Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Ekologiskt rågmjöl, 1 kg

Pris: kr 34,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

25 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 5701075202959 Kategori:

Beskrivning

Valsemøllens danska ekologiska rågmjöl är ett stenmalet fullkornsmjöl som är den perfekta basen för ett smakrikt ekologiskt rågbröd, din egen surdeg eller som smak- och texturförstärkare i lättare bröd.

Valsemøllen Ekologiskt Danskt Rågmjöl passar utmärkt till rågbröd och andra grova fullkornsbröd.

Väska med 1 kg

Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska


Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna – från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet – odlat, skördat och malet i Danmark.

Alternativ

  • Grovt rågmjöl, 1 kg

    Valsemøllens stenmalda danska rågmjöl är utmärkt att blanda med andra mjölsorter och ger en distinkt rågsmak till dina bakverk. Valsemøllen Dansk Rugmel Groft är utmärkt till rågbröd och andra grova fullkornsbröd. Påse med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa råvarorna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:40
  • Fullkornsvetemjöl, 1 kg

    Valsemøllens fullkornsvetemjöl är grovt stenmalet och 100% fullkorn. Resultatet blir en fyllig bakprodukt med grövre konsistens och mycket smak. Mjölet är lämpligt för fullkornsbröd, matbröd och bullar. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr30,00
    Tillgänglighet:12
  • Siktmjöl, 1 kg

    Siktmjöl är en blandning av vete- och rågmjöl som har siktats för att avlägsna skaldelar och bakterier, vilket ger en ljus, bakvänlig produkt. Siktmjöl används främst för att baka det klassiska siktbrödet, men är också utmärkt att använda som konsistensgivare och smaksättare i andra bakverk. Valsemøllen Dansk siktmjöl är perfekt för siktbröd och andra bakverk. Väska med 1 kg Utan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr30,00
    Tillgänglighet:18
  • Speltsur - Ekologisk, 1 kg

    Valsemøllen Organic Spelt Sourdough är en torkad ekologisk spelt-surdeg som gör det möjligt att baka goda vetebröd med en karaktäristisk smak av spelt-surdeg. Den är baserad på en traditionell speltmoder som torkas och sedan mals till mjöl. Användning: Rekommenderad dosering 2-5% av receptets mjölmängd. Detta motsvarar 20-50 g per kg mjöl. Doseringen kan anpassas efter hur stark surdegssmak du vill ha. Väska med 1 kg Ekologiskt mjöl
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:8
  • Ølands vetemjöl, 1 kg

    Ölandsvete är ett gammalt nordiskt sädesslag med en särpräglad smak. Perfekt för rustika bakverk. Valsemøllen Dansk Ølandshvedshvedemmel är stenmalt och bidrar till ett gott och fuktigt resultat. Det färdiga brödet får en mörkare färg och en något söt smak. Denna typ av mjöl innehåller mycket protein och gluten, vilket gör att du får en smidig och fuktig deg. Väska med 1 kg Utan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr42,00
    Tillgänglighet:9
  • Speltmjöl Fullkornsmjöl, 1 kg

    Med stenmalet Valsemøllen Speltmjöl Fullkorn får du både god smak och kostfiber som ger dina bakverk struktur och en vacker gyllene färg. Speltmjöl är en gammal vetesort som har blivit populär i det danska köket på grund av sin goda smak. Det ger välsmakande bakverk. Dinkelmjöl är 100 % fullkorn och rikt på B-vitaminer, järn och protein. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr40,00
    Tillgänglighet:31
  • Skurna rågkärnor, 1 kg

    Valsemøllen Cut Rye Grains ger ditt bröd bett, och rågbrödet kropp och vackra synliga korn. Valsverksskivade rågkärnor är hela rågkärnor som har skurits på tvären, vilket ger vackra skivor när du skivar bröd. Används främst i fullkornsrågbröd, men passar även bra i vetebröd. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:111
  • Ekologiska smörbönor, 1 kg

    Smörbönor, som också kallas limabönor, är mjuka och har en söt smak. Bönorna kan användas i bröd, muffins, brownies och andra bakverk - mixa dem bara innan du tillsätter dem i smeten. Tillagningsinstruktioner: Blötlägg bönorna i rikligt med vatten i 10-12 timmar. Häll av vattnet. Koka bönorna i färskt vatten i ca 1 timme.
    Påse med 1.000g
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:8
  • Ekologiskt fullkornspizzamjöl - 1 kg, Zelected

