande vatten!
Ta bort gummiringarna innan du diskar dem i diskmaskinen!


Setet består av:
2x glas med vid mynning 350 ml
1x mätlock i rostfritt stål
1x degskrapa i silikon
1x lock i rostfritt stål
2x gummiband
6x etiketter för märkning


Produktdetaljer: L x B x H
: 15 cm x 10 cm x 23 cm
Material: glas, rostfritt stål, silikon och gummi
Max. fyllningsvolym: 350 ml
Vikt: 754 g

 

Alternativ

  • Raising Cabinet for Bread - Healthy Cabinet, Bread & Taylor

    Ta brödbakningen till nästa nivå! Snabbskåp, värmeskåp, höjningsbox, höjningstält, bordsuttag – kalla det vad du vill! Med den danska innovationen från Brød & Taylor kan du kopiera ett av proffsbagarnas bästa knep - kontrollerad jäsning. Viktiga egenskaper: - Kontrollera temperaturen - från 21-90°C - Höj med ånga - Tar minimalt med plats - fälls ner till ca 46 x 37 x 8 cm - Utfälld är arbetsytan ca 37,5 x 32 x 20 cm - Kan även användas till: slow cooking, yoghurttillverkning, temperering av choklad, sous vide, färskosttillverkning etc. - Detaljerade danska instruktionerhttps://youtu.be/gfhNlEY_rkEKort beskrivning : I botten av denna maskin finns en avancerad värmeplatta med inbyggd temperaturkontroll. På den digitala displayen ställer du in önskad temperatur och om du ska höja med eller utan ånga/ökad luftfuktighet. Beroende på vilket program du väljer kommer kokplattan att styra en kontrollerad höjning av allt från bröd och bullar, till kanelsniglar och mycket mer. Dessutom är den mycket lämplig för slow cooking, yoghurttillverkning, temperering av choklad, sous vide och mycket mer. När den inte används kan den enkelt fällas ihop för att minimera utrymmet - se mer i videon nedan. https://youtu.be/t1w5gHmKnGYMed ipaketet får du: Folding Proofer and Slow Cooker, vilket inkluderar basen med värmeplatta och kontroll, vikbara sidor, lock, bottengaller, avdunstningsskål, nätsladd och dansk manual. Ytterligare tillbehör som kan köpas till: - perforerade plåtar i exakta mått - tillbehörshylla - 2 hyllor - bärväska - väska för höjning av skåp - olika brödformar och yoghurtkrukor [embed]https://youtu.be/wpV11IVzVe4[/embed] Modell: FP-205 Folding Proofer and Slow Cooker
    Pris: kr2.804,00
    Tillgänglighet:22
  • Sourdough Home - Brød & Taylor

    Tag din surdej til next-level! Varmer når det er for koldt - Køler når det er for varmt. Med Danmarksnyheden fra Brød & Taylor kan du være helt sikker på at din surdej har det optimale miljø for at udvikle sig! Key features: • Kontroller temperaturen - fra 5-50°C • Smart temperatur styring • Fylder minimalt - 28 x 20,3 x 25 cm • Plads til 1 liters glaskrukke • Skema til fodring af surdejsstarter • Kan også bruges til: Fermentering eller dyrkning af kefir, kimchi, sauerkraut eller yoghurt - samt opbevaring af medicin og kosmetik • Udførlig dansk vejledning Kort beskrivelse: Brug præcise temperaturer til at kontrollere din surdej. Sourdough Home er designet til at opvarme eller nedkøle for at holde din surdej ved den perfekte temperatur. Fodr din surdej efter dit skema(som medfølger): fra to gange om dagen til en gang om ugen. Skift temperatur for at justere smagsprofilen, aromaen og teksturen i dit brød. Model: SH-100 Sourdough Home
    Pris: kr1.714,00
    Tillgänglighet:2
  • Dansk degvisp, 34cm - Brød & Taylor

