Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Serveringssked 29cm kolfiber svart, Rosti

Pris: kr 70,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

3 i lager

Artikelnr: 5722000300663 Kategorier: , ,

Beskrivning

Stor serveringssked från Rosti i färgen svart. Skeden har ett stort, djupt huvud som sitter snett på skaftet. Perfekt för att lösa upp till exempel potatis och grönsaker – bara att lägga i skålen eller kastrullen och ställa fram på bordet.

Tillverkad av Durostima®, ett återvinningsbart plastmaterial med många fantastiska egenskaper, t.ex. att den är mer splitterfri och tål värmepåverkan upp till 150°C i två timmar. Lämplig för diskmaskin.

Tillverkaren lämnar 5 års garanti mot brott på produkten.

Storlek: 29,4 x 6,7 x 5,7 cm.

Alternativ

  • Serveringssked 29cm Rödbetor, Rosti

    Stor serveringssked från Rosti i färgen röd/djuprosa. Skeden har ett stort, djupt huvud som sitter snett på skaftet. Perfekt för att lösa upp till exempel potatis och grönsaker - bara att lägga i skålen eller kastrullen och ställa fram på bordet. Tillverkad av Durostima®, ett återvinningsbart plastmaterial med många fantastiska egenskaper, t.ex. att den är mer splitterfri och tål värmepåverkan upp till 150°C i två timmar. Lämplig för diskmaskin. Tillverkaren lämnar 5 års garanti mot brott på produkten. Storlek: 29,4 x 6,7 x 5,7 cm.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:4
  • Serveringssked 29cm Röd, Rosti

    Stor serveringssked från Rosti i färgen röd. Skeden har ett stort, djupt huvud som sitter snett på skaftet. Perfekt för att lösa upp till exempel potatis och grönsaker - bara att lägga i skålen eller kastrullen och ställa fram på bordet. Tillverkad av Durostima®, ett återvinningsbart plastmaterial med många fantastiska egenskaper, t.ex. att den är mer splitterfri och tål värmepåverkan upp till 150°C i två timmar. Lämplig för diskmaskin. Tillverkaren lämnar 5 års garanti mot brott på produkten. Storlek: 29,4 x 6,7 x 5,7 cm.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:4
  • Serveringssked 29cm Lavendel, Rosti

    Stor serveringssked från Rosti i färgen lavendel. Skeden har ett stort, djupt huvud som sitter snett på skaftet. Perfekt för att lösa upp till exempel potatis och grönsaker - bara att lägga i skålen eller kastrullen och ställa fram på bordet. Tillverkad av Durostima®, ett återvinningsbart plastmaterial med många fantastiska egenskaper, t.ex. att den är mer splitterfri och tål värmepåverkan upp till 150°C i två timmar. Lämplig för diskmaskin. Tillverkaren lämnar 5 års garanti mot brott på produkten. Storlek: 29,4 x 6,7 x 5,7 cm.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:8
  • Serveringssked 29cm Vit, Rosti

    Stor serveringssked från Rosti i färgen vit. Skeden har ett stort, djupt huvud som sitter snett på skaftet. Perfekt för att lösa upp till exempel potatis och grönsaker - bara att lägga i skålen eller kastrullen och ställa fram på bordet. Tillverkad av Durostima®, ett återvinningsbart plastmaterial med många fantastiska egenskaper, t.ex. att den är mer splitterfri och tål värmepåverkan upp till 150°C i två timmar. Lämplig för diskmaskin. Tillverkaren lämnar 5 års garanti mot brott på produkten. Storlek: 29,4 x 6,7 x 5,7 cm.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:13
  • Serveringssked 29cm Humus, Rosti