    Zelected Organic Wholemeal Pizza Flour är noga utvalt för att ge din pizza den perfekta balansen mellan saftig botten och krispig skorpa. Mjölet är rikt på fibrer och näringsämnen, så du kan njuta av din pizza med gott samvete. Upplev den autentiska smaken med en fiberrik twist. Mjölet är särskilt lämpligt för napolitansk pizza, pizza i New York-stil och pizza romana. Zelected rekommenderar att du planerar dina pizzor i god tid, eftersom du får bäst resultat när degen mognar i 18-24 timmar. Resultatet blir en lätt och smidig deg med mycket smak. Påse med 1 kg. Styrka: W230-250 W-värde: Detta mjöl har ett W-värde på 230-250, vilket är ett uttryck för mjölets styrka och förmåga att absorbera vatten, samt den elasticitet man kan uppnå i den färdiga degen. Ju högre W-värde, desto smidigare och mer lättarbetad är degen. 90 - 160 = Låg mjölstyrka Används ofta till tårtor och fina bakverk. 160 - 250 = Medelhög mjölstyrka Används för bröd och allmän bakning. 250 - 310 = Stark mjölstyrka Används främst till pizza och långbakat bröd. > 310 = Mycket stark mjölstyrka Används främst till rustikt bröd och pizza, där degen har en mycket hög vattenhalt.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:16
  • Tosca Farina Pizzamjöl - Valsemøllen, 1 kg

    Tosca Farina Pizzamjöl är finmalet tipo 00 vetemjöl enligt italiensk tradition och har en hög proteinhalt på 12,5%. Pizzeria Grano Tenero Tipo 00 är ett specialmjöl för pizzadegar med hög vattenhalt och långtidsbakning i upp till 72 timmar. Mjölets mycket fina tipo 00-malning och höga glutenhalt ger en smidig och elastisk deg. Om du gör klassisk napolitansk pizza är Tosca Farina Pizzamjöl ett säkert val som ger din pizza massor av smak, en krispig botten och det karakteristiska luftiga smuldeget. Mjölet har en bakfasthet (w-värde) på 280/290, vilket innebär att det har en hög vattenabsorption och lämpar sig väl för långtidsbakning. Du behöver följande: - 225 g Valsemøllen Pizzamjöl - 1 ¼ dl kallt vatten (ca 15°C) - 1 tsk. salt - 5 g jäst - 2 msk. olja Metod för 1 pizzabotten: - Lös upp jästen i det kalla vattnet och tillsätt sedan de övriga ingredienserna. - Knåda degen i ca 10 minuter tills den släpper skålens kanter - använd en mixer om det behövs. - Täck över degen och låt den jäsa i ca 2 timmar i rumstemperatur. - Linda in degen i plastfolie och ställ i kylen över natten. - Ta ut degen ur kylen 30 minuter före tillagning och forma pizzabottnen. - Värm pizzaugnen till 400-450°C, eller värm en vanlig ugn med varmluft till maximal värme (ca 300°C), gärna med bakplåtspapper/pizzasten. - Strö mjöl på arbetsbänken och tryck försiktigt ut degen tills den är tunn i mitten och fortfarande har lite fyllighet på sidorna. - Fördela toppingen på pizzorna och grädda i 60-90 sekunder i pizzaugn eller 4-5 minuter i övre delen av en vanlig ugn. Påse på 1 kg  
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr44,00
    Tillgänglighet:24
 
 

Andra köpte också

  • 5-kornsblandning, 1.000g

    5-kornsmixen är en blandning av rågkärnor, knäckta vetekärnor, linfrön, sesamfrön och solrosfrön. Blandningen lämpar sig för bakning av grova bullar och om du vill att kärnorna ska vara saftiga och mjuka kan du blötlägga blandningen i vatten över natten eller koka dem kort. Stor påse med 1 kg
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:39
  • Svett rågmjöl - Aurion, 1,2kg

    Svedjerug är ett gammalt nordiskt spannmål som är fullt av protein och kostfibrer. Kan användas i alla rågbröd. Proteinhalt på cirka 11,5 %. Mycket lämplig för rågbröd där den bidrar till god rågsmak och saftig krumma. Stor påse med 1,5 kg
    Pris: kr75,00
    Tillgänglighet:4
  • Maltmjöl Dark, 375g

    Maltmjöl Dark tillverkas av maltat rostat korn och används i många bakverk, t.ex. rågbröd, rullar och bröd. Maltmjöl Dark ger bitterhet och en vacker färg till ditt bröd. Rekommenderad dosering: för rågmjöl 6 % av mjölmängden, för vetemjöl 3 % av mjölmängden. Förvara den på en torr och sval plats. Påse med 375g.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:84
  • Danskt vetemjöl, 1,7kg

    Finmalet vetemjöl med 12 % protein och god glutenkvalitet som ger dina bakverk mycket smak och volym. Valsemøllen Danish Wheat Flour tillverkas av danskt vårvete - vårvete ger en lägre avkastning, men har ett högt proteininnehåll. Detta innebär att du får ett mjöl med extra bakstärka som ger en smidig och fjädrande deg och mycket brödvolym. Väska med 1,7 kg Utan halmförkortareEngelska
    Bruket använder endast de bästa råvarorna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av halmförkortare och avisningsmedel. Du kan alltså alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:13
  • Kondenserat Mjölk - 397g, Nestle

    Söt Kondenserat Mjölk till att göra karamellfyllning, glass, bakverk, godis och mycket annat!
     
    Med den kondenserade mjölken kan lätt göras exempelvis karamell, genom att fylla burlkens innehåll i en fryspåse/kokpåse, och låta den koka i vatten på svag värme i ca 3 timmar. Den vita "mjölken" blir därefter fint ljusbrun och med en härlig karamellsmak.
     