    Denna danska degvisp är ett perfekt blandningsverktyg för att montera en deg eller blanda en smet.
    Den är tillverkad av extra tjockt rostfritt stål. Handtaget är tillverkat av silikon med en kärna av rostfritt stål, vilket gör det extra robust.
    Det halkfria silikonhandtaget ger ett bra och säkert grepp.
    Mäter ca. L 34,3 x 8,5 cm.
    Kan köras i diskmaskin.
    Pris: kr327,00
    Tillgänglighet:7
  • PACKET ERBJUDER: Brödställ + hylla + hyllplattor + väska

    Paketet innehåller det populära originalhissskåpet, hyllinsats, 2 hålplattor i specialstorlek och en förvaringsväska. Ta brödbakningen till nästa nivå! Snabbskåp, värmeskåp, höjningsbox, höjningstält, bordsuttag – kalla det vad du vill! Med Danmarksnyheden från Brød & Taylor kan du kopiera ett av de professionella bagarnas proffstrick - nämligen kontrollerad höjning . Nyckelfunktioner: • Kontrollera temperaturen - från 21-90 ° C Höj med ånga • Fyller minimalt - kan vikas till ca. 46 x 37 x 8 cm • Arbetsytan är ca. 37,5 x 32 x 20 cm • Kan även användas för: långsam tillagning, yoghurttillverkning, temperering av choklad, sous vide, tillverkning av färskost etc. • Detaljerad dansk vägledning [embed]https://youtu.be/gfhNlEY_rkE[/embed] Kort beskrivning: I botten av denna maskin finns en avancerad värmeplatta, med inbyggd temperaturkontroll. På den digitala displayen ställer du in önskad temperatur och om du ska höja med eller utan ånga/ökad luftfuktighet. Beroende på vilket program du väljer kommer kokplattan att styra en kontrollerad höjning av allt från bröd och bullar, till kanelsniglar och mycket mer. Dessutom är den mycket lämplig för slow cooking, yoghurttillverkning, temperering av choklad, sous vide och mycket mer. När den inte används kan den enkelt vikas ihop så att den tar minimalt med plats – se mer i videon nedan. [embed]https://youtu.be/t1w5gHmKnGY[/embed] Ingår i paketet får du: Folding Proofer och Slow Cooker, som innehåller bas med värmeplatta och kontroll, vikbara sidor, lock, bottengaller, indunstningsskål, nätkabel och dansk manual. Ytterligare tillbehör som kan köpas: - perforerade plåtar i exakta dimensioner - Tillbehörshylla - 2 hyllor - Bärväska - Väska för lyftskåp - Diverse brödformar och yoghurtglas [embed]https://youtu.be/wpV11IVzVe4[/embed] Modell: FP-205 Folding Proofer och Slow Cooker
    Pris: kr4.050,00
    Tillgänglighet:1
  • Surdeg - Lär dig hantverket, bok

    För nybörjare inom surdegsbakning är denna bok en oumbärlig resurs som ger alla nödvändiga tips och recept för att skapa läckra bröd och bullar. Surdegsbakning kan vara en otroligt tillfredsställande process. Från att se surdegen bubbla och jäsa, till att vika ihop degen och se brödet ta form i ugnen, och slutligen smaka den första himmelska tuggan. Om du ännu inte har tagit steget till surdegsbakning är det dags att börja nu. Surdegsbakning är inte mer komplicerat än andra hantverk. Det finns ingen magi inblandad i surdeg. Det som krävs är tålamod och tid för att förstå de olika processerna. Genom att upprepa dem kommer du gradvis att bygga upp en förståelse för surdeg och bli skickligare med tiden. Och som belöning väntar ett perfekt bröd i andra änden. Utgivningsdatum: 2022 ISBN: 978-87-400-77414 Språk: danska Bindning: Inbunden Antal sidor: 184
    Pris: kr311,00
    Tillgänglighet:13
  • Äggdelare