    Stor serveringssked från Rosti i färgen sand/khaki. Skeden har ett stort, djupt huvud som sitter snett på skaftet. Perfekt för att lösa upp till exempel potatis och grönsaker - bara att lägga i skålen eller kastrullen och ställa fram på bordet. Tillverkad av Durostima®, ett återvinningsbart plastmaterial med många fantastiska egenskaper, t.ex. att den är mer splitterfri och tål värmepåverkan upp till 150°C i två timmar. Lämplig för diskmaskin. Tillverkaren lämnar 5 års garanti mot brott på produkten. Storlek: 29,4 x 6,7 x 5,7 cm.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:3
  • Serveringssked 29cm Curry, Rosti

    Stor serveringssked från Rosti i färgen currygul. Skeden har ett stort, djupt huvud som sitter snett på skaftet. Perfekt för att lösa upp till exempel potatis och grönsaker - bara att lägga i skålen eller kastrullen och ställa fram på bordet. Tillverkad av Durostima®, ett återvinningsbart plastmaterial med många fantastiska egenskaper, t.ex. att den är mer splitterfri och tål värmepåverkan upp till 150°C i två timmar. Lämplig för diskmaskin. Tillverkaren lämnar 5 års garanti mot brott på produkten. Storlek: 29,4 x 6,7 x 5,7 cm.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:4
  • Serveringssked 29cm Svart, Rosti Optima

    29 cm serveringssked med skaft i färgen svart. Det är bara att sätta i skålen eller pannan och ställa den på bordet. Tillverkad av nylon som är skonsam mot belagda kastruller och stekpannor och tål värme upp till 220 grader C. Ergonomisk design med praktiskt upphängningshål. Lämplig för diskmaskin. Tillverkaren lämnar 5 års garanti mot brott på produkten. Storlek: 29 x 6,8 x 5 cm.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:5
  • Serveringssked 29cm Dusty Blue, Rosti

    Stor serveringssked från Rosti i färgen dusty blue. Skeden har ett stort, djupt huvud som sitter snett på skaftet. Perfekt för att lösa upp till exempel potatis och grönsaker - bara att lägga i skålen eller kastrullen och ställa fram på bordet. Tillverkad av Durostima®, ett återvinningsbart plastmaterial med många fantastiska egenskaper, t.ex. att den är mer splitterfri och tål värmepåverkan upp till 150°C i två timmar. Lämplig för diskmaskin. Tillverkaren lämnar 5 års garanti mot brott på produkten. Storlek: 29,4 x 6,7 x 5,7 cm.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:4
  • Serveringssked 29cm Electric Blue, Rosti

    Stor serveringssked från Rosti i färgen klarblå. Skeden har ett stort, djupt huvud som sitter snett på skaftet. Perfekt för att lösa upp till exempel potatis och grönsaker - bara att lägga i skålen eller kastrullen och ställa fram på bordet. Tillverkad av Durostima®, ett återvinningsbart plastmaterial med många fantastiska egenskaper, t.ex. att den är mer splitterfri och tål värmepåverkan upp till 150°C i två timmar. Lämplig för diskmaskin. Tillverkaren lämnar 5 års garanti mot brott på produkten. Storlek: 29,4 x 6,7 x 5,7 cm.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:1
  • Serveringssked 29cm Nordic Green, Rosti

    Stor serveringssked från Rosti i färgen klargrön. Skeden har ett stort, djupt huvud som sitter snett på skaftet. Perfekt för att lösa upp till exempel potatis och grönsaker - bara att lägga i skålen eller kastrullen och ställa fram på bordet. Tillverkad av Durostima®, ett återvinningsbart plastmaterial med många fantastiska egenskaper, t.ex. att den är mer splitterfri och tål värmepåverkan upp till 150°C i två timmar. Lämplig för diskmaskin. Tillverkaren lämnar 5 års garanti mot brott på produkten. Storlek: 29,4 x 6,7 x 5,7 cm.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:3
  • Serveringssked 29cm Vit, Rosti Optima

