Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Muffinsformar för påsk – 60 st, PME

Pris: kr 59,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

14 i lager

Artikelnr: 5061027431357 Kategorier: , ,

Beskrivning

Påskmuffinsformar med söta fjärilsmotiv.

Formarnas goda kvalitet ger ett mycket bra bakresultat och behåller sin form och färg under bakningen.

Innehåller 60 engångsformar.

Storlek 50 mm i botten.

För bästa resultat rekommenderar vi alltid att du använder en muffinsplåt.

Alternativ

  • Blå muffinsformar - 60 st, PME

    Vackra blå muffinsformar. Formarnas goda kvalitet ger ett mycket bra bakresultat och behåller sin form och färg under gräddningen - även lämplig för mikrovågsugn. Innehåller 60 engångsformar. Storlek 50 mm i botten. För bästa resultat rekommenderar vi alltid att du använder en muffinsform.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:8
 
 

Andra köpte också

  • Pastellgrön fondant 250g - FunCakes

    Färgad fondant från Dutch FunCakes. Fondanten är lätt att arbeta med och har en fin konsistens för överdrag och modellering. Med en lätt smak av vanilj. Fondant kallas även sockerpasta, sugarpaste, sockerdeg, sockerpasta eller MMF - och används som överdrag på tårtor och modelleringsfigurer. Fondant hårdnar efter användning, men spricker inte. Om fondanten blir hård när du arbetar med den kan några droppar matolja göra underverk. Se till att hålla fondanten tätt tillsluten när du förvarar den. Det går åt ca 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på ø25 cm. Funcakes Pastellgrön Fondant
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:7
  • Tulpan Muffinsformar 24 st. - Polka prickar, PME

    24 tulpanmuffinsformar i smörpapper av hög kvalitet från PME - vita formar med prickar.
    Formarna behåller fukten och underlättar bakningen - och sist men inte minst ger de en vacker och raffinerad presentation av dina bakverk!
    Vi rekommenderar alltid en muffinsform som stöd för tulpanformarna under gräddningen. En tung smet gör att formen plattas ut.
    Formarna tål temperaturer upp till max. 180 °C.
    Mäter ca Ø 5cm i botten och har en höjd på 6cm (total höjd på 10cm).
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:6
  • Tulpan Muffinsformar 24 st. - Festliga blommor, PME

    24 tulpanmuffinsformar i smörpapper av superhög kvalitet från PME - ljusblå formar med vinterblommor.
    Formarna behåller fukten och underlättar bakningen - och sist men inte minst ger de en vacker och raffinerad presentation av dina bakverk!
    Vi rekommenderar alltid en muffinsform som stöd för tulpanformarna under gräddningen. En tung smet gör att formen plattas ut.
    Formarna tål temperaturer upp till max. 180 °C.
    Mäter ca Ø 5cm i botten och har en höjd på 6cm (total höjd på 10cm).
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:5
  • Tulpan Muffinsformar 24 st. - Regnbågar, PME

    24 tulpanmuffinsformar i smörpapper av superhög kvalitet från PME - vita formar med regnbågar.
    Formarna behåller fukten och underlättar bakningen - och sist men inte minst ger de en vacker och raffinerad presentation av dina bakverk!
    Vi rekommenderar alltid en muffinsform som stöd för tulpanformarna under gräddningen. En tung smet gör att formen plattas ut.
    Formarna tål temperaturer upp till max. 180 °C.
    Mäter ca Ø 5cm i botten och har en höjd på 6cm (total höjd på 10cm).
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:11
  • Tulpan Muffinsformar 24 st. - Hallon, PME

    24 tulpanmuffinsformar i smörpapper av högsta kvalitet från PME - fina rosa formar med hallon.
    Formarna behåller fukten och underlättar bakningen - och sist men inte minst ger de en vacker och raffinerad presentation av dina bakverk!
    Vi rekommenderar alltid en muffinsform som stöd för tulpanformarna under gräddningen. En tung smet gör att formen plattas ut.
    Formarna tål temperaturer upp till max. 180 °C.
    Mäter ca Ø 5cm i botten och har en höjd på 6cm (total höjd på 10cm).
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:1
  • Fondant Denim Blue 250g - FunCakes