    Har man bråttom, kan man också koka den direkte i en gryde, men det skall röras om konstant så att den inte bränner vid! Tar 10-20 minuter med denna metod.
     
    Blandas kondenserat mjölk med en syra (exempelvis fruktsyra eller liknande), styvnar massan helt utan användning av gelatin eller Agar Agar.
     
    Se våra recept på karamellfyllningh till choklad, cheesecakerecept samt glassrecept med kondenserad mjölk nedan.
     
    Söt Kondenserad Mjölk - En burk fylld med söta möjligheter!
    Med NESTLEs Söta Kondenserade Mjölk kan du trolla fram godaste kakor, bakelser och tårtor, desserter och läckerheter. Prova t.ex. våra populära glassrecept, underbart krämig och utan iskristaller. Eller den läckra Cheesecaken. Variera toppingen med färsk frukt efter säsong.
     
    Ren mjölk i burken!
    Söt, läcker och krämig, framställd uteslutande av naturliga ingredienser utan konserveringsmedel eller konstgjorda färgämnen. Framsälld av bara två ingredienser, färsk komjölk och socker.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:0
  • Condibucket 5L utan lock

    Fyrkantig 5000 ml behållare utan lock. Locken kan beställas HÄR. Mått: 195 x 195 x 190 mm Plastkar, koniska kar, koniska kar, kar, godiskar, plastlådor, superkar - ja, det kära barnet har många namn. Oavsett vad de heter har de blivit otroligt populära för förvaring av torrvaror i köket - men de kan också användas med god effekt för all annan mat som behöver förvaras förseglad, både i skåpet och i kylskåpet. Perfekt även för surdeg och för brödbakning. I tabellen nedan har vi sammanställt en översikt över hur mycket av de vanligaste livsmedlen som kan finnas i de olika burkarna. Vi har 10 olika storlekar till överkomliga priser, och du hittar dem alla HÄR. Den kolumn som är markerad med fet stil är den rekommenderade storleken för produkten:
    155 ml 280 ml 280 ml 600 ml 1,15 L 1,2 L 1,5 L 2,5 L 3 L 5 L
    Vetemjöl 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Socker 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Pulveriserat socker 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Brunt mjöl 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Chokladknappar 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Bakningsenzymer 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Hvedesur 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Rågbröd surt 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Flöjter Bas 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Fryspulver 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Vetegluten 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Maltmjöl 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Torrjäst 65 g 120 g 120 g 260 g 500 g 520 g 650 g 1 kg 1,3 kg 2,1 kg
    Havregrynsgröt 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Linfrö 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    5-kornsblandning 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Solrosfrön 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Pumpafrön 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Flager 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Kärnor som knäckts 30 g 55 g 55 g 120 g 230 g 240 g 300 g 500 g 600 g 1 kg
    Björkar 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Majssirap 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Sesamfrön 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Mjölkpulver 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Cremodan 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Kokosnötmjöl 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Kakao 70 g 130 g 130 g 280 g 525 g 560 g 700 g 1,1 kg 1,4 kg 2,3 kg
    Mandlar och nötter 90 g 165 g 165 g 360 g 690 g 720 g 900 g 1,5 kg 1,8 kg 3 kg
    Preliminära mått med reservation för fel - © BageBixen.dk
    Pris: kr23,00
    Tillgänglighet:591
  • Caputo Manitoba Oro - 1 kg

    Manitoba Oro eller Manitoba Gold från Caputo - är ett mjöl med en mycket hög proteinhalt (14,5 %) och en mycket god glutenkvalitet som tillåter en hög vattenhalt. Mjölet är malet som Tipo 0 och den speciella malningen gör att mjölet absorberar mycket vätska och man kan på så sätt öka hydreringen, vilket bland annat ger stor elasticitet och sträckbarhet. Mjölet innehåller inget mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra E-300), vilket har en god effekt på jäsningsegenskaperna. De flesta andra vetemjöl har detta tillsatt. Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel i Italien sedan 1924. TIPS: Om du använder mjöl med högt proteininnehåll är det en bra idé att tillsätta en syrakälla till dina bakverk - till exempel vetesurdeg eller fruktsyra/citronjuice. Farina forte Golden Maitoba Tipo "0". Manitoba Gold. Teknisk info: Protein 14,5% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 370/390
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:20
  • Solrosfrön, 1.000g

    I solrosornas blommor växer många frön, som när de är skalade blir ätbara solrosfrön. Fröna används oftast i bakverk, men är också riktigt goda i gröna sallader. För att förstärka smaken av solrosfrön i gröna sallader kan fröna rostas med lite olivolja och havssalt i en het panna i några minuter tills fröna får färg. Levereras i 2 påsar om 500 g vardera = 1 kg.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:1
  • Rågflingor - Rullade rågkärnor, 500 g

    Rågflingor - även kända som rullade rågkärnor - har en dominerande lätt syrlig smak som passar riktigt bra i rågbröd och andra grova bakverk. Blötlägg i 2-12 timmar före användning, eller koka i ca 10 minuter. Prova dem i bakverk, müsli och gröt etc. Tjocklek 1,6mm Rågflingor 3016 Natur+
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:24
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.