    Praktisk äggdelare som enkelt sepererar äggulan från äggvitan - utan att gulan går sönder och/eller behöva jonglera med äggulan mellan 2 äggskal. Helt enkelt slås ägget ut i äggdelaren, och vitan rinner genom silen, medan äggulan blir kvar i äggdelaren. Tål maskindisk.  
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:363
  • Mandolinjärn, Tescoma

    Detta rivjärn har ett extra vasst och tåligt blad av högkvalitativt rostfritt stål, så att du snabbt och enkelt kan skiva dina frukter och grönsaker - kan användas till gurkor, morötter, potatis, äpplen etc. Tjockleken kan ställas in mellan 1, 2 eller 3 mm. Tillverkad av tålig plast och tål maskindisk. Måtten är ca 28 x 12 cm. https://youtu.be/ePjeWcwUCHc Tescoma lämnar 3 års garanti på produkten.
    Pris: kr311,00
    Tillgänglighet:3
  • Upphöjningsduk - 75x45cm

    Bakduk för bakning. Duken läggs ut på bordet och brödet läggs ovanpå. Dra upp tyget mellan varje bröd - det håller formen och gör att bröden inte klistrar ihop när de jäser. Passar också utmärkt att lägga över din deg när den går upp. Plagget andas men behåller ändå fukten så att du inte får en torr skorpa. Användningen av trasor garanterar en hygienisk och ren process. Plagget kan tvättas i tvättmaskinen vid 40 eller 60 °C - men det rekommenderas inte att tvätta plaggen för ofta och du bör inte använda tvättmedel med parfym (eller mjukgörare). - Bagarna tvättar inte sina kläder, utan borstar/sköljer kläderna från mjöl när kläderna används. Innan kläderna förvaras är det viktigt att de är HELT torra så att de inte börjar lukta.
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:0
  • Pannkaksform, Tescoma

    Gör en mysig och annorlunda brunch med den här smarta pannkaksmaskinen för dina pannkakor. Med formen kan du göra olika mönster på dina pannkakor - och den kan också användas för att göra perfekta runda skivade ägg. Motiven är ett hjärta, en stjärna, en blomma och en smiley. Formen passar en kastrull med en minsta storlek på Ø 26 cm. Den är tillverkad av värmebeständig silikon och tål temperaturer upp till +230 °C. Den mäter 36 x 16 cm och pannkakorna är ca. Ø 8 cm. https://youtu.be/mRdi6yWKl2A Tescoma ger 3 års garanti på produkten.
    Pris: kr195,00
    Tillgänglighet:3
  • Potatisskalare, Tescoma

    Supergod potatisskalare från Tescoma GrandChef Tools. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och mäter ca 19,5 cm - tål diskmaskin. https://youtu.be/7LmwvPbujHM Tescoma lämnar 3 års garanti på produkten.
    Pris: kr82,00
    Tillgänglighet:9
 
 

Andra köpte också

  • BageBixen.dk Metalldegsskrapa - 12cm

    Kvalitativ degklippare av rostfritt stål med slagtåligt plasthandtag. Bladet är styvt och har rundade hörn, vilket gör det mycket lämpligt för att skära bröddeg och skrapa tallrikar och bord rena. Med diskret logotyp på ena sidan. Även kallad skrapa, degskrapa, deghackare med mera. Måttet är cirka 12 cm i bredd och 11 cm i höjd. Tål maskindisk
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:579
  • Brödpåsar för rågbröd, franskbröd etc. - 50 st.

    Bruna bakverkspåsar, även kallade grova brödpåsar eller bara papperspåsar. Med en längd på 46 cm och en bredd på 16 cm. Dessutom finns det sidosömmar på 2x4 cm i sidorna, så att påsen kan utvidgas i höjdled för att rymma ett vanligt rågbröd eller franskbröd. Tål även kontakt med fet mat, t.ex. konditorivaror. Förpackning med 50 st.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:293
  • Rågbröd Basic, 550 g