    29 cm serveringssked med skaft i färgen vit. Det är bara att sätta i skålen eller pannan och ställa den på bordet. Tillverkad av nylon som är skonsam mot belagda kastruller och stekpannor och tål värme upp till 220 grader C. Ergonomisk design med praktiskt upphängningshål. Lämplig för diskmaskin. Tillverkaren lämnar 5 års garanti mot brott på produkten. Storlek: 29 x 6,8 x 5 cm.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:5
  • Serveringssked 29cm Humus, Rosti Optima

    29 cm serveringssked med skaft i färgen sand/khaki. Det är bara att sätta i skålen eller pannan och ställa den på bordet. Tillverkad av nylon som är skonsam mot belagda kastruller och stekpannor och tål värme upp till 220 grader C. Ergonomisk design med praktiskt upphängningshål. Lämplig för diskmaskin. Tillverkaren lämnar 5 års garanti mot brott på produkten. Storlek: 29 x 6,8 x 5 cm.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:5
 
 

Andra köpte också

  • Bryggarbröd - Mix, 250g

    Baka läckra aromatiska Brewer-bröd eller bitar. Påsen innehåller tillräckligt för 2 limpor eller 12 bitar. Med valsade vetekorn, kornmjöl, maltkorn och humle. The mix är ett brödmixkoncentrat av utvalda specialingredienser, noggrant blandade för att ge både smak och arom - men också en krispig skorpa, längre hållbarhet och ett utsökt smul. Blanda helt enkelt koncentratet med vetemjöl, vatten och jäst (ingår ej). Tips: Vill du skapa egna recept kan du blanda i 10% frön/kärnor, morötter, nötter, salladslök eller liknande i degen. Med grundreceptet nedan kan du göra både bröd och bitar - eller till och med kalljästa bitar.
    G rundrecept: 2 limpor eller 12 bitar 550 g Vetemjöl 250 g Brödmix 12 g Torrjäst 550 g VattenMetod: Bröd 1. Häll vatten, vetemjöl, brödmix och torrjäst i en bunke. 2. Knåda degen i 8-10 min - önskad degtemperatur är 27°C. 3. Lägg degen i en Condi-burk (3 liter) som är sprayad med sprayfett. Sätt på locket. 4. Låt degen jäsa i 30 min. 5. Dela degen i 2 delar och forma 2 bollar. 6. Låt degbollarna vila i 10 min. (övertäckta) innan du formar dem till bröd och lägger dem på en plåt med bakplåtspapper. 7. Låt bröden jäsa på en varm plats i ca 30 - 45 min. - övertäckta eller helst i ett jässkåp. 8. Sätt på ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 min före gräddningen. 9. Rista bröden med en vass kniv och pensla dem med vatten. 10. Strö över durum, olika frön eller korn. 11. Placera bröden längst ner i den varma ugnen och sänk ugnen till 200°C, grädda i ca 20-25 min. 12. Brödet är färdigt när kärntemperaturen är 98°C.
    Förfarande: Bitar 1. Samma förfarande som för bröd t.o.m. punkt 4. 2. Vänd Condi-formen upp och ner. KOM IHÅG: Mjöl på bordet och ovanpå degen. Kan blandas med frön eller korn. 3. Sträck ut degen till en "fyrkant". 4. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 5. Låt bitarna jäsa på en varm plats i ca 30 - 45 minuter. - Täckt eller helst i kylskåp. 6. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 7. Placera bitarna längst ner i ugnen och vrid ner ugnen till 200°C, grädda i ca 15 - 18 min.
    Kalljästa bitar: 1. Gör degen enligt brödreceptet t.o.m. punkt 4 och kyl sedan i Condi-burken. (KOM IHÅG locket) 2. Nästa dag tar du ut Condi-glaset ur kylskåpet. 3. Sätt på ugnen på 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 min före gräddningen. 4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och strö över mjöl på ovansidan av degen. Kan blandas med frön och spannmål. 5. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 6. Lägg bitarna på en bakplåtspappersklädd plåt eller grädda direkt på plåten. 7. Utan ytterligare jäsningstid, sätt in bitarna i nedre delen av ugnen, sänk ugnen till 200°C, grädda i ca 15 - 18 minuter.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:35
  • Jumbo Muffinformar vita 60 st, Decora