    Färgad fondant från Dutch FunCakes. Fondanten är lätt att arbeta med och har en fin konsistens för överdrag och modellering. Med en lätt smak av vanilj. Fondant kallas även sockerpasta, sugarpaste, sockerdeg, sockerpasta eller MMF - och används som överdrag på tårtor och modelleringsfigurer. Fondant hårdnar efter användning, men spricker inte. Om fondanten blir hård när du arbetar med den kan några droppar matolja göra underverk. Se till att hålla fondanten tätt tillsluten när du förvarar den. Det går åt ca 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på ø25 cm. Funcakes Denim Blue Fondant
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Chia bröd - Mix, 250g

    Baka läckra aromatiska Chia-bröd eller -bitar. Innehållet i påsen räcker till 2 limpor eller 12 brödbitar. Med chiafrön, korngryn, linfrön och kornmaltmjöl Mixen är ett brödmixkoncentrat av utvalda specialingredienser, noggrant blandade för att inte bara ge smak och arom, utan också en krispig skorpa, längre hållbarhet och ett utsökt smul. Blanda koncentratet med vetemjöl, vatten och jäst (ingår ej). Tips: Om du vill skapa egna recept kan du tillsätta 10% frön/frön, morötter, nötter, salladslök eller liknande i degen. Med grundreceptet nedan kan du göra både bröd och bitar - eller till och med kallskuret. Grundrecept: 2 limpor eller 12 bitar 550 g vetemjöl 250 g Brödmix 12 g torrjäst 550 g Vatten
    Metod: Bröd 1. Häll vatten, vetemjöl, brödmix och torrjäst i en blandningsskål. 2. Knåda degen i 8-10 minuter - önskad degtemperatur är 27°C. 3. Häll degen i en Condi-burk (3 liter) som sprayats med sprayfett. Locket sätts på. 4. Låt degen jäsa i 30 min. 5. Dela degen i 2 delar och forma 2 bollar. 6. Låt degbollarna vila i 10 minuter. (täckt) före gjutning forma till limpor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 7. Låt bröden jäsa på en varm plats i ca 30-45 minuter. min. - Täckt eller helst i kylskåp. 8. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 9. Skåra bröden med en vass kniv och pensla dem med vatten. 10. Strö över durum, olika frön eller korn om så önskas. 11. Placera bröden i botten av den heta ugnen och vrid ugnen reducera till 200°C, grädda i ca 20 - 25 min. 12. Brödet är klart när kärntemperaturen är 98°C.
    Metod: Stycken 1. Samma förfarande som för bröd till och med punkt 4. 2. Vänd Condi-badet upp och ned. KOM IHÅG: Mjöl på bordet och ovanpå degen. Kan blandas med frön eller korn. 3. Sträck ut degen till en "kvadrat". 4. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 5. Låt bitarna jäsa på en varm plats i ca 30-45 minuter. min. - Täckt eller helst i kylskåp. 6. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 7. Placera bitarna i botten av ugnen och skruva ner ugnen till 200°C, Grädda i ca 15 - 18 min.
    Kalla upphöjda delar: 1. Gör degen enligt brödreceptet till och med steg 4 och kyl den sedan i Condi-förpackningen. (KOM IHÅG locket) 2. Nästa dag tar du ut Condi-glaset ur kylskåpet. 3. Förvärm ugnen till 240°C - baka på en plåt, Sätt på ugnen 40 minuter före gräddning. 4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och strö över mjöl på ovansidan av degen. Kan blandas med frön och spannmål. 5. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 6. Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper eller bakplåtspapper direkt på ett bakplåtspapper. 7. Utan ytterligare uppresningstid, placera bitarna längst ner på Baka i ugnen vid 200°C i ca 15 - 18 minuter.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:133
  • Majsbröd - Mix, 250g

