Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Moussepulver för vit choklad – 500 g, Confectioner’s

Pris: kr 234,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

7 i lager

Artikelnr: 28574300455 Kategorier: ,

Beskrivning

Fromagepulver med 30% pulveriserad vit choklad, för tårtor och desserter där en fast krämmousse önskas. Endast naturlig smak och färg.

Moussepulver för tårtor och desserter kallas också för ostpulver, gräddstärkelse eller vispgrädde.

Samma höga kvalitet som används av proffs, som inte bara är lätt att arbeta med utan också frostbeständigt.

Alla KONDITOREN moussepulver innehåller:

  • Ingen konstgjord färg
  • Ingen konstgjord smak
  • Inga konserveringsmedel
  • Ingen modifierad stärkelse
  • Inga tillsatser*.

* Förutom citronsyra

Produkten är tillverkad med bovint gelatin – se även vårt veganska moussepulver som är helt fritt från animaliska produkter.

Hur man går tillväga:

  • Vispa 500 ml grädde till vispgrädde.
  • Blanda 100 g moussepulver med 125 ml vatten (45°C) och vänd ner det i den vispade grädden.
  • Fördela din mousse i formen eller lägg den i en spritspåse om du vill spritsa den på din tårta.
  • Moussen stelnar i kylskåpstemperatur efter ca 1 timme.
  • Kan även frysas

Alternativ

  • Moussepulver för vit choklad - 100 g, Konditorens

    Fromagepulver med 30% pulveriserad vit choklad, för tårtor och desserter där en fast krämmousse önskas. Endast naturlig smak och färg. Moussepulver för tårtor och desserter kallas också för ostpulver, gräddstärkelse eller vispgrädde. Samma höga kvalitet som används av proffs, som inte bara är lätt att arbeta med utan också frostbeständigt. Alla KONDITOREN moussepulver innehåller:
    • Ingen konstgjord färg
    • Ingen konstgjord smak
    • Inga konserveringsmedel
    • Ingen modifierad stärkelse
    • Inga tillsatser*.
    * Förutom citronsyra Produkten är tillverkad med bovint gelatin - se även vårt veganska moussepulver som är helt fritt från animaliska produkter. Hur man går tillväga:
    • Vispa 500 ml grädde till vispgrädde.
    • Blanda 100 g moussepulver med 125 ml vatten (45°C) och vänd ner det i den vispade grädden.
    • Fördela din mousse i formen eller lägg den i en spritspåse om du vill spritsa den på din tårta.
    • Moussen stelnar i kylskåpstemperatur efter ca 1 timme.
    • Kan även frysas
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:13
  • Moussepulver med persika och passionsfrukt - 500 g, Confectioner's

    Smaksatt fromagepulver med persiko- och passionsfruktsbitar, för tårtor och desserter där man vill ha en fast gräddmousse. Endast naturlig smak och färg. Moussepulver för tårtor och desserter kallas också för ostpulver, gräddstärkelse eller vispgrädde. Samma höga kvalitet som används av proffs, som inte bara är lätt att arbeta med utan också frostbeständigt. Alla KONDITOREN moussepulver innehåller:
    • Ingen konstgjord färg
    • Ingen konstgjord smak
    • Inga konserveringsmedel
    • Ingen modifierad stärkelse
    • Inga tillsatser*.
    * Förutom citronsyra Produkten är tillverkad med bovint gelatin - se även vårt veganska moussepulver som är helt fritt från animaliska produkter. Hur man går tillväga:
    • Vispa 500 ml grädde till vispgrädde.
    • Blanda 100 g moussepulver med 125 ml vatten och vänd ner det i den vispade grädden.
    • Fördela din mousse i formen eller lägg den i en spritspåse om du vill spritsa den på din tårta.
    • Moussen stelnar i kylskåpstemperatur efter ca 1 timme.
    • Kan även frysas
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:18
  • Bananmoussepulver - 500 g, Confectioner's