    Pappersmuffinsformar från italienska Decora. Dessa formar är tillverkade av papper av hög kvalitet. Den goda kvaliteten på pappret har, ger ett mycket bra bakresultat och håller form och färg under gräddningen.
    Släpper enkelt tårtan.
    Innehåller 60 engångsformar.
    Storlek Ø 5,5 x 4,5 cm.
    För bästa resultat rekommenderar vi alltid att du använder en muffinsform.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:32
  • Majsbröd - Mix, 250g

    Baka läckra aromatiska Corncorde-bröd eller bitar. Innehållet i påsen räcker till 2 limpor eller 12 brödbitar. Med solrosfrön, kornmaltmjöl, lin, hirs och vallmofrön. Mixen är ett brödmixkoncentrat av utvalda specialingredienser, noggrant blandade för att inte bara ge smak och arom, utan också en krispig skorpa, längre hållbarhet och ett utsökt smul. Blanda koncentratet med vetemjöl, vatten och jäst (ingår ej). Tips: Om du vill skapa egna recept kan du tillsätta 10% frön/frön, morötter, nötter, salladslök eller liknande i degen. Med grundreceptet nedan kan du göra både bröd och bitar - eller till och med kallskuret. Grundrecept: 2 limpor eller 12 bitar 550 g vetemjöl 250 g Brödmix 12 g torrjäst 550 g Vatten
    Metod: Bröd 1. Häll vatten, vetemjöl, brödmix och torrjäst i en blandningsskål. 2. Knåda degen i 8-10 minuter - önskad degtemperatur är 27°C. 3. Häll degen i en Condi-burk (3 liter) som sprayats med sprayfett. Locket sätts på. 4. Låt degen jäsa i 30 min. 5. Dela degen i 2 delar och forma 2 bollar. 6. Låt degbollarna vila i 10 minuter. (täckt) före gjutning forma till limpor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 7. Låt bröden jäsa på en varm plats i ca 30-45 minuter. min. - Täckt eller helst i kylskåp. 8. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 9. Skåra bröden med en vass kniv och pensla dem med vatten. 10. Strö över durum, olika frön eller korn om så önskas. 11. Placera bröden i botten av den heta ugnen och vrid ugnen reducera till 200°C, grädda i ca 20 - 25 min. 12. Brödet är klart när kärntemperaturen är 98°C.
    Metod: Stycken 1. Samma förfarande som för bröd till och med punkt 4. 2. Vänd Condi-badet upp och ned. KOM IHÅG: Mjöl på bordet och ovanpå degen. Kan blandas med frön eller korn. 3. Sträck ut degen till en "kvadrat". 4. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 5. Låt bitarna jäsa på en varm plats i ca 30-45 minuter. min. - Täckt eller helst i kylskåp. 6. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 7. Placera bitarna i botten av ugnen och skruva ner ugnen till 200°C, Grädda i ca 15 - 18 min.
    Kalla upphöjda delar: 1. Gör degen enligt brödreceptet till och med steg 4 och kyl den sedan i Condi-förpackningen. (KOM IHÅG locket) 2. Nästa dag tar du ut Condi-glaset ur kylskåpet. 3. Förvärm ugnen till 240°C - baka på en plåt, Sätt på ugnen 40 minuter före gräddning. 4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och strö över mjöl på ovansidan av degen. Kan blandas med frön och spannmål. 5. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 6. Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper eller bakplåtspapper direkt på ett bakplåtspapper. 7. Utan ytterligare uppresningstid, placera bitarna längst ner på Baka i ugnen vid 200°C i ca 15 - 18 minuter.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:65
  • Torrjäst - Rödjäst, Saf-Instant 125g