    Baka läckra aromatiska Corncorde-bröd eller bitar. Innehållet i påsen räcker till 2 limpor eller 12 brödbitar. Med solrosfrön, kornmaltmjöl, lin, hirs och vallmofrön. Mixen är ett brödmixkoncentrat av utvalda specialingredienser, noggrant blandade för att inte bara ge smak och arom, utan också en krispig skorpa, längre hållbarhet och ett utsökt smul. Blanda koncentratet med vetemjöl, vatten och jäst (ingår ej). Tips: Om du vill skapa egna recept kan du tillsätta 10% frön/frön, morötter, nötter, salladslök eller liknande i degen. Med grundreceptet nedan kan du göra både bröd och bitar - eller till och med kallskuret. Grundrecept: 2 limpor eller 12 bitar 550 g vetemjöl 250 g Brödmix 12 g torrjäst 550 g Vatten
    Metod: Bröd 1. Häll vatten, vetemjöl, brödmix och torrjäst i en blandningsskål. 2. Knåda degen i 8-10 minuter - önskad degtemperatur är 27°C. 3. Häll degen i en Condi-burk (3 liter) som sprayats med sprayfett. Locket sätts på. 4. Låt degen jäsa i 30 min. 5. Dela degen i 2 delar och forma 2 bollar. 6. Låt degbollarna vila i 10 minuter. (täckt) före gjutning forma till limpor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 7. Låt bröden jäsa på en varm plats i ca 30-45 minuter. min. - Täckt eller helst i kylskåp. 8. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 9. Skåra bröden med en vass kniv och pensla dem med vatten. 10. Strö över durum, olika frön eller korn om så önskas. 11. Placera bröden i botten av den heta ugnen och vrid ugnen reducera till 200°C, grädda i ca 20 - 25 min. 12. Brödet är klart när kärntemperaturen är 98°C.
    Metod: Stycken 1. Samma förfarande som för bröd till och med punkt 4. 2. Vänd Condi-badet upp och ned. KOM IHÅG: Mjöl på bordet och ovanpå degen. Kan blandas med frön eller korn. 3. Sträck ut degen till en "kvadrat". 4. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 5. Låt bitarna jäsa på en varm plats i ca 30-45 minuter. min. - Täckt eller helst i kylskåp. 6. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 7. Placera bitarna i botten av ugnen och skruva ner ugnen till 200°C, Grädda i ca 15 - 18 min.
    Kalla upphöjda delar: 1. Gör degen enligt brödreceptet till och med steg 4 och kyl den sedan i Condi-förpackningen. (KOM IHÅG locket) 2. Nästa dag tar du ut Condi-glaset ur kylskåpet. 3. Förvärm ugnen till 240°C - baka på en plåt, Sätt på ugnen 40 minuter före gräddning. 4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och strö över mjöl på ovansidan av degen. Kan blandas med frön och spannmål. 5. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 6. Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper eller bakplåtspapper direkt på ett bakplåtspapper. 7. Utan ytterligare uppresningstid, placera bitarna längst ner på Baka i ugnen vid 200°C i ca 15 - 18 minuter.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:81
  • Tårtband till Tårtor, Desserter och Choklad, 8cm bred - 20m

    Paketerbjudande med 20 sammanhängande meter Konditorband, tårtband, tårtplast, plastfolie, tårtfolie, plastband - kärt barn har många namn! Vi kallar det för tårtband. Men detta genomskinliga plastband kan naturligtivs också användas till annat en att göra fina tårtor! T.ex. till att göra chokladrosetter, glassbomber och mycket annat. Ändamålet med ett tårtband är primärt att tårtan lätt kommer ur formen eller tårtringen. Tårtbandet sätts innan i en tårtring innan tårtan byggs upp. På detta sätt klistrar tårtan inte till ringen, när den skall ut. Plastbandet kan återanvändas - diskas i varmt vatten och milt diskmedel. Priset är för 2000cm / 20m och 8cm bred   Vill du ha extra kraftig kvalitet, rekommenderar vi denna HÄR.   Se också vårt urval av tårtplast i rullar, i olika höjder HÄR
    Pris: kr86,00
    Tillgänglighet:8
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.