    Fromagepulver med härlig banansmak, för tårtor och desserter där man vill ha en fast gräddmousse. Endast naturlig smak och färg. Moussepulver för tårtor och desserter kallas också för ostpulver, gräddstärkelse eller vispgrädde. Samma höga kvalitet som används av proffs, som inte bara är lätt att arbeta med utan också frostbeständigt. Alla KONDITOREN moussepulver innehåller:
    • Ingen konstgjord färg
    • Ingen konstgjord smak
    • Inga konserveringsmedel
    • Ingen modifierad stärkelse
    • Inga tillsatser*.
    * Förutom citronsyra Produkten är tillverkad med bovint gelatin - se även vårt veganska moussepulver som är helt fritt från animaliska produkter. Hur man går tillväga:
    • Vispa 500 ml grädde till vispgrädde.
    • Blanda 100 g moussepulver med 125 ml vatten och vänd ner det i den vispade grädden.
    • Fördela din mousse i formen eller lägg den i en spritspåse om du vill spritsa den på din tårta.
    • Moussen stelnar i kylskåpstemperatur efter ca 1 timme.
    • Kan även frysas
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:14
  • Päronmoussepulver - 500 g, Confectioner's

    Fromagepulver med härlig päronsmak, för tårtor och desserter där man vill ha en fast gräddmousse. Endast naturlig smak och färg. Moussepulver för tårtor och desserter kallas också för ostpulver, gräddstärkelse eller vispgrädde. Samma höga kvalitet som används av proffs, som inte bara är lätt att arbeta med utan också frostbeständigt. Alla KONDITOREN moussepulver innehåller:
    • Ingen konstgjord färg
    • Ingen konstgjord smak
    • Inga konserveringsmedel
    • Ingen modifierad stärkelse
    • Inga tillsatser*.
    * Förutom citronsyra Produkten är tillverkad med bovint gelatin - se även vårt veganska moussepulver som är helt fritt från animaliska produkter. Hur man går tillväga:
    • Vispa 500 ml grädde till vispgrädde.
    • Blanda 100 g moussepulver med 125 ml vatten och vänd ner det i den vispade grädden.
    • Fördela din mousse i formen eller lägg den i en spritspåse om du vill spritsa den på din tårta.
    • Moussen stelnar i kylskåpstemperatur efter ca 1 timme.
    • Kan även frysas
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:1
  • Körsbärsmoussepulver - 500 g, Confectioner's

    Körsbärssmakande fromagepulver med en twist av färsk yoghurt för tårtor och desserter där man vill ha en fast gräddmousse. Endast naturlig smak och färg. Moussepulver för tårtor och desserter kallas också för ostpulver, gräddstärkelse eller vispgrädde. Samma höga kvalitet som används av proffs, som inte bara är lätt att arbeta med utan också frostbeständigt. Alla KONDITOREN moussepulver innehåller:
    • Ingen konstgjord färg
    • Ingen konstgjord smak
    • Inga konserveringsmedel
    • Ingen modifierad stärkelse
    • Inga tillsatser*.
    * Förutom citronsyra Produkten är tillverkad med bovint gelatin - se även vårt veganska moussepulver som är helt fritt från animaliska produkter. Hur man går tillväga:
    • Vispa 500 ml grädde till vispgrädde.
    • Blanda 125 g moussepulver med 125 ml vatten och vänd ner det i den vispade grädden.
    • Fördela din mousse i formen eller lägg den i en spritspåse om du vill spritsa den på din tårta.
    • Moussen stelnar i kylskåpstemperatur efter ca 1 timme.
    • Kan även frysas
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:39
  • Citronmoussepulver - 500 g, Confectioner's