    Torr jäst av hög kvalitet, exakt samma som används i många bagerier. SAF-Instant, röd jäst eller bara torrjäst är perfekt för alla sorters bröd - även kallt uppkomna degar. Med SAF-Instant är du garanterad 100 % aktiv jäst, och torrjäst ger bland annat en större degstabilitet. Blanda direkt med mjölet innan du börjar, eller tillsätt degen under knådningen. Officiell dosering: 1/3 del jämfört med vanlig jäst. Men enligt vår erfarenhet är 12 g mer som 50 g vanlig jäst :-) Jästcellerna är belagda och tål jäsning i upp till 45 °C. Förpackning med 125 g som ska förvaras svalt och torrt efter öppnandet - t.ex. i ett köksskåp. Tillverkarens rekommendation är att en öppnad påse ska användas inom 3 månader, men enligt vår erfarenhet kan en tätt försluten påse normalt användas i 9-12 månader efter öppnandet. Varken tillverkaren eller vi rekommenderar att torrjäst fryses (för att förlänga hållbarheten) eftersom det skadar jästcellerna mer än det gynnar dem.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:93
  • Colourful Chocolates - Inspiration och teknikhäfte, 60 sidor

    Introduktion till färgning av choklad plus 22 steg-för-steg-chokladkonstruktioner bara för att lära sig. Innehåller 8 läckra recept på fyllningar och olika tips och tricks för att arbeta med choklad. I det attraktiva 60-sidiga häftet hittar du guider till: - Jordar - Vackra mönster med airbrush - Kreativa påskägg/choklad för unga och gamla - Alla hjärtans choklad - Roliga halloweenbilder - Söt vårchoklad - Tekniker med svamp Med det här häftet och rätt utrustning är du redo att göra vackra och färgglada chokladkreationer! 60 sidors häfte i färg.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:1908
  • Degskrapa Vit - 20cm, Rosti

    Robust och praktisk degskrapa från Rosti. Det starka och robusta skraphuvudet är tillverkat av silikon, vilket gör det mycket motståndskraftigt mot värme. Mäter ca 20 x 3,7 cm - finns även i 26 cm, som du hittar HÄR. Material: Plast och silikon.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:3
  • Chia bröd - Mix, 250g

    Baka läckra aromatiska Chia-bröd eller -bitar. Innehållet i påsen räcker till 2 limpor eller 12 brödbitar. Med chiafrön, korngryn, linfrön och kornmaltmjöl Mixen är ett brödmixkoncentrat av utvalda specialingredienser, noggrant blandade för att inte bara ge smak och arom, utan också en krispig skorpa, längre hållbarhet och ett utsökt smul. Blanda koncentratet med vetemjöl, vatten och jäst (ingår ej). Tips: Om du vill skapa egna recept kan du tillsätta 10% frön/frön, morötter, nötter, salladslök eller liknande i degen. Med grundreceptet nedan kan du göra både bröd och bitar - eller till och med kallskuret. Grundrecept: 2 limpor eller 12 bitar 550 g vetemjöl 250 g Brödmix 12 g torrjäst 550 g Vatten
    Metod: Bröd 1. Häll vatten, vetemjöl, brödmix och torrjäst i en blandningsskål. 2. Knåda degen i 8-10 minuter - önskad degtemperatur är 27°C. 3. Häll degen i en Condi-burk (3 liter) som sprayats med sprayfett. Locket sätts på. 4. Låt degen jäsa i 30 min. 5. Dela degen i 2 delar och forma 2 bollar. 6. Låt degbollarna vila i 10 minuter. (täckt) före gjutning forma till limpor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 7. Låt bröden jäsa på en varm plats i ca 30-45 minuter. min. - Täckt eller helst i kylskåp. 8. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 9. Skåra bröden med en vass kniv och pensla dem med vatten. 10. Strö över durum, olika frön eller korn om så önskas. 11. Placera bröden i botten av den heta ugnen och vrid ugnen reducera till 200°C, grädda i ca 20 - 25 min. 12. Brödet är klart när kärntemperaturen är 98°C.
    Metod: Stycken 1. Samma förfarande som för bröd till och med punkt 4. 2. Vänd Condi-badet upp och ned. KOM IHÅG: Mjöl på bordet och ovanpå degen. Kan blandas med frön eller korn. 3. Sträck ut degen till en "kvadrat". 4. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 5. Låt bitarna jäsa på en varm plats i ca 30-45 minuter. min. - Täckt eller helst i kylskåp. 6. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 7. Placera bitarna i botten av ugnen och skruva ner ugnen till 200°C, Grädda i ca 15 - 18 min.
    Kalla upphöjda delar: 1. Gör degen enligt brödreceptet till och med steg 4 och kyl den sedan i Condi-förpackningen. (KOM IHÅG locket) 2. Nästa dag tar du ut Condi-glaset ur kylskåpet. 3. Förvärm ugnen till 240°C - baka på en plåt, Sätt på ugnen 40 minuter före gräddning. 4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och strö över mjöl på ovansidan av degen. Kan blandas med frön och spannmål. 5. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 6. Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper eller bakplåtspapper direkt på ett bakplåtspapper. 7. Utan ytterligare uppresningstid, placera bitarna längst ner på Baka i ugnen vid 200°C i ca 15 - 18 minuter.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:128
  • Lakritsarom, 29,5ml