    Baka utsökt hantverksmässigt rågbröd - med denna förblandning får du rätt syrahalt, saftigt smul och lång hållbarhet. Rågbröd Basis är en förblandning som doseras till ca 20% av mjöl- och kärnmängden. Om du letar efter inspiration har vi samlat 7 beprövade recept med Rye Bread Base i DENNA broschyr. Förblandningen innehåller naturliga ingredienser som torkad vetesurdeg, rostad kornmalt, vetegluten, sirap och enzymer - som tillsammans ger en bra syrahalt och ett skärbart men saftigt rågbröd med lång hållbarhet. Det mjöl som används i premixen är danskt mjöl, skördat och malet i Danmark. Spannmålen odlas också utan användning av stråförkortningsmedel och roundup. Se vårt startpaket för rågbröd med Rye Bread Basic direkt HÄR Påse med 550 g - räcker till ca. 4 stora spannmålsrika bröd, eller 2-3 stora spannmålsfria rågbröd.
    Pris: kr51,00
    Tillgänglighet:115
  • Rågbröd surt - Surdegspulver, 150 g

    Rågbrödssurdeg är en torkad surdeg som gör det mycket enklare att baka rågbröd. Pulvret ger ditt bröd den karakteristiska smaken av rågbröd. Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Innehåller enzymer. Dosering: 5-6% av rågmjölsmängden. Om det står 500 g rågmjöl i receptet ska du alltså tillsätta ca 25 g surdegspulver. 150 g påse - räcker till ca 6 limpor rågbröd.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:91
  • Caputo Nuvola Lila - 1 kg

    Nuvola Caputo - även känd som "den lila" - är framtagen för degar med hög vattenhalt. Mjölet är malet som Tipo 0 och den speciella malningen gör att mjölet absorberar mycket vätska och därmed ökar hydratiseringen.. En hög vätskehalt innebär att en pizza till exempel har en skorpa med mycket luft. Det höga proteininnehållet gör degen lätt att arbeta med och det starka elastiska glutenet ger de bästa förutsättningarna för klassiska napolitanska italienska pizzor. Mjölet innehåller inget mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra E-300), vilket har en god effekt på jäsningsegenskaperna. De flesta andra vetemjöl har detta tillsatt. Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel i Italien sedan 1924. TIPS: Om du använder mjöl med högt proteininnehåll är det en bra idé att tillsätta en syrakälla till dina bakverk - till exempel vetesurdeg eller fruktsyra/citronjuice. Farina dei professionisti Tipo "0". Teknisk info: Protein 12,5% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 270/290
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:18
  • Geleringspulver för gelé - 20 g, Dr Oetker

    Dr Oetker Gelling Powder for Jelly kan användas för att pressa alla typer av frukt - även de med låg pektinhalt. Ingredienser: 1 liter kall osötad juice 1 kg socker 1 brev Dr Oetker Gelling Powder FÖRBEREDELSE: Blanda geleringspulvret med 2 matskedar socker och rör ner blandningen i juicen. Låt saften koka upp under omrörning och tillsätt resten av sockret. Koka saften utan lock i ca 10 minuter. och skum. Tillsätt konserveringsmedel vid behov. Häll upp den färdiga gelén i rengjorda, skållade glas. Låt gelén stå övertäckt med en kökshandduk tills den är kall innan du sätter på locket för att förhindra att det bildas kondens i burken. Innehåll: 20g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:18
  • Rågbröd Grundrecepthäfte

    Häfte med 7 populära recept baserade på Bagerens Rugbrød Basis. Förutom recepten nedan innehåller det 20-sidiga häftet även tips och tricks för att baka rågbröd. De 7 rågbrödsrecepten är:
    • Rågbröd med chia
    • Rågbröd med pumpafrön
    • Rågbröd med morötter
    • Mörkt rågbröd (utan kärnor)
    • Rågbröd med mjuk kärna
    • Rågbröd från södra Jylland
    • Rågsnacks med nötter och choklad
    Se även vårt Rågbröd Startpaket Bas och Stor, som innehåller detta häfte, formar och Rågbröd Bas. Broschyren är på danska.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:4734
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.