    Fromagepulver med frisk citronsmak, för tårtor och desserter där man vill ha en fast gräddmousse. Endast naturlig smak och färg. Moussepulver för tårtor och desserter kallas också för ostpulver, gräddstärkelse eller vispgrädde. Samma höga kvalitet som används av proffs, som inte bara är lätt att arbeta med utan också frostbeständigt. Alla KONDITOREN moussepulver innehåller:
    • Ingen konstgjord färg
    • Ingen konstgjord smak
    • Inga konserveringsmedel
    • Ingen modifierad stärkelse
    • Inga tillsatser*.
    * Förutom citronsyra Produkten är tillverkad med bovint gelatin - se även vårt veganska moussepulver som är helt fritt från animaliska produkter. Hur man går tillväga:
    • Vispa 500 ml grädde till vispgrädde.
    • Blanda 100 g moussepulver med 125 ml vatten och vänd ner det i den vispade grädden.
    • Fördela din mousse i formen eller lägg den i en spritspåse om du vill spritsa den på din tårta.
    • Moussen stelnar i kylskåpstemperatur efter ca 1 timme.
    • Kan även frysas
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:23
  • Moussepulver med persika och passionsfrukt - 100 g, Confectioner's

    Smaksatt fromagepulver med persiko- och passionsfruktsbitar, för tårtor och desserter där man vill ha en fast gräddmousse. Endast naturlig smak och färg. Moussepulver för tårtor och desserter kallas också för ostpulver, gräddstärkelse eller vispgrädde. Samma höga kvalitet som används av proffs, som inte bara är lätt att arbeta med utan också frostbeständigt. Alla KONDITOREN moussepulver innehåller:
    • Ingen konstgjord färg
    • Ingen konstgjord smak
    • Inga konserveringsmedel
    • Ingen modifierad stärkelse
    • Inga tillsatser*.
    * Förutom citronsyra Produkten är tillverkad med bovint gelatin - se även vårt veganska moussepulver som är helt fritt från animaliska produkter. Hur man går tillväga:
    • Vispa 500 ml grädde till vispgrädde.
    • Blanda 100 g moussepulver med 125 ml vatten och vänd ner det i den vispade grädden.
    • Fördela din mousse i formen eller lägg den i en spritspåse om du vill spritsa den på din tårta.
    • Moussen stelnar i kylskåpstemperatur efter ca 1 timme.
    • Kan även frysas
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:0
  • Körsbärsmoussepulver - 125 g, Confectioner's

    Körsbärssmakande fromagepulver med en twist av färsk yoghurt för tårtor och desserter där man vill ha en fast gräddmousse. Endast naturlig smak och färg. Moussepulver för tårtor och desserter kallas också för ostpulver, gräddstärkelse eller vispgrädde. Samma höga kvalitet som används av proffs, som inte bara är lätt att arbeta med utan också frostbeständigt. Alla KONDITOREN moussepulver innehåller:
    • Ingen konstgjord färg
    • Ingen konstgjord smak
    • Inga konserveringsmedel
    • Ingen modifierad stärkelse
    • Inga tillsatser*.
    * Förutom citronsyra Produkten är tillverkad med bovint gelatin - se även vårt veganska moussepulver som är helt fritt från animaliska produkter. Hur man går tillväga:
    • Vispa 500 ml grädde till vispgrädde.
    • Blanda 125 g moussepulver med 125 ml vatten och vänd ner det i den vispade grädden.
    • Fördela din mousse i formen eller lägg den i en spritspåse om du vill spritsa den på din tårta.
    • Moussen stelnar i kylskåpstemperatur efter ca 1 timme.
    • Kan även frysas
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:71
  • Päronmoussepulver - 100 g, Confectioner's