    Stor flaska med 29,5ml Lakritsaroma från Lorann Oils. Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga smakgivare, och är ämnade för professionellt bruk. Aromen lämpar sig utmärkt för användning i: karameller, glasyrer, frosting, kakor, bakelser, tårtor, småkakor, glass och konfekt. Kan också användas vid chokladframställning. Till en portion karameller á 675 g, skall det användas 3-5ml aroma. Se eventuellt vårt grundrecept HÄR Observera att produkten är starkt smakgivande, och därför rekommenderar vi att du använder engångspipetter eller liknande vid dosering. Gluten- och sockerfri.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:0
  • Fyllda chokladvaror och andra sötsaker, broschyr

    Vackert och inspirerande recepthäfte skrivet av Kirsten Thur och Louise Thomsen. 15 spännande recept, tips och tricks Kirsten Thur och Louise Thomsen har i detta inspirations- och recepthäfte skapat läckra recept för fyllda chokladkakor, chokladkakor och andra sötsaker - t.ex. - Chokladkaka med ingefärakex - Fyllda chokladkakor med apelsinmarmelad och kaffeganache - Blåbärsgrädde med gräddfil - Marshmallows med hallon - Körsbärspaj - och mycket mer Plus massor av tips och tricks och information om de produkter som används. Vilka är Kirsten och Louise? Kirsten Thur är en tidigare deltagare i DR:s "Den Store Bagedyst", där hon kom på andra plats. Kirsten valde sedan att göra tårtor till sitt levebröd och har också blivit antagen till det danska landslaget i konditori. Louise Thomsen är silvermedaljör i DM i Skills i konditori. Louises kärnkompetens, liksom Kirstens, är chokladtillverkning och dessertberedning. 48 sidors häfte i färg.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:1881
  • Apelsinsmak, 29,5 ml (apelsin)

    Stor flaska med 29,5 ml apelsinolja från Lorann Oils. Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga aromer och är avsedda för professionell användning. Aromen är lämplig för användning i: godis, glasyr, frosting, kakor, kakor, glass och konfektyr. Kan också användas för chokladtillverkning. För en portion godis på 675 g behövs 3-5 ml arom. Se vårt grundrecept HÄR Observera att produkten är mycket smakrikt och att vi därför rekommenderar att du använder engångspipetter eller liknande för dosering. Gluten- och sockerfri.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:0
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.