    Fromagepulver med härlig päronsmak, för tårtor och desserter där man vill ha en fast gräddmousse. Endast naturlig smak och färg. Moussepulver för tårtor och desserter kallas också för ostpulver, gräddstärkelse eller vispgrädde. Samma höga kvalitet som används av proffs, som inte bara är lätt att arbeta med utan också frostbeständigt. Alla KONDITOREN moussepulver innehåller:
    • Ingen konstgjord färg
    • Ingen konstgjord smak
    • Inga konserveringsmedel
    • Ingen modifierad stärkelse
    • Inga tillsatser*.
    * Förutom citronsyra Produkten är tillverkad med bovint gelatin - se även vårt veganska moussepulver som är helt fritt från animaliska produkter. Hur man går tillväga:
    • Vispa 500 ml grädde till vispgrädde.
    • Blanda 100 g moussepulver med 125 ml vatten och vänd ner det i den vispade grädden.
    • Fördela din mousse i formen eller lägg den i en spritspåse om du vill spritsa den på din tårta.
    • Moussen stelnar i kylskåpstemperatur efter ca 1 timme.
    • Kan även frysas
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:10
  • Citronmoussepulver - 100 g, Confectioner's

    Fromagepulver med frisk citronsmak, för tårtor och desserter där man vill ha en fast gräddmousse. Endast naturlig smak och färg. Moussepulver för tårtor och desserter kallas också för ostpulver, gräddstärkelse eller vispgrädde. Samma höga kvalitet som används av proffs, som inte bara är lätt att arbeta med utan också frostbeständigt. Alla KONDITOREN moussepulver innehåller:
    • Ingen konstgjord färg
    • Ingen konstgjord smak
    • Inga konserveringsmedel
    • Ingen modifierad stärkelse
    • Inga tillsatser*.
    * Förutom citronsyra Produkten är tillverkad med bovint gelatin - se även vårt veganska moussepulver som är helt fritt från animaliska produkter. Hur man går tillväga:
    • Vispa 500 ml grädde till vispgrädde.
    • Blanda 100 g moussepulver med 125 ml vatten och vänd ner det i den vispade grädden.
    • Fördela din mousse i formen eller lägg den i en spritspåse om du vill spritsa den på din tårta.
    • Moussen stelnar i kylskåpstemperatur efter ca 1 timme.
    • Kan även frysas
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:31
  • Moussepulver med persika och passionsfrukt - 1 kg, Confectioner's

    Smaksatt fromagepulver med persiko- och passionsfruktsbitar, för tårtor och desserter där man vill ha en fast gräddmousse. Endast naturlig smak och färg. Moussepulver för tårtor och desserter kallas också för ostpulver, gräddstärkelse eller vispgrädde. Samma höga kvalitet som används av proffs, som inte bara är lätt att arbeta med utan också frostbeständigt. Alla KONDITOREN moussepulver innehåller:
    • Ingen konstgjord färg
    • Ingen konstgjord smak
    • Inga konserveringsmedel
    • Ingen modifierad stärkelse
    • Inga tillsatser*.
    * Förutom citronsyra Produkten är tillverkad med bovint gelatin - se även vårt veganska moussepulver som är helt fritt från animaliska produkter. Hur man går tillväga:
    • Vispa 500 ml grädde till vispgrädde.
    • Blanda 100 g moussepulver med 125 ml vatten och vänd ner det i den vispade grädden.
    • Fördela din mousse i formen eller lägg den i en spritspåse om du vill spritsa den på din tårta.
    • Moussen stelnar i kylskåpstemperatur efter ca 1 timme.
    • Kan även frysas
    Pris: kr374,00
    Tillgänglighet:1
  • Chokladmoussepulver - 500 g, Konditorens

    Fromagepulver med rik chokladsmak, för tårtor och desserter där man vill ha en fast gräddmousse. Endast naturlig smak och färg. Moussepulver för tårtor och desserter kallas också för ostpulver, gräddstärkelse eller vispgrädde. Samma höga kvalitet som används av proffs, som inte bara är lätt att arbeta med utan också frostbeständigt. Alla KONDITOREN moussepulver innehåller:
    • Ingen konstgjord färg
    • Ingen konstgjord smak
    • Inga konserveringsmedel
    • Ingen modifierad stärkelse
    • Inga tillsatser*.
    * Förutom citronsyra Produkten är tillverkad med bovint gelatin - se även vårt veganska moussepulver som är helt fritt från animaliska produkter. Hur man går tillväga:
    • Vispa 500 ml grädde till vispgrädde.
    • Blanda 100 g moussepulver med 125 ml vatten och vänd ner det i den vispade grädden.
    • Fördela din mousse i formen eller lägg den i en spritspåse om du vill spritsa den på din tårta.
    • Moussen stelnar i kylskåpstemperatur efter ca 1 timme.
    • Kan även frysas
    Pris: kr234,00
    Tillgänglighet:21
 
 

Andra köpte också

  • Tårtbottnar GLUTENFRI - Bakmix, FunCakes

    Smakrik kakmix från FunCakes, en så kallad Spong Cake Mix, som gör kakan luftig och svampig på samma gång - perfekt som bas för en läcker sockerkaka med citronsmörkräm eller vispad grädde och fruktfyllning. FunCakes glutenfria blandningar tillverkas i en glutenfri anläggning. FunCakes kan garantera att blandningen innehåller mindre än 20 mg / 20 ppm gluten per kg. Så här gör du (för en Ø 20 cm tårta): Alla ingredienser måste vara rumstempererade. Förvärm ugnen till 175°C (varmluftsugn 165°C). Blanda 250 g Gluten Free Layer Cake Base Bake Mix, 4,5 ägg (230 g) och 20 ml vatten och vispa på hög hastighet i 8-10 minuter tills det är jämnt. Häll smeten i en smord form (1/2 till 2/3 fylld). Grädda kakan i den förvärmda ugnen i 35-40 minuter. Öppna inte ugnsdörren förrän du tror att kakan är klar (den ska kännas svampig). Ta genast ut kakan ur formen och låt den svalna på ett galler. Innehåll: 500g.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:8
  • Sugarflair Drypbar Pastafarve, Vit/Mixer- 14ml

    Med de koncentrerade färgerna Edible Droplet Paint från Sugarflair kan du färga din marsipan, fondant och gummipasta i vackra färger - de är också perfekta för smörkräm, deg och mycket mer. Färgen kommer i en smart liten flaska som gör det superenkelt att dosera rätt mängd färg - utan att slösa bort en massa färg. Den vita färgen kan också användas för att lysa upp de andra färgerna i sortimentet. Hur man använder färgen: Skaka väl före användning. Tillsätt lite färg i fondant/marsipan/gumpaste. Knåda den sedan väl tills den är helt färgad - tillsätt extra pastafärg för att få en starkare färg. TIPS: Du kan också blanda färgen med föryngringssprit för att göra din egen ätbara färg. Max. Rekommenderad dos: 3 g per kg. Färg: vit Innehåll: 14ml
    Pris: kr51,00
    Tillgänglighet:33
  • Chokladmoussepulver - 100g, Konditorens

    Fromagepulver med rik chokladsmak, för tårtor och desserter där man vill ha en fast gräddmousse. Endast naturlig smak och färg. Moussepulver för tårtor och desserter kallas också för ostpulver, gräddstärkelse eller vispgrädde. Samma höga kvalitet som används av proffs, som inte bara är lätt att arbeta med utan också frostbeständigt. Alla KONDITOREN moussepulver innehåller:
    • Ingen konstgjord färg
    • Ingen konstgjord smak
    • Inga konserveringsmedel
    • Ingen modifierad stärkelse
    • Inga tillsatser*.
    * Förutom citronsyra Produkten är tillverkad med bovint gelatin - se även vårt veganska moussepulver som är helt fritt från animaliska produkter. Hur man går tillväga:
    • Vispa 500 ml grädde till vispgrädde.
    • Blanda 100 g moussepulver med 125 ml vatten och vänd ner det i den vispade grädden.
    • Fördela din mousse i formen eller lägg den i en spritspåse om du vill spritsa den på din tårta.
    • Moussen stelnar i kylskåpstemperatur efter ca 1 timme.
    • Kan även frysas
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:51
  • Sunny Yellow - Färgpasta - 25g, PME

    Denna pastafärg är en koncentrerad färg som kan användas för att färga glasyr, fondant, marsipan, smörkräm, deg, grädde, kakdeg osv.
    För att applicera pastan: ta ut lite färg ur behållaren med hjälp av en tandpetare. Använd alltid en ny tandpetare om du lägger till mer eller en ny färg. För en mörkare färg, tillsätt mer pastafärg. Knåda till önskat resultat, om du vill ha en mer marmorerad färg, knåda mindre.
    När du färgar med två färger: färga två bitar fondant/marsipan var för sig och blanda sedan ihop dem.
    Tvätta händerna med tvål och varmt vatten omedelbart efter färgningen för att avlägsna färgämnet.
    Rekommenderad högsta dosering: 2 g per kg. färdig massa.
    Pastafärgerna uppfyller EU:s krav på E-nummer i livsmedel.
    Lämplig för alla vattenbaserade livsmedel. Vegansk och Kosher-certifierad.
    Innehåll: 25g.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:9
  • Fromagepulver, jordgubb - 125 g. (gräddstärkelse)

    Fromagepulver gör det lätt och enkelt att göra en läcker tårta som består av en spännande fromage/mousse. Pulvret blandas med 100 ml vatten och rörs sedan i 500 ml vispad grädde. Nu är cheesecaken klar att användas och du kan använda moussen som fyllning i din tårta. Produkten är från Städter. Vi har också ett annat ostpulver med samma smak, men i en 1 000 g-påse - eller hur HÄR  
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:19
  • Pulver till hallonmousse - 100 g, Konditorens

    Fromagepulver med bitar av frystorkade hallon, för tårtor och desserter där man vill ha en fast gräddmousse. Endast naturlig smak och färg. Moussepulver för tårtor och desserter kallas också för ostpulver, gräddstärkelse eller vispgrädde. Samma höga kvalitet som används av proffs, som inte bara är lätt att arbeta med utan också frostbeständigt. Alla KONDITOREN moussepulver innehåller:
    • Ingen konstgjord färg
    • Ingen konstgjord smak
    • Inga konserveringsmedel
    • Ingen modifierad stärkelse
    • Inga tillsatser*.
    * Förutom citronsyra Produkten är tillverkad med bovint gelatin - se även vårt veganska moussepulver som är helt fritt från animaliska produkter. Hur man går tillväga:
    • Vispa 500 ml grädde till vispgrädde.
    • Blanda 100 g moussepulver med 125 ml vatten och vänd ner det i den vispade grädden.
    • Fördela din mousse i formen eller lägg den i en spritspåse om du vill spritsa den på din tårta.
    • Moussen stelnar i kylskåpstemperatur efter ca 1 timme.
    • Kan även frysas
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:4
  • Dowel Plaststavar set/4 - Wilton

    Set bestående av 4 solida ihåliga plastdyvlar, Dowel Rods Plastic set/4, från Wilton - ett måste-ha för uppbyggnad av staplade kakor, bakelser och tårtor. Dyvlarna ger stor stabilitet och stöd till dina tårtlager.
    Lätt att skära till med en kniv.
    Mått: längd 32 cm, dia. 1,85 cm
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:79
  • Skumkuddar för mexikaner och blommor - PME

    Speciellt utformade skumkuddar för att göra vackert formade blommor och figurer i marsipan, fondant, sockerpasta eller royal icing.
    Den blå kudden har 5 olika hålstorlekar och är särskilt lämplig för mexikanska blommor. Den vita kudden är helt sluten och lämpar sig för blommor som eventuellt kan fästas tillfälligt med en nål. Kuddarna fastnar inte på dina figurer.
    Den vita kudden (blomsterkudden) mäter 19,5 x 19,5 x 1,2 cm och den blå kudden (den mexikanska skumkudden) mäter 19,5 x 19,5 x 1,8 cm.
    Engelsk manual ingår.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:10
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.